NFL eredménykövetés
- 1 aktív topik
Indianapolis Colts - San Francisco 49ers
9
3
Philadelphia Eagles
Fly Eagles fly 😊
99,9 százalék. De ha nyerünk így is, nem bánom 😛Hopp megint gémdéj. Reméljük részünkről upsszettel megbolondítva 😊Talán nagyobb ellenállást fejtünk ki, mint ATL 😉
dande
petey
Hopp megint gémdéj. Reméljük részünkről upsszettel megbolondítva 😊Talán nagyobb ellenállást fejtünk ki, mint ATL 😉
dande
Állítólag Brooks nem teljesen 100s őt segítheti pihentetéssel pár snapben.Dickerson várhatóan G poziban debütálhat vasárnap. Egyelőre McLeod az, aki biztosan out.És ki helyett? Gondolom par snapet kap
dande
Janek
Dickerson várhatóan G poziban debütálhat vasárnap. Egyelőre McLeod az, aki biztosan out.És ki helyett? Gondolom par snapet kap
dande
.@EWIL23 was all smiles during his first game as an Eagle. Find out why in this edition of Audible, presented by @DraftKings.#FlyEaglesFly pic.twitter.com/W3wbsDdAzQ
— Philadelphia Eagles (@Eagles) September 16, 2021
Elsőre néztem a képet, mondom ki a fene az az Alen, ha a képen Hurts van?! 😅
Matthew99

A baseball 90% fejjáték. A másik fele fizikai. Nincs ez elbaszva, csak másra lesz jó. A legrosszabb, mikor a hülyeség szorgalommal párosul.
Jason Kelce explains why he colored his hair blond: https://t.co/FMcJzBwCAm
— Bleeding Green Nation (@BleedingGreen) September 16, 2021
inkább a futástól aggódj első körben 😊Gyertek. 😊 Bár Deboot illetve Kittlet nem tudom hogyan állítjuk meg (sanszos, hogy fogok bosszankodni miattuk, hogy megint elkapták) illetve a másik oldalon Bosát, de hátha. Pittsről is hasonlóan gondoltam 😛 😉Tetszett a meccs. Az elején mondjuk szarrá futották a csapatot kérdés,hogy a D oldotta meg vagy a falcons…megyünk 😼
A draftoltak jol mutatkoztak be.
Next please
Janek
petey
dande
mi amúgy legendásan nem tudunk védekezni futkározós QB-k ellen, plusz Verrett is kidőlt, nem tudom hogy ki fog futni az elkapóitokkal 😕
meg a DL-etek sem egy népünnepély.
ha felrakunk megint 40+ pontot akkor nyerhetünk 😀
Gyertek. 😊 Bár Deboot illetve Kittlet nem tudom hogyan állítjuk meg (sanszos, hogy fogok bosszankodni miattuk, hogy megint elkapták) illetve a másik oldalon Bosát, de hátha. Pittsről is hasonlóan gondoltam 😛 😉Tetszett a meccs. Az elején mondjuk szarrá futották a csapatot kérdés,hogy a D oldotta meg vagy a falcons…megyünk 😼
Next please
Janek
petey
Hogyan segítsd az irányítódat, na ezek az izgalmas dolgok 😊Már az egyetemen is csinált hasonlókat. Nem káposztalé van a fejében.
dande
11:50-től:
youtu.be/p6z5nnXgVFk?t=710

Tetszett a meccs. Az elején mondjuk szarrá futották a csapatot kérdés,hogy a D oldotta meg vagy a falcons…megyünk 😼
Next please
Janek
Next please
Isaac Seumalo was the 2nd highest graded pass blocking OL in week 1, per PFF (highest among all guards).#Eagles pic.twitter.com/9Ec8auXI5j
— Thomas R. Petersen (@thomasrp93) September 14, 2021
Stoutland még a végén Seuból is játékost farag, valóban hihetetlen ez a pali.
listen for DeVonta Smith calling out the CB blitz at the bottom of the screen.
— Nate Tice (@Nate_Tice) September 13, 2021
WRs are taught to yell "Cat!" with these blitzes (which is code name a lot of places for CB Blitz).
Good to see from a rookie in his first game. Amongst all the other awesome things he did. pic.twitter.com/mk1hhiP7Qw
Tehetségesnek tűnik.Bár ennek semmi köze ahhoz, amit beraktál 😊
Jalen Hurts now has three games with 250 passing yards and 60 rushing yards. Only six players in NFL history have more in their career:
— Reuben Frank (@RoobNBCS) September 13, 2021
7 … Cam
7 … Russell Wilson
5 … Randall, Vick, Steve Young
4 … Donovan
3 … Hurts, Gannon, Murray
He's started five games.@Stathead
iktriad

A baseball 90% fejjáték. A másik fele fizikai. Nincs ez elbaszva, csak másra lesz jó. A legrosszabb, mikor a hülyeség szorgalommal párosul.
Young nucleus gives Eagles something that's been missing for years
www.thescore.com/s/18987052