Philadelphia Eagles

62 feliratkozó

több mint 12 éve
Bébé Philadelphia Eagles 6 532 — rabszolga
Ha már Shady, akkor ideje megemlíteni, hogy "old man" Vick lesprintelte a minap. 😛gyeek
Az kemény. 😀 Durva lenne ha mind2 100%-ot adott és így nyert Vick.
Jó hát azt tudjuk, hogy Shadynek nincs elit végsebessége, de akkor is.
Ha 4,3 körül tudna futni Shady akkor már vagy 10 TD-vel többet tudott volna elérni karrierje során.
De nem baj. Azért a Cowboys védőket is így elküldi gyufáért. 😛 😀
Az egész pályás lesprintelésre meg ott van DeSean. (még fél-lábbal is) 😛 😀
 www.youtube.com/watch?v=ZqkdkpCXp_Q
több mint 12 éve
Shawn84 Philadelphia Eagles North Carolina Tar Heels 8 534
Ha már Shady, akkor ideje megemlíteni, hogy "old man" Vick lesprintelte a minap. 😛gyeek
Ja, durva. 😀
Michael Vick beat LeSean McCoy in a 40-yard race Thursday.
The 24-year-old McCoy has been barking at the 32-year-old Vick during offseason workouts, calling him an "old man." Per PFT, Vick agreed to a race and "smoked him by five yards." Considering McCoy ran in the 4.5s during when coming out of Pitt in 2009, it's impressive. Vick struggled to make any big plays in the running game last season, averaging just 5.4 YPC and scoring one touchdown.Newman
Shady nem vette komolyan na. 😀 Szeptemberre ráver egy orrhossznyit.
több mint 12 éve
Newman Philadelphia Eagles Clemson Tigers 8 228 — Ready to Rumble
Ja, durva. 😀
Michael Vick beat LeSean McCoy in a 40-yard race Thursday.
The 24-year-old McCoy has been barking at the 32-year-old Vick during offseason workouts, calling him an "old man." Per PFT, Vick agreed to a race and "smoked him by five yards." Considering McCoy ran in the 4.5s during when coming out of Pitt in 2009, it's impressive. Vick struggled to make any big plays in the running game last season, averaging just 5.4 YPC and scoring one touchdown.

több mint 12 éve
gyeek LSU Tigers 8 598 — Grady Judd fan
Ha már Shady, akkor ideje megemlíteni, hogy "old man" Vick lesprintelte a minap. 😛

blikk.hu : Sajnos ki vagy tiltva 9999-12-31 23:59:00-ig, mert •
Káromkodás, csúnya szavak használata, alapvető beszélgetési normák be nem tartása.

"ALL IN" refers to the proximity of Jerry's head to his ass
több mint 12 éve
Greengo Philadelphia Eagles Alabama Crimson Tide 9 281 — Eagles fan
...és Shadyről is egy összeállítás:

E-A-G-L-E-S EAGLES !
több mint 12 éve
Egy kis vissza.....és .... előre tekintés:

E-A-G-L-E-S EAGLES !
több mint 12 éve
somoskovig Jacksonville Jaguars 11 522 — Chiefs GM
Gondolom University of New Hampshire. És igen, 90-es a limit.

több mint 12 éve
tûzoltó Philadelphia Eagles 860
"Chip Kelly is a New Hampshire grad and he coached there as well. He’s now offering a shot to a couple of players from his alma mater. A pair of UNH players will tryout for the Eagles in the upcoming mini-camp.

Dontra Peters played CB for UNH as a Senior, after spending his first 3 years on offense. He has good size at 6-0, 201. Peters had 4 INTs this year and has plenty of KOR experience.

ILB Matt Evans (6-0, 227) was a tackling machine for UNH. He finished his career with 460 tackles. Evans won the Buck Buchanan Award in 2011 as the nation’s top I-AA defensive player. He had 3 INTs, 3 FFs, 92 solo tackles, and 7.5 TFLs. He also ran 2 of the INTs back for TDs.

The players do not count against the 90-man roster limit. Both are major longshots."
Srácok!
Megmondaná valaki, mi az a UNH...?
90 a roster limit, nem 80 ?
Előre is köszi!
több mint 12 éve
Rookie mezszámok:
Lane - #65
Logan - #96
Barkley - #2
Wolff - #28
Kruger - #73
Poyer - #33
King - #78
Az egyetemi mezszámaikat egyikük se tudja viselni.

Legalább az Akers mezeket is fel tudják használni páran. 😀 Bár Akers nem érdemli meg, hogy leragasszák a nevét. 😀
több mint 12 éve
Ma 88 éves Chuck Bednarik
több mint 12 éve
Egy kis Zach Ertz stílus elemzés:  philly.blog.hu/2013/05/01/mit_adhat_zach_ertz_az_eagles_tamadojatekanak
több mint 12 éve
Kelly arról, hogy Lurie miért is volt ott Geno workout-ján:
 www.philly.com/philly/blogs/inq-eagles/Chip-Kelly-explains-why-Jeffrey-Lurie-went-to-watch-Geno-Smith.html
Nem smokescreen volt. Lurie úgy volt vele, hogy "bazmeg megnézem én is veletek srácok" elvégre csak 1 óra a repülőút.
több mint 12 éve
pgabtb Philadelphia Eagles 10 215 — Eagles fan
Nemtom ki ez a Carrier gyerek, de van egy olyan érzésem hogy nem fog nálunk karriert csinálni.

GM game champion 2015 (Vikings)
GM game champion 2024 (Eagles)

Ex-Rataxes
több mint 12 éve
zsojti Philadelphia Eagles 4 063
Philadelphia Eagles release TE Evan Moore

www.bleedinggreennation.com/2013/4/29/4283450/eagles-release-of-evan-moorezsojti
Talán tudjuk pótolni.Bébé
hát annyira nem kell törni magunkat szerintem 😊
meg TE poszton amúgy is telítettek vagyunk: Celek, Ertz, Casey, Harbor, Carrier
több mint 12 éve

www.bleedinggreennation.com/2013/4/29/4283450/eagles-release-of-evan-moorezsojti
Talán tudjuk pótolni.
több mint 12 éve
zsojti Philadelphia Eagles 4 063

www.bleedinggreennation.com/2013/4/29/4283450/eagles-release-of-evan-moore
több mint 12 éve
Üdv Dex!

Ahogy olvasom nagyon hasonlóak a vélemények a draftunkról. Összességében jó lett, de voltak meglepetés húzások amire azért ( új HC-ről lévén szó ) lehetett is számítani...persze azért mindenkit meglepett. Engem is.
Ami engem nyugtalanít , hogy nem húztunk időben CB-t. A Williams-Fletcher kezdő páros annyira nem győzött meg.

Pár videót bedobok ide az első 3 pickünkről....bár lehet már mindenki utánuk nézett.
Lane Johnson:

Nála azért látszik, hogy vidáman elvan a fal mindkét oldalán ha passzjátékról van szó. Futásblokkolásban még van hova fejlődnie, de az is látszik, hogy nagyon hajt és maga a nyers erő .
Zach Ertz:

Nála minden ok...viszont a labdabirtoklásra oda kell figyelnie azaz ebben még van hova fejlődnie.
Bennie Logan:

Sztem beválik. 3-4 DE-nek is jó és még tuti felszed egy kis izmot/tömeget magára. Később akár NT is lehet.

E-A-G-L-E-S EAGLES !
több mint 12 éve
Petikievak01 Philadelphia Eagles 1 667 — Its OK to be gay.
mondjuk Maysonettnél az erős az RB sor kezdetű mondat eléggé nem igaz szerintem

pont,hogy vékony shady mögött van BB aki ugye fél éves nfl karriert tudhat maga mögött és van Polk ...Janek
Shady Pro Bowl szint. BB pedig hatalmas potenciállal bír csak a labda kiejtést kell vele elfeledtetni , nekem picit AP2K jut róla eszembe , persze lehet más nem így látja.😀 Polkról nem sokat tudok mondani. De Maysonett nagyon jónak tűnik.

több mint 12 éve
Dexter33 Philadelphia Eagles 1
Sziasztok,
5 éve vagyok Eagles szurkoló, azóta olvasom a fórumot is, most a draft meghozta kedvem az íráshoz is. Kezdetnek szeretném kicsit értékelni a draftot, bár sokat újat nem tudok mondani.
Az első picknél nagyon csalódott voltam, mivel úgy gondoltam, hogy Fisher, Joeckel, Jordan hármas egyike lecsúszik majd hozzánk. Most már látva az első körös OL runt viszont kifejezetten örülök Johnsonnak.
Zach Ertz: Számomra meglepő, hogy itthon is illetve olvasgatva twitteren az amerikai fanokat mennyire nem örülnek ennek a picknek vagy legalábbis nem őt húzták volna. Szerintem nagyon jó húzás, mivel nincs igazi kiemelkedő domináns első számú TE-ünk, mint Gronk, Witten, González. Celek még elmegy, de Harborral én nem vagyok megelégedve. Casey se az az igazi TE. Ertz hosszú évekig megoldhatja ezt a posztot.
Bennie Logan. Ez volt az első húzás, amitől nem vagyok elájulva Nagyon keveset láttam Logant játszani szóval inkább nem is mondok semmit. Bízok Kellyben.
Matt Barkley: Az egyik kedvenc egyetemi játékosomról van szó, én nagyon elfogult vagyok vele szemben, a negyedik körben óriási húzás volt szerintem. Sokan mondják, hogy nem illik, Kelly rendszerébe stb. szerintem van akkora zseni Kelly, hogy megoldja. Ráadásul így, hogy feltradeltünk érte látszik, hogy Kelly meg akarta őt szerezni. Remélem, bizonyít, és rá építjük majd a csapatot.
Wolff: A második olyan pick ami számomra kérdőjeles. Mondjuk, ha igazat mond és tényleg Eagles drukker, akkor a hozzáállásával legalább nem lesz gond.
Poyer: Hetedik itt már örülni kell, ha olyan arcot húzzunk, aki megéli a rostert, erre mi húzzunk egy kezdőkaliberű srácot, hatalmas steal. NFL networkon a pick után az egyik szakértő (nem jut eszembe melyik) Casey Haywardhoz hasonlította. Remélem tényleg olyan jó lesz.
Kruger/ King Őket nem ismerem. TC-be jók lesznek, aztán majd meglátjuk.
több mint 12 éve
Janek Philadelphia Eagles Florida Gators 16 635 — Apu ökölbeszorított keze
mondjuk Maysonettnél az erős az RB sor kezdetű mondat eléggé nem igaz szerintem

pont,hogy vékony shady mögött van BB aki ugye fél éves nfl karriert tudhat maga mögött és van Polk ...

több mint 12 éve
Deny írása az érkező UDFA játékosokról :  philly.blog.hu/2013/04/29/kilenc_udfa_jatekos_az_eaglesben

E-A-G-L-E-S EAGLES !
több mint 12 éve
marci88 Philadelphia Eagles 1 097 — Hell Killers
Na miközben elkezdtem írni Eazzy pont elég részletesen leírta a dolgokat és kb egytől egyig hasonlóan látom én is, amit még hozzá tudnék tenni:
túlzottan nagy kritikával a mostani draftot semmiképp nem lehet illetni, mert azok táborát erősítem én is, hogy innen megítélni a dolgokat, inkább tlg csak 1-2 év távlatában lehet

Legfontosabb, hogy az első körös picket ne rontsa el az ember, főleg ha ennyire elöl van. Ez szerencse sikerült, az elvileg két jobb OT kiment, és igaz kéne majd a jövőben erősítés a LB sorba még, de én kimondottan örülök, hogy sikerült upgrade-elni a támadó falat.

TE pick számomra rohadt meglepő volt, de utólag ez teljesen elfogadható, sőt jó húzás. A talán legjobb TE-et sikerült kiválasztani, aki minden bizonnyal kezdő is lesz rögtön. Kellett Chip rendszerébe egy ilyen srác úgy tűnik, meg is volt most rá a lehetőség, szal tök jó döntés az ő választása.

Harmadik körbe megint csak sikerült egy jót húzni úgy látom. Simán lehet kezdő, és akár DE és akár NT is lehet még belőle. Gondolom úgy voltunk itt már, hogy olyan embert nem találunk aki teljesen meg tudná oldani bármelyik posztot, így aztán Logan is kimondottan jó erősítés lehet a falba.

Barkley húzása először nekem elég sokkoló volt, viszont kis időre rá azért simán meg lehet már magyarázni. Baromira elöl lehetett nálunk a srác és úgy voltunk vele sztem, hogy 4. kör, itt már lutri kell 1-1 kezdő játékoshoz a need-ek ellenére is, viszont ki tudja mi lesz a következő évek draftjain. Azzal mindenki tisztában van, hogy Vick semmiképpen nem a jövő már, így kelleni fog majd QB. Itt volt a lehetőség és ha azt nézzük nem mindennap visznek el hasonlóan tehetséges irányítókat a 4. körben. Ettől függetlenül én se látom egyelőre jobbnak Foles-nál, idén meg még azt szeretném ha Vick-el futnánk neki, de a lényeg, hogy vállalható volt a választás.

Többiekről őszintén én szinte semmit nem tudok, max amit itt meg a blogon írtatok. De nem is misztifikálom túl, hátsó körökben persze lehet találni 1-1 kezdő játékost, de rohadtul nem ez a jellemző. Én úgy vagyok vele itt már tényleg BPA alapon kell húzkodni talán bejön módra az embereket... aztán persze ha vki olyan jön akit eddig is csípet az ember az egyetemről az tök jó, viszont az fordítva kár sárt dobálni ilyen hátul. TC-be jó lesz mindegyik, aztán ki tudja, ha már vmelyik megragad közülük hosszabb távon az már bőven jó. Ha innen várnánk bárkit is a kezdőbe az sztem már rég rossz.

Lehetett tudni, hogy nem egy év lesz mire Chip itt csapatot tud építeni, viszont nekem tetszik ahogy haladunk, nyilván vannak még nagy lyukak, de nem is lehet mindet azonnal betömni.
több mint 12 éve
Eazzy Philadelphia Eagles 5 151 — No one likes us, cause no one like us
Nálam a draft értékelése így néz ki, bár nem vagyok nagyon kompetens benne, csak videók és beszélgetések alapján tudok véleményt alkotni:

1. Lane: Nyilván a Fisher - Joeckel kettősnek jobban örültem volna, de mivel nem voltak már benn (kicsit engem meglepett, hogy a Jags is OT-t húzott) így a legjobb választást hoztuk meg a személyében, én egyébként is örülök az OL erősítésnek, szóval nálam ez a pick A

2. Ertz: Engem akkor ez nagyon meglepett, nem is örültem neki, én itt OLB-t, vagy DL embert húztam volna, de utólag látva a TE rohamot, illetve hogy Kelce valószínűleg 3. körben már nem lett volna elérhető nekünk végül is megbékéltem. Én imádom Celeket, de jó lesz neki a versenytárs, emellett pedig sejthetően sokszor fogunk felállni két TE-vel. Ami kicsit engem itt zavar, hogy se Celek, és elsőre Ertz se tud jól blokkolni, bár szerintem ez fejleszthető inkább, magasságot pl. nehezebb növelni 😀 Ez a pick elsőre B, remélem feljebb kúszik pár meccs után..

3. Logan: a posztnak örülök, az embernek igen is, meg nem is. Kicsit reachnek érzem itt, bár megvallva az igazat nem nagyon tudok mondani olyat akinek sokkal inkább örültem volna itt ezen a poszton. Viszont benn volt Arthur Brown még, neki jobban örültem volna, nem valami biztató ám az LB sorunk. Van egy törpe Kendricks, aki takarítani jó egyébként, de kell mellé egy jó Ryans, aki viszont 3-4-ben pont nem érezte jól magát. Nálam ez a pick B-, de a potenciált én látom benne.

4. Barkley: Ha csak tisztán a picket nézem, akkor brutál steal lehet, azóta már jó pár videót néztem róla, elég pontos a csóka középtávra, bár hajlamos túldobálni messzire az embereit, ebben Folesra hasonlít. Interjúi alapján elég értelmes gyereknek tűnik, értelmesebbnek mint Geno vagy Manuel pl. De ezzel Folesnál se volt baj. Szóval ha a csapatnál lévő körülményeket nézem, akkor semmi értelmét nem látom a picknek, mert Folesnál nem győzött meg jobban, ráadásul láttam már Folest NFL csapat ellen játszani, árad belőle a nyugodtság, ami fontos a QB-knál, ezt pedig még nem bizonyította Matty, így nálam hátrébb van mint Nick. Az tiszta sor, hogy Vick 1-2 szezonnál többet már nem fog ehhez a csapathoz tenni, így okés, hogy építeni akar valakire Chip, de remélem hogy nem vágja ki most még Folest, én benne is látok akkora fantáziát, mint Barkleyban. Szükség és értelem szempontjából nekem ez B- , de ha megnézzük hogy mekkora steal lehet, és hogy egyébként ritkán lehet nagy megváltókat húzni 4. körben (azaz sokat nem bukhatunk) akkor a pick nálam A, így összességében B+ legyen.

5. Wolff: jól köverező ember, de nálam nagyon nem illik a képbe, mert eddig a csapból is az folyt, hogy kemény D-t akarunk, akik megfélemlítik az ellenfelet, ebbe meg Ő nagyon nem illik bele. Szegényt már a TC-ben elküldi Shady a boltba kenyér. C+

7. Kruger / King: hát ez a hetedik kör olyan, hogy rá kell próbálni, nem is annyira ismerem őket, sőt inkább nem, mint igen, de TC-ben jók lesznek versenyeztetni, meg egyébként is elfér az ember a D-line-ba bőven.

Poyer: hát én már nem gondoltam CB húzásra, tök hamar elkapkodtak mindenkit, gondolom ezért maradt ilyen sokáig, nagy steal lehet, és legalább Boykinnak lesz vetélytársa a nickelért. A gondom az, hogy szélen még mindig hiányt szenvedünk, ezt tőletek kérdem, hogy mennyire állhatja ott meg a helyét?

A kör összességében átlagosabbnak mondható, Poyer miatt annál valamivel jobb: B+

Összesítve nálam B/B+ a draft első blikkre, Remélhetőleg ez csak javulni fog, igyekeztem szigorúan nézni.

Don't talk the walk, Walk the talk!
több mint 12 éve
Poyer kivételéve csak high-character guy-okat draftoltunk:
 bloggingthebeast.com/2013/04/28/the-eagles-targeted-high-character-players-in-the-2013-nfl-draft/
Bár ezt az utóbbi években már megszokhattunk Reid-nél.

A "szakik" meg vannak elégedve a draftunkkal és jókat írnak róla:
 www.philadelphiaeagles.com/news/article-1/Ten-Takes-On-The-Eagles-Draft-Class/cf936470-fdde-4346-8981-264cf60f61bc
több mint 12 éve
Janek Philadelphia Eagles Florida Gators 16 635 — Apu ökölbeszorított keze
nagyon várom a szezont, a családot már készítem a vasárnap estékre. mez, philly bögre, akadozó, zsizsikes streamek... love it 😊
Ez a lényeg.
Ami itt folyik a fórumokon az csak egy meddő és parttalan vita de mi ezt is élvezzük.

Ha jól belegondolunk mi alapján ítélünk meg mi draftot mikor ők kb 100x több információval rendelkeznek mint mi és még az is kevés sokszor erre van ugye pozitív és negatív példa is.