NFL eredménykövetés NFL eredménykövetés - 1 aktív topik

Philadelphia Eagles

62 feliratkozó

több mint 12 éve
Shawn84 Philadelphia Eagles North Carolina Tar Heels 8 534
Flukert ne. RT es semmi tobb elso korben nekunk luxus lenneJanek
2. körre írtam
több mint 12 éve
Janek Philadelphia Eagles Florida Gators 16 640 — Apu ökölbeszorított keze
Flukert ne. RT es semmi tobb elso korben nekunk luxus lenne

több mint 12 éve
Tekintettel arra hogy nincs minden csapatnak első köre annyira nem természetes szerintem 😉Rataxes
Úgy értem, hogy ha mi valakinek odaadjuk az első körös picket akkor természetes hogy az övékét cserébe kérjük. Eleve olyannal állunk le akinek vagy van, vagy ha rádobnak még egy 5 v. 6. kört is akkor jövő évit is elfogadunk 😊
több mint 12 éve
pgabtb Philadelphia Eagles 10 215 — Eagles fan
Tekintettel arra hogy nincs minden csapatnak első köre annyira nem természetes szerintem 😉

GM game champion 2015 (Vikings)
GM game champion 2024 (Eagles)

Ex-Rataxes
több mint 12 éve
Jaaa, így oké, az első kört nem írtad 😊Rataxes
Természetesnek gondoltam 😉
több mint 12 éve
Jaaa, így oké, az első kört nem írtad 😊

Ex-Rataxes
több mint 12 éve
Viszont legalább egy 2. 3. 5. kört kérnék az 1/4-ért, amiből a 2. kör mondjuk jövő évi.Shawn84
Vsz. sovány lenne ez egy top 5-ös pickért 😊Rataxes
AZ első körös csere természetesen hozzá jön. Nemtom. Én egy átlagos ajánlatnak gondolom. Nem visszautasíthatatlan, de lehetne jobbat is kapni. A csere partnertől is függ. Én egy ilyennel elégedett lennék, de ha jövő évi 2. kör helyett első lenne az még inkább.

Egyébként Kyle Long mellett még D. J. Flukert említeném meg Barrett Jonest mint 2. körös célpont. Mindegyik ugye Stoutland nevelés, egyik RT, és kb csak ott is lehet használni, másik meg C/G. Mindegyik jó pick lenne szvsz. Igaz elsősorban futásban tudnának segíteni, bár mindegyik játékos még fejleszthető.
több mint 12 éve
Viszont legalább egy 2. 3. 5. kört kérnék az 1/4-ért, amiből a 2. kör mondjuk jövő évi.Shawn84
Vsz. sovány lenne ez egy top 5-ös pickért 😊

Ex-Rataxes
több mint 12 éve
Akkor fogunk kicsit szivni ha kimegy mindket ot elottunk. De lehet akkor fognak tradelni l johnsonert. Aki nekem nem kene 1/4en. Akkor mar inkabb s floyd star vagy olb

több mint 12 éve
Bébé Philadelphia Eagles 6 532 — rabszolga
Jogos a jax OT?Janek
"- Latest from the Jacksonville Jaguars? The team is looking at either Dion Jordan or one of the offensive tackles with the second pick. No surprise there. If they trade down I am told the player they like is Ezekiel Ansah."
Monroe az LT-jük contract évben van. Nagy eséllyel a D#-be fognak húzni, de azért erre is van némi esély.
több mint 12 éve
Jogos a jax OT?

több mint 12 éve
Bébé Philadelphia Eagles 6 532 — rabszolga
Nekünk is van OT needünk, de mondjuk tényleg nem akkora mint 1-2 csapatnak. Tehát simán bevállalhatjuk a tradet ha jön ajánlat. És jönni is fog, ez biztos. 2. körben nekünk tökéletes Kyle Long. Szerintem Kellyék eleve őt nézték ki kapásból. Jó lehet RT-nek, RG-nek, van benne potenciál, illetve tudja, hogy Kelly rendszerében mit kell csinálni. Viszont legalább egy 2. 3. 5. kört kérnék az 1/4-ért, amiből a 2. kör mondjuk jövő évi.Shawn84
Főleg akkor, ha a Jax is OT-t visz. Mármint akkor jöhetnek a feltrade ajánlatok 1/4-re, hogy nehogy ne maradjon meg nekik Lane Johnson. (Pl Cards feltradelne.)

Mingo-ról egy írás:
 igglesblitz.com/philadelphia-eagles-2/barkevious-mingo/
Egy letrade során Ő is szóba jöhet talán.

Jövőévi első kört is beszerezhetnénk vhogy. 😀 Mondják, hogy a jövőévi QB-class erős lehet. Igaz minden évben ezt mondják. 😀 Bár ebben az esetben ki kéne tradelni a Top20-ból de lehet, hogy a Top25-ből is.
több mint 12 éve
na még 4 nap és megtudjuk mi lesz 😊

továbbra is azt mondom,ha bent van Fisher/Joeckel akkor csak nagyon nagy ajánlat esetén van értelme a tradenek.

Érdekes lesz az OT run a top 10ben sok múlik mi lesz a KC választása és mi lesz Albert sorsa...
Sok QB mozgás volt ez abból a szempontból nekünk nem jó,hogy Genoért nem kell sokat feltradelni viszont ez OT needeket szült itt ott.Janek
Nekünk is van OT needünk, de mondjuk tényleg nem akkora mint 1-2 csapatnak. Tehát simán bevállalhatjuk a tradet ha jön ajánlat. És jönni is fog, ez biztos. 2. körben nekünk tökéletes Kyle Long. Szerintem Kellyék eleve őt nézték ki kapásból. Jó lehet RT-nek, RG-nek, van benne potenciál, illetve tudja, hogy Kelly rendszerében mit kell csinálni. Viszont legalább egy 2. 3. 5. kört kérnék az 1/4-ért, amiből a 2. kör mondjuk jövő évi.
több mint 12 éve
na még 4 nap és megtudjuk mi lesz 😊

továbbra is azt mondom,ha bent van Fisher/Joeckel akkor csak nagyon nagy ajánlat esetén van értelme a tradenek.

Érdekes lesz az OT run a top 10ben sok múlik mi lesz a KC választása és mi lesz Albert sorsa...
Sok QB mozgás volt ez abból a szempontból nekünk nem jó,hogy Genoért nem kell sokat feltradelni viszont ez OT needeket szült itt ott.

több mint 12 éve
skizofita Philadelphia Eagles Clemson Tigers 646 — Times are hard for dreamers!
Budapest Eagles meccs valakinek?skizofita
Ha épp fenn lennék most. De sajnos nem. Viszont legközelebb ha épp lesz akkor megyek szerintem. ha játszol is, nem csak úgy mint Fazék 😀 Hol szoktak lenni a meccsek?

Offért bocs.Shawn84
Áh, Miskolc Renegades kupameccs van Miskolcon.

"Garaba gurít!!!... fölé." (Vitár R.)
több mint 12 éve
Budapest Eagles meccs valakinek?skizofita
Ha épp fenn lennék most. De sajnos nem. Viszont legközelebb ha épp lesz akkor megyek szerintem. ha játszol is, nem csak úgy mint Fazék 😀 Hol szoktak lenni a meccsek?

Offért bocs.
több mint 12 éve
skizofita Philadelphia Eagles Clemson Tigers 646 — Times are hard for dreamers!
Budapest Eagles meccs valakinek?

"Garaba gurít!!!... fölé." (Vitár R.)
több mint 12 éve
MirrMurr Philadelphia Eagles Ohio State Buckeyes 2 504 — Jinxtriad's witness
Valószínűleg az elején nem fogunk safetyt vinni, de a későbbi körökben még lehet, igy jöjjön néhány középső körben elérhető safety bemutatása:  philly.blog.hu/2013/04/21/draftra_keszulve_kozepso_koros_safetyk_1_reszBleedingGreen
Én nagyon örülnék Josh Evensnak a Gatorsból, sajnos ő nem került be a válogatásba, de szerntem nagyon jó választás lenne.BlitzHawk
Lesz még 2. rész is. 😉BleedingGreen
Oké akkor megkövetem magam.
több mint 12 éve
BleedingGreen Philadelphia Eagles Penn State Nittany Lions 2 404 — Beware the Slim Reaper!
Valószínűleg az elején nem fogunk safetyt vinni, de a későbbi körökben még lehet, igy jöjjön néhány középső körben elérhető safety bemutatása:  philly.blog.hu/2013/04/21/draftra_keszulve_kozepso_koros_safetyk_1_reszBleedingGreen
Én nagyon örülnék Josh Evensnak a Gatorsból, sajnos ő nem került be a válogatásba, de szerntem nagyon jó választás lenne.BlitzHawk
Lesz még 2. rész is. 😉

több mint 12 éve
Djax nője (exe? nemtom 😊 ):
 blacksportsonline.com/home/2013/01/desean-jackson-dating-18-year-old-model-chantel-jeffries-photos/?pid=8223
Nem rossz buxa 😊

Ex-Rataxes
több mint 12 éve
MirrMurr Philadelphia Eagles Ohio State Buckeyes 2 504 — Jinxtriad's witness
Én nagyon örülnék Josh Evensnak a Gatorsból, sajnos ő nem került be a válogatásba, de szerntem nagyon jó választás lenne.
több mint 12 éve
zsojti Philadelphia Eagles 4 063
Egy DT/DE CB S 1-3 draftot el tudnék nezni a D oldalon
Ha meg sikerülne az 1/4et vkire rásózni akkor jöhet az OT/OG pick is
több mint 12 éve
BleedingGreen Philadelphia Eagles Penn State Nittany Lions 2 404 — Beware the Slim Reaper!
Valószínűleg az elején nem fogunk safetyt vinni, de a későbbi körökben még lehet, igy jöjjön néhány középső körben elérhető safety bemutatása:  philly.blog.hu/2013/04/21/draftra_keszulve_kozepso_koros_safetyk_1_resz

több mint 12 éve
Petikievak01 Philadelphia Eagles 1 667 — Its OK to be gay.
Nekem csak most esett le hogy ki is az a backdraft 😀

több mint 12 éve
korodiati Philadelphia Eagles 704 — drkorodiattila@gmail.com
Már youtube-on is elérhető a csapat történelme 2003-as szezon végéig bezárólag:
 www.youtube.com/watch?v=O7ac2I5ofmI
1:44:00-tól van a kedvenc részem. Didinger monológja meg a zene nagyon el van találva.Bébé
2002-től ismerősek voltak a képek..
ez nagyon jól összefoglalja milyen érzés philadelpia-szurkolónak lenni,ez egy életfilozófia,miden évben orbitálisat szopunk,így vagy úgy vagy mert jók vagyunk de valahogy elcsúszunk egy szabad szemmel alig látható banánhéjon vagy mert teljesen reménytelenül hulladékok vagyunk, de egy mindig állandó:komolyan elhisszük hogy majd jövőre mi nyerünk...