NCAA eredménykövetés
- 1 aktív topik
CFB követő 2025
1 998
53
22:30 LIBERTY BOWL - Navy vs Cincinnati
Philadelphia Eagles
62 feliratkozó
több mint 12 éve
Szerintem így egy Fischer vagy Lane Johnson pick még mindig benne van a levegőben, de esélyesnek látok egy Warmack vagy letrade és Jesse Williams vagy Jonathan Cooper picket is 😊
több mint 12 éve
Gondold vegig a szitut, megy az eagles fo vegig a ligan gyerekek mi le akarunk tradelni ki lenne partner? 😊
több mint 12 éve
Szerintem ezzel most ingoványos talajra léptél 😉 😛 és nem olvastál néhány vitát ami már lefolyt ezzel kapcsolatban néhány másik topicban. Szerintem, ne kezdjük előröl, csak annyit, hogy valóban így, letrade pusztán a mi magyar gondolkodásunkban megfogalmazásunkban létezik a valóságban nem. Mindig a felfelé (mondjuk 25.helyről feljön az 3 helyre) jövő szemszögéből kell értelmezni a dolgokat. Ettől ez még nem zárja ki a beszélgetés lehetőségét 😀Mondjuk olyan,hogy letrade nincs mert ha senki nem akar felmenni akkor aztán fejre is állhatunk...JanekHogy mondhatsz olyat, hogy NINCS olyan, hogy letrade, ha utána teszed, hogy MERT HA? A ha a legfeleslegesebb szó a sporttal kapcsolatban. Még a FA sem volt meg, most vagy engedjük egymást egy kicsit találgatni, vagy akkor meg semmi értelme a drafttal kapcsolatban bármiről is beszélni....van olyan, hogy letrade, de hogy meglépjük-e, vagy egyáltalán lesz rá lehetőségünk, az más kérdés.
Eazzy
több mint 12 éve
Mondjuk olyan,hogy letrade nincs mert ha senki nem akar felmenni akkor aztán fejre is állhatunk...JanekHogy mondhatsz olyat, hogy NINCS olyan, hogy letrade, ha utána teszed, hogy MERT HA? A ha a legfeleslegesebb szó a sporttal kapcsolatban. Még a FA sem volt meg, most vagy engedjük egymást egy kicsit találgatni, vagy akkor meg semmi értelme a drafttal kapcsolatban bármiről is beszélni....van olyan, hogy letrade, de hogy meglépjük-e, vagy egyáltalán lesz rá lehetőségünk, az más kérdés.
Don't talk the walk, Walk the talk!
több mint 12 éve
Mondjuk olyan,hogy letrade nincs mert ha senki nem akar felmenni akkor aztán fejre is állhatunk...Érdekes lenne ha a top3ban nem megy ki Geno akkor lehet feljönne érte a cards elé valaki....
Johnathan Hankins első kör közepén
Kawann Short , Jesse Williams második elején
DE az első körben talán lenne de azt a jags el fogja vinni...
ha maradunk a helyünkön akkor tán CB vagy Geno aki nem kapásból reach a sajtó szerint...
több mint 12 éve
Jah, szerintem ebből NT vagy DE pick lesz első körben letrade segítségével. Felhomályosíthatnátok hogy kik a jó prospectek pls! 😉
Don't talk the walk, Walk the talk!
több mint 12 éve
foles kc mi Joeckel +FA RTOda már nem megy.
Janek
Chiefs acquired QB Alex Smith from the 49ers in exchange for a second-round draft pick in 2013 and a conditional mid-round pick in the 2014 draft.
OMG, ez rengeteg Smith-ért....Reid bekezdett....
több mint 12 éve
Mivel nagyon ráérek és izgatott vagyok az offseason-t követve a kérdésem az lenne, mivel 3-4-es védelemben gondolkodok s Lb sorunk kinézhet így vagy sem? Kendricks-Matthews-Ryans-Graham? Stem03Van rá némi esély, de szerintem ez kb 20 %A hogy így fog kinézni. Matthews a leggyengébb láncszem.
több mint 12 éve
(RT-t játszott Todd, de azért nem ment az olyan jól) GreengoPFF szerint pl. 2011-ben a 7. legjobban rangsorolt RT volt (futásblokkolásban az 5.), de idén is nagyon jó értékeléseket kapott amíg játszott.
GM game champion 2015 (Vikings)
GM game champion 2024 (Eagles)
Ex-Rataxes
több mint 12 éve
Mivel nagyon ráérek és izgatott vagyok az offseason-t követve a kérdésem az lenne, mivel 3-4-es védelemben gondolkodok s Lb sorunk kinézhet így vagy sem? Kendricks-Matthews-Ryans-Graham?
Több nap, mint kolbász... - Sipi bácsi
több mint 12 éve
Vagy Barrett Jones. 😀 Amúgy nekem is ez a verzió tetszik amit Rata vázolt, de azt sem tartom kizártnak, hogy Toddfather bejön RG nek és kell egy komoly RT. (RT-t játszott Todd, de azért nem ment az olyan jól) Watkins katasztrófa volt. Lássuk be BUST. 😀Én akkor már inkább küldeném Toddot ki RT-be, már bizonyította hogy ott is el tud játszani. RG-t meg szerintem akkor nagyobb eséllyel tudunk hozni a draftról hátsóbb körökből is.Luke Marquardt?BlitzHawk
Peters/Dunlap - Mathis - Kelce - FA/draft - Herremans.Rataxes

E-A-G-L-E-S EAGLES !
több mint 12 éve
Én akkor már inkább küldeném Toddot ki RT-be, már bizonyította hogy ott is el tud játszani. RG-t meg szerintem akkor nagyobb eséllyel tudunk hozni a draftról hátsóbb körökből is.Luke Marquardt?
Peters/Dunlap - Mathis - Kelce - FA/draft - Herremans.Rataxes
több mint 12 éve
Én akkor már inkább küldeném Toddot ki RT-be, már bizonyította hogy ott is el tud játszani. RG-t meg szerintem akkor nagyobb eséllyel tudunk hozni a draftról hátsóbb körökből is.Peters/Dunlap - Mathis - Kelce - FA/draft - Herremans/Kelly.
Todd akár átmozgatható sérülés esetén akár LG-be, akár RG-be is, helyére meg jön Kelly. Esetleg még FA-ról jöhetne egy veterán cserének aki centert és guardot is tud játszani.
GM game champion 2015 (Vikings)
GM game champion 2024 (Eagles)
Ex-Rataxes
több mint 12 éve
Akkor Herremans az RT és Watkins az RG. Eccerű ez 😀tod és watkins JanekJa az bevált legutóbb is . 😀
Most azt számolgatjuk, hogy mi van ha Peters kiesik. Alaphelyzetben simán jó amit írsz.GreengoNekem 1 elképzelés.Ok , de akkor ki a RG és a RT?Greengona nálam ezért need az a lotJanekés ha peters nem épül fel?JanekÉn arra számítok hogy ha egészséges is lesz, az 1 év kihagyás után nem lesz a régi. És már ő is kifelé megy az NFL-ből inkább. El nem fog menni, de hogy kezdő LT tudna lenni idén az számomra kérdéses. Pont ezért szeretnék még egy komolyabb OT-t. És nem bánom ha FA-ról jön és drágább lesz. Van amire érdemes áldozni.Shawn84
Joeckel, Long valaki más? - Mathis - Kelce - Herremans - PetersShawn84
több mint 12 éve
tod és watkins JanekJa az bevált legutóbb is . 😀
Most azt számolgatjuk, hogy mi van ha Peters kiesik. Alaphelyzetben simán jó amit írsz.Nekem 1 elképzelés.Ok , de akkor ki a RG és a RT?Greengona nálam ezért need az a lotJanekés ha peters nem épül fel?JanekÉn arra számítok hogy ha egészséges is lesz, az 1 év kihagyás után nem lesz a régi. És már ő is kifelé megy az NFL-ből inkább. El nem fog menni, de hogy kezdő LT tudna lenni idén az számomra kérdéses. Pont ezért szeretnék még egy komolyabb OT-t. És nem bánom ha FA-ról jön és drágább lesz. Van amire érdemes áldozni.Shawn84
Joeckel, Long valaki más? - Mathis - Kelce - Herremans - PetersShawn84

E-A-G-L-E-S EAGLES !
több mint 12 éve
Nekem 1 elképzelés.Ok , de akkor ki a RG és a RT?Greengona nálam ezért need az a lotJanekés ha peters nem épül fel?JanekÉn arra számítok hogy ha egészséges is lesz, az 1 év kihagyás után nem lesz a régi. És már ő is kifelé megy az NFL-ből inkább. El nem fog menni, de hogy kezdő LT tudna lenni idén az számomra kérdéses. Pont ezért szeretnék még egy komolyabb OT-t. És nem bánom ha FA-ról jön és drágább lesz. Van amire érdemes áldozni.Shawn84
Joeckel, Long valaki más? - Mathis - Kelce - Herremans - Peters
több mint 12 éve
Ok , de akkor ki a RG és a RT?na nálam ezért need az a lotJanekés ha peters nem épül fel?JanekÉn arra számítok hogy ha egészséges is lesz, az 1 év kihagyás után nem lesz a régi. És már ő is kifelé megy az NFL-ből inkább. El nem fog menni, de hogy kezdő LT tudna lenni idén az számomra kérdéses. Pont ezért szeretnék még egy komolyabb OT-t. És nem bánom ha FA-ról jön és drágább lesz. Van amire érdemes áldozni.Shawn84

E-A-G-L-E-S EAGLES !
több mint 12 éve
na nálam ezért need az a lotés ha peters nem épül fel?JanekÉn arra számítok hogy ha egészséges is lesz, az 1 év kihagyás után nem lesz a régi. És már ő is kifelé megy az NFL-ből inkább. El nem fog menni, de hogy kezdő LT tudna lenni idén az számomra kérdéses. Pont ezért szeretnék még egy komolyabb OT-t. És nem bánom ha FA-ról jön és drágább lesz. Van amire érdemes áldozni.Shawn84
több mint 12 éve
Nem feltétlenül. Sok eset van ahol nem volt. Plusz a meccshiány nem elhanyagolható tényező ebben a sportban sem. Sőt.és ha peters nem épül fel?JanekErről nem olvastam sehol. Pont az ellenkezőjéről viszont régebben igen. Azért másfél évnek elégnek kellene lenni egy teljes rehabra.Greengo
több mint 12 éve
és ha peters nem épül fel?JanekÉn arra számítok hogy ha egészséges is lesz, az 1 év kihagyás után nem lesz a régi. És már ő is kifelé megy az NFL-ből inkább. El nem fog menni, de hogy kezdő LT tudna lenni idén az számomra kérdéses. Pont ezért szeretnék még egy komolyabb OT-t. És nem bánom ha FA-ról jön és drágább lesz. Van amire érdemes áldozni.
több mint 12 éve
és ha peters nem épül fel?JanekErről nem olvastam sehol. Pont az ellenkezőjéről viszont régebben igen. Azért másfél évnek elégnek kellene lenni egy teljes rehabra.

E-A-G-L-E-S EAGLES !