Philadelphia Eagles
62 feliratkozó
több mint 12 éve
lehet azért még a D-ből szorítani másnak is. pl.: CASEY MATTHEWS !!!!!!!!!!!!!! Idén super bowlig vezeti a csapatot a srác, majd most megmutatja.
több mint 12 éve
Na én is a végére értem. Nekem Barkley nem igazán tetszett, de azért szépen felvette a ritmust a végére. Úgy gondolom, hogy egy - két év kellene neki, azt sajnálom egy kicsit, hogy nincs előtte valaki olyan, mint Favre volt anno Rodgersnek. Mondjuk nem tudom Vick mennyire képes tudást átadni, de pont abban nincs is neki nagy, amiben majd Barkleynak kell mentor. Mondjuk McNabb jöhetne tanácsokat adni neki 😀 Folesnál továbbra is az a lenyűgöző, hogy mennyire hidegvérű tekintete van. Tavaly is ezt bírtam a legjobban benne.
Curry állatkodásának kifejezetten örülök, nagyon remélem, hogy egy helyet ki tud harcolni. Ellenben ezzel a jelenlegi D-vel az nekem a legnagyobb bajom, hogy nincs igazán kiért szorítani nekem. Egyedül Curry. Cole-t bírom, de sajnos Ő lassan a múlt inkább, nem látom, hogy OLB-ként tudna akkora pusztítást csinálni, mint DE-ként tudott. Graham mozgása coverben rémálom volt, a DB-k pedig nekem olyan jó átlagosak, csak remélni tudom, hogy Williams nem fog beleolvadni. Se egy igazán pustító LB, se egy félelmetes CB páros, semmi nincs, amitől bárkinek is félnie kéne. Eddig úgy voltam vele, hogy a DL a legnagyobb kérdőjel, de aztán lehet ott vagyunk a legtehetségesebbek idén is? Sok munkája lesz még Chipnek, hogy valami JJ-hez hasonló félt fizikális védelmet tudjon összerakni.
O oldalon nem félek annyira, DeSean beast mód és Celek (aki megint felöklelt valakit egy elkapás után 😀 nem lehet egyből levinni azt az embert) Eartz kettős jó lesz, az RB corpból azt se tudom kit tennék ki, és a fal ha egészséges marad, akkor megfelelő védelmet nyújthat.
Don't talk the walk, Walk the talk!
több mint 12 éve
Eagles-Pats bő 1 negyed után:Örülök, hogy nem játszunk idén a Pats ellen, mert simán kikapnánk. 😀
Sem Bradyt, sem pedig a futást nem tudtuk megállítani.
Avant még mindig hasznosan, jól játszik.
Az Oline nem igazán villogott, Polk-nál így nem játszott vmi nagyot, de Vick TD-passzánál nagyon jól felvette a blitz-et. Bryce villogott a csere Pats D# ellen.
Foles jól mozgott, de rá is igaz, hogy főleg már a cserék voltak bent. Futásnál azért nem tűnt P.Manning lassúságúnak. 😀
Vick semmi extra. Izgalmas lesz még itt a köv 2 preseason meccs.
Herremans elég szarul játszott. Miatta volt egyszer Polknak mínuszos futása, majd utána egyből nyomást is engedett Vick-re, valamint Foles fumble-jánál is Ő hibázott. De legalább Bryce TD-jénél szépen megtartotta az emberét, de hát ennek alapnak kéne lennie nála. Szeptemberre remélem már a régi Toddfathert fogjuk látni.
Első negyedben N.Allen és Kendricks is mutatott be missed-tackle-t, ellenben Chung tényleg tud szerelni. Lehet, hogy coverben nem lesz király, de a secondarynknek mindenképp szüksége van egy ilyen safety-re, úgyhogy remélem kezdő lesz (és egészséges).
Jah meg Fletcher-ről is azért csinálták az elkapásokat.
több mint 12 éve
Snapek tegnaprólVédőknél:
Hughes (46 of 72), Allen (38), Boykin (36), Knott (34), Chung (34), Acho (34), Hunt (30), Square (30), Phillips (30), Graham (28), Logan (28), Coleman (25), Curry (25), McCoy (23), Matthews (22), Chaney (22), Marsh (21), Wolf (20), Whitley (20), King (19), Brown (19)
A kezdők közül: Fletcher, Barwin, Cole, Kendricks, Thornton, Cox, Ryans mind 16.
Támadóknál:
Kopa, Watkins, Tennant, Vandervelde, Tobin with 47 (of 86), Salas (40), Reynolds (40), Momah (38), Miller (36), Barkley (35), Murphy (34), Shepard (32), Jones (32), Tucker (29), Dixon (28), Igwenagu (23), Celek, Barbre, Mathis, Herremans, Johnson, Ertz, Kelce & Cooper with 21. Purcell, Menken, Bamiro (20), Damaris (19), Bryce (18)
ST-ben:
Matthews (18), Marsh (16), Sims (15), Coleman (15), Momah (13), Hunt (12), Graham (12), Chaney (12), Anderson (12)
több mint 12 éve
A tegnapi meccsre még visszatérve. Írjátok, hogy sok a hiba...ami nem is csoda. Meglepett vna ha a 3-4re való átállás,új arcok, új edzői stáb...stb mellett az első preseason meccsen már minden klappolt vna. Sztem a secondary ami botrány, de ott még a kezdők kiléte is kérdéses(visszatér még Williams és a másik oldal még ? ) és mivel nem várható már komolyabb upgrade így valószínű, hogy lesznek bajok ezzel szezonban is. Front7-nek van még 1 hónapja összecsiszolódni..sztem ott nem lesz akkora gond.

E-A-G-L-E-S EAGLES !
több mint 12 éve
Ugye-ugye, aki nem figyeli a Facebook oldalunkat az így jár 😊 Majd legközelebb Eazzy 😀Shawn84Figyel itt az ember forumot, twittert, facebookot meg minden lószart, néha kimarad valamelyik 😀
több mint 12 éve
Ugye-ugye, aki nem figyeli a Facebook oldalunkat az így jár 😊 Majd legközelebb Eazzy 😀
több mint 12 éve
Le tudom valahonnan tölteni a meccset? magon nincs fenn...Highlightok alapján nem volt rossz a két QB-nk. Foles futása se volt olyan rossz, Rodgers futás közbeni szerencsétlenkedéséhez képest egészen agilisnek tűnt 😀
DeSean TD, remélem idén végre többet látunk tőle, bár alighanem idén is az ilyen 40 fölöttiekre számíthatunk, RZ-ból kevéssé tud érvényesülni a sebessége.
több mint 12 éve
A csere QB-k a nyomás miatt dobálták mellé a labdát amit Curry vert rájuk 😀 Matthews se volt rossz, látszott rajta hogy szeretne : -) Vereen TD-jénél Kendricks volt rajta. Aki ha jól emlékszem cover LB-nek a legjobb, éjjel azt hittem valami wr- szedte össze azt a passzt, így viszont hogy Vereen volt már kicsit gáz. A secondary semmire sem ért oda, a front seven meg nem tud megfogni egy szimpla futást sem, én még fizikálisan is gyengének éreztem azt a hetest. Egy sima goal line futásnál sem tudtak mit kezdeni. Kicsit olyan érzés volt, mintha a tavalyi (amúgy sem valami jó) futás védekezésből átmászott volna egy kicsit a balance csúszka az irányító leszedésére (mert az viszont jól ment).
Ami jó lehet, hogy új a rendszer, a játékosok szokják, és ha fel tudják venni a futásokat kényszerítik az ellen irányítóit a passzokra, akkor meg Curry le alázza majd őket rendesen 😀 Mondjuk a sec jövőjét nem látom ilyen fényesnek sajna, ha nem nyom a fal akkor szanaszét dobálnak minket (ne így legyen).
^ saját vélemény, ami lehet, hogy oltári baromságokat tartalmazhat. Nekem az offseason az SB után kezdődik, draftnál megszakad, majd mostanáig tart, megse nézek semmit ne fájjon a szívem. TD magazint emgvettem mikor megjelent, most olvasom el, és pótlom a történéseket. Jó szezont mindenkinek 😀
több mint 12 éve
Megszületett az írás az éjszakai meccsről: philly.blog.hu/2013/08/10/eloszezon_2013_eagles_patriotsShawn84Hatalmas köszönet érte 😊
több mint 12 éve
Megszületett az írás az éjszakai meccsről: philly.blog.hu/2013/08/10/eloszezon_2013_eagles_patriots
több mint 12 éve
Visszaneztem a meccs elso reszet, a kezdocsapat egesz biztato volt (pedig Shady nem is jatszott), de a cserek kozott eleg nagy diffi volt. Detense: azert csak a Pats ellen jatszottunk, futas elleni meg javulhat meg (legenyhebb fogalmazas).A playbook elég 'plain vanilla' volt meg.
több mint 12 éve
Diplomatikusan fogalmazva: a védelemre még ráfér egy kis munka, bár csodára nem lehetett számítani. Szerintem minden szinten vannak problémák: fal, LB-sor, secondary. Cox és Curry dicsérhető szerintem azok közül, akik a kezdőbe kerülhetnek, a többiek felejtősek. Graham passrushban jó, de egyébként eléggé homály (hosszú Blount TD-nél hol egerészett például?). Square tetszett még, beférhet a rosterra. A secondarynak kb. momentuma sem volt, talán Boykinnál volt egy megakadályozott passz, egyébként inkább abból éltek, hogy a csere Qb-k mellédobálták a labdákat.A támadósor viszont alakul, Foles és Vick is vitt 1-1 szép TD driveot, Foles egy nagyobbat hibázott (nem figyelt a nyomásra a fumble-nél), viszont utána a TD drive-ja szép volt, semmivel sem volt rosszabb annál, ahogy Brady szedte szét a mi védelmünket néhány támadással előtte. Barkley nem volt meggyőző, számomra még bizonyítania kell, hogy visszanyerte a kar erejét, rövid és közepes passzainál is sok volt a bizonytalan labda, nem szálltak azzal az erővel amivel kellett volna szerintem (pontatlanok is voltak, de az más kérdés, mivel újoncként az első meccse volt).

több mint 12 éve
Elsőre ez nem is volt rossz. Ha helyreáll a rend a secondaryben (főleg a CB-knél) akkor még lehet is keresnivalónk. Curry és Graham is kiemelhető...elég jól játszottak, de Knott és Logan is megvillant ami biztató. O# miatt annyira nem is izgulok most. Az O line elég jó munkát végzett és Brown is termelte a yardokat. Ertztől több kellene, Caseyt meg rejtegetjük (illetve fura volt, hogy a cseréknél bukkant fel). Shepard teljesítménye elsőre kevés, de sok passznál nem rajta múlt. (elkaphatatlan passzokat is kapott Barkleytól) Momahtól sem láthattunk sokat viszont Salas szép elkapásaival szintet ugrott. 😊Alakul ez....

E-A-G-L-E-S EAGLES !
több mint 12 éve
Hideg idő ide vagy oda murci leszek ha mondjuk a vihar miatt nem tudom nézni a meccset. Micsoda gondok 😛dandeFurán hangzik, de valóban bosszantó lenne, sőt, jelen pillanatban kevés rosszabbat tudnék elképzelni 😊
GM game champion 2015 (Vikings)
GM game champion 2024 (Eagles)
Ex-Rataxes
több mint 12 éve
Hideg idő ide vagy oda murci leszek ha mondjuk a vihar miatt nem tudom nézni a meccset. Micsoda gondok 😛
több mint 12 éve
Későn érő típus. Bőven benne van a pakliban 😀 Én nagyon szeretném amúgy, ha meg tudná közelíteni a tesója teljesítményét.Kolléga urak/hölgyek (nem tudom van e itt is 😀) mit vártok ettől a meccstől, vagy egyáltalán az előszezontól. Kedvencek akiknek szurkoltok a kertbe kerülésért?Shawn84Casey 😀 ... mármint Matthews 😀 ... hiszem, hogy belőle még nagyon jó játékos lesz 😀Bébé
több mint 12 éve
Qb poszton ugye nálam nem kérdés a kérdés ki jó szereplésének örülnék ma is meg aztán lehetőleg minél tovább (nem nem Tebow 😛) (a legjobb persze az lenne ha mindegyik olyan szuper lenne, hogy Kelly azt se tudja kit válasszon 😀), aztán a védelem kezdjen összeállni, és ne legyen sérülés. Az eredmény olyan nagyon nem számít.Ja és igen C.Matty-től én is várom még, hogy hátha... meg Currynek drukkolnék mert nagyon szimpatikus és igazán az esélyt se kapta meg a bizonyításra.
több mint 12 éve
Én főként a fiataloknak drukkolok: az offenseből Bamironak, meg persze Momahnak, egy ilyen méretű elkapóval nagyot nyerhet a csapat. QB poszton meg Vicknek, szeretném a 2010-es Mike-ot újra látni.Defense-ben DL-ből Currynek, Logannak és Kingnek, LB-k közül Knottnak (Őt még a draft előtt kinéztem), Matthewsnak nem 😊 Illetve nagyon jó lenne ha Graham az új szerepkörében pirítana, Ő még a titkos szupersztár esélyesem... Akár Cole kárára is királykodhat, pár évvel több van benne mint Trentben 😊
Secondaryben Boykin aki nagyon szimpi, a safetyk közül meg a Coleman/Allen párost már meguntam, Phillipset és Chungot szeretném ha beválnának kezdőként, de Wolffnak is szorítok.
Ja meg persze DJaxet szeretném az elit WR-ek között látni 😊
Egyébként most nincs a csapatban kimondott kedvenc rookie-m, Ők idén máshova kerültek.
GM game champion 2015 (Vikings)
GM game champion 2024 (Eagles)
Ex-Rataxes
több mint 12 éve
Kolléga urak/hölgyek (nem tudom van e itt is 😀) mit vártok ettől a meccstől, vagy egyáltalán az előszezontól. Kedvencek akiknek szurkoltok a kertbe kerülésért?Shawn84Casey 😀 ... mármint Matthews 😀 ... hiszem, hogy belőle még nagyon jó játékos lesz 😀
több mint 12 éve
Kolléga urak/hölgyek (nem tudom van e itt is 😀) mit vártok ettől a meccstől, vagy egyáltalán az előszezontól. Kedvencek akiknek szurkoltok a kertbe kerülésért?
több mint 12 éve
Jó lesz ez így, már nagyon várom, s ha valahol nálunk így lesz értelme az előszezon meccseknek még ha az ellen nem is ad mindent bele. Csak ha lehet ne úgy dőljön el a dolog, hogy valamelyik QB lesérül.
több mint 12 éve
Ma csak egy walkthrough lesz, holnap pedig végre meccs, úgyhogy egy kis kitekintő, hogy mi a helyzet az egykori Sasokkal:Most azt gondolom, DRC lesz az idei Considine. 😊
...Bébé
több mint 12 éve
Chip:- Holnap Vick fog kezdeni, következő héten pedig Foles. Amúgy drive-onként váltani fogják egymást.
- Barbre lesz a kezdő LT, Lane az RT. Nah ennyit Watkins érvelésemről. 😀
- Kezdő DB-k: Boykin-N.Allen-Chung-Fletcher
Chip azzal indokolja ezt az Oline felállást, hogy fejlesszük a poszt mélységét.