NFL eredménykövetés
- 5 aktív topik
Denver Broncos - Jacksonville Jaguars
341
18
22:05
Detroit Lions - Pittsburgh Steelers
172
23
22:25
RedZone week 16
90
16
19:00
Arizona Cardinals - Atlanta Falcons
17
5
22:05
Houston Texans - Las Vegas Raiders
11
5
22:25
Philadelphia Eagles
62 feliratkozó
több mint 12 éve
Peter King végső mock-draftja és nem Start írta hozzánk:mondjuk besírnék ha Star 26.helyen menne ki.
sportsillustrated.cnn.com/-nfl-draft/news/20130424/2013-nfl-draft-mock-draft-peter-king/
Azt mondja, hogy masszív letradelés lesz. Legalábbis elég sokan le akarnak tradelni a Top5-10-ből. Majd kiderül, hogy lesz-e aki felfele akar menni.Bébé
Hát nem tudom ennek örülnék e
több mint 12 éve
Peter King végső mock-draftja és nem Start írta hozzánk:Adom. Én olyan 10-20. ehyl közé várom a csapatot trade során, és 2./3./5./6. kört cserébe az első körös csere mellett természetesen. Ezekből 2 jövő évi lenne. Akinek kell OT az fizessen érte sokat.
sportsillustrated.cnn.com/-nfl-draft/news/20130424/2013-nfl-draft-mock-draft-peter-king/
Azt mondja, hogy masszív letradelés lesz. Legalábbis elég sokan le akarnak tradelni a Top5-10-ből. Majd kiderül, hogy lesz-e aki felfele akar menni.Bébé
több mint 12 éve
Curry hamarosan trade blockra kerül állítólag.StezKelly takarooodj!! 😀
Jó ez csak vicc, de legalább dögöljön meg a hörcsöge vagy valami. nem teheti ezt velünk.
több mint 12 éve
Curry hamarosan trade blockra kerül állítólag.StezNe máán Curry maradjon csak, szegénynek lófasz lehetősége volt bizonyítani, most meg kivágjuk? Legalább egy évet adhatnánk neki, most szerintem 4. kört is nehezen kapunk érte...
Don't talk the walk, Walk the talk!
több mint 12 éve
Curry hamarosan trade blockra kerül állítólag.StezTehát lassú 3-4 be Kellyek szerint.
Sajnalom pedig előben lattam az első sackjet ami nem is volt az. 😊
Ki es mit adhat erte?
több mint 12 éve
Curry hamarosan trade blockra kerül állítólag.
több mint 12 éve
Manuel elég magabiztos. Arra számít, hogy első körös pick lesz:El tudom képzelni hogy behúzzuk, ha nagyon beleszerettek, de csak méretes letrade esetén, 1/4-re semmiképp nem.
www.bleedinggreennation.com/2013/4/24/4262542/e-j-manuel-says-eagles-want-me-badBébé
Don't talk the walk, Walk the talk!
több mint 12 éve
Első nap: QB: nem
RB: nem
TE: nem
WR: csak Austin
OL: Top3 közül jöhetne vki
DL: Star, Ansah nem hiszem, hogy illik a mi rendszerünkbe
LB: Jordan-nal meg tudnék barátkozni
CB: Milliner nem, meg még letrade után se biztos, hogy húznék az első körben
S: első nap nem kell
De amúgy legjobban a letradenek örülnék. Jó lenne beszerezni egy 3. vagy 4. körös picket.
több mint 12 éve
Peter King végső mock-draftja és nem Start írta hozzánk:sportsillustrated.cnn.com/-nfl-draft/news/20130424/2013-nfl-draft-mock-draft-peter-king/
Azt mondja, hogy masszív letradelés lesz. Legalábbis elég sokan le akarnak tradelni a Top5-10-ből. Majd kiderül, hogy lesz-e aki felfele akar menni.
több mint 12 éve
Mayock benyomta hozzánk Lane Johnsont. Őt eddig keveset olvastam hozzánk. www.nfl.com/draft/2013/mock-drafts/mike-mayock/171006Shawn84Azért az indoklás érdekes. Atletikus LT kell neki. Jason Peters-ről hallott már?
Tudom, hogy sérülés meg minden, de Peters is elég durva. 330-340 fonttal játszott és az egyik legmozgékonyabb falemberünk volt. Most pedig le szeretne menni 305-310 közé.
Nem hiszem, hogy ebben az esetben OT-t fogunk húzni. De ennek a scenarionak örülnék a legjobban. Talán ilyenkor akarna feltradelni hozzánk vki, hogy behúzza a 3. OT-t még a Lions előtt. Sőt. Akár a Lions is feltradelhetne egy helyet. Mi meg ugyanúgy be tudjuk húzni azt akit akarunk.
több mint 12 éve
Manuel elég magabiztos. Arra számít, hogy első körös pick lesz:www.bleedinggreennation.com/2013/4/24/4262542/e-j-manuel-says-eagles-want-me-bad
Az RB, Marcus Lattimore is iránt is elég komolyan érdeklődtünk. Az Ő esetében is az orvosaink véleménye fog sokat számítani. Azonban úgy tűnik, hogy mi jó kis csapat vagyunk az UDFA RB-knek.
Jelenleg 3 RB-nk van rosteren. Abból az egyik még egy carry-t se kapott az NFL-ben és az ST-ben is szar.
több mint 12 éve
Mayock benyomta hozzánk Lane Johnsont. Őt eddig keveset olvastam hozzánk.
több mint 12 éve
Itt semmi sem biztos. Ennyi év után tudhatod. 😀OLB kéne inkább. Egyébként Dansby Buffaloban vizitélt a héten. Ott kezdő lenne, és több pénzt is kapna szvsz. Na meg játszhatna a Delfinek ellen, akikre kicsit haragszik is.Shawn84Gondolom OLB jön a drafton.
De gondolom akkor megvan már a szerződés a kiszemeltünkkel a színfalak mögött, csak így a többi csapat nem tudja kizárni azt, hogy viszünk-e ILB-t? Vagy nem értem, hogy miért nem lehet a draft előtt leszerződtetni, ha biztosnak tűnik.Bébé
több mint 12 éve
Elképzelhetőnek tart itt valaki egy feltradet 1/3ra ha még bent van Fisher/Luke?Bár a Jaxba is nagyobb needek vannak mint az LT
több mint 12 éve
OLB kéne inkább. Egyébként Dansby Buffaloban vizitélt a héten. Ott kezdő lenne, és több pénzt is kapna szvsz. Na meg játszhatna a Delfinek ellen, akikre kicsit haragszik is.Shawn84Gondolom OLB jön a drafton.
De gondolom akkor megvan már a szerződés a kiszemeltünkkel a színfalak mögött, csak így a többi csapat nem tudja kizárni azt, hogy viszünk-e ILB-t? Vagy nem értem, hogy miért nem lehet a draft előtt leszerződtetni, ha biztosnak tűnik.
több mint 12 éve
Caplan szerint jön meg egy veterán ILB a draft után:OLB kéne inkább. Egyébként Dansby Buffaloban vizitélt a héten. Ott kezdő lenne, és több pénzt is kapna szvsz. Na meg játszhatna a Delfinek ellen, akikre kicsit haragszik is.
www.bleedinggreennation.com/2013/4/24/4259594/rumor-philadelphia-eagles-interested-veteran-free-agent-ilb
Dansby-t el tudnám képzelni, ha belemenne a mentor/csere-ILB szerepbe.
Vagy Trottert megint visszahívjuk. 😀
Imádnám, ha miután bejelenti a picket második nap, tolná a tőle megszokott kalapácsos/fejszés move-ját. 😀 ( www.youtube.com/watch?v=lVoNY9j1vqU 2:22)Bébé
több mint 12 éve
Caplan szerint jön meg egy veterán ILB a draft után:www.bleedinggreennation.com/2013/4/24/4259594/rumor-philadelphia-eagles-interested-veteran-free-agent-ilb
Dansby-t el tudnám képzelni, ha belemenne a mentor/csere-ILB szerepbe.
Vagy Trottert megint visszahívjuk. 😀
Imádnám, ha miután bejelenti a picket második nap, tolná a tőle megszokott kalapácsos/fejszés move-ját. 😀 ( www.youtube.com/watch?v=lVoNY9j1vqU 2:22)
több mint 12 éve
www.bleedinggreennation.com/2013/4/24/4259594/rumor-philadelphia-eagles-interested-veteran-free-agent-ilbILB az FA piacról?! casy, chaney, meg j phillips hármasa valóban nem egy életbiztosítás...
több mint 12 éve
Rosterelemzés:www.bleedinggreennation.com/2013/4/24/4260442/the-real-state-of-the-eagles
Draft needek:
igglesblitz.com/philadelphia-eagles-2/eagles-draft-needs/
több mint 12 éve
Hm a lényeget értem és bár nem hiszem hogy létre jön de nagyon tudnék örülni neki:több mint 12 éve
leadva de már most meg tudnám variálni 😊JanekAkkor tedd hamar, aztán kitörlöm a szar vezriót.