Philadelphia Eagles
63 feliratkozó
több mint 13 éve
A Wide 9 cikk folytatása BleedingGreentől: http://philly.blog.hu/2012/04/10/drafra_keszulve_3_wide_9_rendszer_2_2_bleedinggreen
több mint 13 éve
Én a Billst el tudom képzelni mint esetleges trédpartnert, úgy pont beférnénk a 'Hawks elé. Asante lehetne a kompenzáció, rá is férne a CB alakzatukra. Cap space-szel mondjuk nem tudom hogy állnak, Mario után biztos nem túl rózsásan, de Samuel is nyilatkozta hogy benne lenne a fizucsökkentésben.Meg a volt Chicagoi gyerek Mark Anderson is drága volt nekik.
Dixonban én is nagyon bízok, és szerintem a csapatnál is így vannak ezzel, nem véletlenül kapott 2. körös tendert.Rataxes
Ha jól tudom 10 millió körül van még nekik a sapka alatt, de Reiffet szerintem nem akarják majd elszalasztani.
több mint 13 éve
Én a Billst el tudom képzelni mint esetleges trédpartnert, úgy pont beférnénk a 'Hawks elé. Asante lehetne a kompenzáció, rá is férne a CB alakzatukra. Cap space-szel mondjuk nem tudom hogy állnak, Mario után biztos nem túl rózsásan, de Samuel is nyilatkozta hogy benne lenne a fizucsökkentésben.Dixonban én is nagyon bízok, és szerintem a csapatnál is így vannak ezzel, nem véletlenül kapott 2. körös tendert.
GM game champion 2015 (Vikings)
GM game champion 2024 (Eagles)
Ex-Rataxes
több mint 13 éve
Decvátájemtolkingöbáut 😀Landri:
"We were the best defensive line in the NFL last year. We have potential to be better than we were last year, and we left a few things on the table last year. I'm not satisfied at all with the outcome, and I decided to come back and be a part of it."
Dixon-ra leszek nagyon kíváncsi. Tavaly sajnos pont a legjobb meccsén sérült meg. Remélem robbantani fog.
több mint 13 éve
An anonymous team executive states that teams such as Minnesota, Cleveland, Tampa Bay, Miami, and Buffalo are all interested in trading down or out of the top 10 entirely.Most milyen jó lenen ha a szezon végét is jobban elbasztuk volna mi? Ha mi felmegyünk akkor az kutyuliért lesz szerintem és azt a seattle előtt kell kihúzni. De mi ilyet nem fogunk csinálni mert drága.
Akkor lehet, hogy Asante-t el tudjuk lőni egy esetleges feltrade-elésnél. Bár sztem esélyesebb, hogy még a draft előtt eltrade-eljük. Amúgy sztem rosszkor van nekünk 15-ös pick-ünk. A mi szempontunkból ez nem vmi jó draft-class ami az első kört illeti.Bébé
több mint 13 éve
Hát érdekes draft lesz az biztos a két első választáson kívül senki nem akar elöl húzni 😛 De egyébként a mi szempontunkból abban a kellemes helyzetben vagyunk, hogy nagy needünk nincsen kivéve talán az LB posztot meg a DT-t (a jövőt tekintve) úgyhogy így elég furi a helyzet. Már csak 16 nap. Janeknek írom ha még nem fedezte fel az nfl.comon ott a számláló 😊
több mint 13 éve
An anonymous team executive states that teams such as Minnesota, Cleveland, Tampa Bay, Miami, and Buffalo are all interested in trading down or out of the top 10 entirely.Akkor lehet, hogy Asante-t el tudjuk lőni egy esetleges feltrade-elésnél. Bár sztem esélyesebb, hogy még a draft előtt eltrade-eljük. Amúgy sztem rosszkor van nekünk 15-ös pick-ünk. A mi szempontunkból ez nem vmi jó draft-class ami az első kört illeti.
több mint 13 éve
esetleg a Lions egy Kirkpatrickért ha még bent lesz.
több mint 13 éve
Steelers Poeért?pecc a nagy trade partnerNa akkor most mi a need nálunk?Az csak attól függ lesz e aki be akar jönni a helyünkre. ha lesz akkor letréd, ha meg nem akkor BPAShawn84
Ha nem lesz bent 15.re kikili akkor bpa vagy letrade.
szvszJanek
nem tudom ki jönne fel 15re és épp kiért ...talán akiknek nagyon kell OT játékosJanek
több mint 13 éve
pecc a nagy trade partnerNa akkor most mi a need nálunk?Az csak attól függ lesz e aki be akar jönni a helyünkre. ha lesz akkor letréd, ha meg nem akkor BPAShawn84
szvszJanek
nem tudom ki jönne fel 15re és épp kiért ...talán akiknek nagyon kell OT játékos
több mint 13 éve
olvasgatom azért nap mint nap de messze van még a draft ...
mikor is pontosan?
a blogra kirakhatnátok egy visszaszámlálót pl.
több mint 13 éve
Na akkor most mi a need nálunk?Az csak attól függ lesz e aki be akar jönni a helyünkre. ha lesz akkor letréd, ha meg nem akkor BPA
szvszJanek
több mint 13 éve
Jövő hét végén már fenn lesz, de érdemes lesz látogatni a blogot mert szinte naponta fog felkerülni valamilyen cikk.csak időben szólj nálam néha napokig tart mire olvasok 😊JanekLassan minden vágyam teljesíti a vezetőség 😊Majd a blogos játékba jöhet 😊Shawn84
Bell is megjön meglátjátok
lassan irhatok egy mockot is 😊Janek
több mint 13 éve
Na akkor most mi a need nálunk?Ha nem lesz bent 15.re kikili akkor bpa vagy letrade.
szvsz
több mint 13 éve
csak időben szólj nálam néha napokig tart mire olvasok 😊Lassan minden vágyam teljesíti a vezetőség 😊Majd a blogos játékba jöhet 😊Shawn84
több mint 13 éve
szvsz bevethető LB még mindig rohadtul kell, mert ha Ryans-nek vmi baja lesz ugyanazon a ponton fog elmenni a szezon ahol tavalyEzt én is így látom...csak nehéz belelátni Reid fejébe. Nem szokása első körben LB-t húzni...pedig most meg lehetne alapozni a jövőt ezzel. 😊
most az hogy Kuechly, Hightower, Brown, stb közül melyik rohadtul mindegy csak vmelyik legyen és jó helyen legyen húzvamarci88

E-A-G-L-E-S EAGLES !
több mint 13 éve
szvsz bevethető LB még mindig rohadtul kell, mert ha Ryans-nek vmi baja lesz ugyanazon a ponton fog elmenni a szezon ahol tavalyez nyilvánvaló, de csak kuechly éri meg az 1/15öt. ha ő kimegy nyugodtan BPAzhatunk lesz a 2. körben is normális LB
most az hogy Kuechly, Hightower, Brown, stb közül melyik rohadtul mindegy csak vmelyik legyen és jó helyen legyen húzvamarci88
No 1. Kyle Pitts, Jordan Mailata, Myles Garrett, Jerry Jeudy, Tre Harris, Jayden Higgins és Nick Chubb fan!!!
több mint 13 éve
Bébé reaktiválta magát. Íme az eredmény: http://philly.blog.hu/2012/04/09/2006_2007_draft_elemzes_2_0
több mint 13 éve
Lassan minden vágyam teljesíti a vezetőség 😊Majd a blogos játékba jöhet 😊
több mint 13 éve
szvsz bevethető LB még mindig rohadtul kell, mert ha Ryans-nek vmi baja lesz ugyanazon a ponton fog elmenni a szezon ahol tavalymost az hogy Kuechly, Hightower, Brown, stb közül melyik rohadtul mindegy csak vmelyik legyen és jó helyen legyen húzva
több mint 13 éve
Akkor csak beírtuk a naptárba 😛DE-t nem húztál szóval 😊
http://www.bleed-green.com/blog/?p=13152
Ja igen, egyébként Wilson is célkeresztben volt, ezt kihagytam... Sajnos Őt is behúzták pár pickkel előttem.Rataxes
amúgy az első 5 pick tetszik a tények ismeretében IRL nem örülnék neki bár wagnerról sok jót olvastam
több mint 13 éve
Bellről kihagytam a mondanivalóm. Szóval nem mai gyerek, a sebessége is megkopott, de legalább tud szerelni, és vezérelni is tudna valamilyen szinten, ha idén akarunk robbantani simán megdobnám egy egyéves szerződéssel 😊
No 1. Kyle Pitts, Jordan Mailata, Myles Garrett, Jerry Jeudy, Tre Harris, Jayden Higgins és Nick Chubb fan!!!
több mint 13 éve
Lassan minden vágyam teljesíti a vezetőség 😊Bell is megjön meglátjátok
lassan irhatok egy mockot is 😊
több mint 13 éve
én nem adnám el Asantet, nem kapnánk megfelelő ellenértéket még egy 3. körrel sem, capünk meg van elég.draftról meg annyit hogy LB jöhet, de az szvsz. bőven elég 2-3. körben is ha Kikli nem csúszik le 1. körben nem húznék LB-t, nyugodtan BPAzhatunk mert ordas nagy needünk nincs, és ha mákunk van így beránthatunk egy korszakos zsenit.
több mint 13 éve
DT-húzáshoz kapcsolódóan:Landrinek örülök, de az 1 év megint nem a bizalomról tanúskodik. (folytatást majd meglátjuk)
"Derek Landri said he had long-term deal worked out with Eagles but fell through after Jason Peters injury changed Eagles' financial plans."
Sehogy sem illik a képbe, hogy Landri-vel hosszútávú szerződést akarunk kötni első körben pedig hozunk egy DT-t.
Távoli számomra ez az első körös DT húzás...aztán majd kiderül.Bébé
Idén egyre nehezebb lesz kitalálni mi is a terv első körre(ilyen sincs sokszor), aztán majd tényleg megint csak nézünk ki a fejünkből ha jön egy WR elsőre. 😀
Az első körből kitrade sem rossz. Én ilyen esetben várnék egy jövőévi elsőt és egy idei másodikat érte. (mint anno a Pantherssel)

E-A-G-L-E-S EAGLES !