Philadelphia Eagles
63 feliratkozó
több mint 13 éve
Ilyenkor kár, hogy nincs dislike gomb.Majd miután megnézed a meccset 😀 Elgondolkodsz rajta.. Ki az a Reggie White??? 😊)Petikievak01Egyértelmű a Párducoknak vége meg az összes többinek utána 😀 kár, hogy a PO-hoz már az sem lenne elég.dandeHivatalos Foles kezddandeÉs Curry is játszik! Petikievak01
Don't talk the walk, Walk the talk!
több mint 13 éve
több tiszteletet Whitenak! Ted Brusci szerint jo lesz még Vick! Van remény ! 😊 3-13
több mint 13 éve
Tegnap megvilágosodtam. Nem a csapattal van baj, hanem velünk. Nézzétek vissza az idei meccseinket úgy, hogy leveszitek a hangot és alárakjátok ezt:Máris sokkal szórakoztatóbb a szezon 😉
több mint 13 éve
ha már "Philly proud" van a videóban, akkor ezt most random módon ide linkelem 😊
---
"Nincs igazság és nincs emberiség. Csak igazságok vannak és emberek." - Szerb Antal
több mint 13 éve
Majd miután megnézed a meccset 😀 Elgondolkodsz rajta.. Ki az a Reggie White??? 😊)Egyértelmű a Párducoknak vége meg az összes többinek utána 😀 kár, hogy a PO-hoz már az sem lenne elég.dandeHivatalos Foles kezddandeÉs Curry is játszik! Petikievak01
több mint 13 éve
Egyértelmű a Párducoknak vége meg az összes többinek utána 😀 kár, hogy a PO-hoz már az sem lenne elég.Hivatalos Foles kezddandeÉs Curry is játszik! Petikievak01
több mint 13 éve
Hivatalos Foles kezddandeÉs Curry is játszik!
több mint 13 éve
Hivatalos Foles kezd
több mint 13 éve
Itt már így valószínűleg a játékosoknak sincs kedvük játszani. Nem hiszem, hogy egy-két meccsen kívül bármelyikre is odatennék már magukat.
Don't talk the walk, Walk the talk!
több mint 13 éve
Taylor Swift dala Andy ReidrőlReid-nek is az lenne a legjobb ha lelépne, minél előbb. Még egy-két ilyen meccs és nem marad semmi abból a tekintélyből amit az elmúlt évtized alatt megszerzett az Nfl-ben, ha még maradt belőle valami egyáltalán..
notbillwalton.lockerdome.com/media/102607676
nem feltételezem, hogy bárki ismeri az eredetit 😀Höri
Ebből is látszik, már Philly-ben is kigúnyolják, de sajnos jogos a kritika, nem tud ő már itt megoldást találni az évek óta fennálló problémákra, mivel ő maga az egyik legnagyobb probléma. Én a szezon közben való kirúgását se tartanám hibának, a Washington elleni meccs szégyen volt,csere qb ide,csere O-fal oda ez tűrhetetlen volt.Egyre rosszabb döntéseket hoz, amióta kirúgta Castillo-t a védelmünk is teljesen szétesett, pedig addig legalább a defence-re lehetett építeni,apróbb megingások voltak de alapvetően rendben volt.Azóta teljes fogalmatlanság és káosz.
több mint 13 éve
Taylor Swift dala Andy Reidrőlnotbillwalton.lockerdome.com/media/102607676
nem feltételezem, hogy bárki ismeri az eredetit 😀
több mint 13 éve
Bryce Brown biztos és minden valószínűség szerint Foles is kezd. Úgy tűnik Brown lehet a mi Burfict-nk reméljük tényleg beválik és akkor két jó futónk lehet igaz osztozva az amúgy is kevés futáshíváson ami nekik jut 😛
több mint 13 éve
Ha valaki még nem unná az ismert szöveget akkor:😊

E-A-G-L-E-S EAGLES !
több mint 13 éve
3 hónapot keltett várni erre. Kiderül hogy ő a titkos fegyver , akivel meglepjük a ligát és még idén superbowlt nyerünk vele 😀Petikievak01Na ilyen csodát még a Tibi bácsi sem tudna elintézni!
több mint 13 éve
3 hónapot keltett várni erre. Kiderül hogy ő a titkos fegyver , akivel meglepjük a ligát és még idén superbowlt nyerünk vele 😀
több mint 13 éve
Curryt állítólag aktiválni fogjuk hétfőn. Az élet apró örömei ...Na most Cam Newton is megtudja majd, hogy hol lakik az Úristen!
www.csnphilly.com/football-philadelphia-eagles/eagles-talk/Source-Curry-to-be-activated-Scott-likel?blockID=804057&feedID=692BleedingGreen
több mint 13 éve
Na előre a top5 cetliért...A blogra majd egy szép élménybeszámolót írhatnál egy vagy ezer fotóval és videóval. Nagyon bejönne mindenkinek azt hiszem!
reálisan talán még a Pantherst ütjük(megtisztelne a csapat vele ha már ennyit utazom) de a többi meccs cigi ha nem történik csoda.
Ha még Cam-ék is nyernek ellenünk akkor top3 ami kb reális mert most csak a KC és tán a JAX ellen mehetnénk ki a fűre győzelmi esélyekkel sajna.
Remélem megnézzük mire képes Curry végre és tán nem ártana Asot jegelni Janek
több mint 13 éve
Curryt állítólag aktiválni fogjuk hétfőn. Az élet apró örömei ...www.csnphilly.com/football-philadelphia-eagles/eagles-talk/Source-Curry-to-be-activated-Scott-likel?blockID=804057&feedID=692

több mint 13 éve
Na előre a top5 cetliért...Ellenünk úgyis felszívjátok magatokat utolsó fordulóban...
reálisan talán még a Pantherst ütjük(megtisztelne a csapat vele ha már ennyit utazom) de a többi meccs cigi ha nem történik csoda.
Ha még Cam-ék is nyernek ellenünk akkor top3 ami kb reális mert most csak a KC és tán a JAX ellen mehetnénk ki a fűre győzelmi esélyekkel sajna.
Remélem megnézzük mire képes Curry végre és tán nem ártana Asot jegelni Janek
több mint 13 éve
Na előre a top5 cetliért...reálisan talán még a Pantherst ütjük(megtisztelne a csapat vele ha már ennyit utazom) de a többi meccs cigi ha nem történik csoda.
Remélem megnézzük mire képes Curry végre és tán nem ártana Asot jegelni
több mint 13 éve
Megígértem, hogy csendbe leszek de nem bírom ki 😛, ezért beteszem bár én nem egészen értem mit jelent de többségnek talán segít mi a helyzet:www.philadelphiaeagles.com/news/article-1/Reid-Updates-Vick-McCoy-Injuries/7b531778-b688-4a1d-95ef-0d08deb022d8
több mint 13 éve
Talibot néztem éppen, amikor megfejtettem Asomugha titkát: próbál minél szarabbul játszani, hátha kirúgjuk, és akkor lecsap rá a Pats, úgy meg talán lesz esélye nyerni valamit.somebody08de szép is lenne 😊
:: HIBÁS KÉP ::
több mint 13 éve
Arra van statisztika mikor szereztünk ilyen kevés pontot sorozatban?Mi van Vickkel?
több mint 13 éve
Igen, de akkor mi Sb-ból jöttünk, mindenféle nehézségek után, a Seahawks pedig pont azzal a csapattal játszott ugyanabban az évben SB-t! Innentől fogva nehézkes a mai Skins-szel történő összehasonlítás.Nekem egy kérésem van: A Cowboyst még rakjuk meg, aztán a többi lehet vereség.somebody08Egyébként mélypont: emlékszem egy MNF-ra 6 vagy 7 éve fennmaradtam hajnali fél 3 ig, Seattle-el játszottunk, Macnabb sérült volt és valami névtelen irányítóval 42-0-ra kikaptunk otthon.Azt se felejtem el soha, szóval még van lejjebb megnyugtatásul iiközlöm.korodiati