Philadelphia Eagles
62 feliratkozó
több mint 12 éve
Ami engem leginkább foglalkoztat, hogy alig marad magas, nagyobb testű elkapónk, és csak Damaris meg Desean féle faszpörgettyükkel nem lehet nekivágni a szezonnak, még ha TE-ből jól is állunk mert ez igencsak leredukálja a támadási sémáinkat, nem is beszélve az évek óta méltán híres Red-zone offense-ünk hatékonyságáról.korodiatiWR corp most valamiért annyira nem aggaszt. Eleve nem lehet majd összehasonlítani az eddigi O#-t a Reid féle stratégiával. Sokkal több futójátékra számíthatunk és a passzok aránya is várhatóan úgy fog eloszlani, hogy bőven kapnak majd a TE-k és a RB-k is a passzokból. Amúgy meg elég ígéretesek az új játékosok. Elég jókat lehet hallani Bennről ,Shepardról vagy Momahról is. Johnson is hasít...szval én annyira nem aggódok most. Cooper meg sztem szezonra visszatér.
Amirol nem nagyon hallok, hogy Cole es Graham OLB hogy megy, Curry DE hogy megy.EazzyColeról már jókat hallani. Felpörgött és dolgozik ezerrel. B.Davis ki is emelte. Curryről semmi hír...ami nem nagyon jó. Graham egyelőre csere és coverben még lenne hova fejlődnie.

E-A-G-L-E-S EAGLES !
több mint 12 éve
Aztán majd amikor a meccsen két kézzel megy az interceptionre, de pont nem éri el, és TD-t kaptok róla, jön majd a felvetés, hogy miért nem ütötte legalább el 😀WyattAsante se volt sokszor jobb 😊
több mint 12 éve
Aztán majd amikor a meccsen két kézzel megy az interceptionre, de pont nem éri el, és TD-t kaptok róla, jön majd a felvetés, hogy miért nem ütötte legalább el 😀

több mint 12 éve
Legalább jó erős gyerek lesz, és ha nem inti akkor minimum üsse le az elkapót mint a taknyot nem? 😛Boykin: Bgn reportok szerint szopoban van mert tok sok leutott/elejtett passza van es elvileg, ha nem int de hozzaer akkor 50 fekvo 😀😀kzolwww.philadelphiaeagles.com-on most van olyan szavazás hogy ki szerzi a legtöbb Int-et a Secondary játékosok közül , és ott is Boykin vezet , szóval eléggé nagyok az elvárások vele szemben , mármint rajongói oldalról nézve , amennyi jót írnak róla practice reportokban , kezdek hinni benne 😀Petikievak01Majd meccsen villant. Ez csak edzés. 😀Barkley: 58/127, 1 TD, 1 INT BébéEdzésen ez nem valami fényes teljesítmény...főleg a másik kettőhöz képest.Eazzy
Amúgy eddig az MVP a támadóknál "magasan" DeSean, a védőknél pedig Boykin.
Valamint Chis McCoy-t is nagyon dicsérik. Nagyon jól cover-ezik. Simán odaérhet az 53as rosterre.
Az edzéseket elnézve az ST-nek nagyon fel kéne javulnia. Chip elég sokat foglalkozik velük (is)
Valamint tegnap Shepard már az első csapattal is edzett. Biztató.Bébé
több mint 12 éve
Boykin: Bgn reportok szerint szopoban van mert tok sok leutott/elejtett passza van es elvileg, ha nem int de hozzaer akkor 50 fekvo 😀😀www.philadelphiaeagles.com-on most van olyan szavazás hogy ki szerzi a legtöbb Int-et a Secondary játékosok közül , és ott is Boykin vezet , szóval eléggé nagyok az elvárások vele szemben , mármint rajongói oldalról nézve , amennyi jót írnak róla practice reportokban , kezdek hinni benne 😀Petikievak01Majd meccsen villant. Ez csak edzés. 😀Barkley: 58/127, 1 TD, 1 INT BébéEdzésen ez nem valami fényes teljesítmény...főleg a másik kettőhöz képest.Eazzy
Valamint Chis McCoy-t is nagyon dicsérik. Nagyon jól cover-ezik. Simán odaérhet az 53as rosterre.
Az edzéseket elnézve az ST-nek nagyon fel kéne javulnia. Chip elég sokat foglalkozik velük (is)
több mint 12 éve
Arellius Benn szinten hasit azt irjak, annak ellenere h most jott vissza.Amirol nem nagyon hallok, hogy Cole es Graham OLB hogy megy, Curry DE hogy megy.
Don't talk the walk, Walk the talk!
több mint 12 éve
www.philadelphiaeagles.com-on most van olyan szavazás hogy ki szerzi a legtöbb Int-et a Secondary játékosok közül , és ott is Boykin vezet , szóval eléggé nagyok az elvárások vele szemben , mármint rajongói oldalról nézve , amennyi jót írnak róla practice reportokban , kezdek hinni benne 😀Majd meccsen villant. Ez csak edzés. 😀Barkley: 58/127, 1 TD, 1 INT BébéEdzésen ez nem valami fényes teljesítmény...főleg a másik kettőhöz képest.Eazzy
több mint 12 éve
Majd meccsen villant. Ez csak edzés. 😀Barkley: 58/127, 1 TD, 1 INT BébéEdzésen ez nem valami fényes teljesítmény...főleg a másik kettőhöz képest.Eazzy
Valamint tegnap Shepard már az első csapattal is edzett. Biztató.
több mint 12 éve
Barkley: 58/127, 1 TD, 1 INT BébéEdzésen ez nem valami fényes teljesítmény...főleg a másik kettőhöz képest.
Don't talk the walk, Walk the talk!
több mint 12 éve
azért benedekéknek sokkal több esélyük volt.eleve nem 32 csapat indul ott....
több mint 12 éve
QB-stat-update:Vick: 102/137, 5 TD, 1 INT
Foles: 104/140, 6 TD, 1 INT
Amúgy, akik élőben nézik az edzéseket, azok is azt mondják, hogy nagyon kiegyenlített a dolog.
Barkley: 58/127, 1 TD, 1 INT
- Benn ma végre visszatért, csakúgy mint Peters, Fletcher és Hughes
- Nem edzett: Dixon, Kelly, Wang, Ball, Ertz (váll sérülés)
- Kenny Phillips folyamatosan edz, de nagyon nem tűnik 100%-osnak.
- Csere LT-nk amúgy Lane. Kelly inkább RT-ként mozog otthonosan.
Amúgy ma Peters előbb fejezte be az edzést, helyét Lane vette át, Herremans ment ki RT-be, Watkins pedig lett az RG.
- Chip ma nagyon megdicsérte Kendricks-et és még mindig nem döntötte el, hogy ki fog kezdeni pénteken a Pats ellen.
több mint 12 éve
Ma némileg talán irigyeljük a Boyst és a Phinst hogy ők már kezdik az idényt, de reméljük ők meg minket fognak, hogy az utolsó meccsel zárjuk azt februárban 😛Kb annyi esélyünk van mint a vízilabdában volt előzetesen VB-t nyerni aztán hátha hasonlóan összejön 😀
több mint 12 éve
Azok kedvéért akik régebben jártak erre. Eagles Fantasy Liga idén is lesz. Jelentkezni itt lehet:http://bowl.hu/forum/fantasy_football/eagles_nfl_liga
több mint 12 éve
Nyilvánvalóan nem rasszista Cooper és ez kellene hogy a hírek középpontjába legyen de hát ugye az nem hír..így aztán a média sem erre koncentrál. Nem hiszem hogy egy rasszista játékos sokáig tudna egy Nfl csapatnál maradni, továbbá Vick,Avant és még jó néhányan elmondták ismerik Coopert és ez az ami számít, nem pedig az hogy, részegen volt egy rossz mondata. Eagles részéről viszont meg lehet sajnos érteni a döntést, túl nagy lett a felhajtás, és a külső nyomás. Zero tolerancia érvényesül az Usá-ban a rasszizmus kapcsán, ez szerintem tuti nem Kelly döntése, magasabb körökből jött az utasítás.Mindegy, Cooper játéka szimpatikus volt nekem, csupa szív, ha kell a vérét is adja a csapatért játékost ismertem meg benne, magánemberként természetesen nem ismerem.
Ami engem leginkább foglalkoztat, hogy alig marad magas, nagyobb testű elkapónk, és csak Damaris meg Desean féle faszpörgettyükkel nem lehet nekivágni a szezonnak, még ha TE-ből jól is állunk mert ez igencsak leredukálja a támadási sémáinkat, nem is beszélve az évek óta méltán híres Red-zone offense-ünk hatékonyságáról.
több mint 12 éve
Igazából ha azt mondta volna pl, hogy "köcsög olaszok", akkor most senki nem foglalkozna már ezzel a hírrel...AsbeeHáát, ha rossz helyen mondta volna, akkor lehet, hogy valami bokor alján végezte volna. 😉 A "köcsög latínók"-ról nem is beszélve. 😀
A kontextus mindig, mindenütt fontos, ez van. De T.O. elsikkadt. Nemrég azt nyilatkozta, jobb, mint valaha. Nem próbálkoztok be vele? Kelly rendszerébe pont passzol. 😀 😀 😀

“Pressure is something you feel when you don't know what the hell you're doing.” (Peyton Manning)
több mint 12 éve
Mivel felnőtt emberekről van szó, jó lenne, ha le tudnák már zárni magukban a dolgot, úgy kb egy hét elteltével. Aki ezt képtelen megtenni magától, akkor szerintem annak is "segítségre" van szüksége. Ha az edzők úgy látják, hogy komoly gondok okozhat Cooper csapatban tartása, akkor úgyis megteszik amit kell. Én behívnák minden játékost egy kis elbeszélgetésre. Ha az derülne ki, hogy továbbra is képesnek tartják magukat együtt játszani Cooperrel, akkor ehhez kell tartani magukat és már tényleg le kell zárni témát, nincs több nyilatkozat ezzel kapcsolatban a médiának.Vick, Ryans és Avant már felszólaltak az üggyel kapcsolatban egy team meetingen, remélem ez valamit segít az olyan IQ harcosoknak is abban, hogy feldolgozzák a dolgot, mint Shady és Williams.

több mint 12 éve
a játékosok többsége szerint nem nagy ügyről van szó, és megbocsátanának Coopernek.msn.foxsports.com/nfl/story/Riley-Cooper-Philadelphia-Eagles-Mike-Pouncey-other-NFL-players-respond-080113
buhloone mindstate
több mint 12 éve
Igazából ha azt mondta volna pl, hogy "köcsög olaszok", akkor most senki nem foglalkozna már ezzel a hírrel...
több mint 12 éve
Amúgy meg most akkor lehet, hogy nekem is van vmi bajom, de ha részegül felbaszna pl egy roma akkor sztem én is nagyon gyorsan általánosítanék. Pedig azért nekem is van nem egy, nem két pozitív példám az ellenkezőjére, meg lakótársam is roma, szal sztem ez akkor is fel van fújva.BébéHát ez attól függ. Ha beléd kötne mondjuk egy olasz, akkor is általánosan az olaszokat küldenéd el a "csába? Lehet, végülis az indulat sok mindent kihoz az emberből, de én nem ez a típus vagyok, így nekem azért fura.
Szóval ha cut-oljuk nem lesz talán olyan nagy veszteség és talán tudjuk pótolni, bár persze h Benn is ilyenkor sérült, de a csapatvezetésben és főleg a játékosokban akkor is csalódni fogok, hogy itt játsszák a sértődékeny tinipicsát.BébéAhogy írod is, a locker roomban azért nem rocket scientistek sorakoznak, szóval nem csak az említett akciónál, de a rá való reakciónál is be kell kalkulálni a limitált szellemi potenciált. 😀 Aztán amellett, hogy nekem nincs bajom Vick-el, azért az is muris, hogy őt interjúvolták meg először, hogy mit szól hozzá. 😊 A média sem éppen a csúcsformáját futja az ügyben. 😀
Rakjátok ki a gyereket, aztán szerződtessétek pár hónapra TO-t. Az jóval kevesebb felhajtással járna. 😀 😀

“Pressure is something you feel when you don't know what the hell you're doing.” (Peyton Manning)
több mint 12 éve
A gyerek láthatóan be volt baszva, de azért valószínűleg az agya sincs teljesen a helyén. Egyrészt buta, mert celebként tudhatná, hogy nyilvános helyen figyeljen oda a szavaira. Másrészt a videón nem azt mondta, hogy "lenyomom azt a niggert", hanem "lenyomok itt minden niggert". Az első simán kiszaladhat a száján, ha részegen összebalhézik egy fekával, de általában nem niggerezik valaki véletlenül. Ahhoz vagy az kell, hogy a vita tárgya is valami rasszos dolog legyen, vagy pedig az, hogy egyébként is legyen benne niggerezős hajlam. Egyik verzió se szerencsés...Jelenleg alig van WR-ünk, főleg olyan aki játszott már 1 szezonnál többet az NFL-ben, szal azért nem lenne rossz ha maradna. De ha a többi játékos nem tudja ezt megbocsátani neki, akkor jah cut-oljuk a gecibe és kész.
Egyébként ér annyit a gyerek, hogy miatta balhé legyen a csapatnál? Őszintén szólva nekem a neve semmit se mondott, meg kellett nézzem a pff-en, hogy játékosként mit produkált eddig. Tudom, hogy éppen WR hiány van, de van olyan jó, hogy hiányozna, ha kiraknátok a *csába, rövid úton lezárva az ügyet?peterk2005
Amúgy egy rohadt country koncerten volt a gyerek. Sztem a biztonsági őr volt ott az egyetlen néger. 😀
Amúgy meg most akkor lehet, hogy nekem is van vmi bajom, de ha részegül felbaszna pl egy roma akkor sztem én is nagyon gyorsan általánosítanék. Pedig azért nekem is van nem egy, nem két pozitív példám az ellenkezőjére, meg lakótársam is roma, szal sztem ez akkor is fel van fújva.
(De légyszi ne vigyük ezt tovább, mert a végén még az Eagles topik átmegy vmi politika/gyűlölködjünk/off topik keverékébe, amit nagyon nem szeretnék 😀 )
Shady is most itt játssza az agyát, hogy most már nem a barátom meg hasonló baromságok. Pont Shady aki belemegy egy Umenyioras gyerekes twitterezésbe (azt hiszem az fajult már anyázásba), meg csajokat lökdös le a buszáról.
Tipikus az, hogy az USA-ban már nem a fehérek a rasszisták, hanem a négerek.
Szóval ha cut-oljuk nem lesz talán olyan nagy veszteség és talán tudjuk pótolni, bár persze h Benn is ilyenkor sérült, de a csapatvezetésben és főleg a játékosokban akkor is csalódni fogok, hogy itt játsszák a sértődékeny tinipicsát.
több mint 12 éve
Gondolom az öltözői hangulat is közrejátszik, mert ugyan sokakkal meg tudta beszélni a történteket és sokan át tudtak lépni efelett, de pl. Shady nem aki csak úgy kommentálta a történteket, hogy elvesztett egy barátot. Amúgy a sok szitkozódás mellet amit Cooper most kap lassan kezd leesni az embereknek, hogy rettentően be volt baszva amikor ezt mondta...GreengoA gyerek láthatóan be volt baszva, de azért valószínűleg az agya sincs teljesen a helyén. Egyrészt buta, mert celebként tudhatná, hogy nyilvános helyen figyeljen oda a szavaira. Másrészt a videón nem azt mondta, hogy "lenyomom azt a niggert", hanem "lenyomok itt minden niggert". Az első simán kiszaladhat a száján, ha részegen összebalhézik egy fekával, de általában nem niggerezik valaki véletlenül. Ahhoz vagy az kell, hogy a vita tárgya is valami rasszos dolog legyen, vagy pedig az, hogy egyébként is legyen benne niggerezős hajlam. Egyik verzió se szerencsés...
Egyébként ér annyit a gyerek, hogy miatta balhé legyen a csapatnál? Őszintén szólva nekem a neve semmit se mondott, meg kellett nézzem a pff-en, hogy játékosként mit produkált eddig. Tudom, hogy éppen WR hiány van, de van olyan jó, hogy hiányozna, ha kiraknátok a *csába, rövid úton lezárva az ügyet?

több mint 12 éve
Itt a nagy szezonvárás közben:www.youtube.com/watch?v=Z447qc4ZRRA
csak ha valakinek nagyon hiányozna, ma hallottam az eredetit s újra eszembe jutott 😛
több mint 12 éve
Úgy beszélnek róla, mintha beteg lenne és meg kellene gyógyulnia. McCoy meg jobban tette volna ha csendben marad, mert csak azt érte el, hogy most mindenhol a megbomlott, forrongó öltözőről cikkeznek ahol mindenki utálja egymást. Arról nem is beszélve, hogy Cooper-nek ezzel elég durván alátett, nem érdemel ezért cutot.