NCAA eredménykövetés NCAA eredménykövetés - 1 aktív topik

Philadelphia Eagles

62 feliratkozó

több mint 12 éve
MirrMurr Philadelphia Eagles Ohio State Buckeyes 2 504 — Jinxtriad's witness
Szerintem így egy Fischer vagy Lane Johnson pick még mindig benne van a levegőben, de esélyesnek látok egy Warmack vagy letrade és Jesse Williams vagy Jonathan Cooper picket is 😊
több mint 12 éve
Janek Philadelphia Eagles Florida Gators 16 696 — Apu ökölbeszorított keze
Gondold vegig a szitut, megy az eagles fo vegig a ligan gyerekek mi le akarunk tradelni ki lenne partner? 😊

több mint 12 éve
dande2 Philadelphia Eagles Penn State Nittany Lions 46 350 — Így remélem megfelelek nektek.....
Mondjuk olyan,hogy letrade nincs mert ha senki nem akar felmenni akkor aztán fejre is állhatunk...Janek
Hogy mondhatsz olyat, hogy NINCS olyan, hogy letrade, ha utána teszed, hogy MERT HA? A ha a legfeleslegesebb szó a sporttal kapcsolatban. Még a FA sem volt meg, most vagy engedjük egymást egy kicsit találgatni, vagy akkor meg semmi értelme a drafttal kapcsolatban bármiről is beszélni....van olyan, hogy letrade, de hogy meglépjük-e, vagy egyáltalán lesz rá lehetőségünk, az más kérdés.
Eazzy
Szerintem ezzel most ingoványos talajra léptél 😉 😛 és nem olvastál néhány vitát ami már lefolyt ezzel kapcsolatban néhány másik topicban. Szerintem, ne kezdjük előröl, csak annyit, hogy valóban így, letrade pusztán a mi magyar gondolkodásunkban megfogalmazásunkban létezik a valóságban nem. Mindig a felfelé (mondjuk 25.helyről feljön az 3 helyre) jövő szemszögéből kell értelmezni a dolgokat. Ettől ez még nem zárja ki a beszélgetés lehetőségét 😀
több mint 12 éve
Eazzy Philadelphia Eagles 5 175 — No one likes us, cause no one like us
Mondjuk olyan,hogy letrade nincs mert ha senki nem akar felmenni akkor aztán fejre is állhatunk...Janek
Hogy mondhatsz olyat, hogy NINCS olyan, hogy letrade, ha utána teszed, hogy MERT HA? A ha a legfeleslegesebb szó a sporttal kapcsolatban. Még a FA sem volt meg, most vagy engedjük egymást egy kicsit találgatni, vagy akkor meg semmi értelme a drafttal kapcsolatban bármiről is beszélni....van olyan, hogy letrade, de hogy meglépjük-e, vagy egyáltalán lesz rá lehetőségünk, az más kérdés.

Don't talk the walk, Walk the talk!
több mint 12 éve
Mondjuk olyan,hogy letrade nincs mert ha senki nem akar felmenni akkor aztán fejre is állhatunk...

Érdekes lenne ha a top3ban nem megy ki Geno akkor lehet feljönne érte a cards elé valaki....

Johnathan Hankins első kör közepén

Kawann Short , Jesse Williams második elején

DE az első körben talán lenne de azt a jags el fogja vinni...

ha maradunk a helyünkön akkor tán CB vagy Geno aki nem kapásból reach a sajtó szerint...

több mint 12 éve
Eazzy Philadelphia Eagles 5 175 — No one likes us, cause no one like us
Jah, szerintem ebből NT vagy DE pick lesz első körben letrade segítségével.
Felhomályosíthatnátok hogy kik a jó prospectek pls! 😉

Don't talk the walk, Walk the talk!
több mint 12 éve
Ezzel luke messzire kerult tolunk

több mint 12 éve
Newman Philadelphia Eagles Clemson Tigers 8 228 — Ready to Rumble
foles kc mi Joeckel +FA RT

Janek
Oda már nem megy.
Chiefs acquired QB Alex Smith from the 49ers in exchange for a second-round draft pick in 2013 and a conditional mid-round pick in the 2014 draft.
OMG, ez rengeteg Smith-ért....Reid bekezdett....

több mint 12 éve
Shawn84 Philadelphia Eagles North Carolina Tar Heels 8 534
Mivel nagyon ráérek és izgatott vagyok az offseason-t követve a kérdésem az lenne, mivel 3-4-es védelemben gondolkodok s Lb sorunk kinézhet így vagy sem? Kendricks-Matthews-Ryans-Graham? Stem03
Van rá némi esély, de szerintem ez kb 20 %A hogy így fog kinézni. Matthews a leggyengébb láncszem.
több mint 12 éve
pgabtb Philadelphia Eagles 10 215 — Eagles fan
(RT-t játszott Todd, de azért nem ment az olyan jól) Greengo
PFF szerint pl. 2011-ben a 7. legjobban rangsorolt RT volt (futásblokkolásban az 5.), de idén is nagyon jó értékeléseket kapott amíg játszott.

GM game champion 2015 (Vikings)
GM game champion 2024 (Eagles)

Ex-Rataxes
több mint 12 éve
Stem03 Philadelphia Eagles 135
Mivel nagyon ráérek és izgatott vagyok az offseason-t követve a kérdésem az lenne, mivel 3-4-es védelemben gondolkodok s Lb sorunk kinézhet így vagy sem? Kendricks-Matthews-Ryans-Graham?

Több nap, mint kolbász... - Sipi bácsi
több mint 12 éve
foles kc mi Joeckel +FA RT

több mint 12 éve
Greengo Philadelphia Eagles Alabama Crimson Tide 9 300 — Eagles fan
Én akkor már inkább küldeném Toddot ki RT-be, már bizonyította hogy ott is el tud játszani. RG-t meg szerintem akkor nagyobb eséllyel tudunk hozni a draftról hátsóbb körökből is.
Peters/Dunlap - Mathis - Kelce - FA/draft - Herremans.Rataxes
Luke Marquardt?BlitzHawk
Vagy Barrett Jones. 😀 Amúgy nekem is ez a verzió tetszik amit Rata vázolt, de azt sem tartom kizártnak, hogy Toddfather bejön RG nek és kell egy komoly RT. (RT-t játszott Todd, de azért nem ment az olyan jól) Watkins katasztrófa volt. Lássuk be BUST. 😀

E-A-G-L-E-S EAGLES !
több mint 12 éve
ofkorsz tod a rt

több mint 12 éve
MirrMurr Philadelphia Eagles Ohio State Buckeyes 2 504 — Jinxtriad's witness
Én akkor már inkább küldeném Toddot ki RT-be, már bizonyította hogy ott is el tud játszani. RG-t meg szerintem akkor nagyobb eséllyel tudunk hozni a draftról hátsóbb körökből is.
Peters/Dunlap - Mathis - Kelce - FA/draft - Herremans.Rataxes
Luke Marquardt?
több mint 12 éve
pgabtb Philadelphia Eagles 10 215 — Eagles fan
Peters/Dunlap - Mathis - Kelce - FA/draft - Herremans/Kelly.
Todd akár átmozgatható sérülés esetén akár LG-be, akár RG-be is, helyére meg jön Kelly. Esetleg még FA-ról jöhetne egy veterán cserének aki centert és guardot is tud játszani.

GM game champion 2015 (Vikings)
GM game champion 2024 (Eagles)

Ex-Rataxes
több mint 12 éve
tod és watkins Janek
Ja az bevált legutóbb is . 😀
és ha peters nem épül fel?Janek
Én arra számítok hogy ha egészséges is lesz, az 1 év kihagyás után nem lesz a régi. És már ő is kifelé megy az NFL-ből inkább. El nem fog menni, de hogy kezdő LT tudna lenni idén az számomra kérdéses. Pont ezért szeretnék még egy komolyabb OT-t. És nem bánom ha FA-ról jön és drágább lesz. Van amire érdemes áldozni.Shawn84
na nálam ezért need az a lotJanek
Ok , de akkor ki a RG és a RT?Greengo
Nekem 1 elképzelés.

Joeckel, Long valaki más? - Mathis - Kelce - Herremans - PetersShawn84
Most azt számolgatjuk, hogy mi van ha Peters kiesik. Alaphelyzetben simán jó amit írsz.Greengo
Akkor Herremans az RT és Watkins az RG. Eccerű ez 😀
több mint 12 éve
tod és watkins Janek
Ja az bevált legutóbb is . 😀
Én arra számítok hogy ha egészséges is lesz, az 1 év kihagyás után nem lesz a régi. És már ő is kifelé megy az NFL-ből inkább. El nem fog menni, de hogy kezdő LT tudna lenni idén az számomra kérdéses. Pont ezért szeretnék még egy komolyabb OT-t. És nem bánom ha FA-ról jön és drágább lesz. Van amire érdemes áldozni.Shawn84
Nekem 1 elképzelés.

Joeckel, Long valaki más? - Mathis - Kelce - Herremans - PetersShawn84
Most azt számolgatjuk, hogy mi van ha Peters kiesik. Alaphelyzetben simán jó amit írsz.

E-A-G-L-E-S EAGLES !
több mint 12 éve
Nekem 1 elképzelés.

Joeckel, Long valaki más? - Mathis - Kelce - Herremans - Peters
több mint 12 éve
tod és watkins

több mint 12 éve
Ok , de akkor ki a RG és a RT?

E-A-G-L-E-S EAGLES !
több mint 12 éve
na nálam ezért need az a lot

több mint 12 éve
Erről nem olvastam sehol. Pont az ellenkezőjéről viszont régebben igen. Azért másfél évnek elégnek kellene lenni egy teljes rehabra.Greengo
Nem feltétlenül. Sok eset van ahol nem volt. Plusz a meccshiány nem elhanyagolható tényező ebben a sportban sem. Sőt.
több mint 12 éve
Én arra számítok hogy ha egészséges is lesz, az 1 év kihagyás után nem lesz a régi. És már ő is kifelé megy az NFL-ből inkább. El nem fog menni, de hogy kezdő LT tudna lenni idén az számomra kérdéses. Pont ezért szeretnék még egy komolyabb OT-t. És nem bánom ha FA-ról jön és drágább lesz. Van amire érdemes áldozni.
több mint 12 éve
Erről nem olvastam sehol. Pont az ellenkezőjéről viszont régebben igen. Azért másfél évnek elégnek kellene lenni egy teljes rehabra.

E-A-G-L-E-S EAGLES !