Philadelphia Eagles
63 feliratkozó
több mint 13 éve
Csak annyi volt, hogy nekem némi ellentmondásnak tűnik, hogy emlegetik milyen gyenge az ide S class ugyanakkor pl Barront első körre meg néhányat előre jósolnak. Akkor most hogy is van ez? Persze nem ismerem a játékosokat csak a jelenség érdekes számomra. Köszi a felhomályosítást 😊
több mint 13 éve
Hova tűnt a hozzászólásom ekkora gáz volt a kérdés????dandeTedd fel újra, hátha csak véletlenül tűnt el.
több mint 13 éve
Roseman beszélt:http://www.philly.com/philly/blogs/dneagles/148130376.html
"Roseman gave the distinct impression you shouldn't expect them to take anybody who might have star-level talent but doesn't always play hard. One of the things the Eagles have learned through trial and error is that you can't teach or instill effort.
(My purely subjective interpretation: don't hold your breath waiting for Quinton Coples, the North Carolina defensive end who was up-and-down despite being huge and talented.)"
"Roseman also said he feels that sometimes the Eagles have been swayed too much by the Senior Bowl practices or the Scouting Combine, Instead of basing picks on how players looked on game tape, over time."
Jah meg itt is Roseman:
http://www.philadelphiaeagles.com/news/article-1/Roseman-BPA-All-The-Way/621eae59-84f5-4e33-808b-0d287d063696
"I think when we go back and look back at our drafts," said Roseman, "sometimes we have probably drafted based on need, based on some circumstances and we're trying to make sure that we're taking the best player available now, going forward.
több mint 13 éve
Hova tűnt a hozzászólásom ekkora gáz volt a kérdés????
több mint 13 éve
Barronnak én nagyon örülnék, de én sem látom sok esélyét , hogy a Allen,Coleman, Jarrett hármas mellé még érkezzen most vki...ráadásul első körben. Amúgy Jarrettben én nagyon bízok. Tavaly azért sem kerülhetett sokszor pályára mert elég nagy káosz volt a safety poszton és neki is túl nagy falat lett vna még ez a kihívás. Szezon második felében többet volt már pályán és amit mutatott az elsőre nem is volt rossz. Nagyon remélem, hogy beválik ha már második körben elhoztuk.szerk:viszont a képen látható LSU játékos ide kerülhetne jövőre. :cool:

E-A-G-L-E-S EAGLES !
több mint 13 éve
Mike Mayock azt mondja, hogy szerinte csak Barron-ért trade-elnénk fel:http://www.bleedinggreennation.com/2012/4/19/2960714/mayock-thinks-the-eagles-will-only-trade-up-for-mark-barron
Mint az összes pick-nél úgyis csak 2-3 szezon után derül ki, hogy jó döntés-e volt-e behúzni.
Ha meg tudná közelíteni Dawkins szintjét, akkor megéri behúzni, ha csak egy jelenlegi N. Allen-es szintet tudna hozni, akkor nem. De én is úgy gondolom, hogy nem húzunk safety-t az első két körben.
N. Allen végre újra 100%-os, szal meg van rá az esély, hogy jó legyen. Kurt Coleman tökéletes csere. ST-ben jó és kezdőként se olyan rossz. Jarrett-ről sztem még nem mondott le Castillo, szal ha csak nem vagyunk benne biztosak, hogy Barron kurvajó lesz nem fogjuk behúzni.
Úúú már csak 1 hét.
több mint 13 éve
Köszönet!megint nem tudom a belépési adataim 😊Janekküldd el nekem mailben, odarakom majd kommentbe, hogy te írtad.
deny79[kukac]gmail[pont]comDeny
megy valamikor a héten
több mint 13 éve
Hali Deny még élsz? 😊megint nem tudom a belépési adataim 😊Janekküldd el nekem mailben, odarakom majd kommentbe, hogy te írtad.
deny79[kukac]gmail[pont]comDeny
több mint 13 éve
megint nem tudom a belépési adataim 😊Janekküldd el nekem mailben, odarakom majd kommentbe, hogy te írtad.
deny79[kukac]gmail[pont]com
több mint 13 éve
Draftjáték a blogon nyereménnyel: http://philly.blog.hu/2012/04/19/draftjatek_1 😊

E-A-G-L-E-S EAGLES !
több mint 13 éve
Azért ez nem így van.Djax-re vigyázni akarunk ami érthető isJanekMeg ugye nem volt túl meggyőző visszahordóként eddig se. Leszámítva a Miricle 2-t.Shawn84
Volt neki sok jó visszahordása de most már drága hozzá,hogy összetörjék
több mint 13 éve
Nana. Első két évében azért olyat mutatott amit régen láthattak a szurkolók, de nem is szabad egy első számú WR-el sokat visszahordatni a sérülésveszély miatt. DeSean játékoskarrierjének ahhoz a részéhez érkezett ahol inkább már elkapásokban kell jeleskednie és nem visszahordásokkal. Soha sem szerettem azt amikor egy kezdő egyben visszahordó is. Hobbs is ha jól emlékszem egy visszahordásnál nyekkent meg.Djax-re vigyázni akarunk ami érthető isJanekMeg ugye nem volt túl meggyőző visszahordóként eddig se. Leszámítva a Miricle 2-t.Shawn84

E-A-G-L-E-S EAGLES !
több mint 13 éve
Djax-re vigyázni akarunk ami érthető isJanekMeg ugye nem volt túl meggyőző visszahordóként eddig se. Leszámítva a Miricle 2-t.
több mint 13 éve
A srácok közben összejöttek a Novacareben és elkezdtek kondizni kicsit.Illetve vizitre érkezik T. Y. Hilton WR/KR, Florida International. Róla jókat hallani, returnerként elsősorban.
több mint 13 éve
Ja de minden csapat nehéznek találja a sorsolást pedig nincs benne semmi nehéz 😊
több mint 13 éve
Én csoporton belül 2 vereséget várok (a Giants és a Cowboys ellen 1-et 1-et), azon kívül pedig a Ravens, Steelers, Saints elleni meccset húzósnak, a Bengals és az Atlanta ellenit pedig kétségesnek tartom... Ha utóbbi kettőből egyet megnyerünk akkor az 10-6. Ez remélhetőleg elég is lesz a playoffhoz 😊
GM game champion 2015 (Vikings)
GM game champion 2024 (Eagles)
Ex-Rataxes
több mint 13 éve
Törölt felhasználó
első blikkre azt mondtam 12-4, és ki is egyeztünk 😊/két vereség a csoportban plusz további kettő: szentek + steeleres/
de nagy jóindulattal sem tudok 3-3 nál rosszabb csoportbeli eredményt elképzelni - már csak azért sem mert akkor nehéz lenne a továbblépés - szóval akkor max egy 11-5 😊
több mint 13 éve
Nagyjábol átnéztem az összes csapat topicját és a 80% szörnyen nehéznek tartja a saját csapatának sorsolását 😊JanekHát nem csodálom. Mondjuk ha idejön még RG III is és valóban beválik akkor aztán lesz ihaj nem nagyon van olyan csoport ahol papíron! négy ilyen jó irányítós csapat játszik néhol erős védelmekkel megfűszerezve. Mondjuk nekem ilyen eszement is bejött, hogy mindenki nyer és veszít egyet-egyet csoportbeli ellen a többit mindenki zúzza és négy 13-3-s csapat 😀 😛
több mint 13 éve
Nagyjábol átnéztem az összes csapat topicját és a 80% szörnyen nehéznek tartja a saját csapatának sorsolását 😊
több mint 13 éve
Tudjátok ki hiányzik nekem ebből a menetrendből??? Hát a Sikágó 😉 😛 cserébe ugye vannak az oroszlánok, hát ha Staffordot nem teszik addig taccsra húzós lesz. Bye-ig 4-2-t tippelek aztán meglátjuk. Örülök, hogy a Browns-l kezdünk Hillis már nincs remélem irányítót sem szereznek addig és akkor győzelemmel kezdhetünk. Hajrá!
több mint 13 éve
Idei menetrend:...Hát, ahogy olvasom 4 meccs olyan ellenfél ellen, aki bye week-ről érkezik (PIT, DET, ATL, WAS) - az tényleg nem kevés... :o
Newman
JimmyK még azt is szóvá teszi, hogy a NYG és a DAL elleni idegenbeli meccs előtt is 3 ill. 4 nap előnyt kap az ellenfél - azért nem egyszerű ez. De a szurkoló azért csak várakozik és reménykedik! 10-6 --> PO
több mint 13 éve
Top 30 Momentum: 26. http://philly.blog.hu/2012/04/18/top_30_momentum_26_26_victor_cruz_lealazza_asotShawn84Ez sem volt egy kellemes emlék
több mint 13 éve
Vizitre érkezik Devon Wylie, WR/KR, Fresno State. Kell returner is.