Philadelphia Eagles
62 feliratkozó
több mint 4 éve
En meg ketelkedem, hogy Ballard van a masik oldalon. 🙂Úgy tűnik sikerült jegelni kicsit a Wentz tradet? Ahhoz képest, hogy mindjárt meglesz....Az a baj, hogy ez nem jegelés, hanem inkább buktát jelez. Minél később tradeljük el a múlt heti riportok függvényében, annál kevesebb lesz az érték. Ha Howie anélkül tervezte meg ezt az egész médiahadjáratot, hogy lett volna egy elfogadható ajánlat a zsebében, akkor tényleg egy komoly red flag van az FO-ban.
dande
Fosok tőle, hogy Ballard zsebében van minden kártya és lerabol minket. Kezdek nagyon nem jót érezni - még a mai este oké, de ha holnap reggel úgy kelünk hogy nincs trade, akkor komoly gondok vannak.
Hulkeinstein
Szerintem a Bears lesz a befuto, Ballardbol nem nezem ki egyszeruen, hogy ha egy Staffordert ugy tett ajanlatot, hogy az elso korunket volt volt hajlando felajanlani, csak egy csomag kesobbi picket, akkor Wentzert sem gondolnam, hogy fog.
Es Ballard allasa biztos. A Bearsnel ellenben sokaknak ketyeg az orajuk.
Egyebkent azt nem gondolnam, hogy itt a csere problemaba utkozott, szerintem Roseman szimplan probalja nyomni a vevoket, es belehuzni egy licithaboruba, hogy minel tobbet ki tudjon sajtolni Wentzert.
Colts-fankent remelem, nem nalunk kot ki. Meg olcson sem orulnek neki, hat meg dragan.
több mint 4 éve
Úgy tűnik sikerült jegelni kicsit a Wentz tradet? Ahhoz képest, hogy mindjárt meglesz....Az a baj, hogy ez nem jegelés, hanem inkább buktát jelez. Minél később tradeljük el a múlt heti riportok függvényében, annál kevesebb lesz az érték. Ha Howie anélkül tervezte meg ezt az egész médiahadjáratot, hogy lett volna egy elfogadható ajánlat a zsebében, akkor tényleg egy komoly red flag van az FO-ban.
dande
Fosok tőle, hogy Ballard zsebében van minden kártya és lerabol minket. Kezdek nagyon nem jót érezni - még a mai este oké, de ha holnap reggel úgy kelünk hogy nincs trade, akkor komoly gondok vannak.
több mint 4 éve
Úgy tűnik sikerült jegelni kicsit a Wentz tradet? Ahhoz képest, hogy mindjárt meglesz....
több mint 4 éve
With Dave Ragone leaving to become the Falcons offensive coordinator, the Bears have promoted John DeFilippo to pass game coordinator, along with quarterbacks coach.na ez vajon hova vezet 🙂
több mint 4 éve
Jemal Singleton vette át Duce örökségét. Reméljük a színvonalat is legalább tartja.
több mint 4 éve
Nyilván ebbe Gannonak a DCnek is van beleszólása. Leonardot ugye ismeri, de kötve hiszem hogy őt adnák.Akkor már inkább Roquan Smith lehet érdekes nektek. Remek szezonból érkezik, 3 évet játszott ő is. Jövőre lejár a szerződése, de az 5. éve felvehető.Továbbra is ti és a Colts vagytok a befutók és állítólag a két LB közül is szeretnénk valamelyiket Macket vagy Leonardot.... Ezért is írtam, hogy még a végén rajtunk marad...Na gyorsan jöjjenek a hírek/dőljön el mi lesz Wentzzel, aztán haladjunk a draft felé és kezdődjön az új idény mert ez az éjszaka katasztrófa volt 😛Szerintem ma lesz bejelentés.
dande
Helyi beatwriterektől mit hallani?
tüsi91
dande
tüsi91
több mint 4 éve
Akkor már inkább Roquan Smith lehet érdekes nektek. Remek szezonból érkezik, 3 évet játszott ő is. Jövőre lejár a szerződése, de az 5. éve felvehető.Továbbra is ti és a Colts vagytok a befutók és állítólag a két LB közül is szeretnénk valamelyiket Macket vagy Leonardot.... Ezért is írtam, hogy még a végén rajtunk marad...Na gyorsan jöjjenek a hírek/dőljön el mi lesz Wentzzel, aztán haladjunk a draft felé és kezdődjön az új idény mert ez az éjszaka katasztrófa volt 😛Szerintem ma lesz bejelentés.
dande
tüsi91
dande
több mint 4 éve
Továbbra is ti és a Colts vagytok a befutók és állítólag a két LB közül is szeretnénk valamelyiket Macket vagy Leonardot.... Ezért is írtam, hogy még a végén rajtunk marad...Na gyorsan jöjjenek a hírek/dőljön el mi lesz Wentzzel, aztán haladjunk a draft felé és kezdődjön az új idény mert ez az éjszaka katasztrófa volt 😛Szerintem ma lesz bejelentés.
dande
tüsi91
több mint 4 éve
Na gyorsan jöjjenek a hírek/dőljön el mi lesz Wentzzel, aztán haladjunk a draft felé és kezdődjön az új idény mert ez az éjszaka katasztrófa volt 😛Szerintem ma lesz bejelentés.
dande
több mint 4 éve
Na gyorsan jöjjenek a hírek/dőljön el mi lesz Wentzzel, aztán haladjunk a draft felé és kezdődjön az új idény mert ez az éjszaka katasztrófa volt 😛
több mint 4 éve
Screenshotot kérek majd 😀Van egy olyan érzésem, hogy ez a Wentz csere dolog vagy be fog sülni és marad nálunk, vagy rosszul jövünk ki a cseréből. De ne legyen igazam 😊...az a lényeg, hogy Chiefs legalább 30 pontot szerezzen! 😀
Ma éjjel pedig kérdés, lesz-e olyan jó meccs, és pont/yard háború mint a mi SBnk volt? 😊
dande
tûzoltó
több mint 4 éve
Van egy olyan érzésem, hogy ez a Wentz csere dolog vagy be fog sülni és marad nálunk, vagy rosszul jövünk ki a cseréből. De ne legyen igazam 😊...az a lényeg, hogy Chiefs legalább 30 pontot szerezzen! 😀
Ma éjjel pedig kérdés, lesz-e olyan jó meccs, és pont/yard háború mint a mi SBnk volt? 😊
dande
több mint 4 éve
Van egy olyan érzésem, hogy ez a Wentz csere dolog vagy be fog sülni és marad nálunk, vagy rosszul jövünk ki a cseréből. De ne legyen igazam 😊Ma éjjel pedig kérdés, lesz-e olyan jó meccs, és pont/yard háború mint a mi SBnk volt? 😊
Szerkesztette: dande2
több mint 4 éve
Nem tudom mi lehet az, de a pl Bearsnek tudtommal sok pickje nincs.....De van egy Nick Folesa! 😊
dande
iktriad
Source is telling me Bears deal for Wentz is close. Foles is speculated to be included with another offensive player and a first rounder. Buckle up.
— Natalie Egenolf (@NatalieEgenolf) February 7, 2021
több mint 4 éve
Carson Wentz trade news: 3:15 PM
— CBS Sports HQ (@CBSSportsHQ) February 6, 2021
Miles Sanders IG story: 3:19 PM
🤔 pic.twitter.com/oiSptH0vIp
Azért ez kicsit erōs jelzés a csapaton belüli "népszerűség"ől 😛
több mint 4 éve
Jó ez a Wentz trade dolog csak mennyi picket tudtok érte adni
több mint 4 éve
A kérdés csupán az Höri eljinxelte vagy sem 😛Ha igen, felkerül a padawan watchlistemre.
dande
több mint 4 éve
A kérdés csupán az Höri eljinxelte vagy sem 😛
több mint 4 éve
Nem tudom mi lehet az, de a pl Bearsnek tudtommal sok pickje nincs.....De van egy Nick Folesa! 😊
dande
iktriad
Nem gondolnàm, hogy benne ismét gondolkodnánk 😊 😛 Egyébként ha értékes játékos jönne még az a cap helyzetünket nem segítené.... még ha az túlértékelt is 😀Nem tudom mi lehet az, de a pl Bearsnek tudtommal sok pickje nincs.....De van egy Nick Folesa! 😊
dande
iktriad
több mint 4 éve
dande
több mint 4 éve
Nem tudom mi lehet az, de a pl Bearsnek tudtommal sok pickje nincs.....
több mint 4 éve
Wentz távozóban Schefter szerint.Eagles are expected to trade Carson Wentz in the coming days in what would be the latest blockbuster QB deal to rock the NFL, sources tell @mortreport and me. The most pertinent questions now become where, when and for what. But it could happen as early as this week.
— Adam Schefter (@AdamSchefter) February 6, 2021
több mint 4 éve
Amennyiben ez jó munka..............................akkor mind1 is. Sb csapatból botom 5...ehhez kell a a tehetség. 😀Ilyen kihívások elé ne állíts 😀Gondolkozz!Ébresztő!Ez kinek szólt? Nem mi játszunk SBt 😛 A trade hírt meg "epedve várjuk" 😀
Greengo
dande
Greengo
Illetve ha arra gondolsz, odakint már ébren vannak csak lassan csordogálnak a hírek. Jó munkához idő kell 😊
dande
Szerkesztette: Greengo

E-A-G-L-E-S EAGLES !
több mint 4 éve
Ilyen kihívások elé ne állíts 😀Gondolkozz!Ébresztő!Ez kinek szólt? Nem mi játszunk SBt 😛 A trade hírt meg "epedve várjuk" 😀
Greengo
dande
Greengo
Illetve ha arra gondolsz, odakint már ébren vannak csak lassan csordogálnak a hírek. Jó munkához idő kell 😊
Szerkesztette: dande2