Philadelphia Eagles
63 feliratkozó
több mint 13 éve
Michael Floyd jön workoutra hozzánk:http://www.philly.com/philly/blogs/moving_the_chains/List-of-Eagles-draft-visits.html
WR-dologgal, hogy állunk?
Egy tehetséges WR-t szívesen látnék még nálunk.
DeSean és Maclin külső WR-nek jó, Avant slotban jó. Cooper, Hall, Gilyard pedig küzdhet a rosterhelyért.
De ha bejön egy sérülés akkor borul minden. Avant kívül nem tud játszani. Cooper megél azért kívül, de egy DeSean-Cooper-Avant trió azért nem hangzik olyan ütősen. Ráadásul jó lenne szerezni vmi RedZone célpontot.
Szal, ha Floyd lecsúszik hozzánk felőlem nyugodtan behúzhatjuk.
Második, harmadik körben legkésőbb hoznék egy elkapót. (Ha a FA piacon nem lépünk semmit.)
több mint 13 éve
Top 30 Momentum: 28. rész http://philly.blog.hu/2012/04/03/top_30_momentum_28_jeremy_maclin_serulese_deny
több mint 13 éve
Dunlap másik gyengéje a magasságához/testtömegéhez is köthető...ami nem más mint a lassúsága. Szval snapnél mire megemeli ezt a tömeget (felegyenesedik)rég elfut mellette a DE vagy az LB. Irányváltásról nem is beszélek mert az esélytelen. Inkább a hosszú karjaival próbálja még terelgetni az ellenfél védőit több kevesebb sikerrel. Bírom Big Kinget, de nem tenném kezdőnek.

E-A-G-L-E-S EAGLES !
több mint 13 éve
Dunlap-ra egy picit visszatérve:de most nem mindegy hogy 10 centivel magasabb nála vagy 20-al? így se úgy se lát ki mögüle 😀
Az a baj vele, hogy brutál magas Vicknek. Egyszerűen nem lát ki mögötte. Nem tudom most hirtelen, hogy ki ellen, talán a Cards ellen volt az, hogy gyakorlatilag nem látta Vick a felugró falembert King mögött, és az meg ugye szépen beleütött a lasztiba, ami Vicknél különösen sokszor jelent gondot, hogy falemberek ütögetik le a passzait, ami mondanom sem kell, hogy mikhez vezethet. Szóval ebből a szempontból sem árt vizsgálni. Nyilván egy Brady ezzel semmiben nincs károsítva, de Vicknél szerintem gond. De szóljatok ha nagy hülyeséget mondtam.Eazzy
No 1. Kyle Pitts, Jordan Mailata, Myles Garrett, Jerry Jeudy, Tre Harris, Jayden Higgins és Nick Chubb fan!!!
több mint 13 éve
Az ominózus meccsen asszem pont guardot játszott Dunlap. Ott zavaróbb egy ilyen magas ember, de főleg akkor, ha rányomják a QB-ra.Kicsit túl van értékelve a falemberek magassága. Számít persze, de nem annyit. Egy 6'0-s QB elé nem lehet 6'0-s falat rakni. 😀 Inkább az számít, hogy jó munkát végezzenek és távol tartsák a védőket az irányítótól és tereljék el őket a QB elől, meglegyen a throwing lane, ahol ki tudja dobni a labdát. Még a magasabb irányítók passzait is simán le lehet ütni, ha közel férkőzik hozzájuk a védő. Brees is 6'0 pl, de közel sincs annyi leütött passza, mint Vicknek. Vick alacsonyabban engedi el a labdát mint pl Brees ez is hátrány neki.

több mint 13 éve
Dunlap-ra egy picit visszatérve:Igen van ebbe vmi, de ahogy Te is mondtad Vick-nek sokszor ütögetik le a passzait (főleg JPP kúrt fel ezzel 😀), szal ez Dunlap nélkül is benne van.
Az a baj vele, hogy brutál magas Vicknek. Egyszerűen nem lát ki mögötte. Nem tudom most hirtelen, hogy ki ellen, talán a Cards ellen volt az, hogy gyakorlatilag nem látta Vick a felugró falembert King mögött, és az meg ugye szépen beleütött a lasztiba, ami Vicknél különösen sokszor jelent gondot, hogy falemberek ütögetik le a passzait, ami mondanom sem kell, hogy mikhez vezethet. Szóval ebből a szempontból sem árt vizsgálni. Nyilván egy Brady ezzel semmiben nincs károsítva, de Vicknél szerintem gond. De szóljatok ha nagy hülyeséget mondtam.Eazzy
Az talán még segít a helyzete, hogy Dunlap OT lesz és egy OT mégiscsak kevesebbet takar, mint egy guard vagy center.
De amúgy jah lehetne egy kicsit magasabb Vick. (Vick 183 cm, Dunlap 206)
több mint 13 éve
Dunlap-ra egy picit visszatérve:Az a baj vele, hogy brutál magas Vicknek. Egyszerűen nem lát ki mögötte. Nem tudom most hirtelen, hogy ki ellen, talán a Cards ellen volt az, hogy gyakorlatilag nem látta Vick a felugró falembert King mögött, és az meg ugye szépen beleütött a lasztiba, ami Vicknél különösen sokszor jelent gondot, hogy falemberek ütögetik le a passzait, ami mondanom sem kell, hogy mikhez vezethet. Szóval ebből a szempontból sem árt vizsgálni. Nyilván egy Brady ezzel semmiben nincs károsítva, de Vicknél szerintem gond. De szóljatok ha nagy hülyeséget mondtam.
Don't talk the walk, Walk the talk!
több mint 13 éve
Höri válasza: "15. az Eagles, tehát egy 10. pickről van szó, ami nagyon nem olcsó. Simán elkérhetnek ennyi mozgásért egy 3. kört is.Szerintem Reiff jobb, mint Martin, de jelen állapotában nem ér többet, mint Martin+3.kör.
De persze ez nem úgy szokott lenni, hogy a GM türelmesen kivárja, hogy melyik jut neki a 2 OT közül, hanem megelőzve a bajt tradel fölfelé, hogy azt vihesse, aki neki szimpatikusabb."
több mint 13 éve
Én azért ajánlom mindenki figyelmébe a fiatalembert, aki kis szerencsével a második körben elérhető Amini Silatolu, OG, Midwestern StateMexCsakhogy ő Guard, ráadásul alacsonyabb osztályból. Nekünk meg azonnali kezdő kell.
több mint 13 éve
Én azért ajánlom mindenki figyelmébe a fiatalembert, aki kis szerencsével a második körben elérhető Amini Silatolu, OG, Midwestern State
több mint 13 éve
áh soKérdezd meg Höriéket is erről. Kíváncsi vagyok szerintük ér e annyival többet Reiff mint Martin, hogy felmenjünk érte 4-5 helyet.
én azért
nagyobb eltérésekről olvastam.Janek
több mint 13 éve
áh soén azért
nagyobb eltérésekről olvastam.
több mint 13 éve
Én akkor gondolkodnék rajta ha nincs top 10ben ...Nem éri meg egyetlen 4. körnél korábbi picket sem rááldozni szerintem. Nincs akkora különbség Reiff és Martin között. Utóbbi pedig elérhető lesz.
15ről 12re menni már nem nagy dolog.
ha Billsig senki nem rántja be akkor mehetneJanek
több mint 13 éve
Én akkor gondolkodnék rajta ha nincs top 10ben ...15ről 12re menni már nem nagy dolog.
ha Billsig senki nem rántja be akkor mehetne
több mint 13 éve
Jók vagyunk ez nem vitás.Marhára nem érné meg. Legalább 2 második kört meg jövő évi első vagy második kört kéne adni. Martin van olyan jó mint Reiff, szerintem.
Reiff-ért felmenni drága lenne?
ha már OT legyen kövér...Janek
több mint 13 éve
Jók vagyunk ez nem vitás.sztem azért ne szórjuk a korai pickjeinket még akkor se ha 5. körös húzásaink a menők mostanság. Szükség van OT-ra is és még egy kb azzonnal bevethető LB-re is ne szórjuk el a második körös picket szvsz hacsak Sámuelt nem viszik el egy 2. körért de azt kizártnak tartom.
Reiff-ért felmenni drága lenne?
ha már OT legyen kövér...Janek
több mint 13 éve
Jók vagyunk ez nem vitás.Reiff-ért felmenni drága lenne?
ha már OT legyen kövér...
több mint 13 éve
A Fórum FO remekül működik 😀Hát kb 5en írogatunk napok hetek óta de jól el rendezzük itt a FA szezont.A PFF-en szóba került King Dunlap:Hát jó lenne ha ki tudná nőni magát kezdőnek is akár!
http://www.profootballfocus.com/blog/2012/04/02/king-dunlap-the-in-house-answer/
2011-es statjai: 2 kezdés
Bills ellen (LT): 45 playből 1x engedett nyomást
Cards ellen (LG): mindössze 2 engedett nyomás
Pont ezért akartuk sokan megtartani cserének. Majd kiderül, hogy esetleges kezdőként (még ha csak a TC-ben is lesz az) mire megy. Az biztos, hogy a mostani offseason-t nagyon meg fogja tolni, mert reális esélye van arra, hogy kezdjen nálunk valamint év végén FA lesz, szal anyagilag se lenne rossz befektetés egy kiugró szezon.Bébé
egy sztem abszolút irreleváns hír de azért beteszem talán már volt is erről szó: http://www.nfl.com/news/story/09000d5d8280717d/article/hard-to-think-eagles-are-players-in-hunt-for-tannehill?module=HP11_content_stream
szvsz esély nincs de szükség se rá
kicsit csendes az élet, hiányzik Deny is meg még jó néhányan de hát nyilván a draftig nagyjából ez így is lesz hacsak hirtelen nem hozunk valakit.dande
Leigazoltuk már Loftont+Bell-t valamint eltradeltük Sámuelt egy 3. körért.
Drafton LB vagy OT,DT de még nem tudjuk 😊Janek
több mint 13 éve
Hát kb 5en írogatunk napok hetek óta de jól el rendezzük itt a FA szezont.A PFF-en szóba került King Dunlap:Hát jó lenne ha ki tudná nőni magát kezdőnek is akár!
http://www.profootballfocus.com/blog/2012/04/02/king-dunlap-the-in-house-answer/
Pont ezért akartuk sokan megtartani cserének. Majd kiderül, hogy esetleges kezdőként (még ha csak a TC-ben is lesz az) mire megy. Az biztos, hogy a mostani offseason-t nagyon meg fogja tolni, mert reális esélye van arra, hogy kezdjen nálunk valamint év végén FA lesz, szal anyagilag se lenne rossz befektetés egy kiugró szezon.Bébé
egy sztem abszolút irreleváns hír de azért beteszem talán már volt is erről szó: http://www.nfl.com/news/story/09000d5d8280717d/article/hard-to-think-eagles-are-players-in-hunt-for-tannehill?module=HP11_content_stream
kicsit csendes az élet, hiányzik Deny is meg még jó néhányan de hát nyilván a draftig nagyjából ez így is lesz hacsak hirtelen nem hozunk valakit.dande
Leigazoltuk már Loftont+Bell-t valamint eltradeltük Sámuelt egy 3. körért.
Drafton LB vagy OT,DT de még nem tudjuk 😊
több mint 13 éve
5. körtől lefelé el tudok képzelni QB-t. Itt talán Nick Folesnak tudnék örülni, de Darron Thomast sem tartanám elképzelhetetlennek.
több mint 13 éve
A PFF-en szóba került King Dunlap:Hát jó lenne ha ki tudná nőni magát kezdőnek is akár!
kicsit csendes az élet, hiányzik Deny is meg még jó néhányan de hát nyilván a draftig nagyjából ez így is lesz hacsak hirtelen nem hozunk valakit.
több mint 13 éve
A PFF-en szóba került King Dunlap:http://www.profootballfocus.com/blog/2012/04/02/king-dunlap-the-in-house-answer/
Pont ezért akartuk sokan megtartani cserének. Majd kiderül, hogy esetleges kezdőként (még ha csak a TC-ben is lesz az) mire megy. Az biztos, hogy a mostani offseason-t nagyon meg fogja tolni, mert reális esélye van arra, hogy kezdjen nálunk valamint év végén FA lesz, szal anyagilag se lenne rossz befektetés egy kiugró szezon.
több mint 13 éve
Azért érdekes lesz/nem lesz mikor bent van még egy igazi MLB vezéralkat ami évek óta a csapat gyenge pontja+mi még wide9 rendszerezünk és OT húzunk.Jelenleg nincs kezdő LT. Ez jóval nagyobb need mint bármilyen LB, az offenseben a 2. legfontosabb poszt a tackle. A sérülés felborította a draft stratégiát. Ha FA-n megoldjuk akkor lehet esetleg újra gondolkozni az elsőkörös LB-n, de ha nem akkor olyan tacklet kell húzni a drafton, aki tud kezdeni és ilyen az első körben van.
Jó jött Ryans de ugye sérülésből jött...
Igaz az FO többet tud mint mi itt több százan de én félek ez a szezon is ezen fog elúszni....nincs LB sorunk és akkor a dephtről nem is beszélek ami most Lloyd,Clayton,és Jordan/FokouJanek

több mint 13 éve
Azért érdekes lesz/nem lesz mikor bent van még egy igazi MLB vezéralkat ami évek óta a csapat gyenge pontja+mi még wide9 rendszerezünk és OT húzunk.Jó jött Ryans de ugye sérülésből jött...
Igaz az FO többet tud mint mi itt több százan de én félek ez a szezon is ezen fog elúszni....nincs LB sorunk és akkor a dephtről nem is beszélek ami most Lloyd,Clayton,és Jordan/Fokou
több mint 13 éve
Amúgy se keverjétek magatokat vágyálomba. Én Ryans érkezése előtt sem hittem Kuechly draftolásában, egész egyszerűen túl logikus és észszerű lenne, ezért nem fog megtörténni, minden évben ez van. 😊