Philadelphia Eagles

62 feliratkozó

több mint 12 éve
dande2 Philadelphia Eagles Penn State Nittany Lions 46 158 — Így remélem megfelelek nektek.....
Ebben benne van azt hiszem a lényeg s reméljük a szezonra is lesz belőle valami😀

https://static.www.nfl.com/image/private/t_editorial_landscape_12_desktop/league/xkq33f9wjgobirdrtskq
Eagles' Michael Vick: 'I fell in love with the game again'
Michael Vick put his stamp on the Philadelphia Eagles' starting quarterback job Thursday night. He's having fun playing football again, and that's due in large part to Eagles coach Chip Kelly.
több mint 12 éve
pgabtb Philadelphia Eagles 10 215 — Eagles fan
Fazéktom fordított nekünk egy remek kis cikket a blogra. Olvassátok élvezettel:  philly.blog.hu/2013/08/15/mit_lattunk_eddig_chip_kelly_tamado_semajabolShawn84
Most látom csak... Köszönjük a főoldalas kiemelést! 😊

GM game champion 2015 (Vikings)
GM game champion 2024 (Eagles)

Ex-Rataxes
több mint 12 éve
ano92 Philadelphia Eagles LSU Tigers 5 312 — Robert Griffin III && Tom Savage && DeShone Kizer fan
kössz

több mint 12 éve
Shawn84 Philadelphia Eagles North Carolina Tar Heels 8 534
Jó azért a szezonra nézve ebből a meccsből nem kell nagy következtetéseket levonni. Földön kell maradni. Sec gyenge. Front 7 veszélyes az irányítóra, de azért az érződik, ha komolyan veszi az ellenfél a futásokat akkor azt nem igen tudják megállítani.

Offense szerintem rendben lesz/lehet. Este úgy éreztem Vick nehezen indult be, de 3-4 play és máris bepörgött 😀

Félidőben bealudtam sajna. Barkley, hogy teljesített?ano92
Semmi extra , sokszor emberre dobott , ezért a labda rendre az elkapók mögé ment , eléggé pontatlan volt. Salas viszont megint jó volt . Momah - Shepard 0-0 elkapással. Szinte észrevehetetlenek voltak , viszont Shepard jó volt Special Teamben , Momahnak meg volt egy szép blokkja egy Dixon futásnál.

A csere fal is egész jó volt.Bár egyik playnél ha jól emlékszem Tobint nagyon csúnyán megverték , és fumble is lett belőle , de visszaszerezte a labdát.Petikievak01
Bamiro nagy +
több mint 12 éve
Petikievak01 Philadelphia Eagles 1 667 — Its OK to be gay.
Jó azért a szezonra nézve ebből a meccsből nem kell nagy következtetéseket levonni. Földön kell maradni. Sec gyenge. Front 7 veszélyes az irányítóra, de azért az érződik, ha komolyan veszi az ellenfél a futásokat akkor azt nem igen tudják megállítani.

Offense szerintem rendben lesz/lehet. Este úgy éreztem Vick nehezen indult be, de 3-4 play és máris bepörgött 😀

Félidőben bealudtam sajna. Barkley, hogy teljesített?ano92
Semmi extra , sokszor emberre dobott , ezért a labda rendre az elkapók mögé ment , eléggé pontatlan volt. Salas viszont megint jó volt . Momah - Shepard 0-0 elkapással. Szinte észrevehetetlenek voltak , viszont Shepard jó volt Special Teamben , Momahnak meg volt egy szép blokkja egy Dixon futásnál.

A csere fal is egész jó volt.Bár egyik playnél ha jól emlékszem Tobint nagyon csúnyán megverték , és fumble is lett belőle , de visszaszerezte a labdát.

több mint 12 éve
ano92 Philadelphia Eagles LSU Tigers 5 312 — Robert Griffin III && Tom Savage && DeShone Kizer fan

Félidőben bealudtam sajna. Barkley, hogy teljesített?

több mint 12 éve
LnB Philadelphia Eagles 79
Nagyon bíztató volt ez a meccs. Tetszett nagyon, lehet ebből még meglepetés szezon 😊

https://www.youtube.com/watch?v=VDTKfhGYwrU
több mint 12 éve
marci88 Philadelphia Eagles 1 097 — Hell Killers
Tavalyi év után tetszik, hogy végre egy rendes OL-t látni a pályán. Ha egészségesek tudnak maradni a falban a srácok, akkor úgy érzem támadó oldalon már idén se lehet gond, remélhetőleg idén a buta TO-kból is jóval kevesebb lesz.
D meg fos még na... de egy nyár alatt, átállással együtt csodát nem is lehetett várni.
több mint 12 éve
Majd a DL-ből a srácok megoldják hogy a sec. játékosaink is uzsizhassanak 😊 Én nem láttam a meccset, csak az nfl.com összefoglalót, az tetszett... A komplett mérkőzést ma este tervezem megnézni.

Ex-Rataxes
több mint 12 éve
dande2 Philadelphia Eagles Penn State Nittany Lions 46 158 — Így remélem megfelelek nektek.....
Jó kis meccs volt na, valóban sok szempontból biztató mégha a Panthers nem is erőltette meg magát nekik mások a motivációik.
Az OL nagyon rendben lesz úgy tűnik az irányítók még uzsizhatnak is mögötte s valóban az lesz a felállás, hogy Vick a kezdő QB Foles még edződhet tanulhat.

Egyedül a Sec ami aggasztó de az nagyon 😛 a DL is össze fog állni viszont hátul rendet kell rakni, különben a Pats és társai Offensek olyan Cheesteak-t csinálnak belőlünk amit nem biztos, hogy szeretni fognak Phillyben 😀

A legnagyobb + hogy sérülések nélkül megúsztuk.
több mint 12 éve
Newman Philadelphia Eagles Clemson Tigers 8 228 — Ready to Rumble
Mai meccs 1. félidő alapján:

+ Kezdő irányítók. Összességében mindkettejük nagyon jól teljesített, bár Folesnak a red zone pickje igen nagy hiba volt, ezt leszámítva jól játszott. Ennek ellenére azt mondom, hogy Vickkel egyértelműen jobban néz ki az offense.
+ RB szekció kompletten. (-Polk 😛 )
+ OL kompletten (leszámítva Kelce jó pár elb*szott snapjét), Johnson kitűnően megfogta Charles Johnsont.
+ Pat Chung jó kis in-box safety.
+ A D-line szépen fogta a futást, második sorból pedig volt 1-2 elég jó kis blitz.
+ Kelly és a playhívások. (érdekes lesz ez az offense 😊 )

- A secondary Chungot leszámítva viszont botrány, Williamsnek is csak az arca nagy egyelőre.
- Turnoverek (bár elvileg a Foles, Polk duóból egyik sem lesz kezdő, szóval nem para annyira)

Igazából nem nagyon láttam ezt leszámítva nagy negatívumokat.
Elkezdtem bizakodni erősen, szóval tuti nagy bukó lesz a szezon. 😀

több mint 12 éve
eaglesfan1993 Philadelphia Eagles 233
Cary Williams rögtön a meccs elején balhézott egyet Steve Smith elkapóval 😀
több mint 12 éve
4. acl? és az alapszakasz el sem kezdődött még...

több mint 12 éve
Bébé Philadelphia Eagles 6 532 — rabszolga
Még egy ACL...Phillip Hunt
több mint 12 éve
Tökéletes, elvégre a pre-season erre is van, hogy mi europai amcsi foci drukkerek is formába jöjjünk. Megint felállítsuk a stratégiát, hogy hogy nézünk meccset hajnalban és aztán menjünk dolgozni reggel 😀

több mint 12 éve
De jó ezt újra leírni. GAMEDAY 😛 reméljük sérülésmentesen!
több mint 12 éve
Shawn84 Philadelphia Eagles North Carolina Tar Heels 8 534
Fazéktom fordított nekünk egy remek kis cikket a blogra. Olvassátok élvezettel:  philly.blog.hu/2013/08/15/mit_lattunk_eddig_chip_kelly_tamado_semajabol
több mint 12 éve
Kelly játékfelfogása ami a támadás orientáltságot, és a ponttermelés mennyiségét illeti egyébként határozottan emlékezet egy bizonyos soccerből ismert "Hatalmas Egér" becenevű játékosra illetve edzőre bizonyos Kevin Keeganre 😀 Igen az ő Newcastel-je volt az amelyiket még itthon Lisztessel és Varga Zolival verte a Fradi (aztán idegenben sima 4-0 oda...) és ameliykre az volt a jellemző játékfelfogás többet rúgjunk mit amennyit kapunk 😛 (van-e köztetek ki emlékszik még erre?) tudom két más tészta de mégis könnyen előfordulhat most nálunk is hasonló szitu főleg amíg a védelem össze nem áll (ha megtörténik ez valaha is egyáltalán 😀).dande
nem is nyertek semmit, de legalább jól játszottak. meg volt egy Ginolajuk, meg Shearerük 😊Attis
Ez nem teljsen igaz, a másod osztályt megnyerték egyszer Keegannel 😀

több mint 12 éve
Attis Philadelphia Eagles 247
Kelly játékfelfogása ami a támadás orientáltságot, és a ponttermelés mennyiségét illeti egyébként határozottan emlékezet egy bizonyos soccerből ismert "Hatalmas Egér" becenevű játékosra illetve edzőre bizonyos Kevin Keeganre 😀 Igen az ő Newcastel-je volt az amelyiket még itthon Lisztessel és Varga Zolival verte a Fradi (aztán idegenben sima 4-0 oda...) és ameliykre az volt a jellemző játékfelfogás többet rúgjunk mit amennyit kapunk 😛 (van-e köztetek ki emlékszik még erre?) tudom két más tészta de mégis könnyen előfordulhat most nálunk is hasonló szitu főleg amíg a védelem össze nem áll (ha megtörténik ez valaha is egyáltalán 😀).dande
nem is nyertek semmit, de legalább jól játszottak. meg volt egy Ginolajuk, meg Shearerük 😊
több mint 12 éve
Petikievak01 Philadelphia Eagles 1 667 — Its OK to be gay.
Elméletileg Vick/Foles játssza végig az első fél időt. Illetve Mccoy és Carry Williams is most fog debütálni.
Peters nem valószínű hogy játszik , Dorenbos is out.

több mint 12 éve
Janek Philadelphia Eagles Florida Gators 16 635 — Apu ökölbeszorított keze
az az Aranycsapat volt

több mint 12 éve
Eazzy Philadelphia Eagles 5 151 — No one likes us, cause no one like us
Mi nem kapunk majd ilyen faszán megtervezett mezeket, mint a Ducks? 😀

Don't talk the walk, Walk the talk!
több mint 12 éve
A QB kérdésről most már egyre inkább azt gondolom, hogy bár Foles-nak drukkolok jelen pillanatban legyen Vick a kezdő ha valóban jól megy neki, és belejön. Ő kevésbé tudná elviselni amúgy is a backup szerepet, Foles tudja, hogy az idő a kezére játszik pláne ha Barkley nem fejlődik óriásit (szvsz nem véletlen lett 4. körös, és tényleg Kelly kell hozzá, hogy kijöjjön belőle vmi) Vick-ben az ideivel együtt két jó idény lehet, a sérülésekről nem is beszélve. Szóval Vick hajrá produkálja a legjobbját aztán ha kell (mondjuk idén ne kelljen főleg sérülés miatt ne) szálljon be Foles hasonló színvonalon, s a jövőt meglátjuk.

Kelly játékfelfogása ami a támadás orientáltságot, és a ponttermelés mennyiségét illeti egyébként határozottan emlékezet egy bizonyos soccerből ismert "Hatalmas Egér" becenevű játékosra illetve edzőre bizonyos Kevin Keeganre 😀 Igen az ő Newcastel-je volt az amelyiket még itthon Lisztessel és Varga Zolival verte a Fradi (aztán idegenben sima 4-0 oda...) és ameliykre az volt a jellemző játékfelfogás többet rúgjunk mit amennyit kapunk 😛 (van-e köztetek ki emlékszik még erre?) tudom két más tészta de mégis könnyen előfordulhat most nálunk is hasonló szitu főleg amíg a védelem össze nem áll (ha megtörténik ez valaha is egyáltalán 😀).
több mint 12 éve
Törölt felhasználó
tényleg basszus, sztem Schleck is ezt hordta 😀 a lényeg, hogy szép sigek már vannak róla, már "csak" a pályán kell bizonyítania 😛
több mint 12 éve
Nekem ez jobban tetszik 😊

Ex-Rataxes