Philadelphia Eagles
62 feliratkozó
több mint 12 éve
Watkins ugye nem ugyanaz a poszt. Barbret tényleg mondogatják, hogy ő meg Kelly a két backup tackle most. A többiek nem annyira jók.Shawn84De Peters hiányában úgy áll fel a fal, hogy
Lane-Mathis-Kelce-Watkins-Herremans
Szal annak ellenére, hogy nem ugyanaz a poszt Peters kiesésével Watkins kerül be a kezdőbe.
Főleg így, hogy Kelly kiesett.
több mint 12 éve
Watkins ugye nem ugyanaz a poszt. Barbret tényleg mondogatják, hogy ő meg Kelly a két backup tackle most. A többiek nem annyira jók.Hát jah.Dennis Kelly hátát hétfőn megműtötték, az előszezonban nem fog pályára lépni.Nem jó hír ez. Nagyon jókat mondtak róla. Megnéztem volna most. Meg aztán ez a kihagyás nem biztos hogy előnyös pont most.Shawn84
Nem edz ma: Damaris, Shepard, Peters, Dixon, Wang és Cary WilliamsBébé
De legalább Backdraft (Watkins) bizonyíthat kezdőként még ha feltehetőleg egyelőre csak a holnapi meccsen.
Valamint Barbre lehet megcsíphet így egy rosterhelyet. Róla is jó hírek érkeznek.Bébé
több mint 12 éve
Hát jah.Dennis Kelly hátát hétfőn megműtötték, az előszezonban nem fog pályára lépni.Nem jó hír ez. Nagyon jókat mondtak róla. Megnéztem volna most. Meg aztán ez a kihagyás nem biztos hogy előnyös pont most.Shawn84
De legalább Backdraft (Watkins) bizonyíthat kezdőként még ha feltehetőleg egyelőre csak a holnapi meccsen.
Valamint Barbre lehet megcsíphet így egy rosterhelyet. Róla is jó hírek érkeznek.
több mint 12 éve
Dennis Kelly hátát hétfőn megműtötték, az előszezonban nem fog pályára lépni.Nem jó hír ez. Nagyon jókat mondtak róla. Megnéztem volna most. Meg aztán ez a kihagyás nem biztos hogy előnyös pont most.
több mint 12 éve
Dennis Kelly hátát hétfőn megműtötték, az előszezonban nem fog pályára lépni. Nem edz ma: Damaris, Shepard, Peters, Dixon, Wang és Cary Williams
több mint 12 éve
Ma csak egy walkthrough lesz, holnap pedig végre meccs, úgyhogy egy kis kitekintő, hogy mi a helyzet az egykori Sasokkal:- Dion Lewisról áradoznak Clevelandben. Már az új Sproles-ként emlegetik. Én szurkolok neki, sztem jó kis RB lesz Ő. Nem egyszer volt olyan, hogy a mozgása miatt összetévesztettem Shady-vel.
- Paul Fanaika a kezdő RG posztért küzd Arizonában. Nálunk csak pár hónapot töltött el a draftolása után.
- Chris Clemons lehet, hogy visszatér már az idénynyitóra. Tavaly a rájátszásban szakadt el az ACL-je.
- Kolb a kezdő posztért küzd a Billsnél E.J. Manuel-el. Azonban most összeszedett egy kisebb sérülést valamint eddig is inkább olyan hírek jöttek, hogy Manuel jobban teljesít.
- Vince Young-ot leigazolta a Packers.
- Nnamdi 49ersnél is fent és lent. Valamikor jól teljesít, egy nappal később meg szar.
- Dunlap jelenleg a Chargers kezdő LT-je. Bár Max Starks-al nagy harcban vannak.
- Dimitri Patterson jelenleg a Delfinek kezdő CB-je. McNutt is Miamiban próbál rosterre kerülni.
- Gaither, Joselio Hanson és Clayton az Oaklandben játszanak.
- DRC egy hete sérült meg, körülbelül még 1-2 hetet kell kihagynia.
több mint 12 éve
Aki jönne még Fantasy Ligába az most jelentkezzen még:
több mint 12 éve
Törölt felhasználó
Ezt mindig jó olvasni 😊Wyattkedvenc tweetem a témában: "Pretty funny reading Philly writers' reactions to Brady after watching Vick/Foles all spring and summer." Dan Graziano (ESPN, NFC East)
több mint 12 éve
Mai TC 7 szóban:Brady ma is szarrá szopatta a secondarynket.
- Shady hiányában már Polk edzett az első csapattal.
- Mindkét QB-nk lehetőséget fog kapni a kezdőkkel a pénteki meccsen.
- A kezdő LDE poszt még nyitva áll Thornton, Curry és Logan előtt is.
- Cary Williams egész TC alatt hamstring problémákkal küzd. Ma is előbb fejezte be az edzést.
Dick Vermeil is megtekintette az edzést. A hírek alapján nem sírta el magát. 😀
több mint 12 éve
Arra leszek kíváncsi, hogy a TC-huszárok tényleg olyan jól játszanak-e:- Boykin, Kendricks, Salas (talán 1 dropja ha van és slot-ban veszélyes lehet), Lane, Polk
Meg persze úgy összességében mindenki. 😀
több mint 12 éve
Az elmúlt szezonban annyi győzelmünk volt, mint az előszezon mérkőzéseken, remélem idén annyi vereségünk lesz a szezonban, mint az eljövendő előszezon mérkőzéseken... 😀
több mint 12 éve
Győzelmet vagy vereséget de a mi esetünkben az X sem elképzelhetetlen 😉
több mint 12 éve
Az engem hol érdekeljen? 😀 Nálam Momah van, nem ő 😊Ez jogos, de a keze is jobbnak tunt 😊 Egyebkent en is Momahnak szurkolok. 😊
Btw, jobb a mozgása egy 185 centis embernek, mint egy 201-esnek? Azért ez nem olyan meglepőWyatt
Don't talk the walk, Walk the talk!
több mint 12 éve
A csapat edzése ma 18:30 helyett 16:30-kor lesz, mivel későbbre eső várható.
több mint 12 éve
Az engem hol érdekeljen? 😀 Nálam Momah van, nem ő 😊Btw, jobb a mozgása egy 185 centis embernek, mint egy 201-esnek? Azért ez nem olyan meglepő

több mint 12 éve
Pedig a videjo alapjan jobban mozog, mint Momah 😀
több mint 12 éve
Még a végén tényleg meglesz a rosterWyattKinek? Momah-nak vagy Shepard-nak?
több mint 12 éve
Na ha Ball is el lett küldve akkor valakit igazolunk szerintem.Shawn84Benn IR-rel 3 üres helyünk van és van egy olyan érzésem, hogy hozni fogunk egy WR-t. 😀
több mint 12 éve
3 ACL 2 het alatt....jo lesz mar, eleg volt!
több mint 12 éve
Na ha Ball is el lett küldve akkor valakit igazolunk szerintem.