NFL eredménykövetés NFL eredménykövetés - 5 aktív topik

Philadelphia Eagles

62 feliratkozó

több mint 12 éve
Janek Philadelphia Eagles Florida Gators 16 640 — Apu ökölbeszorított keze
Peter King végső mock-draftja és nem Start írta hozzánk:
 sportsillustrated.cnn.com/-nfl-draft/news/20130424/2013-nfl-draft-mock-draft-peter-king/
Azt mondja, hogy masszív letradelés lesz. Legalábbis elég sokan le akarnak tradelni a Top5-10-ből. Majd kiderül, hogy lesz-e aki felfele akar menni.Bébé
mondjuk besírnék ha Star 26.helyen menne ki.

Hát nem tudom ennek örülnék e

több mint 12 éve
Shawn84 Philadelphia Eagles North Carolina Tar Heels 8 534
 sportsillustrated.cnn.com/-nfl-draft/news/20130424/2013-nfl-draft-mock-draft-peter-king/
Azt mondja, hogy masszív letradelés lesz. Legalábbis elég sokan le akarnak tradelni a Top5-10-ből. Majd kiderül, hogy lesz-e aki felfele akar menni.Bébé
Adom. Én olyan 10-20. ehyl közé várom a csapatot trade során, és 2./3./5./6. kört cserébe az első körös csere mellett természetesen. Ezekből 2 jövő évi lenne. Akinek kell OT az fizessen érte sokat.
több mint 12 éve
Curry hamarosan trade blockra kerül állítólag.Stez
Kelly takarooodj!! 😀
Jó ez csak vicc, de legalább dögöljön meg a hörcsöge vagy valami. nem teheti ezt velünk.
több mint 12 éve
Eazzy Philadelphia Eagles 5 151 — No one likes us, cause no one like us
Ne máán Curry maradjon csak, szegénynek lófasz lehetősége volt bizonyítani, most meg kivágjuk? Legalább egy évet adhatnánk neki, most szerintem 4. kört is nehezen kapunk érte...

Don't talk the walk, Walk the talk!
több mint 12 éve
Tehát lassú 3-4 be Kellyek szerint.
Sajnalom pedig előben lattam az első sackjet ami nem is volt az. 😊
Ki es mit adhat erte?

több mint 12 éve
Stez SMU Mustangs 46 840 — Whoops, looks like something went wrong.
Curry hamarosan trade blockra kerül állítólag.

több mint 12 éve
Eazzy Philadelphia Eagles 5 151 — No one likes us, cause no one like us
Manuel elég magabiztos. Arra számít, hogy első körös pick lesz:
 www.bleedinggreennation.com/2013/4/24/4262542/e-j-manuel-says-eagles-want-me-badBébé
El tudom képzelni hogy behúzzuk, ha nagyon beleszerettek, de csak méretes letrade esetén, 1/4-re semmiképp nem.

Don't talk the walk, Walk the talk!
több mint 12 éve
Shariff Floyd ?
Ő sem az a lassu szar

több mint 12 éve
Bébé Philadelphia Eagles 6 532 — rabszolga
Első nap:
QB: nem
RB: nem
TE: nem
WR: csak Austin
OL: Top3 közül jöhetne vki
DL: Star, Ansah nem hiszem, hogy illik a mi rendszerünkbe
LB: Jordan-nal meg tudnék barátkozni
CB: Milliner nem, meg még letrade után se biztos, hogy húznék az első körben
S: első nap nem kell

De amúgy legjobban a letradenek örülnék. Jó lenne beszerezni egy 3. vagy 4. körös picket.
több mint 12 éve
Azt mondja, hogy masszív letradelés lesz. Legalábbis elég sokan le akarnak tradelni a Top5-10-ből. Majd kiderül, hogy lesz-e aki felfele akar menni.
több mint 12 éve
Mayock benyomta hozzánk Lane Johnsont. Őt eddig keveset olvastam hozzánk.  www.nfl.com/draft/2013/mock-drafts/mike-mayock/171006Shawn84
Azért az indoklás érdekes. Atletikus LT kell neki. Jason Peters-ről hallott már?
Tudom, hogy sérülés meg minden, de Peters is elég durva. 330-340 fonttal játszott és az egyik legmozgékonyabb falemberünk volt. Most pedig le szeretne menni 305-310 közé.

Nem hiszem, hogy ebben az esetben OT-t fogunk húzni. De ennek a scenarionak örülnék a legjobban. Talán ilyenkor akarna feltradelni hozzánk vki, hogy behúzza a 3. OT-t még a Lions előtt. Sőt. Akár a Lions is feltradelhetne egy helyet. Mi meg ugyanúgy be tudjuk húzni azt akit akarunk.
több mint 12 éve
Manuel elég magabiztos. Arra számít, hogy első körös pick lesz:
 www.bleedinggreennation.com/2013/4/24/4262542/e-j-manuel-says-eagles-want-me-bad

Az RB, Marcus Lattimore is iránt is elég komolyan érdeklődtünk. Az Ő esetében is az orvosaink véleménye fog sokat számítani. Azonban úgy tűnik, hogy mi jó kis csapat vagyunk az UDFA RB-knek.
Jelenleg 3 RB-nk van rosteren. Abból az egyik még egy carry-t se kapott az NFL-ben és az ST-ben is szar.
több mint 12 éve
Mayock benyomta hozzánk Lane Johnsont. Őt eddig keveset olvastam hozzánk.
https://static.www.nfl.com/image/private/t_headshot_desktop/league/vdvqigyzckjnbve9xuoi
Mike Mayock Stats, News and Video - DB | NFL.com
Latest on DB Mike Mayock including news, stats, videos, highlights and more on NFL.com
több mint 12 éve
OLB kéne inkább. Egyébként Dansby Buffaloban vizitélt a héten. Ott kezdő lenne, és több pénzt is kapna szvsz. Na meg játszhatna a Delfinek ellen, akikre kicsit haragszik is.Shawn84
Gondolom OLB jön a drafton.
De gondolom akkor megvan már a szerződés a kiszemeltünkkel a színfalak mögött, csak így a többi csapat nem tudja kizárni azt, hogy viszünk-e ILB-t? Vagy nem értem, hogy miért nem lehet a draft előtt leszerződtetni, ha biztosnak tűnik.Bébé
Itt semmi sem biztos. Ennyi év után tudhatod. 😀
több mint 12 éve
Elképzelhetőnek tart itt valaki egy feltradet 1/3ra ha még bent van Fisher/Luke?

Bár a Jaxba is nagyobb needek vannak mint az LT

több mint 12 éve
én mockoltam OLB-t és ILB-t is .

több mint 12 éve
OLB kéne inkább. Egyébként Dansby Buffaloban vizitélt a héten. Ott kezdő lenne, és több pénzt is kapna szvsz. Na meg játszhatna a Delfinek ellen, akikre kicsit haragszik is.Shawn84
Gondolom OLB jön a drafton.
De gondolom akkor megvan már a szerződés a kiszemeltünkkel a színfalak mögött, csak így a többi csapat nem tudja kizárni azt, hogy viszünk-e ILB-t? Vagy nem értem, hogy miért nem lehet a draft előtt leszerződtetni, ha biztosnak tűnik.
több mint 12 éve
Caplan szerint jön meg egy veterán ILB a draft után:
 www.bleedinggreennation.com/2013/4/24/4259594/rumor-philadelphia-eagles-interested-veteran-free-agent-ilb
Dansby-t el tudnám képzelni, ha belemenne a mentor/csere-ILB szerepbe.

Vagy Trottert megint visszahívjuk. 😀
Imádnám, ha miután bejelenti a picket második nap, tolná a tőle megszokott kalapácsos/fejszés move-ját. 😀 ( www.youtube.com/watch?v=lVoNY9j1vqU 2:22)Bébé
OLB kéne inkább. Egyébként Dansby Buffaloban vizitélt a héten. Ott kezdő lenne, és több pénzt is kapna szvsz. Na meg játszhatna a Delfinek ellen, akikre kicsit haragszik is.
több mint 12 éve
Caplan szerint jön meg egy veterán ILB a draft után:
 www.bleedinggreennation.com/2013/4/24/4259594/rumor-philadelphia-eagles-interested-veteran-free-agent-ilb
Dansby-t el tudnám képzelni, ha belemenne a mentor/csere-ILB szerepbe.

Vagy Trottert megint visszahívjuk. 😀
Imádnám, ha miután bejelenti a picket második nap, tolná a tőle megszokott kalapácsos/fejszés move-ját. 😀 ( www.youtube.com/watch?v=lVoNY9j1vqU 2:22)
több mint 12 éve
zsojti Philadelphia Eagles 4 063

ILB az FA piacról?! casy, chaney, meg j phillips hármasa valóban nem egy életbiztosítás...
több mint 12 éve
Rosterelemzés:
 www.bleedinggreennation.com/2013/4/24/4260442/the-real-state-of-the-eagles

Draft needek:
 igglesblitz.com/philadelphia-eagles-2/eagles-draft-needs/
több mint 12 éve
dande2 Philadelphia Eagles Penn State Nittany Lions 46 167 — Így remélem megfelelek nektek.....
Hm a lényeget értem és bár nem hiszem hogy létre jön de nagyon tudnék örülni neki:

https://static.www.nfl.com/image/private/t_editorial_landscape_12_desktop/league/usyp6xb4aihdcyhdd88q
Luke Joeckel: I'd fit into Philadelphia Eagles' offense
It's doubtful Luke Joeckel is going to be holding up a Philadelphia Eagles jersey on Thursday night, but the left tackle feels he'd fit in well with Chip Kelly's new offense.
több mint 12 éve
majd holnap 😊Janek
Úgyis az utolsó leadott tipposzlop számít csak.
több mint 12 éve
majd holnap 😊

több mint 12 éve
leadva de már most meg tudnám variálni 😊Janek
Akkor tedd hamar, aztán kitörlöm a szar vezriót.