Philadelphia Eagles
62 feliratkozó
több mint 12 éve
Ebben benne van azt hiszem a lényeg s reméljük a szezonra is lesz belőle valami😀több mint 12 éve
Fazéktom fordított nekünk egy remek kis cikket a blogra. Olvassátok élvezettel: philly.blog.hu/2013/08/15/mit_lattunk_eddig_chip_kelly_tamado_semajabolShawn84Most látom csak... Köszönjük a főoldalas kiemelést! 😊
GM game champion 2015 (Vikings)
GM game champion 2024 (Eagles)
Ex-Rataxes
több mint 12 éve
Bamiro nagy +Jó azért a szezonra nézve ebből a meccsből nem kell nagy következtetéseket levonni. Földön kell maradni. Sec gyenge. Front 7 veszélyes az irányítóra, de azért az érződik, ha komolyan veszi az ellenfél a futásokat akkor azt nem igen tudják megállítani.Semmi extra , sokszor emberre dobott , ezért a labda rendre az elkapók mögé ment , eléggé pontatlan volt. Salas viszont megint jó volt . Momah - Shepard 0-0 elkapással. Szinte észrevehetetlenek voltak , viszont Shepard jó volt Special Teamben , Momahnak meg volt egy szép blokkja egy Dixon futásnál.
Offense szerintem rendben lesz/lehet. Este úgy éreztem Vick nehezen indult be, de 3-4 play és máris bepörgött 😀
Félidőben bealudtam sajna. Barkley, hogy teljesített?ano92
A csere fal is egész jó volt.Bár egyik playnél ha jól emlékszem Tobint nagyon csúnyán megverték , és fumble is lett belőle , de visszaszerezte a labdát.Petikievak01
több mint 12 éve
Jó azért a szezonra nézve ebből a meccsből nem kell nagy következtetéseket levonni. Földön kell maradni. Sec gyenge. Front 7 veszélyes az irányítóra, de azért az érződik, ha komolyan veszi az ellenfél a futásokat akkor azt nem igen tudják megállítani.Semmi extra , sokszor emberre dobott , ezért a labda rendre az elkapók mögé ment , eléggé pontatlan volt. Salas viszont megint jó volt . Momah - Shepard 0-0 elkapással. Szinte észrevehetetlenek voltak , viszont Shepard jó volt Special Teamben , Momahnak meg volt egy szép blokkja egy Dixon futásnál.
Offense szerintem rendben lesz/lehet. Este úgy éreztem Vick nehezen indult be, de 3-4 play és máris bepörgött 😀
Félidőben bealudtam sajna. Barkley, hogy teljesített?ano92
A csere fal is egész jó volt.Bár egyik playnél ha jól emlékszem Tobint nagyon csúnyán megverték , és fumble is lett belőle , de visszaszerezte a labdát.
több mint 12 éve
Jó azért a szezonra nézve ebből a meccsből nem kell nagy következtetéseket levonni. Földön kell maradni. Sec gyenge. Front 7 veszélyes az irányítóra, de azért az érződik, ha komolyan veszi az ellenfél a futásokat akkor azt nem igen tudják megállítani. Offense szerintem rendben lesz/lehet. Este úgy éreztem Vick nehezen indult be, de 3-4 play és máris bepörgött 😀
Félidőben bealudtam sajna. Barkley, hogy teljesített?
több mint 12 éve
Nagyon bíztató volt ez a meccs. Tetszett nagyon, lehet ebből még meglepetés szezon 😊
https://www.youtube.com/watch?v=VDTKfhGYwrU
több mint 12 éve
Tavalyi év után tetszik, hogy végre egy rendes OL-t látni a pályán. Ha egészségesek tudnak maradni a falban a srácok, akkor úgy érzem támadó oldalon már idén se lehet gond, remélhetőleg idén a buta TO-kból is jóval kevesebb lesz.D meg fos még na... de egy nyár alatt, átállással együtt csodát nem is lehetett várni.
több mint 12 éve
Majd a DL-ből a srácok megoldják hogy a sec. játékosaink is uzsizhassanak 😊 Én nem láttam a meccset, csak az nfl.com összefoglalót, az tetszett... A komplett mérkőzést ma este tervezem megnézni.
Ex-Rataxes
több mint 12 éve
Jó kis meccs volt na, valóban sok szempontból biztató mégha a Panthers nem is erőltette meg magát nekik mások a motivációik. Az OL nagyon rendben lesz úgy tűnik az irányítók még uzsizhatnak is mögötte s valóban az lesz a felállás, hogy Vick a kezdő QB Foles még edződhet tanulhat.
Egyedül a Sec ami aggasztó de az nagyon 😛 a DL is össze fog állni viszont hátul rendet kell rakni, különben a Pats és társai Offensek olyan Cheesteak-t csinálnak belőlünk amit nem biztos, hogy szeretni fognak Phillyben 😀
A legnagyobb + hogy sérülések nélkül megúsztuk.
több mint 12 éve
Mai meccs 1. félidő alapján:+ Kezdő irányítók. Összességében mindkettejük nagyon jól teljesített, bár Folesnak a red zone pickje igen nagy hiba volt, ezt leszámítva jól játszott. Ennek ellenére azt mondom, hogy Vickkel egyértelműen jobban néz ki az offense.
+ RB szekció kompletten. (-Polk 😛 )
+ OL kompletten (leszámítva Kelce jó pár elb*szott snapjét), Johnson kitűnően megfogta Charles Johnsont.
+ Pat Chung jó kis in-box safety.
+ A D-line szépen fogta a futást, második sorból pedig volt 1-2 elég jó kis blitz.
+ Kelly és a playhívások. (érdekes lesz ez az offense 😊 )
- A secondary Chungot leszámítva viszont botrány, Williamsnek is csak az arca nagy egyelőre.
- Turnoverek (bár elvileg a Foles, Polk duóból egyik sem lesz kezdő, szóval nem para annyira)
Igazából nem nagyon láttam ezt leszámítva nagy negatívumokat.
Elkezdtem bizakodni erősen, szóval tuti nagy bukó lesz a szezon. 😀
több mint 12 éve
Cary Williams rögtön a meccs elején balhézott egyet Steve Smith elkapóval 😀
több mint 12 éve
4. acl? és az alapszakasz el sem kezdődött még...
több mint 12 éve
Még egy ACL...Phillip Hunt
több mint 12 éve
Tökéletes, elvégre a pre-season erre is van, hogy mi europai amcsi foci drukkerek is formába jöjjünk. Megint felállítsuk a stratégiát, hogy hogy nézünk meccset hajnalban és aztán menjünk dolgozni reggel 😀
több mint 12 éve
De jó ezt újra leírni. GAMEDAY 😛 reméljük sérülésmentesen!
több mint 12 éve
Fazéktom fordított nekünk egy remek kis cikket a blogra. Olvassátok élvezettel: philly.blog.hu/2013/08/15/mit_lattunk_eddig_chip_kelly_tamado_semajabol
több mint 12 éve
Ez nem teljsen igaz, a másod osztályt megnyerték egyszer Keegannel 😀Kelly játékfelfogása ami a támadás orientáltságot, és a ponttermelés mennyiségét illeti egyébként határozottan emlékezet egy bizonyos soccerből ismert "Hatalmas Egér" becenevű játékosra illetve edzőre bizonyos Kevin Keeganre 😀 Igen az ő Newcastel-je volt az amelyiket még itthon Lisztessel és Varga Zolival verte a Fradi (aztán idegenben sima 4-0 oda...) és ameliykre az volt a jellemző játékfelfogás többet rúgjunk mit amennyit kapunk 😛 (van-e köztetek ki emlékszik még erre?) tudom két más tészta de mégis könnyen előfordulhat most nálunk is hasonló szitu főleg amíg a védelem össze nem áll (ha megtörténik ez valaha is egyáltalán 😀).dandenem is nyertek semmit, de legalább jól játszottak. meg volt egy Ginolajuk, meg Shearerük 😊Attis
több mint 12 éve
Kelly játékfelfogása ami a támadás orientáltságot, és a ponttermelés mennyiségét illeti egyébként határozottan emlékezet egy bizonyos soccerből ismert "Hatalmas Egér" becenevű játékosra illetve edzőre bizonyos Kevin Keeganre 😀 Igen az ő Newcastel-je volt az amelyiket még itthon Lisztessel és Varga Zolival verte a Fradi (aztán idegenben sima 4-0 oda...) és ameliykre az volt a jellemző játékfelfogás többet rúgjunk mit amennyit kapunk 😛 (van-e köztetek ki emlékszik még erre?) tudom két más tészta de mégis könnyen előfordulhat most nálunk is hasonló szitu főleg amíg a védelem össze nem áll (ha megtörténik ez valaha is egyáltalán 😀).dandenem is nyertek semmit, de legalább jól játszottak. meg volt egy Ginolajuk, meg Shearerük 😊
több mint 12 éve
Elméletileg Vick/Foles játssza végig az első fél időt. Illetve Mccoy és Carry Williams is most fog debütálni.Peters nem valószínű hogy játszik , Dorenbos is out.
több mint 12 éve
Mi nem kapunk majd ilyen faszán megtervezett mezeket, mint a Ducks? 😀
Don't talk the walk, Walk the talk!
több mint 12 éve
A QB kérdésről most már egyre inkább azt gondolom, hogy bár Foles-nak drukkolok jelen pillanatban legyen Vick a kezdő ha valóban jól megy neki, és belejön. Ő kevésbé tudná elviselni amúgy is a backup szerepet, Foles tudja, hogy az idő a kezére játszik pláne ha Barkley nem fejlődik óriásit (szvsz nem véletlen lett 4. körös, és tényleg Kelly kell hozzá, hogy kijöjjön belőle vmi) Vick-ben az ideivel együtt két jó idény lehet, a sérülésekről nem is beszélve. Szóval Vick hajrá produkálja a legjobbját aztán ha kell (mondjuk idén ne kelljen főleg sérülés miatt ne) szálljon be Foles hasonló színvonalon, s a jövőt meglátjuk.Kelly játékfelfogása ami a támadás orientáltságot, és a ponttermelés mennyiségét illeti egyébként határozottan emlékezet egy bizonyos soccerből ismert "Hatalmas Egér" becenevű játékosra illetve edzőre bizonyos Kevin Keeganre 😀 Igen az ő Newcastel-je volt az amelyiket még itthon Lisztessel és Varga Zolival verte a Fradi (aztán idegenben sima 4-0 oda...) és ameliykre az volt a jellemző játékfelfogás többet rúgjunk mit amennyit kapunk 😛 (van-e köztetek ki emlékszik még erre?) tudom két más tészta de mégis könnyen előfordulhat most nálunk is hasonló szitu főleg amíg a védelem össze nem áll (ha megtörténik ez valaha is egyáltalán 😀).
több mint 12 éve
Törölt felhasználó
tényleg basszus, sztem Schleck is ezt hordta 😀 a lényeg, hogy szép sigek már vannak róla, már "csak" a pályán kell bizonyítania 😛
több mint 12 éve
Nekem ez jobban tetszik 😊
Ex-Rataxes