NFL eredménykövetés NFL eredménykövetés - 1 aktív topik

Philadelphia Eagles

62 feliratkozó

több mint 12 éve
ulpianus Kansas City Chiefs LSU Tigers 18 009 — Circus Maximus
Maclin még fejlődhet. Őt rendkívül fiatalon draftolták.

Állat vagyok, ami enni kér...
több mint 12 éve
Bébé Philadelphia Eagles 6 532 — rabszolga
Maclin 2. körért mehet. Tele vagyunk WR-el, és nem vagyok meggyőzve, hogy Cooper ne tudna hozni egy 8-900 yardos szezont 5-10 TD-vel. Ennél többet meg Jeremy sem mutatott még eddig.Eazzy
De hiszek abban, hogy Maclin-ben több van ennél és remélem, hogy Kelly kihozza belőle.
Ez a srác egyetemi éve alatt több mint 200 yardot szerzett meccsenként. (elkapás, futás, visszahordás) Ehhez képest az NFL-ben elég szar visszahordó, meg fél a kontakttól. Nem tudom, hogy mi történt vele. (Mert jó volt ez a betegsége két évvel ezelőtt, de azért rookie évében se volt az a dinamikus elkapó, akitől az egyetemen féltek, ha a kezébe került a labda.)
több mint 12 éve
Eazzy Philadelphia Eagles 5 151 — No one likes us, cause no one like us
Maclin 2. körért mehet. Tele vagyunk WR-el, és nem vagyok meggyőzve, hogy Cooper ne tudna hozni egy 8-900 yardos szezont 5-10 TD-vel. Ennél többet meg Jeremy sem mutatott még eddig.

Don't talk the walk, Walk the talk!
több mint 12 éve
Janek Philadelphia Eagles Florida Gators 16 640 — Apu ökölbeszorított keze
T.Jefferson még befért volna a S cikkbe....

több mint 12 éve
Greengo Philadelphia Eagles Alabama Crimson Tide 9 282 — Eagles fan
Maclint azért egy második körért már simán engedném. 😛 (maradjon..csak az már nagyon csábító ellenérték.)
Foles harmadikért meggondolandó, de szerintem ennyiért nem vinnék.
Vicces, de Casey-t én sem adnám most. Érdekel , hogy mire lehet képes újra Kelly mellett és 3-4ben.
Curry csak ne menjen sehova ... és Colemannel is így vagyok. (Jó csere.)
Többiek felőlem mehetnek. 😊

E-A-G-L-E-S EAGLES !
több mint 12 éve
Kiket tradelhetünk el és kb mekkora lehet az értékük:
 www.bleedinggreennation.com/2013/4/22/4249040/who-could-on-the-trade-block-during-the-nfl-draft
Maclint nem adnám 2. körért. Bízok benne. Meg sztem jó WR. Persze baszogatják, hogy mindig lemegy kontakt előtt, de inkább menjen le, minthogy küzdjön 1-2 yardért is fumble legyen a vége (volt már rá az Ő esetében).
Foles 3. körért mehetne felőlem. Ígéretes QB-nak tartom és sztem van jövője az NFL-ben, de ha Chip úgy ítéli meg, hogy rendszeridegen, akkor fölösleges megtartani.
Casey Matthews-t nem adnám 7. körért sem. 😀 Robbantani fog. 😀 Meg azért ST-ben hasznos. 3-4-ben talán nem lesz olyan nagy baj h nem annyira agilis. Jó lesz Ő. 😀
Hunton elgondolkodnék. Preseasonban villogott, de az alapszakaszban nem igazán ment neki/nem kapott lehetőséget. Bár Ő is alacsony. 6. körért lehet, hogy adnám.
V.Curry-t nem adnám 4. körért. Nagyon kíváncsi vagyok, hogy mit tud az új rendszerben.
Colemant nem biztos, hogy adnám 7. körért. Tény, hogy szar. Nem való 10 meccses kezdőnek, de cserének sztem tökjó. 1-2 meccset le tud hozni jó teljesítménnyel. 5.ért simán adnám. 6.on dilemmáznék.
B.Hughest se adnám 7. körért. ST-ben jó, meg cserének elmegy.
több mint 12 éve
Weaver Eagle-ként vonul vissza 😊
 www.bleedinggreennation.com/2013/4/22/4253040/leonard-weaver-to-retire-as-an-eagle
Hatalmas közönségkedvenc lett egy év alatt. Nagyon sajnálom, hogy így ért véget a karrierje.
Rohadt jó személyisége is van. Minden jót neki a foci utáni élethez.
Meg tökjó, hogy Ő is ennyire szereti a csapatot, hogy Sasként akar visszavonulni. (Pedig Seattle-be 4 évet töltött.)
több mint 12 éve
Nyomjatok rá:  www.facebook.com/permalink.php?story_fbid=642004019159689&id=197800653580030Shawn84
Sulis dolgokkal nagyon nem állok jól, de remélem, hogy tudom követni élőben. A kedvencem a szombat délután. Remélem, hogy szerzünk pickeket, hogy az is izgalmasabb legyen.
Amúgy mióta 2. és a 3. kör egy napon van, sohase tudtam fent maradni. Mindig még suli volt pénteken ahova szinte alvás nélkül mentem és mindig bealudtam a 4., 5. picknél. 😀
Bár így azért talán izgalmasabb lesz a 2. kör eleje. 😀
több mint 12 éve
BleedingGreen Philadelphia Eagles Penn State Nittany Lions 2 404 — Beware the Slim Reaper!
Újabb safety prospectek a blogon:  philly.blog.hu/2013/04/22/draftra_keszulve_kozepso_koros_safetyk_2_resz

több mint 12 éve
Shawn84 Philadelphia Eagles North Carolina Tar Heels 8 534
Nyomjatok rá:  www.facebook.com/permalink.php?story_fbid=642004019159689&id=197800653580030
több mint 12 éve
Mock draftok Sas-szemmel:
 www.philadelphiaeagles.com/news/article-1/Mock-Draft-Tracker/a5cda4a7-77bd-45a6-b22b-13458f70f5bf

Tom Gamble ide hozatala is nagy hatással lesz a draftunkra. Reméljük pozitív értelemben 😀
 www.csnphilly.com/football-philadelphia-eagles/tom-gambles-help-eagles-hope-avoid-draft-woes

Már csak kevesebb, mint 80 óra! 😀
több mint 12 éve
MirrMurr Philadelphia Eagles Ohio State Buckeyes 2 504 — Jinxtriad's witness
Megújulva itt is vagyok. 😊

Oké kösz. Amúgy mennyire lehet reális a csere a San Diegoval?BlitzHawk
A Boltsnak OG need mellett annál is nagyobb LOT needjük van, vagyis reális. Ráadásul előfordulhat könnyen, hogy mire ők jönnének (11.) kimegy mindhárom top LOT prospect.ulpianus
Akkor jól éreztem én az ő feljövetelük lehetőségét, amire azt mondom, hogy adják az 1/11., 2/45. picket és egy 5. kört is talán.
több mint 12 éve
ulpianus Kansas City Chiefs LSU Tigers 18 009 — Circus Maximus
A Boltsnak OG need mellett annál is nagyobb LOT needjük van, vagyis reális. Ráadásul előfordulhat könnyen, hogy mire ők jönnének (11.) kimegy mindhárom top LOT prospect.

Állat vagyok, ami enni kér...
több mint 12 éve
Na MirrMurr névvel bedobtam az én tippjeimet is 😊 Azt mondom a San Diego lesz a csere partnerünk, nekik OG needjük van, szerintem annyira, hogy fel is jönnének érte. így kapjuk az 1/11-et és a 2/45-öt is.BlitzHawk
Tök jó de Kyle Long Oregon játékos 😊Shawn84
Hopp az benn maradt mert elsőre Okafort írtam be oda 😀 Lehet ezt valahogy javítani?BlitzHawk
Lehet. Mondjuk úgy hogy beírod helyesen, én meg utána a szar verziót kitörlöm.Shawn84
Mivel jövőre így is, úgy ís bajnokok lesznek, szerintem nem kapkodnak 😀 A lényeg az volt, hogy ők játszhassanak először idegenben a Lincolnon. Ez meg van, a darft meg a szezon már csak formalitás. 😀
több mint 12 éve
Na MirrMurr névvel bedobtam az én tippjeimet is 😊 Azt mondom a San Diego lesz a csere partnerünk, nekik OG needjük van, szerintem annyira, hogy fel is jönnének érte. így kapjuk az 1/11-et és a 2/45-öt is.BlitzHawk
Hopp az benn maradt mert elsőre Okafort írtam be oda 😀 Lehet ezt valahogy javítani?BlitzHawk
Lehet. Mondjuk úgy hogy beírod helyesen, én meg utána a szar verziót kitörlöm.Shawn84
Oké kösz. Amúgy mennyire lehet reális a csere a San Diegoval?
több mint 12 éve
Lehet. Mondjuk úgy hogy beírod helyesen, én meg utána a szar verziót kitörlöm.
több mint 12 éve
Hopp az benn maradt mert elsőre Okafort írtam be oda 😀 Lehet ezt valahogy javítani?
több mint 12 éve
Tök jó de Kyle Long Oregon játékos 😊
több mint 12 éve
Na MirrMurr névvel bedobtam az én tippjeimet is 😊 Azt mondom a San Diego lesz a csere partnerünk, nekik OG needjük van, szerintem annyira, hogy fel is jönnének érte. így kapjuk az 1/11-et és a 2/45-öt is.
több mint 12 éve
Én megvárom a szerdát

és szokás szerint elvesztettem a jelszavam 😊

több mint 12 éve
Szinte biztos az Albert-Miami trade.
Szvsz draft napjan lesz hivatalos.
Szoval sokat fog erni Lane J pickJanek
Így viszont elveszítnk egy potenciális "vevőt"Shawn84
ez igaz
de kevesebb is a lehetőség kezdő OT-t szerezni>>marad Lane J

De ne tradeljünk legyen meg Fisher a második körben meg egy Dline/cbJanek
Asszem ma este megcsinálom a Draft játékra a tippemet. Komoly gondolkodás szükséges. De harmadszorra talán felcserélem a 2. helyet az elsőre 😛

Ti se felejtsetek el tippelni, már csak baromi kevés idő van:  philly.blog.hu/2013/04/15/draftjatek_839
több mint 12 éve
Szvsz draft napjan lesz hivatalos.
Szoval sokat fog erni Lane J pickJanek
Így viszont elveszítnk egy potenciális "vevőt"Shawn84
ez igaz
de kevesebb is a lehetőség kezdő OT-t szerezni>>marad Lane J

De ne tradeljünk legyen meg Fisher a második körben meg egy Dline/cb

több mint 12 éve