Philadelphia Eagles
63 feliratkozó
több mint 13 éve
a kedvenc oldalad szerint Bell top LT volt idén pass protben 😛Bell jött 5 évre, így O-Line nem lesz első körben. De tök mindegy, úgyis DT lesz, mert Reid agya helyén is egy hamburger van csakDenyJé, egy Deny 😀
Amúgy szerintem Bell elég szar, de hajrá vele. Inkább hoztam volna rookiet.tenorx
több mint 13 éve
a vakoldalon herremans van, LT meg minek, vick majd kifutkos 😀Bell jött 5 évre, így O-Line nem lesz első körben. De tök mindegy, úgyis DT lesz, mert Reid agya helyén is egy hamburger van csakDenyJé, egy Deny 😀
Amúgy szerintem Bell elég szar, de hajrá vele. Inkább hoztam volna rookiet.tenorx
No 1. Kyle Pitts, Jordan Mailata, Myles Garrett, Jerry Jeudy, Tre Harris, Jayden Higgins és Nick Chubb fan!!!
több mint 13 éve
Bell jött 5 évre, így O-Line nem lesz első körben. De tök mindegy, úgyis DT lesz, mert Reid agya helyén is egy hamburger van csakDenyEnnek örülök mert nagyon nem akartam első körös OT picket.
Gondolom az 5 év is úgy 5 év h 1-2 év után simán cut-olhatjuk, ha úgy van.
Így akkor elméletileg az O# megint teljes a kezdőket nézve.
több mint 13 éve
Bell jött 5 évre, így O-Line nem lesz első körben. De tök mindegy, úgyis DT lesz, mert Reid agya helyén is egy hamburger van csakDenyJé, egy Deny 😀
Amúgy szerintem Bell elég szar, de hajrá vele. Inkább hoztam volna rookiet.
több mint 13 éve
Bell jött 5 évre, így O-Line nem lesz első körben. De tök mindegy, úgyis DT lesz, mert Reid agya helyén is egy hamburger van csak
több mint 13 éve
A második. 😀(Am a Saints rendezte le nem gyengén a LB kérdést, kb. 0 cappel ment oda Lofton és Hawtorne :rolleyes: )NewmanMost vagy Luke kell nekünk (vagy vki más 2. körös LB) vagy ennyire leszarjuk a dolgokat LB területen. 😀Bébé
Amúgy tegnap lezajlott Peters műtétje is. Állítólag jól sikerült (bár, ha nem, azt úgyse verik nagy dobra).
Pont az jutott eszembe, hogy Peters achillese egy időzített bomba volt, korábban is voltak vele bajok, hihetetlen balszerencséje van az emberenek, volt olyan meccs is amikor vagy 3-szor estek rá hátulról az achillesére. Arra nem számítottam, hogy az offseasonban szakítja el, bár ha az alapszakaszban történik még nagyobbat szívnánk, így legalább még lehet csinálni valamit.

több mint 13 éve
Figyeljetek, tavaly is azt mondták, hogy jó az LB korp, gondolom most, hogy Ryans jött, illetve feltételezik, hogy Casey, Chaney és Rolle is tovább fejlődött, így most már szerintem Andy meg Juan csereveréssel élveznek az LB sorra 😀EazzySzerintem drafton 2. vagy 3. körben jön még valaki, aztán meg UDFA-k és ennyi.
több mint 13 éve
Top 30 Momentum: 27. rész http://philly.blog.hu/2012/04/04/top_30_momentum_27_lesean_mccoy_franchise_rekordot_deny
több mint 13 éve
Figyeljetek, tavaly is azt mondták, hogy jó az LB korp, gondolom most, hogy Ryans jött, illetve feltételezik, hogy Casey, Chaney és Rolle is tovább fejlődött, így most már szerintem Andy meg Juan csereveréssel élveznek az LB sorra 😀
Don't talk the walk, Walk the talk!
több mint 13 éve
(Am a Saints rendezte le nem gyengén a LB kérdést, kb. 0 cappel ment oda Lofton és Hawtorne :rolleyes: )NewmanMost vagy Luke kell nekünk (vagy vki más 2. körös LB) vagy ennyire leszarjuk a dolgokat LB területen. 😀
több mint 13 éve
OG Derek Dennis (Temple) and S Kevin Kroboth (Temple) are scheduled to work out for the Eagles at the NovaCare Complex on Wednesday morning.Amennyire vágom hátsó körös prospect-ek.
több mint 13 éve
Hiltonnak rohadtul örülnék, nagy kedvencem volt egyetemen. 😊Michael Floyd jön workoutra hozzánk:Szerintem többféle úton is elindulhatunk. Hosszú évek óta nincs igazi elsőszámú receiverünk. Rámehetünk valaki ilyenre pl Floyd. Luxus lenne, de ha a LT kérdés rendezve lenne, akkor van rá esély.
http://www.philly.com/philly/blogs/moving_the_chains/List-of-Eagles-draft-visits.html
WR-dologgal, hogy állunk?
Egy tehetséges WR-t szívesen látnék még nálunk.
DeSean és Maclin külső WR-nek jó, Avant slotban jó. Cooper, Hall, Gilyard pedig küzdhet a rosterhelyért.
De ha bejön egy sérülés akkor borul minden. Avant kívül nem tud játszani. Cooper megél azért kívül, de egy DeSean-Cooper-Avant trió azért nem hangzik olyan ütősen. Ráadásul jó lenne szerezni vmi RedZone célpontot.
Szal, ha Floyd lecsúszik hozzánk felőlem nyugodtan behúzhatjuk.
Második, harmadik körben legkésőbb hoznék egy elkapót. (Ha a FA piacon nem lépünk semmit.)Bébé
Amire jóval nagyobb az esély, hogy a 3. napon hozunk egy gyors slot receivert. Avant képességeit nem kell ecsetelni, de a hatótávolsága korlátozott, mélyebb routeokra nem ér oda. Kéne valaki aki középen is beszáguldja a pályát, megfutja a deep post és cross routokat. Legalább Jacksont nem kéne annyiszor bezavarni a pálya közepére. Sok potenciális slot wr jöhet szóba: Wright, Wylie, Adams, T.Y. HiltonBleedingGreen
(Am a Saints rendezte le nem gyengén a LB kérdést, kb. 0 cappel ment oda Lofton és Hawtorne :rolleyes: )
több mint 13 éve
A legtöbb lógott.http://cbsphilly.files.wordpress.com/2012/04/bjubf.jpgJaneknekem az volt az egy szembeötlő, hogy desean termetű bábura rakták a mccoy mezt 😀eaglesmcnabb
több mint 13 éve
http://cbsphilly.files.wordpress.com/2012/04/bjubf.jpgJaneknekem az volt az egy szembeötlő, hogy desean termetű bábura rakták a mccoy mezt 😀
No 1. Kyle Pitts, Jordan Mailata, Myles Garrett, Jerry Jeudy, Tre Harris, Jayden Higgins és Nick Chubb fan!!!
több mint 13 éve
Simán lehet még trade is. 😉Teljesen egyetértek. Első 2 körben 3 pick van. OT, LB elsőbbséget élvez, aztán DT. 3. körtől meg BPA.Shawn84Egy Floyd szerű wr nem ártana szó se róla.Na, hogy is lett hirtelen csak az OT igazán need? Szerintem az LB továbbra is nagyon nagy need. Továbbra sincs kezdőnk Ryans mellett.Eazzy
Azért lenne dolga az ellenek egy djax-Macklin-Floyd-Avant 4es állna fel a snap-nél.
Most talán először mehetünk úgy a draftra,hogy "csak"3needünk van a többi mehetne irányított BPA alapon...
need ugye az OT,DT,LB....
De igazán csak az OTJanek

E-A-G-L-E-S EAGLES !
több mint 13 éve
Teljesen egyetértek. Első 2 körben 3 pick van. OT, LB elsőbbséget élvez, aztán DT. 3. körtől meg BPA.Egy Floyd szerű wr nem ártana szó se róla.Na, hogy is lett hirtelen csak az OT igazán need? Szerintem az LB továbbra is nagyon nagy need. Továbbra sincs kezdőnk Ryans mellett.Eazzy
Azért lenne dolga az ellenek egy djax-Macklin-Floyd-Avant 4es állna fel a snap-nél.
Most talán először mehetünk úgy a draftra,hogy "csak"3needünk van a többi mehetne irányított BPA alapon...
több mint 13 éve
Egy Floyd szerű wr nem ártana szó se róla.Na, hogy is lett hirtelen csak az OT igazán need? Szerintem az LB továbbra is nagyon nagy need. Továbbra sincs kezdőnk Ryans mellett.
több mint 13 éve
Szerintem meg épp jól csinálták.A Nikenak marha sok mezt kéne eladni, hogy nyereséget hozzon ki ebből a dologból. De ha tök ugyanazok a mezek vannak mint a Reeboknál, és azok jóval olcsóbbak lesznek, akkor ki venne Nike mezt?
Valahogy a nép ragaszkodik a tradicionális klubmezekhez.
Majd a 3.számúnál megbolondulnak.
Anyagilag meg ugye nem lehet nagy kérdés mennyire jó piac az nflJanek
több mint 13 éve
Szerintem meg épp jól csinálták.Valahogy a nép ragaszkodik a tradicionális klubmezekhez.
Majd a 3.számúnál megbolondulnak.
Anyagilag meg ugye nem lehet nagy kérdés mennyire jó piac az nfl
több mint 13 éve
http://cbsphilly.files.wordpress.com/2012/04/bjubf.jpgJanekAzaz nem változott semmi. 😀 Nagyon kreatív formák ülhetnek a Nike-nál.

E-A-G-L-E-S EAGLES !
több mint 13 éve
http://cbsphilly.files.wordpress.com/2012/04/bjubf.jpgJanekSemmi új. Nagy luftot rúgott ezzel a Nike. Egyedül a Seahawks mez lett más.
több mint 13 éve
Egy Floyd szerű wr nem ártana szó se róla.Azért lenne dolga az ellenek egy djax-Macklin-Floyd-Avant 4es állna fel a snap-nél.
De igazán csak az OT
több mint 13 éve
Michael Floyd jön workoutra hozzánk:Szerintem többféle úton is elindulhatunk. Hosszú évek óta nincs igazi elsőszámú receiverünk. Rámehetünk valaki ilyenre pl Floyd. Luxus lenne, de ha a LT kérdés rendezve lenne, akkor van rá esély.
http://www.philly.com/philly/blogs/moving_the_chains/List-of-Eagles-draft-visits.html
DeSean és Maclin külső WR-nek jó, Avant slotban jó. Cooper, Hall, Gilyard pedig küzdhet a rosterhelyért.
De ha bejön egy sérülés akkor borul minden. Avant kívül nem tud játszani. Cooper megél azért kívül, de egy DeSean-Cooper-Avant trió azért nem hangzik olyan ütősen. Ráadásul jó lenne szerezni vmi RedZone célpontot.
Második, harmadik körben legkésőbb hoznék egy elkapót. (Ha a FA piacon nem lépünk semmit.)Bébé
Amire jóval nagyobb az esély, hogy a 3. napon hozunk egy gyors slot receivert. Avant képességeit nem kell ecsetelni, de a hatótávolsága korlátozott, mélyebb routeokra nem ér oda. Kéne valaki aki középen is beszáguldja a pályát, megfutja a deep post és cross routokat. Legalább Jacksont nem kéne annyiszor bezavarni a pálya közepére. Sok potenciális slot wr jöhet szóba: Wright, Wylie, Adams, T.Y. Hilton

több mint 13 éve
Michael Floyd jön workoutra hozzánk:És akkor mikor akarnál hozni LB-t, OT-t, DT-t? Nem hinném, hogy 4. körnél előbb picket pazarolnánk WR-re, mégha igazad is van.