Philadelphia Eagles

62 feliratkozó

több mint 4 éve
Stez SMU Mustangs 46 866 — Whoops, looks like something went wrong.
Úgy tűnik sikerült jegelni kicsit a Wentz tradet? Ahhoz képest, hogy mindjárt meglesz....
dande
Az a baj, hogy ez nem jegelés, hanem inkább buktát jelez. Minél később tradeljük el a múlt heti riportok függvényében, annál kevesebb lesz az érték. Ha Howie anélkül tervezte meg ezt az egész médiahadjáratot, hogy lett volna egy elfogadható ajánlat a zsebében, akkor tényleg egy komoly red flag van az FO-ban.

Fosok tőle, hogy Ballard zsebében van minden kártya és lerabol minket. Kezdek nagyon nem jót érezni - még a mai este oké, de ha holnap reggel úgy kelünk hogy nincs trade, akkor komoly gondok vannak.
Hulkeinstein
En meg ketelkedem, hogy Ballard van a masik oldalon. 🙂
Szerintem a Bears lesz a befuto, Ballardbol nem nezem ki egyszeruen, hogy ha egy Staffordert ugy tett ajanlatot, hogy az elso korunket volt volt hajlando felajanlani, csak egy csomag kesobbi picket, akkor Wentzert sem gondolnam, hogy fog.

Es Ballard allasa biztos. A Bearsnel ellenben sokaknak ketyeg az orajuk.

Egyebkent azt nem gondolnam, hogy itt a csere problemaba utkozott, szerintem Roseman szimplan probalja nyomni a vevoket, es belehuzni egy licithaboruba, hogy minel tobbet ki tudjon sajtolni Wentzert.

Colts-fankent remelem, nem nalunk kot ki. Meg olcson sem orulnek neki, hat meg dragan.

több mint 4 éve
Hulkeinstein Philadelphia Eagles Oregon Ducks 2 926 — Eagles & Seahawks fan
Úgy tűnik sikerült jegelni kicsit a Wentz tradet? Ahhoz képest, hogy mindjárt meglesz....
dande
Az a baj, hogy ez nem jegelés, hanem inkább buktát jelez. Minél később tradeljük el a múlt heti riportok függvényében, annál kevesebb lesz az érték. Ha Howie anélkül tervezte meg ezt az egész médiahadjáratot, hogy lett volna egy elfogadható ajánlat a zsebében, akkor tényleg egy komoly red flag van az FO-ban.

Fosok tőle, hogy Ballard zsebében van minden kártya és lerabol minket. Kezdek nagyon nem jót érezni - még a mai este oké, de ha holnap reggel úgy kelünk hogy nincs trade, akkor komoly gondok vannak.
több mint 4 éve
dande2 Philadelphia Eagles Penn State Nittany Lions 46 177 — Így remélem megfelelek nektek.....
több mint 4 éve
karmïgran Philadelphia Eagles 1 102 — Crafted with Pride in Philadelphia
With Dave Ragone leaving to become the Falcons offensive coordinator, the Bears have promoted John DeFilippo to pass game coordinator, along with quarterbacks coach.

na ez vajon hova vezet 🙂
több mint 4 éve
dande2 Philadelphia Eagles Penn State Nittany Lions 46 177 — Így remélem megfelelek nektek.....
Jemal Singleton vette át Duce örökségét. Reméljük a színvonalat is legalább tartja.
több mint 4 éve
Na gyorsan jöjjenek a hírek/dőljön el mi lesz Wentzzel, aztán haladjunk a draft felé és kezdődjön az új idény mert ez az éjszaka katasztrófa volt 😛
dande
Szerintem ma lesz bejelentés.

Helyi beatwriterektől mit hallani?
tüsi91
Továbbra is ti és a Colts vagytok a befutók és állítólag a két LB közül is szeretnénk valamelyiket Macket vagy Leonardot.... Ezért is írtam, hogy még a végén rajtunk marad...
dande
Akkor már inkább Roquan Smith lehet érdekes nektek. Remek szezonból érkezik, 3 évet játszott ő is. Jövőre lejár a szerződése, de az 5. éve felvehető.
tüsi91
Nyilván ebbe Gannonak a DCnek is van beleszólása. Leonardot ugye ismeri, de kötve hiszem hogy őt adnák.
több mint 4 éve
tüsi91 Chicago Bears 11 023
Na gyorsan jöjjenek a hírek/dőljön el mi lesz Wentzzel, aztán haladjunk a draft felé és kezdődjön az új idény mert ez az éjszaka katasztrófa volt 😛
dande

tüsi91
Továbbra is ti és a Colts vagytok a befutók és állítólag a két LB közül is szeretnénk valamelyiket Macket vagy Leonardot.... Ezért is írtam, hogy még a végén rajtunk marad...
dande
Akkor már inkább Roquan Smith lehet érdekes nektek. Remek szezonból érkezik, 3 évet játszott ő is. Jövőre lejár a szerződése, de az 5. éve felvehető.
több mint 4 éve
dande

tüsi91
több mint 4 éve
tüsi91 Chicago Bears 11 023
dande

több mint 4 éve
Greengo Philadelphia Eagles Alabama Crimson Tide 9 282 — Eagles fan

E-A-G-L-E-S EAGLES !
több mint 4 éve
több mint 4 éve
Van egy olyan érzésem, hogy ez a Wentz csere dolog vagy be fog sülni és marad nálunk, vagy rosszul jövünk ki a cseréből. De ne legyen igazam 😊

Ma éjjel pedig kérdés, lesz-e olyan jó meccs, és pont/yard háború mint a mi SBnk volt? 😊
dande
...az a lényeg, hogy Chiefs legalább 30 pontot szerezzen! 😀
tûzoltó
Screenshotot kérek majd 😀
több mint 4 éve
tûzoltó Philadelphia Eagles 860
Van egy olyan érzésem, hogy ez a Wentz csere dolog vagy be fog sülni és marad nálunk, vagy rosszul jövünk ki a cseréből. De ne legyen igazam 😊

Ma éjjel pedig kérdés, lesz-e olyan jó meccs, és pont/yard háború mint a mi SBnk volt? 😊
dande
...az a lényeg, hogy Chiefs legalább 30 pontot szerezzen! 😀
több mint 4 éve

Szerkesztette: dande2
több mint 4 éve
Tony Adams Indianapolis Colts 5 840 — Colts Fan
Nem tudom mi lehet az, de a pl Bearsnek tudtommal sok pickje nincs.....
dande
De van egy Nick Folesa! 😊
iktriad
több mint 4 éve

Azért ez kicsit erōs jelzés a csapaton belüli "népszerűség"ől 😛
több mint 4 éve
TSzabi Carolina Panthers Penn State Nittany Lions 4 156
Jó ez a Wentz trade dolog csak mennyi picket tudtok érte adni
több mint 4 éve
iktriad Jacksonville Jaguars 83 654 — GoT Survivor, GM Game 2018, NBA Fantasy 2020 winner
A kérdés csupán az Höri eljinxelte vagy sem 😛
dande
Ha igen, felkerül a padawan watchlistemre.
több mint 4 éve
A kérdés csupán az Höri eljinxelte vagy sem 😛
több mint 4 éve
dande
iktriad
dande
iktriad
Nem gondolnàm, hogy benne ismét gondolkodnánk 😊 😛 Egyébként ha értékes játékos jönne még az a cap helyzetünket nem segítené.... még ha az túlértékelt is 😀
több mint 4 éve
iktriad Jacksonville Jaguars 83 654 — GoT Survivor, GM Game 2018, NBA Fantasy 2020 winner
dande
több mint 4 éve
több mint 4 éve
Wentz távozóban Schefter szerint.
több mint 4 éve
Greengo Philadelphia Eagles Alabama Crimson Tide 9 282 — Eagles fan
Ébresztő!
Greengo
Ez kinek szólt? Nem mi játszunk SBt 😛 A trade hírt meg "epedve várjuk" 😀
dande
Gondolkozz!
Greengo
Ilyen kihívások elé ne állíts 😀

Illetve ha arra gondolsz, odakint már ébren vannak csak lassan csordogálnak a hírek. Jó munkához idő kell 😊
dande
Amennyiben ez jó munka..............................akkor mind1 is. Sb csapatból botom 5...ehhez kell a a tehetség. 😀

Szerkesztette: Greengo

E-A-G-L-E-S EAGLES !
több mint 4 éve
Ébresztő!
Greengo
Ez kinek szólt? Nem mi játszunk SBt 😛 A trade hírt meg "epedve várjuk" 😀
dande
Gondolkozz!
Greengo
Ilyen kihívások elé ne állíts 😀

Illetve ha arra gondolsz, odakint már ébren vannak csak lassan csordogálnak a hírek. Jó munkához idő kell 😊

Szerkesztette: dande2