Philadelphia Eagles
63 feliratkozó
több mint 13 éve
És hagyjuk elveszni kikilit egy ot miatt?Muszáj mert jó minőségű OT-t az elő körben lehet szerezni, LB meg még a másodikban is lesz.
Én nagyon sajnálnámJanek
több mint 13 éve
És hagyjuk elveszni kikilit egy ot miatt?Én nagyon sajnálnám
több mint 13 éve
Hát nagy mozgás nem várható már draftig.Első körös OT draft nagyon érik. Jonathan Martin- Mike Adams
Látva a dolgokat nem hiszem,hogy szeretnénk még LB-t FA ról pedig a Peters dolog kicsit átszabta a terveket gondolom.Janek
több mint 13 éve
Top 30 Momentum: 29. http://philly.blog.hu/2012/04/02/top_30_momentum_29_marshawn_lynch_elkepeszto_futott_td_je
több mint 13 éve
Hát nagy mozgás nem várható már draftig.Látva a dolgokat nem hiszem,hogy szeretnénk még LB-t FA ról pedig a Peters dolog kicsit átszabta a terveket gondolom.
több mint 13 éve
Van azért csak nem biztos,hogy kell nekik 😊semmi
mi van a Sámuel trade-el?Janek
több mint 13 éve
Van azért csak nem biztos,hogy kell nekik 😊mi van a Sámuel trade-el?
több mint 13 éve
Reméljük, hogy a pénzt választja, nem a hosszútávú szerződést. 😀Nincs csapat aki meg tudná fizetni rajtunk kívül.Shawn84Free agent OT Demetrius Bell left his Eagles visit Sunday without a contract.Gondolom 1 max 2 éves szerződés ajánlottuk neki. Érthető, ha hosszabbat akar.BleedingGreen
Sajnos nagyon alaposan körülnéz a piacon.Newman

több mint 13 éve
Nincs csapat aki meg tudná fizetni rajtunk kívül.Free agent OT Demetrius Bell left his Eagles visit Sunday without a contract.Gondolom 1 max 2 éves szerződés ajánlottuk neki. Érthető, ha hosszabbat akar.BleedingGreen
több mint 13 éve
Free agent OT Demetrius Bell left his Eagles visit Sunday without a contract.Gondolom 1 max 2 éves szerződés ajánlottuk neki. Érthető, ha hosszabbat akar.

több mint 13 éve
Free agent OT Demetrius Bell left his Eagles visit Sunday without a contract.Sajnos nagyon alaposan körülnéz a piacon.
több mint 13 éve
Eagles optimistic about LeSean McCoy extensionhttp://profootballtalk.nbcsports.com/2012/03/31/eagles-optimistic-about-lesean-mccoy-extension/
több mint 13 éve
A Chiefs elleni meccse Bell-nek:akkor majd fut jobbra. Nem is tudom ki írta be még régebb az átlagokat, Herremans oldalára jobb átlagot tolt Shady, csak ugye sokkal kevesebbszer futott. 😊
http://www.youtube.com/watch?v=AvCW_UNQNAI&feature=youtu.be
Azért látszik, hogy nem egy Peters szint. Főleg futásnál érződik.
Peters azt csinálja, hogy 5 yardot hátratolja a falembert, aztán megy az LB-re meg a DB-re. Szóval takarít.
Bell meg annyit csinál, hogy a LOS-on megfogja a DLman-t aztán nem ereszti el (jó esetben).
A kettő között van különbség.
Dunlap se vmi nagy játékos futás ellen, szal legnagyobb vesztese Peters kidőlésének Shady lehet.Bébé
No 1. Kyle Pitts, Jordan Mailata, Myles Garrett, Jerry Jeudy, Tre Harris, Jayden Higgins és Nick Chubb fan!!!
több mint 13 éve
Meg kell nézni pár tavalyi meccsét. Abból lehet látni a legtöbbet. Az adatokkal csak segget lehet törölni.Gondolom Peters is azért csinálja ezt mert ezt kérték tőle. Buffaloban más volt a szisztéma. Mudd szerintem meg fogja találni vele a közös nevezőt, és nem lesz semmiféle gond. Már ah leigazoljuk.Shawn84Jah, de azt is mondják, hogy nem vmi erős a csávó. Combine-on kemény 9x nyomta ki a 225 lbs-t. (102 kg)
De az már régen volt. 😀
Én is bízom Mudd-ban. Ha úgy érzi, hogy jól tudja majd edzeni Bell-t, akkor nem lesz itt probléma.Bébé
több mint 13 éve
Gondolom Peters is azért csinálja ezt mert ezt kérték tőle. Buffaloban más volt a szisztéma. Mudd szerintem meg fogja találni vele a közös nevezőt, és nem lesz semmiféle gond. Már ah leigazoljuk.Shawn84Jah, de azt is mondják, hogy nem vmi erős a csávó. Combine-on kemény 9x nyomta ki a 225 lbs-t. (102 kg)
De az már régen volt. 😀
Én is bízom Mudd-ban. Ha úgy érzi, hogy jól tudja majd edzeni Bell-t, akkor nem lesz itt probléma.
több mint 13 éve
A Chiefs elleni meccse Bell-nek:Gondolom Peters is azért csinálja ezt mert ezt kérték tőle. Buffaloban más volt a szisztéma. Mudd szerintem meg fogja találni vele a közös nevezőt, és nem lesz semmiféle gond. Már ah leigazoljuk.
http://www.youtube.com/watch?v=AvCW_UNQNAI&feature=youtu.be
Peters azt csinálja, hogy 5 yardot hátratolja a falembert, aztán megy az LB-re meg a DB-re. Szóval takarít.
Bell meg annyit csinál, hogy a LOS-on megfogja a DLman-t aztán nem ereszti el (jó esetben).
Dunlap se vmi nagy játékos futás ellen, szal legnagyobb vesztese Peters kidőlésének Shady lehet.Bébé
több mint 13 éve
Hát majd kiderül idén mennyire jó Shady.Remélem megmutatja a fal és ő is,hogy ezek ellenére is top5 futó marad és akkor nem kell ez miatt aggódnunk.
több mint 13 éve
A Chiefs elleni meccse Bell-nek:http://www.youtube.com/watch?v=AvCW_UNQNAI&feature=youtu.be
Dunlap se vmi nagy játékos futás ellen, szal legnagyobb vesztese Peters kidőlésének Shady lehet.
több mint 13 éve
Úgy tűnik a Steelers kiszáll a versenyből. rajtunk kívül a Washington, a Green Bay és az Arizona érdeklődik iránta a hírek szerint, de messze nekünk van rá a legtöbb lóvénk, és legnagyobb esélyünk. Szerintem 95%, hogy szerződtetjük 2-3 évre.Shawn84Ámen. Bevallom én Mcneill-t se bánnám annyira -tudom talán utóbbi időben nem volt az igazi- ha már lúd legyen kövér és két sérülékeny játékosból talán egy egészséges idény fele fele megosztásban kijön 😛
több mint 13 éve
Úgy tűnik a Steelers kiszáll a versenyből. rajtunk kívül a Washington, a Green Bay és az Arizona érdeklődik iránta a hírek szerint, de messze nekünk van rá a legtöbb lóvénk, és legnagyobb esélyünk. Szerintem 95%, hogy szerződtetjük 2-3 évre.
több mint 13 éve
Bell nem írt alá Pittsburghben, ma van nálunk vizitálni. Ha leigazoljuk akkor 2 napon belül meg fog történni. Marcus McNeill is szóba került, de Bell jóval esélyesebb, ha megfelelő összegért meg tudjuk szerezni. 1 évre sima ügy, hosszabb távra már neccesebb.Shawn842 év lenne a legjobb. Első évében kezdhetne, másodikban meg itt maradhatna biztosításként Peters állapotától/játékától függően.
több mint 13 éve
Bell nem írt alá Pittsburghben, ma van nálunk vizitálni, és Phillyben is éjszakázik. Ha leigazoljuk akkor 2 napon belül meg fog történni. Marcus McNeill is szóba került, de Bell jóval esélyesebb, ha megfelelő összegért meg tudjuk szerezni. 1 évre sima ügy, hosszabb távra már neccesebb.
több mint 13 éve
Itt pl csak 3.-nak teszik. Egyébként rosszul írtam. nem második körös, hanem második, harmadik számú DT már több helyen.itt amúgy az első körben Coplest írják hozzánk, másodikban Brandon Thompson DT és Lavonte David OLB. Jó játékosok de azért nem igazán örülnék egy ilyennek.
több mint 13 éve
én mindenhol első választásnak látom Brockerst
több mint 13 éve
Omar Bolden CB, Trumaine Johnson CBBrockerst már sok helyen második körösnek láttam. HA nem jön most OT, akkor biztos, hogy első körben azt fogunk húzni, mert másodikban már nem találni olyan jót, míg LB azért akad.
Sérülés miatt red flag mindkét tagon pár helyen...
ők olyan 5-6 lehet 7 körös játékosok...
Cousins meg kb 3 kör ott meg nekünk korai lenne QB szvsz
Brockers ha jön akkor nem jön KikiliJanek