Philadelphia Eagles
63 feliratkozó
több mint 13 éve
Na ezzel kapcsolatban majd nézz fá Facere az adminba. Cikügyben.Most komolyan. Első körben te hova húznál?Shawn84Számolok azzal, hogy Asante elmegy egy 4. körös pick-ért.
Én eltradelném a pick-ünket egy jövő évi első körösre. Plusz ilyenkor nemtom, hogy mi jár. Talán kaphatunk egy 3. köröst is mellé.
Így lenne a 2. körben 2 pick-ünk, a 3. körben 2 pick-ünk és a 4. körben 2 pick-ünk. Mivel nincsen nagy need, ezért ez full jó.
Valamint jövő évre két első körös pick-ünk lenne, amivel lehetne vmi franchiseQB-vadászatot indítani.
Csak közbeszól, hogy Reid mennyire engedheti meg magának, hogy kihagy egy első körös pick-et, mert ki tudja, hogy jövőre is Ő lesz-e az edzőnk. Azonban én ezt csinálnám.
Vagy akkor felőlem jöhet a letrade is és akkor gyűjtögetjük a pick-eket. Ez mondjuk reálisabb.
De ha lecsúszik hozzánk Kuechly, akkor felőlem behúzhatjuk, de sokkal jobban örülnék egy kitrade-nek jövő évi meg idei középkörös pickre.Bébé
több mint 13 éve
DT-húzáshoz kapcsolódóan:"Derek Landri said he had long-term deal worked out with Eagles but fell through after Jason Peters injury changed Eagles' financial plans."
Sehogy sem illik a képbe, hogy Landri-vel hosszútávú szerződést akarunk kötni első körben pedig hozunk egy DT-t.
Távoli számomra ez az első körös DT húzás...aztán majd kiderül.
több mint 13 éve
Most komolyan. Első körben te hova húznál?Shawn84Számolok azzal, hogy Asante elmegy egy 4. körös pick-ért.
Én eltradelném a pick-ünket egy jövő évi első körösre. Plusz ilyenkor nemtom, hogy mi jár. Talán kaphatunk egy 3. köröst is mellé.
Így lenne a 2. körben 2 pick-ünk, a 3. körben 2 pick-ünk és a 4. körben 2 pick-ünk. Mivel nincsen nagy need, ezért ez full jó.
Valamint jövő évre két első körös pick-ünk lenne, amivel lehetne vmi franchiseQB-vadászatot indítani.
Csak közbeszól, hogy Reid mennyire engedheti meg magának, hogy kihagy egy első körös pick-et, mert ki tudja, hogy jövőre is Ő lesz-e az edzőnk. Azonban én ezt csinálnám.
Vagy akkor felőlem jöhet a letrade is és akkor gyűjtögetjük a pick-eket. Ez mondjuk reálisabb.
De ha lecsúszik hozzánk Kuechly, akkor felőlem behúzhatjuk, de sokkal jobban örülnék egy kitrade-nek jövő évi meg idei középkörös pickre.
több mint 13 éve
Törölt felhasználó
lehet lehagytam az idézőjelet a mondatomból 😊 amit írtál azt meg kb én is így gondolomCB poszton van még egy Lindley is ám nekünk... de Aso és DRC mögé nekem hiányozna valaki ha Asante elmennezsozso85Jah egy olyan Lindley-nk akit a tavalyi szezon előtt cut-oltunk, senkinek sem kellett és így január elején újra leigazoltuk.
Jó lenne, ha idén fel tudná magát tornászni az 53as rosterre, de ebben vhogy nem hiszek.Bébé
több mint 13 éve
Most komolyan. Első körben te hova húznál?CB poszton van még egy Lindley is ám nekünk... de Aso és DRC mögé nekem hiányozna valaki ha Asante elmennezsozso85Jah egy olyan Lindley-nk akit a tavalyi szezon előtt cut-oltunk, senkinek sem kellett és így január elején újra leigazoltuk.
Jó lenne, ha idén fel tudná magát tornászni az 53as rosterre, de ebben vhogy nem hiszek.Bébé
több mint 13 éve
CB poszton van még egy Lindley is ám nekünk... de Aso és DRC mögé nekem hiányozna valaki ha Asante elmennezsozso85Jah egy olyan Lindley-nk akit a tavalyi szezon előtt cut-oltunk, senkinek sem kellett és így január elején újra leigazoltuk.
Jó lenne, ha idén fel tudná magát tornászni az 53as rosterre, de ebben vhogy nem hiszek.
több mint 13 éve
Törölt felhasználó
Landrinek örülök, vele az egyik kérésem kipipálva 😊a Bell dolog nekem első látásra furcsának tűnik, de valaki csak elmagyarázza majd miért is akarjuk (bár a szereléseket nagy számban szállítja ahogy néztem, a mások oldalon 34 éves.. akkor már egy 38 éves is jöhetne inkább😊 ) , de egy S azért elférne a rosteren
CB poszton van még egy Lindley is ám nekünk... de Aso és DRC mögé nekem hiányozna valaki ha Asante elmenne
több mint 13 éve
Hmm. Ez érdekes. Így első körben azért sokat csökkent a DT húzás esélye, de azért még mindig kb erre van a legnagyobb esély ha maradunk első körben.Shawn84Most akkor van Patterson, Jenkins, Dixon, Landri, Thornton.
Nem érzem, hogy ide első körös ember kéne.
A mi szempontunkból nézve Thornton-nál ez make-or-break év. Mert PS-be még tehetjük, de tavaly is el akarták vinni onnan és csak fizuemeléssel (meg gondolom Washburn-nel) tudtuk maradásra bírni. Idén hasonló esetben biztos, hogy elmenne tőlünk. Patterson és Jenkins biztos h rosterre kerül. Dixon sztem 90%.
Jó végülis mi képesek voltunk Landri-t is cut-olni egy kurvajó preseason után, szal lehet, hogy most is ki fogjuk vágni, aztán majd ha baj lesz visszahozzuk. 😀
Sajnálnám, ha abba a hibába esnénk, hogy túl sok jó DT-nk lenne és ezért meg kéne válnunk egy jó játékostól míg más poszton (LB) pedig kevésbé jó képességű játékosok maradnának rosteren.
több mint 13 éve
Ha jön az Asante trade (és remélem jönni fog), akkor akár CB-t is húzhatunk az első két körben. Nnamdi-DRC-Hanson-Marsh-Hughes...ez csak akkor elég, ha tudjuk, hogy Marsh és/vagy Hughes készen áll.
több mint 13 éve
Bell azért kell mert ha Jarrett nem játszik jól, akkor kell mögé valaki tapasztaltabb, illetve jobban megoszthatják a playeket majd.Shawn84Csak Castillo meg meri-e húzni azt amit Mudd. Aki inkább játszatta a gyengébb Kelce-t szezon elején, mert tudta, hogy folyamatosan fog fejlődni és a csapat jövője szempontjából ez a jó döntés.
Ha Jarrett kezd el balfaszkodni, akkor ok elnézem, még bele kell rázódnia, majd jobb lesz. De ha Bell miatt fogunk TD-ket beszopni, akkor rohadt ideges leszek. 😀
több mint 13 éve
Akkor már az öreg is (tudjátok kire gondolok 😊 ) jöhetne annyit szvsz ő is tud bár a poszt talán nem teljesen ugyan az, de jelenléte miatt is jobban megérné. De hát ez csak vágyálom
több mint 13 éve
Rosenhaus says on @7SportsXtra that Yeremiah Bell #Eagles #Patriots and #Jets have interest.Bell azért kell mert ha Jarrett nem játszik jól, akkor kell mögé valaki tapasztaltabb, illetve jobban megoszthatják a playeket majd.
Gondolom mi (is) csak 1 éves szerződéssel akarjuk megdobni.
Én annyira nem örülnék az érkezésének.
Inkább Jarrett szerezzen tapasztalatot. Ha már ilyen idős játékost hozunk, akkor legalább vmi elit szintű játékos legyen, aki biztos, hogy upgrade. Bell-t nem láttam játszani az utóbbi 1-2 évben, de nem hiszem, hogy olyan jó a csávó.Bébé
több mint 13 éve
Nah Landri visszatért 1 évre:Hmm. Ez érdekes. Így első körben azért sokat csökkent a DT húzás esélye, de azért még mindig kb erre van a legnagyobb esély ha maradunk első körben.
#Eagles welcome back DT Derek Landri, agreeing to terms on a one-year deal.
Fuckyeah.
Ki/letrade rulz. 😀Bébé
több mint 13 éve
Nah Landri visszatért 1 évre:#Eagles welcome back DT Derek Landri, agreeing to terms on a one-year deal.
Fuckyeah.
Ki/letrade rulz. 😀
több mint 13 éve
Rosenhaus says on @7SportsXtra that Yeremiah Bell #Eagles #Patriots and #Jets have interest.Gondolom mi (is) csak 1 éves szerződéssel akarjuk megdobni.
Én annyira nem örülnék az érkezésének.
Inkább Jarrett szerezzen tapasztalatot. Ha már ilyen idős játékost hozunk, akkor legalább vmi elit szintű játékos legyen, aki biztos, hogy upgrade. Bell-t nem láttam játszani az utóbbi 1-2 évben, de nem hiszem, hogy olyan jó a csávó.
több mint 13 éve
Akkor csak beírtuk a naptárba 😛Akkó erről lemaradtam. Ez eccerűen felfoghatatlan 😀
http://www.bleed-green.com/blog/?p=13152
Ja igen, egyébként Wilson is célkeresztben volt, ezt kihagytam... Sajnos Őt is behúzták pár pickkel előttem.Rataxes
több mint 13 éve
Akkor csak beírtuk a naptárba 😛http://www.bleed-green.com/blog/?p=13152
Ja igen, egyébként Wilson is célkeresztben volt, ezt kihagytam... Sajnos Őt is behúzták pár pickkel előttem.
GM game champion 2015 (Vikings)
GM game champion 2024 (Eagles)
Ex-Rataxes
több mint 13 éve
6/194 Philadelphia Eagles (a Denvertől): Ryan Lindley, QB (San Diego State)Nem. Nick Folest, Kirk Cousins és Russell Wilsont.
Komment nélkül 😊 (Őt is nézegettük asszem)Rataxes
több mint 13 éve
Bowl.hu mock draft game-ben az alábbi draftot sikerült összehoznom:Admin Group!!
1/15 Philadelphia Eagles: Fletcher Cox, DT (Mississippi State)
Ez elég egyértelmű volt, 2 okból is: 1/15-re nem lehetett kihagyni, Kuechly kiment és a többi hozzánk passzoló LB reach lett volna.
2/46 Philadelphia Eagles: Bobby Wagner, LB (Utah State)
Zach Brownban reménykedtem, de kivitték a kör elején, Lavonte Davis volt még kiszemelt, Őt 3-al előttünk vitte a Hawks, így Wagner húzhat zöld mezt magára, remélem meghálálja a bizalmat 😊
2/51 Philadelphia Eagles (az Arizonától): Amini Silatolu, OG (Midwestern State)
Zeitlert akartam, te pont előttem de a medvék behúzták, így Silatolu jött ugyanarra a posztra.
3/88 Philadelphia Eagles (a Houstontól): Ben Jones, C (Georgia)
Itt a topicban is volt róla szó hogy nézegettük/jó lenne Kelcenek a versenytárs 😊 + szerintem itt a 3. kör végén pont jókor jött 😊
4/114 Philadelphia Eagles: Bernard Pierce, RB (Temple)
Itt két úriemberen gondolkodtam nagyon: Pierce és Dwight Bentley CB. Úgy döntöttem hogy mivel Asante még rosteren van ezért inkább a homer picket választom 😊
5/153 Philadelphia Eagles: Omar Bolden, CB (Arizona State)
Ha minden igaz Őt is kipróbáltuk IRL, kellett CB, pont kapóra jött.
6/172 Philadelphia Eagles (az Indy-től): Rishard Matthews, WR (Nevada)
Ő, Ryan Lindley QB és Christian Thompson FS, Matt Reynolds, OT (BYU) volt terítéken, BPA alapon választottam Matthewst.
6/194 Philadelphia Eagles (a Denvertől): Ryan Lindley, QB (San Diego State)
Komment nélkül 😊 (Őt is nézegettük asszem)
6/200 Philadelphia Eagles (a New Englandtől): Matt Reynolds, OT (BYU)
Lecsúszott.Rataxes
több mint 13 éve
Bowl.hu mock draft game-ben az alábbi draftot hoztam össze:1/15 Philadelphia Eagles: Fletcher Cox, DT (Mississippi State)
Ez elég egyértelmű volt, 2 okból is: 1/15-re nem lehetett kihagyni, Kuechly kiment és a többi hozzánk passzoló LB reach lett volna.
2/46 Philadelphia Eagles: Bobby Wagner, LB (Utah State)
Zach Brownban reménykedtem, de kivitték a kör elején, Lavonte Davis volt még kiszemelt, Őt 3-al előttünk vitte a Hawks, így Wagner húzhat zöld mezt magára, remélem meghálálja a bizalmat.
2/51 Philadelphia Eagles (az Arizonától): Amini Silatolu, OG (Midwestern State)
Zeitlert akartam, te pont előttem de a medvék behúzták, így Silatolu jött ugyanarra a posztra.
3/88 Philadelphia Eagles (a Houstontól): Ben Jones, C (Georgia)
Itt a topicban is volt róla szó hogy nézegettük/jó lenne Kelcenek a versenytárs. + szerintem itt a 3. kör végén pont jókor jött.
4/114 Philadelphia Eagles: Bernard Pierce, RB (Temple)
Itt két úriemberen gondolkodtam nagyon: Pierce és Dwight Bentley CB. Úgy döntöttem hogy mivel Asante még rosteren van ezért inkább a homer picket választom.
5/153 Philadelphia Eagles: Omar Bolden, CB (Arizona State)
Ha minden igaz Őt is kipróbáltuk IRL, kellett CB, pont kapóra jött.
6/172 Philadelphia Eagles (az Indy-től): Rishard Matthews, WR (Nevada)
Ő, Ryan Lindley QB és Christian Thompson FS, Matt Reynolds, OT (BYU) volt terítéken, BPA alapon választottam Matthewst.
6/194 Philadelphia Eagles (a Denvertől): Ryan Lindley, QB (San Diego State)
Komment nélkül. (Őt is nézegettük asszem)
6/200 Philadelphia Eagles (a New Englandtől): Matt Reynolds, OT (BYU)
Lecsúszott.
A Safety poszt kimaradt, majd trédelünk valakit.
GM game champion 2015 (Vikings)
GM game champion 2024 (Eagles)
Ex-Rataxes
több mint 13 éve
Heckert kevesebbet trade-elt, 2006-ban lett GM.Szeretett GM-ünk, Howie Roseman eddigi trade-jei:BébéSzerintem Howie eddig összességében nem rossz. Bár megnézném Hackert cseréit pár évre visszamenőleg. Hozzá kell hasonlítani.Shawn84
Tradek:
Mark Simoneau&conditional 4. körös for Donte Stallworth
Sajnos csak egy évet töltött nálunk Donte. Én bírtam abban az egy évben. Rendre szállította a big-play-eket. Sajnos a következő offseason-ban elment a Pats-hez. De 2006-ban kellett Ő nagyon a PO-hoz, szal végülis megérte sztem az árát.
Darwin Walker for Takeo Spikes & Kelly Holcomb
Spikes-t egy szezon után cut-oltuk. Abban az egy szezonban sok mindenre nem emlékszek tőle. De számolva azzal, hogy Walker feláldozhatóvá vált (Bunkley kezdővé való előlépése miatt) igazából nem buktunk semmit. Holcomb egy meccset se játszott nálunk.
Kelly Holcomb for 2009. 6 körös pick
Maclin feltrade-nél jól jött ez a 6. körös pick
4. körös pick for Lorenzo Booker
Már a drafton is meg akartuk szerezni, de akkor nem sikerült. Nem volt ez egy jó trade.
Egy szezont töltött nálunk. 26x volt kezében a labda, ebből kemény 59 yardot hozott.
1. körös&4. körös&6. körös draft pick for Jason Peters
Simán megérte. Nagyon jó trade volt.
2db 5. körös pick for Ellis Hobbs
Sajnos mindkét szezonjában megsérült. 2010-ben szerintem nem volt rossz, de karrierjének az utolsó mérkőzése nagyon rosszul sikerült. (K Britt – 7 elkapás, 225 yard, 3 TD)
Nem mondom, hogy megérte idehozni, de nem is volt mellényúlás.
Greg Lewis&7. körös pick for 5. körös pick (Fenuki Tupou)
Szart szarért.
Olyan hűdenagy bukás nem volt. Peters trade bejött. Nem érzem semmivel se jobbnak, se rosszabbnak, mint Roseman-t.
(Persze a GM munkájának ez csak 1 része.)
Azonban Heckert-re nem lehet egy rossz szót se szólni, mert Ő hozta a csapathoz Dorenbos-t. 😀
több mint 13 éve
Szeretett GM-ünk, Howie Roseman eddigi trade-jei:BébéSzerintem Howie eddig összességében nem rossz. Bár megnézném Hackert cseréit pár évre visszamenőleg. Hozzá kell hasonlítani.
több mint 13 éve
Jah egy kicsit 😀 Bár végülis egy franchise QB-t meg kell fizetni. Csak hát Kolb nem az...még (ez a még csak Deny miatt 😀 )Szeretett GM-ünk, Howie Roseman eddigi trade-jei:epic rablás volt. 😀Amadeus91
Kevin Kolb for 2012. 2. körös pick&DRC
Megint csak az van, mint McNabb-nél. Így, hogy van Vick simán jó trade. Reméljük beválik a pick és DRC is.
Bébé
több mint 13 éve
Szeretett GM-ünk, Howie Roseman eddigi trade-jei:epic rablás volt. 😀
Kevin Kolb for 2012. 2. körös pick&DRC
Megint csak az van, mint McNabb-nél. Így, hogy van Vick simán jó trade. Reméljük beválik a pick és DRC is.
Bébé