Philadelphia Eagles

63 feliratkozó

több mint 13 éve
Bébé Philadelphia Eagles 6 533 — rabszolga
Szeretett GM-ünk, Howie Roseman eddigi trade-jei:

Reggie Brown for 6. körös pick (Reggie Wells-ért eltrade-eltük)
Szart szarért.
Chris Clemons&4.körös pick for Darryl Tapp
Hát ez a trade nem jött be. Tapp jobb nálunk, mint annó Clemons volt, de a 4. kör így utólag soknak bizonyult.
Sheldon Brown&Chris Gocong for 4. körös pick (Trevard Lindley) & 5. körös pick (Ricky Sapp) & Alex Hall
Enyhén szólva ezt a trade-et bebuktuk. Úgy voltunk vele, hogy ez a trade a jövőt építi, de hát ezek a pick-ek nem jöttek be.
Donovan McNabb for Nate Allen, Casey Matthews, DeMeco Ryans
Mind a hármójuknak bizonyítani kell még, de ez simán jó trade. Főleg úgy, hogy McNabb után is lett franchise QB-nk, Vick személyében.
5. körös pick for Ernie Sims
Hát Sims-nél szarabb, hülyébb LB nem mostanában játszott nálunk. Nem veszítettünk sokat és ezért megérte a kockázatot, de hát akkor is. Utólag nagyon nem nevezhető jó trade-nek.
Joe Mays for 2012. 6. körös pick
Majd kiderül, de annyit mondhatunk, hogy soha senki se sírta vissza Mays-t. Nálunk nem ment neki.
Charles Scott for Jorrick Calvin
Szart szarért esete.
Tracy White for 2012. 6. körös pick
Bírtam amikor nálunk volt. Jó kis ST játékos, de semmi több. Ő se hiányzott senkinek.
Stacy Andrews for 2011. 7. körös pick (Brian Rolle)
Egy másik pick-ünkkel egyetemben ment a Jets-hez, de lebutítva lényegében Brian Rolle lett belőle. Kibaszott nagy trade. Még nekünk kellett volna picket adni Stacy mellé, csakhogy menjen el innen. 😀
Mike Bell for Jerome Harrison
Harrison sokkal többet tett le az asztalra mint Bell. Még, ha nem is volt sokáig Eagle.
Kevin Kolb for 2012. 2. körös pick&DRC
Megint csak az van, mint McNabb-nél. Így, hogy van Vick simán jó trade. Reméljük beválik a pick és DRC is.
Broderick Bunkley for 2013-as lezáratlan pick
Landri jó játékának köszönhetően nem hiányzott Bunkley. Majd kiderül, hogy milyen pick-et kapunk érte.

Elméletileg több trade-et nem bonyolított le Roseman. (Justice-os az csak vmi felugrás féleségnek titulálom)
Összességében nem jöttünk ki rosszul a trade-ekből, csak a Sheldon-Gocong trade a csúnya. De az se az ellenérték miatt, hanem az, hogy utána elég szarul használtuk fel a pick-eket.
több mint 13 éve
Shawn84 Philadelphia Eagles North Carolina Tar Heels 8 534
Engem McCoy érdekelne leginkább. Hogyan tud egy 2. körös játékos így eltűnni 1-2 év alatt. Talán valaki emlékszik még rá, aki már akkor is komolyabban követte a csapatot.Shawn84
Hát így 😀
http://www.youtube.com/watch?v=ArWC7M0Ez_Q

De amúgy 2005 óta az összes szezonban játszott, szal vmire vitte, csak hát jah egy 2. körös játékostól ennél többet várna az ember. Bár lehet, hogy csak Reid-ék vitték el túl korán. 😀Bébé
Ez olyan Caseys volt 😊
több mint 13 éve
Engem McCoy érdekelne leginkább. Hogyan tud egy 2. körös játékos így eltűnni 1-2 év alatt. Talán valaki emlékszik még rá, aki már akkor is komolyabban követte a csapatot.Shawn84
Hát így 😀
http://www.youtube.com/watch?v=ArWC7M0Ez_Q

De amúgy 2005 óta az összes szezonban játszott, szal vmire vitte, csak hát jah egy 2. körös játékostól ennél többet várna az ember. Bár lehet, hogy csak Reid-ék vitték el túl korán. 😀
több mint 13 éve
Azért az elmúlt évek draftjait végignézve van egy pár név akikre nem is emlékszem. Pl 2008 3. kör Bryan Smith DE, 4. kör Jack Ikegwuonu CB, 2005 2. kör Matt McCoy LB. Ezeket a neveket talán még nem is hallottam meccsen soha, csak a draft historyban látom.Shawn84
Matt McCoy-ról szinte semmi se maradt meg. Abban az időben még nem voltam nagy fan.

Bryan Smith szimplán bust. Nem tudott pályára kerülni.
Pedig egyetemi szinten nem ment neki olyan rosszul a statok alapján:
Végzősként 10,5 sack, 22,5 TFL. Előtte lévő szezonban 13,5 sack, 84 tackle.

Jack Ikegwuonu pedig első-második körös tehetség volt, csak már a drafton tudni lehetett, hogy ki fogja hagyni teljes egészében a rookie szezonját egy térdsérülés miatt. Reid-ék a 4. körben bevállalták, de sajnos sohase volt már a régi.Bébé
Engem McCoy érdekelne leginkább. Hogyan tud egy 2. körös játékos így eltűnni 1-2 év alatt. Talán valaki emlékszik még rá, aki már akkor is komolyabban követte a csapatot.
több mint 13 éve
Azért az elmúlt évek draftjait végignézve van egy pár név akikre nem is emlékszem. Pl 2008 3. kör Bryan Smith DE, 4. kör Jack Ikegwuonu CB, 2005 2. kör Matt McCoy LB. Ezeket a neveket talán még nem is hallottam meccsen soha, csak a draft historyban látom.Shawn84
Matt McCoy-ról szinte semmi se maradt meg. Abban az időben még nem voltam nagy fan.

Bryan Smith szimplán bust. Nem tudott pályára kerülni.
Pedig egyetemi szinten nem ment neki olyan rosszul a statok alapján:
Végzősként 10,5 sack, 22,5 TFL. Előtte lévő szezonban 13,5 sack, 84 tackle.

Jack Ikegwuonu pedig első-második körös tehetség volt, csak már a drafton tudni lehetett, hogy ki fogja hagyni teljes egészében a rookie szezonját egy térdsérülés miatt. Reid-ék a 4. körben bevállalták, de sajnos sohase volt már a régi.
több mint 13 éve
Akkor az 1/13 számított. 2009 Orakpo, 2008 Jonathan Stewart, 2007 Carriker, 2006 Wimbley, 2005 Jammal Brown, 2004 Evans
Ez már azért vitatottabb névsor. Mondjuk nem mintha ezen múlna 😊Shawn84
vicces hogy ebből a 6 névből már 3 nálunk játszik 😛sapka
Néha az is hogy hogyan 😀
több mint 13 éve
sapka Washington Commanders 6 658 — sapka
Akkor az 1/13 számított. 2009 Orakpo, 2008 Jonathan Stewart, 2007 Carriker, 2006 Wimbley, 2005 Jammal Brown, 2004 Evans
Ez már azért vitatottabb névsor. Mondjuk nem mintha ezen múlna 😊Shawn84
vicces hogy ebből a 6 névből már 3 nálunk játszik 😛

Attribution No Derivatives (CC-BY-ND-3.0) Nevezd meg!-Ne változtasd!
több mint 13 éve
Azért az elmúlt évek draftjait végignézve van egy pár név akikre nem is emlékszem. Pl 2008 3. kör Bryan Smith DE, 4. kör Jack Ikegwuonu CB, 2005 2. kör Matt McCoy LB. Ezeket a neveket talán még nem is hallottam meccsen soha, csak a draft historyban látom.
több mint 13 éve
Draftpick history. Ritka értelmetlen, de legalább van pár ismerős név:
http://espn.go.com/blog/nfceast/post/_/id/37913/eagles-draft-history-of-the-picksBébé
Érdekes. Az elmúlt évek 1/15 választottai azért elég jól beváltak. Talán most mi sem nyúlunk majd mellé.Shawn84
2010-ben amikor 1/24-ünk volt akkor is ezt mondták.
(2009: Peria Jerry DT, 2008: Chris Johnson RB, 2007: Brandon Meriweather S, 2006: Johnathan Joseph CB, 2005: Aaron Rodgers QB, 2004: Steven Jackson RB, 2003: Dallas Clark TE, 2002: Ed Reed S)
Aztán mi feltradeltünk B.Graham-ért, a Cowboys pedig 1/24-el vitte Dez Bryant-et.Bébé
Ez már azért vitatottabb névsor. Mondjuk nem mintha ezen múlna 😊
több mint 13 éve
http://espn.go.com/blog/nfceast/post/_/id/37913/eagles-draft-history-of-the-picksBébé
Érdekes. Az elmúlt évek 1/15 választottai azért elég jól beváltak. Talán most mi sem nyúlunk majd mellé.Shawn84
2010-ben amikor 1/24-ünk volt akkor is ezt mondták.
(2009: Peria Jerry DT, 2008: Chris Johnson RB, 2007: Brandon Meriweather S, 2006: Johnathan Joseph CB, 2005: Aaron Rodgers QB, 2004: Steven Jackson RB, 2003: Dallas Clark TE, 2002: Ed Reed S)
Aztán mi feltradeltünk B.Graham-ért, a Cowboys pedig 1/24-el vitte Dez Bryant-et.
több mint 13 éve
Érdekes. Az elmúlt évek 1/15 választottai azért elég jól beváltak. Talán most mi sem nyúlunk majd mellé.
több mint 13 éve
http://espn.go.com/blog/nfceast/post/_/id/37913/eagles-draft-history-of-the-picks
több mint 13 éve
KB 3 helyen is láttam már, és nem twitteren. Egyébként a scout.com egyik írója hozta le a hírt.Shawn84
Mármint azt elhiszem h ott vannak és megnézik, hívják őket workout-ra, de úgy értem a ködösítést h a többi csapat azt higgye h tényleg húzunk QB-t meg ilyenek. Ne legyünk kiszámíthatóak.
Annó Graham és Watkins se jött hozzánk workoutra meg visitre sem.Bébé
Attól még ez felesleges időpocsékolás, bár én simán el tudom képzelni, hogy QB jönni fog.
több mint 13 éve
KB 3 helyen is láttam már, és nem twitteren. Egyébként a scout.com egyik írója hozta le a hírt.Shawn84
Mármint azt elhiszem h ott vannak és megnézik, hívják őket workout-ra, de úgy értem a ködösítést h a többi csapat azt higgye h tényleg húzunk QB-t meg ilyenek. Ne legyünk kiszámíthatóak.
Annó Graham és Watkins se jött hozzánk workoutra meg visitre sem.
több mint 13 éve
Kúrvára érik egy QB pick. Most éppen Arizonában jártunk és Nick Foles QB val találkozott és dolgozott valaki a stábból.Shawn84
ködösítés...legalábbis remélem 😀Bébé
KB 3 helyen is láttam már, és nem twitteren. Egyébként a scout.com egyik írója hozta le a hírt.
több mint 13 éve
Kúrvára érik egy QB pick. Most éppen Arizonában jártunk és Nick Foles QB val találkozott és dolgozott valaki a stábból.Shawn84
ködösítés...legalábbis remélem 😀
több mint 13 éve
Kúrvára érik egy QB pick. Most éppen Arizonában jártunk és Nick Foles QB val találkozott és dolgozott valaki a stábból.
több mint 13 éve
Tapp-től idén én sokat vártam, talán majd a következő szezonban..zsozso85
Én Tapp-től már az idetradelése óta sokat várok és ez nem is fog változni 😀
Vmiért szimpi a csávó (talán még a maddenezés miatt) pedig tényleg nem sok mindent mutatott.Bébé
Én az elején még kb évi 5-6 sacket vártam tőle. Most már ha 4-ig eljutna nagyon örülnék. Akitől én idén nagy játékokat várok az Hunt.
több mint 13 éve
Tapp-től idén én sokat vártam, talán majd a következő szezonban..zsozso85
Én Tapp-től már az idetradelése óta sokat várok és ez nem is fog változni 😀
Vmiért szimpi a csávó (talán még a maddenezés miatt) pedig tényleg nem sok mindent mutatott.
több mint 13 éve
Törölt felhasználó
Tapp-től idén én sokat vártam, talán majd a következő szezonban..

Ha Graham hozza az 1. körös színvonalát, Hunt pedig fejlődik tovább, akkor talán nem lesz baj DE téren, de ha ebből a 3 emberből egy is kiesek akármilyen okból akkor sovány a kínálat... na de majd a TC-ben kiderül

DT téren én még mindig Landrit favorizálom, talán a honlapon olvastam , hogy teamleader a mínusz yardos tackle-ben +nekem Laws nem különösebben hiányozna

WR/KR-ben Gilyard-ra leszek kiváncsi mit tud majd alkotni, de oda még várnék valakit
több mint 13 éve
Greengo Philadelphia Eagles Alabama Crimson Tide 9 309 — Eagles fan
DE húzás a korai körökben (1-3. kör)?
T. Cole, Babin nagyon jó kezdők. Tapp egy átlagos csere. B. Graham, Hunt pedig zsákbamacska.
Vagy lehet Reid-ék inkább úgy gondolkodnak, hogy hoznak egy olyan DT-t, aki tud 4-3as DE-ként is játszani 5-10 snap erejéig.Bébé
Erre is lenne esély. Megvoltam győződve arról, hogy a Tapp, Hunt kettősből az egyikük távozni fog és akkor jöhetett vna 1 DE az elején, de most úgy fest, hogy maradnak mindketten. DT most meg úgy néz ki, hogy nagyon kell... akkor meg legyen vmi vadállat. 😊

E-A-G-L-E-S EAGLES !
több mint 13 éve
BleedingGreen cikksorozatának második része:
http://philly.blog.hu/2012/04/07/draftra_keszulve_2_wide_9_rendszer
több mint 13 éve
T. Cole, Babin nagyon jó kezdők. Tapp egy átlagos csere. B. Graham, Hunt pedig zsákbamacska.
Vagy lehet Reid-ék inkább úgy gondolkodnak, hogy hoznak egy olyan DT-t, aki tud 4-3as DE-ként is játszani 5-10 snap erejéig.Bébé
Szerintem egy nagyobb darab DT-re vadászunk. Bár ha Cox jönne, akkor lehet, hogy be lehet rakni pár play erejéig szélre is.
több mint 13 éve
Vagy lehet Reid-ék inkább úgy gondolkodnak, hogy hoznak egy olyan DT-t, aki tud 4-3as DE-ként is játszani 5-10 snap erejéig.
több mint 13 éve
LB Barrett Ruud in Seattle

lehet mégis lecsúszik kikili?
Bár ugye ők gyorsítani akarták a LB sort azért küldték el Hawt de Ruud se gyors....Janek
Szerintem Haw nem volt lassú, de Ruud hozzá képest csuklós busz.Shawn84
De szerintük már ő is lassú volt.
Lehet Ruud csere lesz csak ...

hát bpa alapon nem kikili a legjobb választás 14.helyig igazán LB needje csak a seattle-nek van szerintemJanek
Igen, és náluk is legalább akkora esély van DL pickre mint nálunk.