Philadelphia Eagles

63 feliratkozó

több mint 13 éve
Bébé Philadelphia Eagles 6 533 — rabszolga
Megint néztem Cox vidiket. Nem fogok örömtáncot lejteni, ha behúzzuk, de bízom Washburn-ben. Ha Ő úgy gondolja, hogy nagyon jó kis DT-t tud belőle csinálni, akkor hiszek neki.

Titans-nél a korai körös (1-3. kör) pick-ek:
Jevon Kearse DE (1/6) - rookie-ként 14,5 sack, majd 11, 10, sérülés és utsó Titános szezonjában 9 sack. Első 3 szezonjában Pro Bowl és rookieként az AFC év védője cím is az övé lett.
John Thornton DT (2/52) - Neki is volt egy sérüléses szezonja, de 4 szezonjában 2x kezdő volt, 4,5 sack, 4 sack, 2 sack
Majd a Bengals-nal még lehúzott 6 szezont kezdőként.
Byron Frisch DE (3/93) - Ez egy szép 3. körös DE bust húzás. (Eagles-fan-ként tudjuk, hogy ez milyen érzés.) Egy meccset se játszott a Titans-ben. Köv. szezon előtt cut-olták. 2001-ben a Dallas-ban (9 tackle, 3 sack), 2002-ben a Giants-ben (9 tackle, 2 sack) játszott.
Albert Haynesworth DT (1/15) - Azt hiszem nem kell bemutatni. Enyhén megérte a Titans-nek behúzni.
Travis LaBoy DE (2/42) - 4 szezon a Titans-ben. Cserejátékos volt. 3,5 sack, 6,5 sack, 3,5 sack, 6 sack
Jelenleg a Chargers-ben focizik kezdőként.
Antwan Odom DE (2/57) - 4 szezon a Titans-ben. Egy sérüléses szezon. Igazán utsó évében lett kezdő, akkor 16 meccs alatt 8 sack-et csinált. Előtte 2-2 sack. 2008-ban a Bengals-hoz került, de ott folyamatosan sérülésekkel bajlódott.
Randy Starks DT (3/71) - 4 szezon a Titans-ben. 4,5 sack, 3 sack, 3 sack, 0 sack és 130 tackle. Utóbbi 3 szezonban folyamatosan kezdő Miami-ban.
Jason Jones DT (2/54) - 4 szezon a Titans-ben. 5 sack, 4 sack, 3,5 sack Washburn kezei alatt. Plusz a 2,5 szezon alatt 85 tackle. Most pedig a Seattle-be igazolt.
Sen'Derrick Marks DT (2/62) - 2 szezon Washburn kezei alatt. Csereként számolt vele. 21 meccs alatt 34 tackle, 1 sack.
Derrick Morgan DE (1/16) - 1 szezon Washburn alatt. Csereként 4 meccs alatt 5 tackle és 1,5 sack. Aztán elszakította a keresztszalagját. Enyhén Graham-es karrier. Amíg játszott addig a PFF-esek nagyon oda voltak érte rookie-ként.

És a hátsó körökben is még talált pár jó játékost, mint pl:
William Hayes DE (4/103) - 2,5 szezon alatt közel 100 tackle és 6,5 sack. Mindezt úgy, hogy csak 11 meccsen kezdett.
Antonio Johnson DT (5/152) - Titans-ben egy meccset se játszott. Rookie-ként elszakította a keresztszalagját majd köv szezont a PS-ben kezdte, ahonnan elvitte a Colts és már 4 szezont lehúzott náluk többnyire kezdőként.
Jacob Ford DE (6/204) - 3 szezon Washburn alatt. Inkább csere, de azért csak összehozott 90 tackle-t és 15,5 sack-et.
Washburn eljövetele óta nem talált csapatot.
Carlos Hall DE (7/240) - 3 szezon Titánként. 2,5 szezonon keresztül kezdő. 120 tackle, 13,5 sack.
Robaire Smith DT (6/197) - 4 szezon Washburn alatt. Utsó szezonjában lett kezdő 35 tackle, 4,5 sack. Majd Texans, később visszaért egy szezon erejéig Washburn-höz (44 tackle, 0,5 sack) majd jött Cleveland. Összesen 11 szezont töltött az NFL-ben.

Ráadásul ott van még pl Kyle Vanden Bosch, Jason Babin akikből Washburn csinált All-Pro és Pro Bowl játékosokat.

Tavaly mi nem is húztunk DLman-t. Szal akkor idén Washburn nálunk is elkezdheti draftolni a Pro Bowl-lereket.
több mint 13 éve
BleedingGreen Philadelphia Eagles Penn State Nittany Lions 2 413 — Beware the Slim Reaper!
Hát ez nem vicces Asante:
"Hearing from many sources that #Eagles CB Asante Samuel is asking for too many years which is holding up him being traded. Nixed two trades."

Peter King szerint nem trade-elünk fel a 3. és 8. hely közé:
"The Eagles might pay something to move up for Tannehill, but it won't be much, and the move won't be far."Bébé
MIKOR JÖN KI A MOCK DRAFTJA?Shawn84
Ezen a héten szerintem jönni kéne neki. Talán pont ma. 😊

több mint 13 éve
Shawn84 Philadelphia Eagles North Carolina Tar Heels 8 534
"Hearing from many sources that #Eagles CB Asante Samuel is asking for too many years which is holding up him being traded. Nixed two trades."

"The Eagles might pay something to move up for Tannehill, but it won't be much, and the move won't be far."Bébé
MIKOR JÖN KI A MOCK DRAFTJA?
több mint 13 éve
Bébé Philadelphia Eagles 6 533 — rabszolga

"The Eagles might pay something to move up for Tannehill, but it won't be much, and the move won't be far."
több mint 13 éve
Újabb remek cikk BleedingGreen tollából. Ezúttal a Defensive Endekről: http://philly.blog.hu/2012/04/17/draftra_keszulve_5_de_prospectek_bleedinggreen
több mint 13 éve
Greengo Philadelphia Eagles Alabama Crimson Tide 9 309 — Eagles fan
én is inkább Kiklire gondoltam, csak azt nem értem hogy pl. ha 1/9 elé akarunk menni, akkor miért rögtön 1/4? 1/8, esetleg 1/9 nem lenne egyszerűbb?eaglesmcnabb
1/8 is elég lehetne..mivel utánunk 1/15ig nem vinné senki Tannehillt, de semmi garancia nincs rá , hogy előtte nem menne ki Cox. 1/4 a Browns...velük jó viszonyban vagyunk...gondolom ezért merült fel és eléjük már nem tudnának felmenni. Persze kérdés, hogy a Brownsnál miként gondolkoznak, kire van szűkségük stb. Szerintem mi a drafton emberezünk, azaz 1-1 prospectre hajtunk és nem az adott helyen visszük a lehető legjobbat(pl.lásd tavaly Jarrett). Idén 2 poszt a need még amit drafton kell pótolni(DT,LB) ,pickünk meg van elég.. szval miért ne hajtanánk rá egyes emberekre. A további pickek meg tényleg mehetnének hátradőlve. Kérdés persze az, hogy megtudunk e egyezni valamelyik csapattal feltrade ügyben....
Részemről ez csak hangos gondolkodás és én is kiegyeznék elsőben mással is csak sztem ezek a hírek/jelek erre mutatnak. Aztán lehet csak megtévesztés az egész. 😀

szerk:1/9 a Panthers.... az a pick idén többe fájna mint az 1/8 vagy előtte.
szerk 2: Azt sem tartanám kizártnak, hogy a feltrade árában menne el Asante is.

E-A-G-L-E-S EAGLES !
több mint 13 éve
eaglesmcnabb Philadelphia Eagles Virginia Tech Hokies 22 802 — je suis poloska
én is inkább Kiklire gondoltam, csak azt nem értem hogy pl. ha 1/9 elé akarunk menni, akkor miért rögtön 1/4? 1/8, esetleg 1/9 nem lenne egyszerűbb?

No 1. Kyle Pitts, Jordan Mailata, Myles Garrett, Jerry Jeudy, Tre Harris, Jayden Higgins és Nick Chubb fan!!!
több mint 13 éve
robby3 Philadelphia Eagles 85 — robby3
Sztem ha már feltrade, akkor cél a Seahawks elé kerülni és akkor Kikli 😉

De a Te verzióddal is elégedett lennék, feltéve, h. a 2. körben bent lesz még nekünk Z.Brown / Hightower... De csak akkor!!!! 😉

A tavalyi LB szerencsétlenkedések mai napig elő szoktak jönni rémálmaimban, így azt mondom nem lenne szabad kérdésnek lennie, h. először az LB sorba kell még egy azonnal bevethető, fasza játékos. De lehet én parázom túl 😊))

Shawnnal most dumálgattam, de ide is megosztom az elmélkedésemet a Tannehill pletykával kapcsolatban. Az ilyen kacsa hírekre nem szoktam reagálni, de most olvastam a sorok között és ha vmi igaz lehet ebben a hírben az az, hogy fel akarunk tradelni......és hogy kiért(?) . Na nem Tannehillért inkább csak az lehet a cél, hogy az 1/9 elé. Mindenhol olvasható, hogy kit vinne a Panthers és azt is lehet olvasni, hogy Washburn beleszeretett Cox-ba. Sztem Ő a cél (ha sikerülne feltradelni). Ezt támasztaná alá az a tény is, hogy Landrival mindösszesen 1 évet írtak alá és Wash rendszerébe és a nagy rotációban fontos lenne az, hogy a cserék is magas szinten tudjanak játszani.(Laws meg Landri ezek szerint kevés) Cox esetében ha lehet hinni a prospect ismertetőknek akkor egy Suh típusú vadállatra lelhetnénk ami tovább erősítené az amúgy is már-már elitnek mondható D lineunkat.
Folytatásban meg jönne egy LB Rolle helyett/mellé.
Vélemények?Greengo
több mint 13 éve
Greengo Philadelphia Eagles Alabama Crimson Tide 9 309 — Eagles fan
Shawnnal most dumálgattam, de ide is megosztom az elmélkedésemet a Tannehill pletykával kapcsolatban. Az ilyen kacsa hírekre nem szoktam reagálni, de most olvastam a sorok között és ha vmi igaz lehet ebben a hírben az az, hogy fel akarunk tradelni......és hogy kiért(?) . Na nem Tannehillért inkább csak az lehet a cél, hogy az 1/9 elé. Mindenhol olvasható, hogy kit vinne a Panthers és azt is lehet olvasni, hogy Washburn beleszeretett Cox-ba. Sztem Ő a cél (ha sikerülne feltradelni). Ezt támasztaná alá az a tény is, hogy Landrival mindösszesen 1 évet írtak alá és Wash rendszerébe és a nagy rotációban fontos lenne az, hogy a cserék is magas szinten tudjanak játszani.(Laws meg Landri ezek szerint kevés) Cox esetében ha lehet hinni a prospect ismertetőknek akkor egy Suh típusú vadállatra lelhetnénk ami tovább erősítené az amúgy is már-már elitnek mondható D lineunkat.
Folytatásban meg jönne egy LB Rolle helyett/mellé.
Vélemények?

E-A-G-L-E-S EAGLES !
több mint 13 éve
Janek Philadelphia Eagles Florida Gators 16 785 — Apu ökölbeszorított keze
Köszi és mi a lényege? 😉 - meg látok vmi Vick-s cikket is? Ha megint vmi találgatás :o? nagyon unom őket és idegesítenek túl kellene lenni a drafton oszt induljon a szezon de gyorsan 😛dande
Az a lényeg, hogy nekünk brutál jó a szerződése, mert két év után simán kiléphetünk belőle. 10 milla fölött van a fizetése a harmadik évben, de csak 250 000 a garantált, tehát DeSeannak nagyon jól kell teljesítenie, hogy sok lóvét kapjon.
Egyébként a kövi két évben 14 milla garantáltja lesz, amiből 10 milla az aláírásért járó bónusz.Eazzy
Nálam ez úgy jön le, hogy a drafton akár korán hozhatunk WR-t.Shawn84
Abban lassan mindenki egyetért,hogy idén kell olcsón jó wr-t draftolni

ez mondjuk a 2.körre is tehető

több mint 13 éve
dande2 Philadelphia Eagles Penn State Nittany Lions 46 630 — Így remélem megfelelek nektek.....
Viszont ezt most olvastam és ez is fontos ezt legalább értem nagyjából 😛

http://www.philadelphiaeagles.com/news/article-1/Samuel-Wants-To-Remain-An-Eagle/5a560f1f-838a-4ef2-8d0e-5f5f0ae845aa

örülök neki csak hát ugye a pénz az nagy úr és egy Dawk-t és D-Mc-t nem hagytunk itt végig játszani akkor Samut még kevésbé fogjuk. Meglátjuk

Annak örülök hogy a Browns pick tradet cáfolják remélem a cáfolat az igaz.dande
Szerintem annyi különbség azért van, hogy Dawk és Macnabb már rég túl volt pályája csúcsán amikor lemondtunk róluk, Samuel még bőven jól teljesít csak a fizúja a gond, de ha belemegy a csökkentésbe semmi akadálya a maradásának. Én nagyon szeretném hogy maradjon szvsz hangadó és vezére a védelemnek, még mindig az egyik legjobb zone-corner a ligában, olyan érzéke van hogy hova jön a labda, úgy olvassa a play-eket mint kevesen. Más kérdés hogy mi lesz akkor DRC-val mert slotban ne vált be tavaly.korodiati
Hát azért én örültem volna ha Dawk ezt az elmúlt két évet nálunk nyomja le így mint a Denverben 😊 ha más nem a jelenléte miatt is. Sztem JC-nek is segítségére lett volna főleg hogy eltalálja ki az SS és ki az FS 😛
több mint 13 éve
korodiati Philadelphia Eagles 704 — drkorodiattila@gmail.com

http://www.philadelphiaeagles.com/news/article-1/Samuel-Wants-To-Remain-An-Eagle/5a560f1f-838a-4ef2-8d0e-5f5f0ae845aa

örülök neki csak hát ugye a pénz az nagy úr és egy Dawk-t és D-Mc-t nem hagytunk itt végig játszani akkor Samut még kevésbé fogjuk. Meglátjuk

Szerintem annyi különbség azért van, hogy Dawk és Macnabb már rég túl volt pályája csúcsán amikor lemondtunk róluk, Samuel még bőven jól teljesít csak a fizúja a gond, de ha belemegy a csökkentésbe semmi akadálya a maradásának. Én nagyon szeretném hogy maradjon szvsz hangadó és vezére a védelemnek, még mindig az egyik legjobb zone-corner a ligában, olyan érzéke van hogy hova jön a labda, úgy olvassa a play-eket mint kevesen. Más kérdés hogy mi lesz akkor DRC-val mert slotban ne vált be tavaly.
több mint 13 éve

Ebből szerintem szerződés átalakítás lesz. De ha egy cserében szükség lesz rá akkor simán elpasszolják.
több mint 13 éve
dande2 Philadelphia Eagles Penn State Nittany Lions 46 630 — Így remélem megfelelek nektek.....

Annak örülök hogy a Browns pick tradet cáfolják remélem a cáfolat az igaz.
több mint 13 éve
http://www.nfl.com/news/story/09000d5d82856fd1/article/report-eagles-protected-in-desean-jackson-deal?module=HP11_headline_stackShawn84
Köszi és mi a lényege? 😉 - meg látok vmi Vick-s cikket is? Ha megint vmi találgatás :o? nagyon unom őket és idegesítenek túl kellene lenni a drafton oszt induljon a szezon de gyorsan 😛dande
Az a lényeg, hogy nekünk brutál jó a szerződése, mert két év után simán kiléphetünk belőle. 10 milla fölött van a fizetése a harmadik évben, de csak 250 000 a garantált, tehát DeSeannak nagyon jól kell teljesítenie, hogy sok lóvét kapjon.
Egyébként a kövi két évben 14 milla garantáltja lesz, amiből 10 milla az aláírásért járó bónusz.Eazzy
Nálam ez úgy jön le, hogy a drafton akár korán hozhatunk WR-t.
több mint 13 éve
http://www.nfl.com/news/story/09000d5d82856fd1/article/report-eagles-protected-in-desean-jackson-deal?module=HP11_headline_stackShawn84
Köszi még egyszer 😊
több mint 13 éve
Mit püffögsz?

😉Janek
A Tebow által kilyuggatott Steelers lufi leeresztésének hangját kívánta demonstrálni 😛Rataxes
😊

több mint 13 éve
Eazzy Philadelphia Eagles 5 218 — No one likes us, cause no one like us
Egyébként a kövi két évben 14 milla garantáltja lesz, amiből 10 milla az aláírásért járó bónusz.

Don't talk the walk, Walk the talk!
több mint 13 éve
Köszi és mi a lényege? 😉 - meg látok vmi Vick-s cikket is? Ha megint vmi találgatás :o? nagyon unom őket és idegesítenek túl kellene lenni a drafton oszt induljon a szezon de gyorsan 😛
több mint 13 éve
http://www.nfl.com/news/story/09000d5d82856fd1/article/report-eagles-protected-in-desean-jackson-deal?module=HP11_headline_stack
több mint 13 éve
pgabtb Philadelphia Eagles 10 215 — Eagles fan
Mit püffögsz?

😉Janek
A Tebow által kilyuggatott Steelers lufi leeresztésének hangját kívánta demonstrálni 😛

GM game champion 2015 (Vikings)
GM game champion 2024 (Eagles)

Ex-Rataxes
több mint 13 éve
BleedingGreen mock értékelője is felkerült az oldalra.
http://philly.blog.hu/2012/04/16/bowl_hu_mock_draft_jatek_ertekeles_bleedinggreen
több mint 13 éve
Mit püffögsz?

😉

több mint 13 éve
tenorx Pittsburgh Steelers 13 855 — fő libsi
Ravens pff 😛
több mint 13 éve
Igaz ez már lassan szalagfoci ...

De azért van szerencsére egy Ravens pl ahol azért még látszik milyen a kemény védelem.

De nálunk is lehet megint jó védelem ha Ryans hozza azt amit elvárnak tőle és végre a cb-k sem egymást akarják leszerelni

A Dline nagyon jó azt eddig is tudtuk most már "csak" a LB sornak kell feljavulni.