Philadelphia Eagles

63 feliratkozó

több mint 13 éve
dande2 Philadelphia Eagles Penn State Nittany Lions 46 592 — Így remélem megfelelek nektek.....
Ok Shady-t tudtam, hogy sajnos nem fog, de bízom Brownban és remélem használni is fogjuk.dande
valakit biztos fogunk RB poszton, főleg hogy Foles irányít.eaglesmcnabb
Reidnél soha nem lehet tudni 😛
több mint 13 éve
eaglesmcnabb Philadelphia Eagles Virginia Tech Hokies 22 787 — je suis poloska
Ok Shady-t tudtam, hogy sajnos nem fog, de bízom Brownban és remélem használni is fogjuk.dande
valakit biztos fogunk RB poszton, főleg hogy Foles irányít.

No 1. Kyle Pitts, Jordan Mailata, Myles Garrett, Jerry Jeudy, Tre Harris, Jayden Higgins és Nick Chubb fan!!!
több mint 13 éve
dande2 Philadelphia Eagles Penn State Nittany Lions 46 592 — Így remélem megfelelek nektek.....
Ok Shady-t tudtam, hogy sajnos nem fog, de bízom Brownban és remélem használni is fogjuk.
több mint 13 éve
Törölt felhasználó
nem fog játszani, mint ahogy Shady sem.
több mint 13 éve
Petikievak01 Philadelphia Eagles 1 667 — Its OK to be gay.
 www.nfl.com/news/story/0ap1000000099761/article/michael-vick-progressing-from-concussion-for-eaglesdande
Ezt most jó vagy rossz hírként éled meg ?Petikievak01
Sehogy csak betettem annak aki érti és érdekli, és épp nem az nfl.comot nézi. Ezek szerint, ha így kérdezed 😛 nyilván az van benne, hogy Vick játszani fog. Tőlem játsszon csak jól és nyerjünk a többi nem érdekel.dande
Nem , nem az van benne , csak az van hogy jó ütmeben kezd kigyógyulni az agyrázkódásából , már nincsen fejfájása , és a 3. fázisba lépett , illetve hogy vasárnapra már a 4.be fog (5 van) De hétfőn ettől függetlenül Foles úr fog játszani , és Bryce Brown.

több mint 13 éve
 www.nfl.com/news/story/0ap1000000099761/article/michael-vick-progressing-from-concussion-for-eaglesdande
Ezt most jó vagy rossz hírként éled meg ?Petikievak01
Sehogy csak betettem annak aki érti és érdekli, és épp nem az nfl.comot nézi. Ezek szerint, ha így kérdezed 😛 nyilván az van benne, hogy Vick játszani fog. Tőlem játsszon csak jól és nyerjünk a többi nem érdekel.
több mint 13 éve
Ezt most jó vagy rossz hírként éled meg ?

több mint 13 éve
https://static.www.nfl.com/image/private/t_editorial_landscape_12_desktop/league/rwasxofwdab2f1ooejye
Michael Vick progressing from concussion for Eagles
Michael Vick won't play in Week 12, but the Philadelphia Eagles quarterback is making steady progress in his recovery from a concussion. Vick will visit with an independent doctor this week.
több mint 13 éve
Shawn84 Philadelphia Eagles North Carolina Tar Heels 8 534
Két hét kimaradt meló miatt de most megint Beharangozok:  philly.blog.hu/2012/11/24/beharangozo_panthers_eagles
több mint 13 éve
Leigazoltuk Greg Salas WR-t.
Mardy Gilyard-ot pedig kivágtuk. Bébé
Salas is hasonló kaliber. A Hawaii egyetemen rekordokat döntött. A Rams draftolta 2011-ben a 4. körben, idén pedig már a Patriotsnál próbálkozott. Ők egy 2015-ös draft picket adtak érte.Csütörtökön vágták ki. 2011-ben 6 meccsen 27 elkapásból 264 yardot hozott össze. Azóta semmit. Returnerként jöhet számításba. Shawn84
jók ezek a Rams elkapók.Amadeus91
mire?mustaine
irónia.Amadeus91
nemár, tényleg?mustaine
Csak nem jött át valahogy senkinek mi? 😊
több mint 13 éve
mustaine Tampa Bay Buccaneers Middle Tennessee Blue Raiders 10 332 — Chalk Dawk fan
Salas is hasonló kaliber. A Hawaii egyetemen rekordokat döntött. A Rams draftolta 2011-ben a 4. körben, idén pedig már a Patriotsnál próbálkozott. Ők egy 2015-ös draft picket adtak érte.Csütörtökön vágták ki. 2011-ben 6 meccsen 27 elkapásból 264 yardot hozott össze. Azóta semmit. Returnerként jöhet számításba. Shawn84
mire?mustaine
irónia.Amadeus91
nemár, tényleg?

több mint 13 éve
pgabtb Philadelphia Eagles 10 215 — Eagles fan
Nem tudom mi a célod azzal hogy a legutolsó, tök lényegtelen roster move-jainkra is irónikus megjegyzést teszel, de ha a lesajnálás akkor nem jött össze, tájékoztatlak hogy Gilyard idén 10 snapet se volt a pályán és Salast se a kezdőbe hoztuk 😉

GM game champion 2015 (Vikings)
GM game champion 2024 (Eagles)

Ex-Rataxes
több mint 13 éve
Eazzy Philadelphia Eagles 5 217 — No one likes us, cause no one like us
irónia.Amadeus91
Nekik is jó a humoruk?

Don't talk the walk, Walk the talk!
több mint 13 éve
resistance is futile Las Vegas Raiders Michigan Wolverines 34 298
mire?mustaine
irónia.
több mint 13 éve
A Rams kezdő elkapói az Eaglesnél kupálódtak (Amendola és Gibson is), ezek meg tőlük tanultak, úgyhogy igazából Eagles elkapók 😛

Ex-Rataxes
több mint 13 éve
mustaine Tampa Bay Buccaneers Middle Tennessee Blue Raiders 10 332 — Chalk Dawk fan
mire?

több mint 13 éve
resistance is futile Las Vegas Raiders Michigan Wolverines 34 298
jók ezek a Rams elkapók.
több mint 13 éve
Salas is hasonló kaliber. A Hawaii egyetemen rekordokat döntött. A Rams draftolta 2011-ben a 4. körben, idén pedig már a Patriotsnál próbálkozott. Ők egy 2015-ös draft picket adtak érte.Csütörtökön vágták ki. 2011-ben 6 meccsen 27 elkapásból 264 yardot hozott össze. Azóta semmit. Returnerként jöhet számításba.
több mint 13 éve
Bébé Philadelphia Eagles 6 533 — rabszolga
Mardy Gilyard-ot pedig kivágtuk.
több mint 13 éve
Greengo Philadelphia Eagles Alabama Crimson Tide 9 307 — Eagles fan
Heti tippjáték:  philly.blog.hu/2012/11/24/tippverseny_week

E-A-G-L-E-S EAGLES !
több mint 13 éve
Peters csütörtökön csatlakozott az edzéshez... Reid elmondása szerint Ő maga nem végzett edzésmunkát, jelenleg még nem áll készen a tréningre, de megvan rá az esély, hogy még idén játszon. (november 27-ig dönthetjük el hogy aktiváljuk-e)

Ex-Rataxes
több mint 13 éve
Egy kicsit utána számoltam ha most nyernénk a Panthers ellen és valami csoda folytán megindulnánk felfelé még nem reménytelen a PO. Persze ehhez az kell, hogy mi minden meccset megnyerjünk a Dallas és a Giants ne támadjon fel és a Sklins is megtorpanjon. Ahogy számoltam kijöhet az, hogy nekünk 9-7 lesz a másik két csapatnak 7-9 max 8-8. Persze aztán könnyen valószínű már kedd éjjel bukik az egész vagy esetleg már vasárnap azzal, hogy az Óriások verik a Packerst. De hátha (bocsánat ha valakit ezzel a reménykedő hozzászólással zavartam 😀)dande
Te ugye még hiszel a mesékben? 😛
több mint 13 éve
Egy kicsit utána számoltam ha most nyernénk a Panthers ellen és valami csoda folytán megindulnánk felfelé még nem reménytelen a PO. Persze ehhez az kell, hogy mi minden meccset megnyerjünk a Dallas és a Giants ne támadjon fel és a Sklins is megtorpanjon. Ahogy számoltam kijöhet az, hogy nekünk 9-7 lesz a másik két csapatnak 7-9 max 8-8. Persze aztán könnyen valószínű már kedd éjjel bukik az egész vagy esetleg már vasárnap azzal, hogy az Óriások verik a Packerst. De hátha (bocsánat ha valakit ezzel a reménykedő hozzászólással zavartam 😀)dande
Tudom hogy szereted folest és a támadófalunkat de azért ennyire ne legyél elfogult 😀Petikievak01
Ez most kivételesen nem Folesnak és miatta szólt, felőlem Vickkel is történhetne ez ha egészséges lenne. Annyira kiszámíthatatlan ez az idény (is) ki tudja mi történik még. Ráadásul nálam még Reid mindig nem tudta annyira kiverni a biztosítékot ne kívánnám azt, hogy szebb búcsú járna neki mint ami most kinéz, azért így is sokat köszönhetünk neki (ugyanakkor elismerve azt, ez már tisztán látszik, hogy ebben JJ keze is bőven benne van).
több mint 13 éve
Tudom hogy szereted folest és a támadófalunkat de azért ennyire ne legyél elfogult 😀

több mint 13 éve
Egy kicsit utána számoltam ha most nyernénk a Panthers ellen és valami csoda folytán megindulnánk felfelé még nem reménytelen a PO. Persze ehhez az kell, hogy mi minden meccset megnyerjünk a Dallas és a Giants ne támadjon fel és a Sklins is megtorpanjon. Ahogy számoltam kijöhet az, hogy nekünk 9-7 lesz a másik két csapatnak 7-9 max 8-8. Persze aztán könnyen valószínű már kedd éjjel bukik az egész vagy esetleg már vasárnap azzal, hogy az Óriások verik a Packerst. De hátha (bocsánat ha valakit ezzel a reménykedő hozzászólással zavartam 😀)