Philadelphia Eagles
62 feliratkozó
több mint 13 éve
Nem ettem meg ilyen cheese stake cuccot, de jó az ha ilyen terméket is tucatgyárt a meki? 😀 Nem biztos, hogy pont ebben a gyorsétteremben akarok először ilyennel találkozni.De megy szavazat persze 😉
Don't talk the walk, Walk the talk!
több mint 13 éve
Kicsit off: magyar Sixers/Flyers/Phillies/Union/stb. szurkolói oldalról tud valaki? 😊
.png)
GM game champion 2015 (Vikings)
GM game champion 2024 (Eagles)
több mint 13 éve
McDonaldnak semmiképp. csak a burgernek 😊ingyenreklám a mcdonald's-nak? na azért na 😊 majd a cheesesteakes blogbejegyzést megosztjuk egyszer, meg a bowl-beszélőben megemlítjukjjncaaMiért nem inkább a subwaynek írtok, hogy vezesse be itthon is? :pjjncaaMost ez a játék adódott, de az ötlet nem rossz. 😀 Esetleg egy Bowl.hu Facebook megosztást kérhetünk az ügy érdekében? Ha nem túl bunkó kérés. 😊Shawn84
több mint 13 éve
ingyenreklám a mcdonald's-nak? na azért na 😊 majd a cheesesteakes blogbejegyzést megosztjuk egyszer, meg a bowl-beszélőben megemlítjukMiért nem inkább a subwaynek írtok, hogy vezesse be itthon is? :pjjncaaMost ez a játék adódott, de az ötlet nem rossz. 😀 Esetleg egy Bowl.hu Facebook megosztást kérhetünk az ügy érdekében? Ha nem túl bunkó kérés. 😊Shawn84

---
"Nincs igazság és nincs emberiség. Csak igazságok vannak és emberek." - Szerb Antal
több mint 13 éve
Miért nem inkább a subwaynek írtok, hogy vezesse be itthon is? :pjjncaaMost ez a játék adódott, de az ötlet nem rossz. 😀 Esetleg egy Bowl.hu Facebook megosztást kérhetünk az ügy érdekében? Ha nem túl bunkó kérés. 😊
több mint 13 éve
Miért nem inkább a subwaynek írtok, hogy vezesse be itthon is? :p

---
"Nincs igazság és nincs emberiség. Csak igazságok vannak és emberek." - Szerb Antal
több mint 13 éve
Majd ragaszt rá keresztbe piros szigszallaggal egy ikszet és tökéletes lesz.Ezt a TO mezt fogtam 740 forintért a helyi turkálóban éppen most 😊Boooooooooooo... 😀
lh6.googleusercontent.com/-eCABxpVVXPc/UbhveXYSvXI/AAAAAAAALrE/L6CE7u1htGY/w582-h776-no/DSC_0266.jpgRataxes
Remélem már átírtad Avant-osra. D:Bébé
több mint 13 éve
Ezt a TO mezt fogtam 740 forintért a helyi turkálóban éppen most 😊Boooooooooooo... 😀
lh6.googleusercontent.com/-eCABxpVVXPc/UbhveXYSvXI/AAAAAAAALrE/L6CE7u1htGY/w582-h776-no/DSC_0266.jpgRataxes
Remélem már átírtad Avant-osra. D:
több mint 13 éve
A Burger már a Top 50-ben!Petikievak01Ez nekünk még nem elég. Az 5 a cél! 😊
több mint 13 éve
Helyes, helyes. A toplista első 6ezer körül jár valami szirszarral. Mindenki nyomassa reklámozza. Had kóstoljuk már meg milyen finom is ez.Szeretnétek a McDonald's-ban igazi philadelphiai ízekkel találkozni? Ha igen szavazzatok a FlyEagles.hu által összeállított Philly Cheesesteak szendvicsre az alábbi linken:Azt hiszem erősen elkezdek kampányolni a nemes cél érdekében.Petikievak01
www.mcdonalds.hu/azenhamburgerem/#/kampagne/meinburger/18577/landingpage
A szendvics a tradícionális cheesesteak ízvilágát idézi: rengeteg hagyma, sajt, és marhahús található benne! Ha elegen szavazunk bekerülhet a mekis étlapra, úgyhogy sokat segíthet ha meg is osztjátok a posztot!
A cheesesteakről egyébként a következő linken olvashattok:
philly.blog.hu/2011/10/22/philladelphia_kedvence_cheese_steak_bye_week_special
Arra is megkérünk titeket, hogy ha tetszik az ötlet akkor a lehetőségeitekhez képest reklámozzátok a dolgot, ahol tudjátok.
Lájkokat Ratának. Az ő érdeme!Shawn84
több mint 13 éve
Szeretnétek a McDonald's-ban igazi philadelphiai ízekkel találkozni? Ha igen szavazzatok a FlyEagles.hu által összeállított Philly Cheesesteak szendvicsre az alábbi linken:Azt hiszem erősen elkezdek kampányolni a nemes cél érdekében.
www.mcdonalds.hu/azenhamburgerem/#/kampagne/meinburger/18577/landingpage
A szendvics a tradícionális cheesesteak ízvilágát idézi: rengeteg hagyma, sajt, és marhahús található benne! Ha elegen szavazunk bekerülhet a mekis étlapra, úgyhogy sokat segíthet ha meg is osztjátok a posztot!
Arra is megkérünk titeket, hogy ha tetszik az ötlet akkor a lehetőségeitekhez képest reklámozzátok a dolgot, ahol tudjátok.
Lájkokat Ratának. Az ő érdeme!Shawn84
több mint 13 éve
Ezt a TO mezt fogtam 740 forintért a helyi turkálóban éppen most 😊.png)
több mint 13 éve
Szeretnétek a McDonald's-ban igazi philadelphiai ízekkel találkozni? Ha igen szavazzatok a FlyEagles.hu által összeállított Philly Cheesesteak szendvicsre az alábbi linken:www.mcdonalds.hu/azenhamburgerem/#/kampagne/meinburger/18577/landingpage
Lájkokat Ratának. Az ő érdeme!
több mint 13 éve
Képek a stadionfelújításról/bővítésről:www.phillymag.com/eagles/2013/06/09/eagles-unveil-125-million-plan-for-the-linc/
.png)
több mint 13 éve
Hírek a heti minicamp-ről: philly.blog.hu/2013/06/08/hirek_kotelezo_minicamp_junius_4

több mint 13 éve
Logan-nel is megvan a szerződés:www.philadelphiaeagles.com/news/article-1/Bennie-Logan-Signs-Four-Year-Deal/de478c1f-8c44-425b-a24c-e2557af21b14
Már csak Lane és Barkley maradt vissza.
több mint 13 éve
A PFF szerint Damaris lehet a csiszolatlan gyémántunk: www.profootballfocus.com/blog/2013/06/06/secret-superstar-damaris-johnson/RataxesMi ezt már tavaly megemlegettük itt a fórumon 😛 Igaz a szezonban nem annyira jött be, viszont rossz sem volt.
több mint 13 éve
A PFF szerint Damaris lehet a csiszolatlan gyémántunk: www.profootballfocus.com/blog/2013/06/06/secret-superstar-damaris-johnson/
.png)
több mint 13 éve
Igen és pont most nyilatkozta Kelly, hogy fárasztják már ezek a találgatások és hagyják békén vele, Majd kiderül ki lesz a QB ezek a számok semmit nem jelentenek 😛 de azért köszi 😉dandeGondoltam leírom ide is 😀 Én szeretem az ilyen statisztikákat , nem is gondolok mögé semmi jelentőset 😀 Lehet valaki más is szereti őket , így hát leírtam 😀 Egyébként ha választanom kéne akkor 1000x is Vick 😀 😀 Át is írom a rangomat Vick Fanra!
több mint 13 éve
Igen és pont most nyilatkozta Kelly, hogy fárasztják már ezek a találgatások és hagyják békén vele, Majd kiderül ki lesz a QB ezek a számok semmit nem jelentenek 😛 de azért köszi 😉
több mint 13 éve
Most találtam.Pénteki OTA:
Vick: 28 Snap , 9/15 , 1 TD-0 INT 12 snap az első csapattal
Foles: 42 Snap , 21/28 , 2TD - 1 INT 25 Snap az első csapattal
Barkley: 21 Snap , 9/13 , 1 TD - 1 INT első csapattal nem volt snapja
Dixon 1 Snap , nem dobot passzt. (3. csapattal)
több mint 13 éve
Milyen sok bajjal jár ha valaki ügynököt vált ....
több mint 13 éve
Szerintem minden szurkolónak van olyan csapata amit nem szeret 😀 Nekem nem veletek, szurkolókkal van bajom, egyszerűen a csapatotokat nem szeretem (gondolom a többiek is így vannak ezzel). A butaPatsdivatmajom kifejezés sem lett sehol leírva 😀Nem kell ezen besértődni szerintem...
.png)