Philadelphia Eagles
62 feliratkozó
több mint 12 éve
Nézem milyen gyorsan pörög a topic miközben másokat olvasok azt hittem vmi komoly társalgás folyik 😉 😛 nem holmi figurákról meg ismét Todd a szupersztár 😀 (egyébként igen)
több mint 12 éve
hu.wikipedia.org/wiki/A_Simpson_csal%C3%A1d#Springfield.2C_a_v.C3.A1rosJa elég kakukktojás szagú a dolog, de utána néztem és láss csodát Philadelphiától pár mérföldre is található egy Springfield nevű település és az a vicc, hogy Oregon államban is van egy. 😀GreengoÉs melyik van a Simpsonsban?Shawn84

E-A-G-L-E-S EAGLES !
több mint 12 éve
Ja elég kakukktojás szagú a dolog, de utána néztem és láss csodát Philadelphiától pár mérföldre is található egy Springfield nevű település és az a vicc, hogy Oregon államban is van egy. 😀GreengoÉs melyik van a Simpsonsban?Shawn84
sose fedték fel a sorozatkészítők, hogy melyik államban található az a SpringfieldJa elég kakukktojás szagú a dolog, de utána néztem és láss csodát Philadelphiától pár mérföldre is található egy Springfield nevű település és az a vicc, hogy Oregon államban is van egy. 😀GreengoÉs melyik van a Simpsonsban?Shawn84
szerk: na itt lemaradtam a friss hírről xD
amúgy easter egget mindegyikbe be lehet magyarázni

---
"Nincs igazság és nincs emberiség. Csak igazságok vannak és emberek." - Szerb Antal
több mint 12 éve
Bowl.hu tweet szerint Winfield se vonult vissza, Ő is jöhetne most így CB hiány idején, sőt, a safety állományban is erősítést jelentene 😊
.png)
GM game champion 2015 (Vikings)
GM game champion 2024 (Eagles)
több mint 12 éve
Ja elég kakukktojás szagú a dolog, de utána néztem és láss csodát Philadelphiától pár mérföldre is található egy Springfield nevű település és az a vicc, hogy Oregon államban is van egy. 😀GreengoÉs melyik van a Simpsonsban?
több mint 12 éve
Ja elég kakukktojás szagú a dolog, de utána néztem és láss csodát Philadelphiától pár mérföldre is található egy Springfield nevű település és az a vicc, hogy Oregon államban is van egy. 😀

E-A-G-L-E-S EAGLES !
több mint 12 éve
Igen,láttam a Redskins topicban, de ennek a Bart képnek kissé EasterEgg feelingje van 😊Szerintem ez még nem volt. Meccs közben azt hittem rosszul látok 😀Ha Bartra gondolsz akkor el kell mondjam, hogy van ilyenből több is. Rocky és társai is fel-fel bukkannak
undisputedly
Ezek a táblák a védelemnek szólnak és nem újdonság mert Kellyék alkalmazták már Oregonban is. Amúgy az O# is kap jeleket ilyen kis kihajtható táblákon és ahogy néztem 2 asszisztens is mutogat vmi jelbeszéddel. 😀Greengo
több mint 12 éve
most már mindent értek.Egyébként a Johnsonos bal oldali felállást én is láttam . Persze Faragó úr , a számot nem nézve letudta annyival hogy Evan Mathis remekül blokkolt,,,,, 😀Petikievak01Így lesz Mathisből ligaelit guard a PFF-nél . 😀😀Greengo
vagy évek óta összetévesztik a 2 guardunkat 😀
No 1. Kyle Pitts, Jordan Mailata, Myles Garrett, Jerry Jeudy, Tre Harris, Jayden Higgins és Nick Chubb fan!!!
több mint 12 éve
Egyébként a Johnsonos bal oldali felállást én is láttam . Persze Faragó úr , a számot nem nézve letudta annyival hogy Evan Mathis remekül blokkolt,,,,, 😀Petikievak01Így lesz Mathisből ligaelit guard a PFF-nél . 😀😀

E-A-G-L-E-S EAGLES !
több mint 12 éve
www.philadelphiaeagles.com/news/article-1/Eagle-Eye-In-The-Sky-An-Unbalanced-Line/408d18fd-ef65-42e8-82f1-73481184a8f2 itt lehet olvasni is róla , ami érdekes nagyon az egészben hogy Celek ált be RT-be 😀Petikievak01Legalább Peters végre eredeti posztján (TE) szerepelt. 😀
több mint 12 éve
Az egyetlen aki engem egyáltalán nem érdekel 😛Nem akarok belédkötni de Casey valóban LB :cool: Az IGAZI(!!!!) Casey!ano92Egyébként a Johnsonos bal oldali felállást én is láttam . Persze Faragó úr , a számot nem nézve letudta annyival hogy Evan Mathis remekül blokkolt,,,,, 😀Petikievak01Akinél Casey linebacker annál bármi előfordulhat nem? 😊Shawn84
több mint 12 éve
Nem akarok belédkötni de Casey valóban LB :cool: Az IGAZI(!!!!) Casey!Egyébként a Johnsonos bal oldali felállást én is láttam . Persze Faragó úr , a számot nem nézve letudta annyival hogy Evan Mathis remekül blokkolt,,,,, 😀Petikievak01Akinél Casey linebacker annál bármi előfordulhat nem? 😊Shawn84
több mint 12 éve
Acho a Giants PS-ében kötött ki.
több mint 12 éve
Hasonló volt, amikor elkezdte osztani, hogy Jason Avant, blokkolta Tarvaris Jacksont.Egyébként a Johnsonos bal oldali felállást én is láttam . Persze Faragó úr , a számot nem nézve letudta annyival hogy Evan Mathis remekül blokkolt,,,,, 😀Petikievak01Akinél Casey linebacker annál bármi előfordulhat nem? 😊Shawn84
JASON AVANT volt bent védőoldalon és mekkora BLOKK!
Csórikám a 91-et, 81-nek látta 😀
www.youtube.com/watch?v=s4UvKrdafqY
több mint 12 éve
Egyébként a Johnsonos bal oldali felállást én is láttam . Persze Faragó úr , a számot nem nézve letudta annyival hogy Evan Mathis remekül blokkolt,,,,, 😀Petikievak01Akinél Casey linebacker annál bármi előfordulhat nem? 😊
több mint 12 éve
www.philadelphiaeagles.com/news/article-1/Eagle-Eye-In-The-Sky-An-Unbalanced-Line/408d18fd-ef65-42e8-82f1-73481184a8f2 itt lehet olvasni is róla , ami érdekes nagyon az egészben hogy Celek ált be RT-be 😀
több mint 12 éve
Egyébként a Johnsonos bal oldali felállást én is láttam . Persze Faragó úr , a számot nem nézve letudta annyival hogy Evan Mathis remekül blokkolt,,,,, 😀
több mint 12 éve
tizedmásodpercre tudtad? a silent count után általában három ütem van még, 1-2-3-ra is mehet a snapjjncaaHát mi az esetek 95%-ban egyből indítottuk/indítjuk ilyenkor. Szal nem volt utána 1 másodperc várás meg ilyesmi.
De ok, köszi.
több mint 12 éve
tizedmásodpercre tudtad? a silent count után általában három ütem van még, 1-2-3-ra is mehet a snapna ez már érdekesebb dolog, a "hangtalan" [silent] snap count egy formája 😊jjncaaRészletesebben ez mi?
Mármint a 2011-es nyitó meccs 10. játéka után tudtam, hogy mikor fog érkezni a snap. 😀
A védőknek nincs annyi eszük, mint nekem? 😀Bébé
ráadásul van, hogy nem az első fejforgatásra, hanem a második vagy harmadik "head bob"-ra indul a játék

---
"Nincs igazság és nincs emberiség. Csak igazságok vannak és emberek." - Szerb Antal
több mint 12 éve
na ez már érdekesebb dolog, a "hangtalan" [silent] snap count egy formája 😊jjncaaRészletesebben ez mi?
Mármint a 2011-es nyitó meccs 10. játéka után tudtam, hogy mikor fog érkezni a snap. 😀
A védőknek nincs annyi eszük, mint nekem? 😀
több mint 12 éve
na ez már érdekesebb dolog, a "hangtalan" [silent] snap count egy formája 😊Bébé!Bakker, pedig azt hittem, hogy legalább mindenki számára vmi érdekeset látok. 😀
A guardok elég gyakran jeleznek a centernek így. Alapvetően azért amit írtál. Illetve néha annyira hangos a stadion, hogy a center nem hallja mikor a QB snapet jelez (shot gunból).ulpianus
Amúgy azt nem értem, hogy Kelce fejfordítása miért van oldalra.
2011-ben hozta be Mudd. Akkor úgy volt, hogy Vick jelzett neki shotgunból. Kelce elnézett balra, vissza és jött a snap. És ez még mindig megvan nála. Szal ez minek kell? meg mire jó?Bébé

---
több mint 12 éve
Újranéztem a meccset, csak Herremans-ra koncentrálva. 😀Örülök hogy kiírtad, én az összes meccset így nézem 😀 Azért írtam meccs alatt hogy Herremans kurvajó 😀 ÉS az is igaz hogy én csak a bajhoz vezető hibáit számolom, azért írtam hogy csak egyet hibázott 😀
Bébé
Mellesleg ha jól emlékszem Toddon kívül mindenkinek volt büntije a falból. De azt betudhatjuk a gyors játéknak is, ráadásul nagy gondunk nem lett belőle végül.
Nekem Kelce tűnt bizonytalannak leginkább, ennek ellenére ha mindenki ép marad ez a fal elit, ez egyértelmű.
Todd játékára visszatérve, nekem azért tetszik leginkább, mert az engedett nyomásainkban legtöbbször ő az egyetlen aki hibátlan. Amikor RT volt volt egy adat, hogy majdnem 2-szer akkora átlag volt mögötte mint Peters odlalán (ennek ellenére peters mögött3-szor annyi futás ment). Ennek ellenére rajtam kívül senki se hypolja.(mondjuk ez bőven elég 😀) respekt neki.
még egyszer köszi hogy kiírtad 😊
No 1. Kyle Pitts, Jordan Mailata, Myles Garrett, Jerry Jeudy, Tre Harris, Jayden Higgins és Nick Chubb fan!!!
több mint 12 éve
Bébé!Bakker, pedig azt hittem, hogy legalább mindenki számára vmi érdekeset látok. 😀
A guardok elég gyakran jeleznek a centernek így. Alapvetően azért amit írtál. Illetve néha annyira hangos a stadion, hogy a center nem hallja mikor a QB snapet jelez (shot gunból).ulpianus
Amúgy azt nem értem, hogy Kelce fejfordítása miért van oldalra.
2011-ben hozta be Mudd. Akkor úgy volt, hogy Vick jelzett neki shotgunból. Kelce elnézett balra, vissza és jött a snap. És ez még mindig megvan nála. Szal ez minek kell? meg mire jó?
több mint 12 éve
igglesblitz.com/2013/09/some-curry-casey-talk/érdekes írás, meg az elgondolás hogy egy ILB, név szerint Najee Goode csinálhat helyet Curry-nek a meccsekre
meg foglalkozik kicsit Casey-vel is
több mint 12 éve
Bébé!A guardok elég gyakran jeleznek a centernek így. Alapvetően azért amit írtál. Illetve néha annyira hangos a stadion, hogy a center nem hallja mikor a QB snapet jelez (shot gunból).

Állat vagyok, ami enni kér...