Philadelphia Eagles
62 feliratkozó
több mint 12 éve
hány órától lesz ma?Akkor 4. körben Okafor, Wiliams vagy Josh Evans 😊 Én nem adom fel, akkor is őket várom. 😊MirrMurrépp akartam kérdezni, hogy el tudjátok-e képzelni, hogy a 3 kör után a 4-ben is DL embert húzzunk 😊
4-re húzunk...du kiderülzsojti
több mint 12 éve
Akkor 4. körben Okafor, Wiliams vagy Josh Evans 😊 Én nem adom fel, akkor is őket várom. 😊MirrMurrépp akartam kérdezni, hogy el tudjátok-e képzelni, hogy a 3 kör után a 4-ben is DL embert húzzunk 😊
4-re húzunk...du kiderül
több mint 12 éve
Akkor 4. körben Okafor, Wiliams vagy Josh Evans 😊 Én nem adom fel, akkor is őket várom. 😊
több mint 12 éve
Logan 2012-ben: 45 tackles, 5,5 TFL, 2 sacks, 3 leütött passz, 1 FF, 12 QB-hits - ebből azért látszik, hogy a QB-hoz is oda szokott érni. Jött a támadófalba ember, a védőfalba. Plusz egy olyan játékos aki weapon lehet a pálya közepén. Jóféle draftnak tűnik eddig. Az, hogy a játékosok beválnak-e más kérdés. Szezon közben kiderül.
több mint 12 éve
Mára ennyi volt a móka. Logannal 3 down-os játékosként számolunk. A fal belsejére szánjuk. Sztem NT-ként is számolunk vele. Egyetemen játszott 3-4-ben NT-t is. Kérdés, hogy a feltehetőleg 2-gap rendszerünkbe mire fog menni.
www.youtube.com/watch?v=JF43lJ9HZM8
több mint 12 éve
Kicsit korán kivittük, LSU-n is rotációs ember volt, de jó DT/DE lehet belőle, hibrid védelemben több poszton is játszhat. Technikailag még lehet rajta fejleszteni bőven.

több mint 12 éve
Na én várok 4. körbe egy embert a Sec.be esetleg egy LB-t de nem tudom marad e még oda értelmes választás. További jó szórakozást!
több mint 12 éve
Bennie LoganPoszt: DT
Egyetem: LSU
Született: 1989. december 28. (Shreveport, Louisiana)
Előrejelzés: 2-3. kör
Magasság: 6 ft 3 in (1.91 m)
Tömeg: 295 lb (134 kg)
Erősségek:
Vastag test, hosszú karok, erőteljes alsótest. Jól és gyorsan használja a kezeit, ügyesen tartja magától távol az ellenfeleit. Kihasználja alacsony súlypontját a bull rushnál. Utolérési sebessége szintén jó. Ha elkapta a blokkoló akkor sem veszi le a szemét a futóról, mindkét irányba le tud válni a blokkról, így lezárva a futás útvonalát. A snap után alacsonyan marad, hajlítja a térdét, innen nyeri a hatékonyságát. Oldalirányú gyorsasága megfelelő. Jó érzékkel használja a spin move-ot, bár a mozdulat maga kissé lassú.
Gyengeségek:
Felsőteste nem elég erős. Oldalirányba nehezebben mozgatja az ellenfeleit, mint előrefelé. Túlságosan is a bull rushra hagyatkozik, pedig számos más kiváló természetes adottsága van. Futás ellen az ösztönössége megkérdőjelezhető.
Megjegyzések:
Teljes neve Bennie Cordell Logan, 7 testvére van. 3-csillagos recruit volt, a középiskolában még DE-t játszott. 2 évig kezdő a Tigersben. 2012-ben a Pro Football Weekly All-Americannek választotta, pedig a 2011-es éve volt statisztikailag az eredményesebb, azonban Michael Brockers távozása után idén leginkább ráfigyeltek a védőfal belsejében az ellenfelek. Az LSU DL-ben Barkevious Mingo és Sam Montgomery is nagyobb sztárnak számított, de Logan volt 2012-ben a legkonzisztensebb játékos az egységben. Gyorsasága és a kézhasználata alapján jó 3-technique játékos lehet belőle, de a tudatossága és a lehorgonyzási képessége miatt 2-gap sémában is beválhat.
több mint 12 éve
Nah jött a DL....
több mint 12 éve
na jöjjön Shamarko!!!!eaglesmcnabbmondjuk ő a 4. elején is bent lehet ha mákunk lesz
No 1. Kyle Pitts, Jordan Mailata, Myles Garrett, Jerry Jeudy, Tre Harris, Jayden Higgins és Nick Chubb fan!!!
több mint 12 éve
Okafor v agy Jessee Williams 😀
több mint 12 éve
na jöjjön Shamarko!!!!
No 1. Kyle Pitts, Jordan Mailata, Myles Garrett, Jerry Jeudy, Tre Harris, Jayden Higgins és Nick Chubb fan!!!
több mint 12 éve
Bár valószínűleg több TE-es felállások lesznek, de Celek felkötheti a gatyát. Gondolom amellett sem akart szó nélkül elmenni Kelly, hogy Celek passzjátékban elég inkonzisztens volt. Voltak nagy játékai, de jópár ejtése is.

több mint 12 éve
Tény, hogy nem a leggyorsabb TE. Sőt. De a 40 yardos ideje kb megegyezik Celek-ével, szal azért a sebességével semmi gond nem lesz. Ebben nem kiemelkedő de ennyi.
több mint 12 éve
Az első kör végére tettük Ertz-et a mi draft boardunkon. Ted Williams (TE edzőnk) nagyon le volt nyűgözve, amikor workout-olta.
A telefonunk megint csak nem csörgött, szal a letrade-re most se volt partner.
Kevésbé jó vélemény róla egy scout-tól:
"Great hands and intelligent route runner. Ertz does not own one physical trait that sets him apart. He's stiff, slow footed and nonexistant as a blocker. Ertz is more of a big, slow, slot WR in the NFL that a TE."
több mint 12 éve
DL DL DL DL DL DL!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
több mint 12 éve
Rambo jöhetne 😀mustaineÉn nem szeretném, nem hiszek benne, hogy előrébb lennénk vele
több mint 12 éve
sijó korai lenneJanekde a 4. körben nem jöhet mert ott Josh Evans lesz a pick 😊
több mint 12 éve
jöjjön Kiko AlonsoJanekinkább Kasheem Green vagy Sio Moore 😊