Philadelphia Eagles
63 feliratkozó
több mint 13 éve
Elírtam baszki. Todd Bowles 😀Nagyon leültünk. Bowden leigazolásához ennyire hidegen hagy mindenkit? Végre van egy jó DB edzőnk. Újra 😊Shawn84Leigazoltuk Bobby Bowdent? 😀 Reméljük így már a DB-k dolgaiba sem fog nagyon beleszólni Juan. Jó lehetőség lesz ez neki, hogy tanuljon Bowlestól, kár, hogy a DC posztot áldozzuk Castillo tanulására.
Reid tartott ma sajtótájékoztatót, a szokásos szöveggel. Azt mondta felajánlott egy helyet Spagnuolónak a csapatnál, azt nem mondta mit. Nyilván nem kapott volna teljesen szabad kezet a védelemben (Juan és Washburn mellett) és ez nem tetszett Spagsnak. De mindegy is.
Jacksonról sem mondott sokat, meglátjuk mi lesz, azt mondta megnézzük a FA piacot is.BleedingGreen
több mint 13 éve
Nagyon leültünk. Bowden leigazolásához ennyire hidegen hagy mindenkit? Végre van egy jó DB edzőnk. Újra 😊Shawn84Leigazoltuk Bobby Bowdent? 😀 Reméljük így már a DB-k dolgaiba sem fog nagyon beleszólni Juan. Jó lehetőség lesz ez neki, hogy tanuljon Bowlestól, kár, hogy a DC posztot áldozzuk Castillo tanulására.
Reid tartott ma sajtótájékoztatót, a szokásos szöveggel. Azt mondta felajánlott egy helyet Spagnuolónak a csapatnál, azt nem mondta mit. Nyilván nem kapott volna teljesen szabad kezet a védelemben (Juan és Washburn mellett) és ez nem tetszett Spagsnak. De mindegy is.
Jacksonról sem mondott sokat, meglátjuk mi lesz, azt mondta megnézzük a FA piacot is.

több mint 13 éve
Nagyon leültünk. Bowden leigazolásához ennyire hidegen hagy mindenkit? Végre van egy jó DB edzőnk. Újra 😊
több mint 13 éve
Jah, mondtam én tavaly nyáron, hogy PM veterán minimumért a miénk lesz...hát egy évet tévedtem nah... 😂 Amúgy vicc lenne egyenesen a dolog, főleg amikor kijátszaná Vicket a kezdőből 😀
Don't talk the walk, Walk the talk!
több mint 13 éve
Immáron hivatalos, hogy Bowles DB edző lesz. Ezzel meg is van a 2012-es edzői stáb.a patriots elleni meccsen az első félidőben 0-áztuk a patriots-t(!)
Reid holnap, magyar idő szerint 17:30-kor tart sajtótájékoztatót.
Todd Bowles:
Játékosként 7 évet töltött az NFL-ben. Egy szezon kivételével végig Rézbőrű volt. Kezdőként lépett pályára a Washington 1987-es győztes SB-ján. New Jersey-ben született, Temple-re járt egyetemre.
2000 óta dolgozik az NFL-ben DB-edzőként. Az idei szezon utsó 3 meccsén a Miami HC-ja volt. (2-1)Bébé
tehát első félidő végéig 17-0 volt az állás. nem tudom hogy mi készültünk fel, vagy apatrios volt fostalicska, de az biztos, hogy bowles alatt történt ez.
+ szegény buffalo épphogy alázva lett.
“Uhm, we’re, to win games you have to win the game, umm, not lose the game… honestly. And that, that is how you lose the game.”
- HC Mike McDaniel, L vs. Patriots, week 2 -
-------------------------------------------------------------------
több mint 13 éve
A ráció:1 Peyton nagyon sértett állapotban lesz,mivel a régi csapata kihasználja a draft adta lehetőséget, és nem kockáztat egy bizonytalan egy-két év miatt...
2 Neki egy méltó válasz lenne egy SB elérése(és erre az Eagles megfelelő lehet...)
3 Reidnek bizonyítani kell idén
és amúgy azt is hallottam, hogy Shawn84 lesz Reid utóda 😛
több mint 13 éve
Jó vicc. Pont erről vagyunk híresek. Na ne már. Manning soha nem lesz itt irányító. Se Peyton se Vick nem menne ebbe bele.Ezt már JJ leírta 😀Peyton Manning lehet Eagles...!!!és mi az? Van egy 100 millás irányítónk. Manning még viccnek is gyenge most. Annyi az esélye mint hogy én leszek Reid utóda.
Mit szóltok hozzá?
(és még van is benne ráció...) 😊tûzoltó
Hol lehet ilyeneket hallani??Shawn84
"Philadelphia: az NCAA-ben is gyakori a két QB-s rendszer, mikor egy mobilis és egy "zsebes" irányító váltogatja egymást. Az Eagles ezt fejlesztheti tökélyre"Bébé
több mint 13 éve
Ezt már JJ leírta 😀Peyton Manning lehet Eagles...!!!és mi az? Van egy 100 millás irányítónk. Manning még viccnek is gyenge most. Annyi az esélye mint hogy én leszek Reid utóda.
Mit szóltok hozzá?
Hol lehet ilyeneket hallani??Shawn84
"Philadelphia: az NCAA-ben is gyakori a két QB-s rendszer, mikor egy mobilis és egy "zsebes" irányító váltogatja egymást. Az Eagles ezt fejlesztheti tökélyre"
több mint 13 éve
Peyton Manning lehet Eagles...!!!Vick után én már nem mondok semmit. 😀
Mit szóltok hozzá?
Végül is Vick-ben is 2-3 jó év van meg Peyton-ban is kb. 😀
Bár az se lenne rossz 5let, ha Peyton beállna arra a 3-4 meccsre amit majd Vick kihagy sérülés miatt. 😀
Amúgy sztem nem jön. Maclin-től úgyse kapná meg a #18-asat. 😀 Jah meg Chad Hall-tól a #16osat sem 😀
több mint 13 éve
Peyton Manning lehet Eagles...!!!és mi az? Van egy 100 millás irányítónk. Manning még viccnek is gyenge most. Annyi az esélye mint hogy én leszek Reid utóda.
Mit szóltok hozzá?
Hol lehet ilyeneket hallani??
több mint 13 éve
Peyton Manning lehet Eagles...!!!Mit szóltok hozzá?
(és még van is benne ráció...) 😊
több mint 13 éve
Immáron hivatalos, hogy Bowles DB edző lesz. Ezzel meg is van a 2012-es edzői stáb.Jó döntésnek érzem. Tapasztalt edző kerül újra ennek a csapatrésznek az élére. Talán idén jobban is fognak játszani. Bár ehhez az is kell, hogy ne keverjük meg a szart a kezdőkkel, a posztokkal meg a felállásokkal.
Reid holnap, magyar idő szerint 17:30-kor tart sajtótájékoztatót.
Todd Bowles:
Játékosként 7 évet töltött az NFL-ben. Egy szezon kivételével végig Rézbőrű volt. Kezdőként lépett pályára a Washington 1987-es győztes SB-ján. New Jersey-ben született, Temple-re járt egyetemre.
2000 óta dolgozik az NFL-ben DB-edzőként. Az idei szezon utsó 3 meccsén a Miami HC-ja volt. (2-1)Bébé
több mint 13 éve
Immáron hivatalos, hogy Bowles DB edző lesz. Ezzel meg is van a 2012-es edzői stáb. Reid holnap, magyar idő szerint 17:30-kor tart sajtótájékoztatót.
Todd Bowles:
2000 óta dolgozik az NFL-ben DB-edzőként. Az idei szezon utsó 3 meccsén a Miami HC-ja volt. (2-1)
több mint 13 éve
A Packersnél is dolgozott, mikor Reid is ott volt. Már év közben lesben fog állni, hogy átvegye a poszot. 😀Secondaryvel tudna mit kezdeni az tény. Van kötődése is mert a Temple-re járt. De hogy DC-ként mit tudna az jó kérdés.Shawn84http://www.nfl.com/news/story/09000d5d8267164b/article/bowles-to-join-eagles-as-dbs-coach-castillo-staying-on-as-dc?module=HP11_headline_stackKenszeiNah erről beszélek. Ez így tetszetős.
Így már meg is van, hogy ki lesz a köv DC-nk, Juan elküldése után. 😀Bébé

több mint 13 éve
Secondaryvel tudna mit kezdeni az tény. Van kötődése is mert a Temple-re járt. De hogy DC-ként mit tudna az jó kérdés.http://www.nfl.com/news/story/09000d5d8267164b/article/bowles-to-join-eagles-as-dbs-coach-castillo-staying-on-as-dc?module=HP11_headline_stackKenszeiNah erről beszélek. Ez így tetszetős.
Így már meg is van, hogy ki lesz a köv DC-nk, Juan elküldése után. 😀Bébé
több mint 13 éve
http://www.nfl.com/news/story/09000d5d8267164b/article/bowles-to-join-eagles-as-dbs-coach-castillo-staying-on-as-dc?module=HP11_headline_stackKenszeiNah erről beszélek. Ez így tetszetős.
Így már meg is van, hogy ki lesz a köv DC-nk, Juan elküldése után. 😀
több mint 13 éve
http://www.nfl.com/news/story/09000d5d8267164b/article/bowles-to-join-eagles-as-dbs-coach-castillo-staying-on-as-dc?module=HP11_headline_stack
"Even non Eagles fans should realize that this is a travesty. Westbrook is #1 or #2 all around RB in the league, and the only person who has a chance to say anything otherwise would be LT. Come on, seroiusly."
több mint 13 éve
De, csak nálunk jövőre (mindig) 😀NA nálunk se sokkal több 😀Shawn84Peters dög lusta volt mielőtt átjött Buffaloból. Baszott szar volt, de direkt. DeSean ugyan ez lesz. HA megtartjuk és megkapja a lóvét nem biztos hogy a teljesítménye is olyan jó lesz, de ha máshol kapja meg akkor tuti kúrva jól fog játszani.Shawn84??? Utál itt lenni vagy mi? 😀 Azért ez rossz hasonlat. Szval Buffaloban Petersnek mekkora esélye volt rájátszásba jutni vagy SB-t nyerni az Ő tehetségével?Greengo
több mint 13 éve
Azért rinyál, de reklámpénzből simán szed annyit, mint a csapatunk nagyobbik fele 5 éve alatt...Na igen. Szval azt a 10-es mezt sem csak azért veszik mert olyan szép kerek szám. Azért is meg kell keményen dolgozni. :cool: (és most nem BéBé linkelt videójára gondoltam 😀 )
Amúgy sztár elkapók is lesznek piacon, valamikor blogon, mintha írtam is volna őket, de vissza nem keresem.Deny

E-A-G-L-E-S EAGLES !
több mint 13 éve
Azért rinyál, de reklámpénzből simán szed annyit, mint a csapatunk nagyobbik fele 5 éve alatt...Amúgy sztár elkapók is lesznek piacon, valamikor blogon, mintha írtam is volna őket, de vissza nem keresem.
több mint 13 éve
Kb egy hete tweetelte DeSean:"IM FROM WHERE UR HU$$LE DETERMINES UR SALARY"
Szóval...
Don't talk the walk, Walk the talk!
több mint 13 éve
Shady a Pro Bowl-on:http://www.youtube.com/watch?v=HuFFtuCwr0Q
Sok értelmes dolog nincsen benne, de legalább annyit tudunk, hogy McNabb után azért Shady személyében is ott a vicces-Eagle 😀
több mint 13 éve
NA nálunk se sokkal több 😀??? Utál itt lenni vagy mi? 😀 Azért ez rossz hasonlat. Szval Buffaloban Petersnek mekkora esélye volt rájátszásba jutni vagy SB-t nyerni az Ő tehetségével?GreengoDeSean elmenetele mez eladás szempontjából is rosszul érintené Philadelphiát. A fiatalok szinte csak DeSean mezben pózolnak. Igaz most majd jön #25 😀Peters dög lusta volt mielőtt átjött Buffaloból. Baszott szar volt, de direkt. DeSean ugyan ez lesz. HA megtartjuk és megkapja a lóvét nem biztos hogy a teljesítménye is olyan jó lesz, de ha máshol kapja meg akkor tuti kúrva jól fog játszani.Shawn84
Meg amúgy bírom a srácot. Ő stílusosan geci 😀 Meg itt is jó arcnak tűnik 😀
http://www.youtube.com/watch?v=k8pT6m8CJME
Csak lényegében idén bebizonyította, hogy a pénz igenis nagyon fontos számára (amit 100%osan meg tudok érteni). De ebből azt is le lehet vonni, hogy ha most kap kb 20 milla garantált szerződést, akkor hova küzdjön. Jó nagy eséllyel nem ez lenne, mert szereti a rivaldafényt azt meg csak akkor kap, ha jó, de hát akkor is.
Végül is Peters-re is azt mondták, hogy lehet nálunk még jobban belustul aztán nagyon nem ez lett.Bébé