Kedves visszatérők: újra működik a regisztráció és az elfelejtett jelszó kiküldése emailben!

Philadelphia Eagles

62 feliratkozó

több mint 14 éve
skizofita Philadelphia Eagles Clemson Tigers 651 — Times are hard for dreamers!
...illetve látogató is van 80 naponta nagyjából.Deny
Ezt a leendő szponzor akár félre is érthetné, LOL 😂

"Garaba gurít!!!... fölé." (Vitár R.)
több mint 14 éve
Greengo Philadelphia Eagles Alabama Crimson Tide 9 333 — Eagles fan
Tippverseny a 12. hétre: http://philly.blog.hu/2011/11/25/week_12_tippverseny

E-A-G-L-E-S EAGLES !
több mint 14 éve
BleedingGreen Philadelphia Eagles Penn State Nittany Lions 2 431 — Beware the Slim Reaper!
Alapvetően egyetértek, legjobb védekezés a támadás, kettős értelemben is: front4 tól kéne nagyon jó teljesítmény + az offense birtokolja sokat a labdát.

Azt viszont nem lehet várni, hogy minden egyes passz playben nyomás legyen Bradyn, úgyhogy a kérdésre válaszolva: Welker ellen szerintem öngyilkosság a zóna, legalábbis ahogy mi játsszuk. 😀 Nagyon jól találja meg a réseket a zónák között és ha egyszer megkapja és rögtön nem szerelik le, akkor YAC-t is keményen hozza. Emberezést valamivel jobb megoldásnak tartanám. Valószínűleg egy fizikálisabb CB-t fogunk rá állítani. Talán többnyire Hansont, mert Aso (ha játszik) valószínűleg a Hernandez/Gronkowskival lesz elfoglalva. Az emberezés is csak addig működhet jól, hogy meg kell próbálni jammelni a LOS-en, ha ez nem sikerül, akkor Hanson max annyit tehet, hogy gyorsan leszereli az elkapás után. Persze a valóságban helyzettől függően úgyis keverni fogjuk a zónát és az emberfogást.BleedingGreen
Ebben van az igazság.Viszont Bradyék sem hülyék és menni fog ezerrel a no hudle meg a 1-3step drop.Greengo
Én is ettől félek, főleg, hogy az előző meccs végén is botrányosan szarok voltunk a hurry up offense ellen.

több mint 14 éve
Greengo Philadelphia Eagles Alabama Crimson Tide 9 333 — Eagles fan
Alapvetően egyetértek, legjobb védekezés a támadás, kettős értelemben is: front4 tól kéne nagyon jó teljesítmény + az offense birtokolja sokat a labdát.

Azt viszont nem lehet várni, hogy minden egyes passz playben nyomás legyen Bradyn, úgyhogy a kérdésre válaszolva: Welker ellen szerintem öngyilkosság a zóna, legalábbis ahogy mi játsszuk. 😀 Nagyon jól találja meg a réseket a zónák között és ha egyszer megkapja és rögtön nem szerelik le, akkor YAC-t is keményen hozza. Emberezést valamivel jobb megoldásnak tartanám. Valószínűleg egy fizikálisabb CB-t fogunk rá állítani. Talán többnyire Hansont, mert Aso (ha játszik) valószínűleg a Hernandez/Gronkowskival lesz elfoglalva. Az emberezés is csak addig működhet jól, hogy meg kell próbálni jammelni a LOS-en, ha ez nem sikerül, akkor Hanson max annyit tehet, hogy gyorsan leszereli az elkapás után. Persze a valóságban helyzettől függően úgyis keverni fogjuk a zónát és az emberfogást.BleedingGreen
Ebben van az igazság.Viszont Bradyék sem hülyék és menni fog ezerrel a no hudle meg a 1-3step drop.

E-A-G-L-E-S EAGLES !
több mint 14 éve
BleedingGreen Philadelphia Eagles Penn State Nittany Lions 2 431 — Beware the Slim Reaper!
Joselio Hanson told Philly reporters that Asomugha’s injury “looked bad but he’ll be alright.”

Talán mégse olyan súlyos, de az, hogy hordágyon vitték le nem valami jó jel.BleedingGreen
kiváncsi vagyok mit fogunk kezdeni Welkerrel.... esetleg ráálítanak vkit,egyetlen akinek esélye van Aso, de sztem Welkernek van olyan lábmunkája, h könnyedén megizzasztja még őt is... vagy zónázunk tovább? szerintetek?EaRl
Hát elnézve Aso szép munkáját Cruz-on, nem tudom mennyivel vagyunk előrébb ha embereztetjük Welkeren. Én megmondom őszintén, hogy szerintem nagyobb hangsúlyt kell arra fektetni, hogy Tomyboynak ne legyen ideje. Aztán Welker futkározhat, ha nem kap labdát.Eazzy

Azt viszont nem lehet várni, hogy minden egyes passz playben nyomás legyen Bradyn, úgyhogy a kérdésre válaszolva: Welker ellen szerintem öngyilkosság a zóna, legalábbis ahogy mi játsszuk. 😀 Nagyon jól találja meg a réseket a zónák között és ha egyszer megkapja és rögtön nem szerelik le, akkor YAC-t is keményen hozza. Emberezést valamivel jobb megoldásnak tartanám. Valószínűleg egy fizikálisabb CB-t fogunk rá állítani. Talán többnyire Hansont, mert Aso (ha játszik) valószínűleg a Hernandez/Gronkowskival lesz elfoglalva. Az emberezés is csak addig működhet jól, hogy meg kell próbálni jammelni a LOS-en, ha ez nem sikerül, akkor Hanson max annyit tehet, hogy gyorsan leszereli az elkapás után. Persze a valóságban helyzettől függően úgyis keverni fogjuk a zónát és az emberfogást.

több mint 14 éve
Eazzy Philadelphia Eagles 5 291 — No one likes us, cause no one like us
Joselio Hanson told Philly reporters that Asomugha’s injury “looked bad but he’ll be alright.”

Talán mégse olyan súlyos, de az, hogy hordágyon vitték le nem valami jó jel.BleedingGreen
kiváncsi vagyok mit fogunk kezdeni Welkerrel.... esetleg ráálítanak vkit,egyetlen akinek esélye van Aso, de sztem Welkernek van olyan lábmunkája, h könnyedén megizzasztja még őt is... vagy zónázunk tovább? szerintetek?EaRl
Hát elnézve Aso szép munkáját Cruz-on, nem tudom mennyivel vagyunk előrébb ha embereztetjük Welkeren. Én megmondom őszintén, hogy szerintem nagyobb hangsúlyt kell arra fektetni, hogy Tomyboynak ne legyen ideje. Aztán Welker futkározhat, ha nem kap labdát.

Don't talk the walk, Walk the talk!
több mint 14 éve
EaRl Philadelphia Eagles 598 — Chip Kelly fan

kiváncsi vagyok mit fogunk kezdeni Welkerrel.... esetleg ráálítanak vkit,egyetlen akinek esélye van Aso, de sztem Welkernek van olyan lábmunkája, h könnyedén megizzasztja még őt is... vagy zónázunk tovább? szerintetek?
több mint 14 éve

Talán mégse olyan súlyos, de az, hogy hordágyon vitték le nem valami jó jel.

több mint 14 éve
dande2 Philadelphia Eagles Penn State Nittany Lions 48 760 — Így remélem megfelelek nektek.....
Heti tippek: http://philly.blog.hu/2011/11/24/12_het_27Shawn84
Na Deny mégse vállaltad be? Bebé meg úgy van vele hogy már mindegy 😛 Ja ez még Aso kiesése előtt készült?
több mint 14 éve
Shawn84 Philadelphia Eagles North Carolina Tar Heels 8 536
Heti tippek: http://philly.blog.hu/2011/11/24/12_het_27
több mint 14 éve
dande2 Philadelphia Eagles Penn State Nittany Lions 48 760 — Így remélem megfelelek nektek.....
C. Marhs time úgyis reklamáltuk 😛
több mint 14 éve
Shadowt5 Philadelphia Eagles 310 — Eagles fan
Asomugha megsérült edzésen. Több info még nincsDeny
Azt írják térdsérülés, többet én sem tudok. Ez nagyon "hiányzott"...

több mint 14 éve
Deny 5 832 — Z-O-U!!!
Asomugha megsérült edzésen. Több info még nincs
több mint 14 éve
EaRl Philadelphia Eagles 598 — Chip Kelly fan
Nagyon állat bár én egy kukkot nem értek a szövegből de a hangulat zseniális.

Ginats Bengals és Ravens fanoknak is szeretettel 😀

http://www.nfl.com/videos/nfl-films-sound-efx/09000d5d8246739f/Sound-FX-Intra-division-battles?module=HP11_content_streamdande
ránézésre nem ien hangot tippeltem volna Ed Reed-nek 😀
több mint 14 éve
Nagyon állat bár én egy kukkot nem értek a szövegből de a hangulat zseniális.

Ginats Bengals és Ravens fanoknak is szeretettel 😀

http://www.nfl.com/videos/nfl-films-sound-efx/09000d5d8246739f/Sound-FX-Intra-division-battles?module=HP11_content_stream
több mint 14 éve
Janek Philadelphia Eagles Florida Gators 17 100 — Apu ökölbeszorított keze
gondolom első körben amicucos cégeket kéne megkeresni ...

több mint 14 éve
Deny 5 832 — Z-O-U!!!
Milyen támogatóra gondolsz?Janek
Bármilyen messiás jó nekünk.
Igazából értelemszerűen hirdetőkre gondoltunk, most már azért lassan facebook oldalunkat is 100 felé toltuk, illetve látogató is van 80 naponta nagyjából. Persze, néha van +50-es nap, néha -40-es.
több mint 14 éve
Milyen támogatóra gondolsz?

több mint 14 éve
Deny 5 832 — Z-O-U!!!
Andy Reid interjú, kb. semmit nem mond, de olvassátok azért 😀 http://philly.blog.hu/2011/11/24/interju_andy_reid_by_moonshiner

Egyúttal házit is adnék mindenkinek. Hétvégén Sport TV-s meccs lesz a miénk a Pats ellen, ezért bombázza mindenki Ricsit a blog elérhetőségével, jöjjenek szépen olvasók, majd mi is készülünk áradatra 😀 lletve, ha valaki olyan szépen fogalmazza meg, hogy burkoltan átjöjjön, hogy egy igazán jó szponzort szeretnék oldalnak, az piros pontot meg mondjuk egy sört, bambit kaphat. Nem sokat akarok egyelőre még lelőni, de tényleg jó lenne a támogató, lassan kezdjük kinőni a blogot, lehet egy újabb offseason és szezon már nem férne itt bele... 😉
több mint 14 éve
Deny 5 832 — Z-O-U!!!
Amúgy Andy szerint a Pats a legtehetségesebb csapat az eddigi ellenfeleink közül.Deny
Brady: Coach Belichick said last night this is the best team that we've played all year. That says a lot. I think they're talented at every position.

A két draftmágus megint egyeztetett. 😊DoM
Meccs előtt már szerintem le is beszélik, hogy az 5. vagy 6. körben lesz-e trade, és tavaly Pats adott ingyen picket a szokásos cseréért, így idén várhatólag mi fogunk 😀
több mint 14 éve
DoM New England Patriots Northwestern Wildcats 5 165 — vaccpáör fan
Amúgy Andy szerint a Pats a legtehetségesebb csapat az eddigi ellenfeleink közül.Deny
Brady: Coach Belichick said last night this is the best team that we've played all year. That says a lot. I think they're talented at every position.

A két draftmágus megint egyeztetett. 😊
több mint 14 éve
Deny 5 832 — Z-O-U!!!
Mondjuk azért én se vagyok optimista, egyenesen gyűlölöm, amikor valaki a PO-esélyekről beszél nálunk.

Amúgy sikeres a szezon, meglepetésre nem mi vagyunk a legtöbb misstacklet gyártó csapat. 521 tackle kísérletük volt, ebből 69 nem jött össze, azaz 13.2%-ban hibázzuk el a szerelést. (A Buccs nyert 15%-kal)
több mint 14 éve
Janek igazi pozitív töltet a topikban 😀Eazzy
Én vagyok aki nem engedi,hogy nagy csalódásba essünk

(sajna)

én is boldogan tapsikolnék ha sok jót látnék de sajna nem...

igaz én nem is vártam sb-t idén

több mint 14 éve
Más, volt kis roster változás. Zane Taylor, C érkezett a PS-be. Sokáig a Buccs PS-ben volt korábban. 23 éves, nem vitték el drafton, nyáron szerezte meg Jets UDFA-ként. Háromszor volt az MWC évvégi cspatába beválasztva, 38-szor kezdett a Utah színeiben. Kezdetben RG volt, később lett C. Hely azért volt neki, mert múlt héten Chad Hall fel lett ugye hozva és nem pótoltuk azóta azt a spotot.

Az elmúlt 4 hétben másodszorra lett a támadófalunk a heti Madden Protectors nyertese. Minden héten a legjobb támadófal kapja a ligából (csak protection számít, futások támogatása nem). Mi vagyunk az egyetlenek, akiknek idén 2-szer is sikerült megnyerni 11 hét alatt a díjat. Ezzel jelenleg a legnagyobb esélyesei vagyunk a díjnak év végén is, melyet Super Bowl előtt hírdet ki John Madden.Deny
Na ezt se gondoltuk év elején, kezd beérni Mudd munkája 😊 Mi lenne itt ha egy Manning dobálna mögötte (nem Eli 😛 )
több mint 14 éve
Deny 5 832 — Z-O-U!!!
Más, volt kis roster változás. Zane Taylor, C érkezett a PS-be. Sokáig a Buccs PS-ben volt korábban. 23 éves, nem vitték el drafton, nyáron szerezte meg Jets UDFA-ként. Háromszor volt az MWC évvégi cspatába beválasztva, 38-szor kezdett a Utah színeiben. Kezdetben RG volt, később lett C. Hely azért volt neki, mert múlt héten Chad Hall fel lett ugye hozva és nem pótoltuk azóta azt a spotot.

Az elmúlt 4 hétben másodszorra lett a támadófalunk a heti Madden Protectors nyertese. Minden héten a legjobb támadófal kapja a ligából (csak protection számít, futások támogatása nem). Mi vagyunk az egyetlenek, akiknek idén 2-szer is sikerült megnyerni 11 hét alatt a díjat. Ezzel jelenleg a legnagyobb esélyesei vagyunk a díjnak év végén is, melyet Super Bowl előtt hírdet ki John Madden.