Philadelphia Eagles
62 feliratkozó
több mint 13 éve
Mondjuk mi az a nagy pénz ugye egy RT esetében. Reálisan 4 és 6 millió között kaphatnak éves szinten. Egy 3 éves 3,5 /4,5 /5,5 milliós szerződés reálisnak néz ki. Garantáltnak akkor 13,5 + még aláírás pénz stb. 3 év /15-17 milla lehet kb az áruk. Nekünk ez simán beleférhet.Shawn84Jó, de ettől függetlenül még számít az, hogy ér-e nekünk ennyit. Meg Kelly feltehetőleg 3 évet mindenképpen fog kapni. Vagyis jövőre is kell a cap meg építkezni kell még akkor is.
És idén is milyen jól jött az a tavaly 22 milla amit nem használtunk fel és át tudtuk hozni erre az évre.
Valamint azért minden játékos nem akar olyan szerződést aláírni, hogy hiába kap első évében 4 milla garantáltat, ha utána simán cut-olhatjuk.
több mint 13 éve
Mondjuk mi az a nagy pénz ugye egy RT esetében. Reálisan 4 és 6 millió között kaphatnak éves szinten. Egy 3 éves 3,5 /4,5 /5,5 milliós szerződés reálisnak néz ki. Garantáltnak akkor 13,5 + még aláírás pénz stb. 3 év /15-17 milla lehet kb az áruk. Nekünk ez simán beleférhet.Még elérhető a piacon Vollmer,Andre Smith,Winston és egyikükkel kapcsolatban sem említenek minket.Miért nem megyünk rá vmelyikre?Akkor az o-fal, ami Kelly rendszerében kulcsfontosságú megoldódna és a drafton koncentrálhatnánk a védelemre.korodiatiGondolom pénz...vagy a játékos nem akar minket...vagy mi nem akarjuk Őt. 😀
Amúgy Andre Smith egyáltalán nem illik Kelly up-tempo rendszerébe. Őt a Castillos féle rendszerbe el tudtam volna képzelni, de így már nem.
Winston után érdeklődünk vmennyire, de gondolom ott a pénz a kérdés. De az jó, hogy még mindig talált csapatot, mert talán lejjebb adja az igényeit.
Vollmer sztem simán beleillene az elképzelésbe, szal neki nagyon tudnék örülni. És akkor tényleg nem lenne olyan, hogy vki be KELL húznunk. Gondolom Ő is most nagy pénzt akar, de nem egészen 100%-os, szal vele kapcsolatban is vannak kérdőjelek.Bébé
több mint 13 éve
Még elérhető a piacon Vollmer,Andre Smith,Winston és egyikükkel kapcsolatban sem említenek minket.Miért nem megyünk rá vmelyikre?Akkor az o-fal, ami Kelly rendszerében kulcsfontosságú megoldódna és a drafton koncentrálhatnánk a védelemre.korodiatiGondolom pénz...vagy a játékos nem akar minket...vagy mi nem akarjuk Őt. 😀
Amúgy Andre Smith egyáltalán nem illik Kelly up-tempo rendszerébe. Őt a Castillos féle rendszerbe el tudtam volna képzelni, de így már nem.
Winston után érdeklődünk vmennyire, de gondolom ott a pénz a kérdés. De az jó, hogy még mindig talált csapatot, mert talán lejjebb adja az igényeit.
Vollmer sztem simán beleillene az elképzelésbe, szal neki nagyon tudnék örülni. És akkor tényleg nem lenne olyan, hogy vki be KELL húznunk. Gondolom Ő is most nagy pénzt akar, de nem egészen 100%-os, szal vele kapcsolatban is vannak kérdőjelek.
több mint 13 éve
Még elérhető a piacon Vollmer,Andre Smith,Winston és egyikükkel kapcsolatban sem említenek minket.Miért nem megyünk rá vmelyikre?Akkor az o-fal, ami Kelly rendszerében kulcsfontosságú megoldódna és a drafton koncentrálhatnánk a védelemre.korodiatipedig Winstont múlt héten többször is emlegették. Szerintem csak az van, amit idén eddig is csinált az FO. Nem reklámozzák be kivel tárgyalnak, csak a megegyezéseket jelentik be. Nekem ez a verzió jobban tetszik, mint a sok fals híresztelés.
több mint 13 éve
Még elérhető a piacon Vollmer,Andre Smith,Winston és egyikükkel kapcsolatban sem említenek minket.Miért nem megyünk rá vmelyikre?Akkor az o-fal, ami Kelly rendszerében kulcsfontosságú megoldódna és a drafton koncentrálhatnánk a védelemre.
több mint 13 éve
Nekem még mindig az a véleményem, hogy nagy kár lenne kihagyni a srácot:www.youtube.com/watch?v=X-aP0mJqu-o
Kelly rendszerében is nagyon jó lehet.
több mint 13 éve
Egy 7 körös mock-draft. Névismertetőnek jó. Meg természetesen a kommenteket megéri átpörgetni. www.bleedinggreennation.com/2013/3/23/4136458/round-table-post-free-agency-full-mock-draft
több mint 13 éve
Barwin 11,5 sack-je 2011-ből:blogs.mcall.com/eagles/2013/03/charting-all-of-connor-barwins-2011-sacks.html
www.youtube.com/watch?v=LQgYhDSsYpY
Nem csúnyák és mindössze csak 1x volt olyan, amikor nem blokkolta senki.
De kérdés, hogy akkor 2012-ben mi történt vele. Mondják, hogy többször ment cover-ezni, de ez asszem csak 25-30 snap-el jelent többet, ami eléggé elhanyagolható. Akkor mondják azt is, hogy először a TE-t először ki kellett billentenie és utána mehetett pass-rush-olni.
Majd kiderül, hogy hogyan zökken vissza. (Reméljük vissza fog.)
Amúgy most már nem csak a gondolkodásmódja zöld:
www.youtube.com/watch?v=DLRDYHgvano
több mint 13 éve
"Desmond Bryant, DT-ért harcban voltunk, de kb 1 millióval kevesebbet akartunk neki adni évente, mint a Browns adott (5év. 34millió)" (FlyEagles.hu)Pedig jó lenne szerezni minimum még1 FA embert a DL-ba.
Jah, hogy Ő már 10 napja igazolt a Browns-ba. 😀 Azt hittem, hogy csak most.
több mint 13 éve
1/4 témához és Genohoz érdekességként még annyit, hogy NFL.com-on a szakértői mockokban 4 szaki 4 különböző posztra húzna 1/4-re nálunk(egyik sem QB). Ez azt is mutatja, hogy még több helyen is lyukas a csapat és kb. mindegyik fontosabb lenne mint a qb poszt.GreengoValamint, hogy Geno nem ér Top5 pick-et.
Van/volt pár olyan játékos a rosterünkön, akik érettségi után elit játékosoknak számítottak. Aztán vagy beváltották a hozzájuk fűzött reményeket vagy nem:
bloggingthebeast.com/2013/03/21/the-eagles-have-had-a-large-number-of-former-high-school-stars-on-their-roster-and-what-that-could-mean-for-the-upcoming-draft/
több mint 13 éve
1/4 témához és Genohoz érdekességként még annyit, hogy NFL.com-on a szakértői mockokban 4 szaki 4 különböző posztra húzna 1/4-re nálunk(egyik sem QB). Ez azt is mutatja, hogy még több helyen is lyukas a csapat és kb. mindegyik fontosabb lenne mint a qb poszt.

E-A-G-L-E-S EAGLES !
több mint 13 éve
A www.eaglescap.com/ oldalon majdnem 23,5 millió casht írnak, máshol meg 18-ról beszélnek. Tudja valaki mi a korrekt összeg amit még elkölthetünk?Shawn84Hát, én ezt ismerem - ált. naprakész (az új szerzemények is benne vannak:
overthecap.com/nfl-cap-space.php?Year=2013
Ja és itt lehet keresni évre-játékosra-csapatrészre-stb. lebontva 😊
több mint 13 éve
A www.eaglescap.com/ oldalon majdnem 23,5 millió casht írnak, máshol meg 18-ról beszélnek. Tudja valaki mi a korrekt összeg amit még elkölthetünk?Shawn84Ha jól emlékszem Howie-ék 18ról beszéltek.
De olyat is olvastam, hogy a rookiek kb 6 millába kerülnek és akkor így kijön a 17,5 milla.
több mint 13 éve
A www.eaglescap.com/ oldalon majdnem 23,5 millió casht írnak, máshol meg 18-ról beszélnek. Tudja valaki mi a korrekt összeg amit még elkölthetünk?
több mint 13 éve
Benn hosszabbított 1 évet, így 2 éves szerződése van jelenleg. Részletek ismeretlenek még.
több mint 13 éve
jó lenne valamelyik nagynevű OT FAról, ha nem lesz meg jöhet dzsoki vagy fisher, ezzel már a centert leszámítva elit falunk lennepeters-mathis-kelce-Toddfather-????
ha jön FAról OT akkor is elit a fal, csak húzhatunk mást a drafton 😊
No 1. Kyle Pitts, Jordan Mailata, Myles Garrett, Jerry Jeudy, Tre Harris, Jayden Higgins és Nick Chubb fan!!!
több mint 13 éve
Azt én is el tudom képzelni hogy Scott vagy Manuel jön Vick mögé projectnek, de ha esetleg Genot draftoljuk akkor vsz. MV7 távozik a csapattól.
.png)
GM game champion 2015 (Vikings)
GM game champion 2024 (Eagles)
több mint 13 éve
Nálam az 1 éves tanulásos verzió az ami legijobb opciónak tűnik. Ebben az esetben ugye idén jön Qb. De mint mondtam szerintem nem Geno hanem Scott vagy Manuel lesz az. De abban is biztos vagyok, hogy Folesról sem mond le Kelly, mert még belőle is lehet simán jó irányító. Csak másabb playbookot kell rá építeni. Nem hiszem, hogy Kellynek ez gondot jelentene.Pont ezért fordult meg a fejemben az, hogy idén fel kéne hajtani az árát ennek az 1/4-nek és lehet csinálni kéne belőle inkább egy jövőévi + első kört és egy idei másodikat. ( persze ehhez nagyon el kell hitetni mindenkivel, hogy Geno nagyon jó és az 1/4 is tuti 😊 ) Jövőre meg 2 első körből már azt a QB-t hozzuk akit csak akarunk szinte 😉 és lássuk be jövőre jobb is a felhozatal (QB) a jövő csapatára nézve. Egy biztos: 1-2 éven belül Kelly választani fog egy QB-t a csapat élére és akkor miért ne a neki legjobbon tetszőt választaná.Teljesen felesleges Geno-ra pazarolni a pickünket. Védjük meg Vicket rendesen, és van egy jó QB-nk.Eazzy1 évre.Shawn84
Geno videókat nézve szerintem még nem NFL ready a srác, de fejlődő képes. Amit a bowl.hu-s prospect ismertetőkben írnak a gyengeségeiről az a videókon tisztán látszik. (hosszú passzok dadognak és nem elég erősek..stb) Ha úgy hozzák ide, hogy egy évet minimum tanul és ezért van még Vicknek 1 éves szerződése akkor azt mondom jó, de akkor meg nem éri meg az 1/4-et. 😊 (szval 1/4- re van nagyobb need és jobb játékos)Greengo
több mint 13 éve
Pont ezért fordult meg a fejemben az, hogy idén fel kéne hajtani az árát ennek az 1/4-nek és lehet csinálni kéne belőle inkább egy jövőévi + első kört és egy idei másodikat. ( persze ehhez nagyon el kell hitetni mindenkivel, hogy Geno nagyon jó és az 1/4 is tuti 😊 ) Jövőre meg 2 első körből már azt a QB-t hozzuk akit csak akarunk szinte 😉 és lássuk be jövőre jobb is a felhozatal (QB) a jövő csapatára nézve. Egy biztos: 1-2 éven belül Kelly választani fog egy QB-t a csapat élére és akkor miért ne a neki legjobbon tetszőt választaná.Teljesen felesleges Geno-ra pazarolni a pickünket. Védjük meg Vicket rendesen, és van egy jó QB-nk.Eazzy1 évre.Shawn84
Geno videókat nézve szerintem még nem NFL ready a srác, de fejlődő képes. Amit a bowl.hu-s prospect ismertetőkben írnak a gyengeségeiről az a videókon tisztán látszik. (hosszú passzok dadognak és nem elég erősek..stb) Ha úgy hozzák ide, hogy egy évet minimum tanul és ezért van még Vicknek 1 éves szerződése akkor azt mondom jó, de akkor meg nem éri meg az 1/4-et. 😊 (szval 1/4- re van nagyobb need és jobb játékos)

E-A-G-L-E-S EAGLES !
több mint 13 éve
Jónak tartom, de 1/4-re nagyobb hiányosságokat is be tudnánk tömni évekig.Shawn84A pick elpazarlásán pontosan ezt értettem én is.
Don't talk the walk, Walk the talk!
több mint 13 éve
Én QB ügyben úgy vagyok, hogy ha draftról jön, akkor a Manuel, Scott duoból jön az egyik. Geno pickben valahogy nem hiszek. Nálam nem a mindenáron akarom játékos. Jónak tartom, de 1/4-re nagyobb hiányosságokat is be tudnánk tömni évekig.Minimum.Teljesen felesleges Geno-ra pazarolni a pickünket. Védjük meg Vicket rendesen, és van egy jó QB-nk.Eazzy1 évre.Shawn84
De ha Foles is lesz a befutó, akkor is inkább a falat erősítsük, mint hozzunk egy lehet, hogy jó QB-t. (vagy ha nem a falat, akkor meg a védelmet értelemszerűen.)
Továbbra is túl távoli még arról beszélni, hogy mi lesz a sok QB-nk sorsa, de én inkább abban bízom, hogy Kelly kitalál valami olyan stratégiát majd, amelyik illeszkedik Vickhez, Foleshoz, vagy akivel csak elképzeli a játékot. Azért itt már bizonyított QB-król van szó (legalábbis Folesból is láttunk már bíztató dolgokat profi szinten), míg az, hogy hogyan védjük mondjuk meg őket, az inkább emberállomány hátrányban van nálunk. Márpedig Kellynél a jó fal kifejezetten fontos. Vagy nem így van? (persze mindenhol az alapvetően)Eazzy
több mint 13 éve
Minimum.Teljesen felesleges Geno-ra pazarolni a pickünket. Védjük meg Vicket rendesen, és van egy jó QB-nk.Eazzy1 évre.Shawn84
De ha Foles is lesz a befutó, akkor is inkább a falat erősítsük, mint hozzunk egy lehet, hogy jó QB-t. (vagy ha nem a falat, akkor meg a védelmet értelemszerűen.)
Továbbra is túl távoli még arról beszélni, hogy mi lesz a sok QB-nk sorsa, de én inkább abban bízom, hogy Kelly kitalál valami olyan stratégiát majd, amelyik illeszkedik Vickhez, Foleshoz, vagy akivel csak elképzeli a játékot. Azért itt már bizonyított QB-król van szó (legalábbis Folesból is láttunk már bíztató dolgokat profi szinten), míg az, hogy hogyan védjük mondjuk meg őket, az inkább emberállomány hátrányban van nálunk. Márpedig Kellynél a jó fal kifejezetten fontos. Vagy nem így van? (persze mindenhol az alapvetően)
Don't talk the walk, Walk the talk!
több mint 13 éve
Folytatódik a TOP 5 sorozat: philly.blog.hu/2013/03/21/draft_2013_posztonkenti_top_5_wr_te
több mint 13 éve
Teljesen felesleges Geno-ra pazarolni a pickünket. Védjük meg Vicket rendesen, és van egy jó QB-nk.Eazzy1 évre.