NFL eredménykövetés NFL eredménykövetés - 1 aktív topik

Philadelphia Eagles

62 feliratkozó

több mint 5 éve
greenboy Philadelphia Eagles 280
Csak azt a fránya fej mozdulatot ne tette volna, eset volna rá azt kész, de nem, ő szándékosan fejelt, ennyi...
Nem kell mosdatni, megtörtént változtatni nem tudunk rajta, többen leírták már, hogy mi a f.sznak szaladgál, más QB előre tud csúszni, ő nem. Változtatnia kell, ha marad(!), mert ebből előbb utóbb mindig ő fog kijönni rosszul...
több mint 5 éve
Shawn84 Philadelphia Eagles North Carolina Tar Heels 8 534
Akkor a Boys is megtalálta a maga zsenijét Mike McCharty személyében...

Doug Pederson, Ron Rivera, Mike McCharty már csak a Giantsnek kell leigazolni mondjuk Kubiakot és kész a Premier Leauge ami az edzői frontot illeti 😊 😊 😊 (ugye Klopp, Guardiola, Jose, most még Ancellotti egy időben ott volt Wenger Pochettino, Ranieri, Benitez, szóval szép nevek együtt, na 😊)
dande
Egyik HC választásnak sem örülök. Rivera nagyon fel fogja húzni a skinst szerintem, az új McCarthyról meg még nem sokat tudunk, de jó alapanyagot kap a kezébe.Giantsban még reménykedek...hátha (viszik Garrettet 😀 )
Egy biztos.Nekünk sem fér bele több ilyen szezon mert az ellenfeleink is erősödnek...és ha nem figyelünk gyorsan a csoport végén találhatjuk magunkat.
Greengo
Giants sem fogja elkurni most 😊 De a mi keretünk is csak erősebb lesz. Röviden, szerződtessenek akárkit, megbasszuk őket elölről - hátulról!
több mint 5 éve
dande2 Philadelphia Eagles Penn State Nittany Lions 46 187 — Így remélem megfelelek nektek.....
Wentz sérülését elsőre nem is láttam annyira vészesnek. Viszont...
Kövezzetek meg, de én akármilyen szögből nézem ,gyorsítva-lassítva vagy kikockázva nekem Clowney megmozdulása szándékosnak tűnt. Ott volt a fejelő mozdulat amit nem lehet letagadni. Azt is megértem, hogy ilyenkor(1-1 playben) teljesen elveszítik az önkontrollt a játékosok és csak az lebeg a szemük előtt, hogy "megölni!". Nem akarok újabb bounty gatet kirobbantani(erről azért nincs szó), de azért a hox védői is tudták, hogy az elmúlt hetek O# motorja Eagles részről Wentz és jobb nélküle a meccs mint vele. (Nem akarom ezt túllihegni , de az ilyen dolgokat minden csapatnál tudják és ott van a fejekben még akkor is ha nem fizetnek érte fejpénzt vagy csak fél szavakban beszélnek róla)

Greengo
Ez teves. A vedok nagyja nem akar serulest okozni, hanem fajdalmat akar okozni. De ez nem uj, az elmult 20-30-40-50 evben nagyobbnal nagyobb vedoklasszisok mondtak ki kerek-perec, hogy igenis ezert utik meg a masikat.

Azt hiszed, az Eagles vedoinek a nagyja nem ugyanigy gondolja? Dehogynem. Ez a jatek errol szol. Hiaba probalja az alszent es undorito NFL annak a latszatat kelteni, hogy vedi a jatekosokat, mert szarik nagyban rajuk, csak a penz es az uzlet erdekli, ezert sem veletlen, hogy csak es kizarolag a fejos teheteneket, az iranyitokat kezdtek el brutalis modon megvedeni es tamogatni.

De ez egy kontaktsport, ami errol szol. Es nyugodtan kimondhatjuk a frankot, az NFL egy modern gladiatorviadal, az emberek pedig azert szerettek meg, mert kukorica mellett nezhetik vegig, ahogy egymast csepelik a 2 meteres benga allatok.

Clowneyrol is ugy gondolom, nem serulesre ment. Fajdalomra ment, mint ahogy a legtobb NFL-vedo. De ezert nem lehet ot hibaztatni. A vedokben benne van ez az oszton, de meggyozodesem egyebkent, hogy mar gimis koruktol erre is nevelik oket az edzok, hogy igenis okozzanak fajdalmat.

En ezt nem vennem egy kalap ala a dirty jatekossal, mint peldaul Burfict, aki sokszor akkor nyom hasonlokat, amikor mar veget ert a jatek.
Stez
De pont ez az Stez.... akár hányszor nézem vissza erre a mozdulatra már akkor semmi szükség nem volt, a fájdalom okozásra sem. Már korábban megvolt a kontakt McDougallel ment már lefelé a földre Wentz, gyakorlatilag vége volt a játéknak. Lett volna módja rá a védőnek (itt most eltekintek a személytől), hogy módosítson visszább fogja magát stb, ha akarja..... de nem akarta... ez ami (nekem baj) nem sérülést akart okozni, rendben legyen, de nem tett meg mindent azért, hogy a lehetőséget minimalizálja... Tudom könnyen beszélek innen, jâték heve, Wentz is választhatott volna más megoldást stb... de ez nekem több, mint szerencsétlen megmozdulás. Akkor is ha nem Wentzről lenne szó

Hangsúlyozom ezt már nem Klóni ellen írtam most, és nem a Hawks fanok örömét akarom kisebbé tenni hanem inkább helyzetelemzésnek szánom (terápiás jelleggel magamnak 😛 😊)
több mint 5 éve
Stez SMU Mustangs 46 870 — Whoops, looks like something went wrong.
Kövezzetek meg, de én akármilyen szögből nézem ,gyorsítva-lassítva vagy kikockázva nekem Clowney megmozdulása szándékosnak tűnt. Ott volt a fejelő mozdulat amit nem lehet letagadni. Azt is megértem, hogy ilyenkor(1-1 playben) teljesen elveszítik az önkontrollt a játékosok és csak az lebeg a szemük előtt, hogy "megölni!". Nem akarok újabb bounty gatet kirobbantani(erről azért nincs szó), de azért a hox védői is tudták, hogy az elmúlt hetek O# motorja Eagles részről Wentz és jobb nélküle a meccs mint vele. (Nem akarom ezt túllihegni , de az ilyen dolgokat minden csapatnál tudják és ott van a fejekben még akkor is ha nem fizetnek érte fejpénzt vagy csak fél szavakban beszélnek róla)

Greengo
Ez teves. A vedok nagyja nem akar serulest okozni, hanem fajdalmat akar okozni. De ez nem uj, az elmult 20-30-40-50 evben nagyobbnal nagyobb vedoklasszisok mondtak ki kerek-perec, hogy igenis ezert utik meg a masikat.

Azt hiszed, az Eagles vedoinek a nagyja nem ugyanigy gondolja? Dehogynem. Ez a jatek errol szol. Hiaba probalja az alszent es undorito NFL annak a latszatat kelteni, hogy vedi a jatekosokat, mert szarik nagyban rajuk, csak a penz es az uzlet erdekli, ezert sem veletlen, hogy csak es kizarolag a fejos teheteneket, az iranyitokat kezdtek el brutalis modon megvedeni es tamogatni.

De ez egy kontaktsport, ami errol szol. Es nyugodtan kimondhatjuk a frankot, az NFL egy modern gladiatorviadal, az emberek pedig azert szerettek meg, mert kukorica mellett nezhetik vegig, ahogy egymast csepelik a 2 meteres benga allatok.

Clowneyrol is ugy gondolom, nem serulesre ment. Fajdalomra ment, mint ahogy a legtobb NFL-vedo. De ezert nem lehet ot hibaztatni. A vedokben benne van ez az oszton, de meggyozodesem egyebkent, hogy mar gimis koruktol erre is nevelik oket az edzok, hogy igenis okozzanak fajdalmat.

En ezt nem vennem egy kalap ala a dirty jatekossal, mint peldaul Burfict, aki sokszor akkor nyom hasonlokat, amikor mar veget ert a jatek.

több mint 5 éve
picksix Philadelphia Eagles 814

Doug Pederson, Ron Rivera, Mike McCharty már csak a Giantsnek kell leigazolni mondjuk Kubiakot és kész a Premier Leauge ami az edzői frontot illeti 😊 😊 😊 (ugye Klopp, Guardiola, Jose, most még Ancellotti egy időben ott volt Wenger Pochettino, Ranieri, Benitez, szóval szép nevek együtt, na 😊)
dande
Dream Team? :/ 😀

easy easy
kill kill
Lane Lane
több mint 5 éve
Greengo Philadelphia Eagles Alabama Crimson Tide 9 284 — Eagles fan

dande
Egyik HC választásnak sem örülök. Rivera nagyon fel fogja húzni a skinst szerintem, az új McCarthyról meg még nem sokat tudunk, de jó alapanyagot kap a kezébe.Giantsban még reménykedek...hátha (viszik Garrettet 😀 )
Egy biztos.Nekünk sem fér bele több ilyen szezon mert az ellenfeleink is erősödnek...és ha nem figyelünk gyorsan a csoport végén találhatjuk magunkat.

E-A-G-L-E-S EAGLES !
több mint 5 éve
Greengo Philadelphia Eagles Alabama Crimson Tide 9 284 — Eagles fan
Szerintem ezt a meccset Carsonnal nyertük volna. Vhogy megvolt a csapatban a lendület még ezekkel az elkapókkal is és még nélküle is közel voltunk a Seahawkshoz.

a jövő ígéretes.
jorge
No offense de miben látod azt az ígéretes jövőt? Ez a keret erre a szezonra lett felhúzva, nem kicsit erőn felül.
Megnyertetek egy ritka szar csoportot, majd elbuktatok egy ezer sebből vérző Seahawks ellen, otthon.
Ja, hogy sok volt a sérült? Jövőre nem lesz?
gordon
Ezt nem nagyon értem. Ez úgy hangzik mint vmi dream team 2.0. Most a D. Jackson leigazolását látod akkora upgradenek, hogy ilyet írj vagy talán a fél szezont megérő Zach Brownra gondolsz? 😀

E-A-G-L-E-S EAGLES !
több mint 5 éve
dande2 Philadelphia Eagles Penn State Nittany Lions 46 187 — Így remélem megfelelek nektek.....
Akkor itt az újabb megoldandó feladat Rózsinak, Jenkinst nem szabad elengedni, nem, hogy bűn, vétek lenne....

Eagles' Jenkins demands raise: 'I won't be back on the same deal'
 www.thescore.com/nfl/news/1921515

Megjegyzem neki teljesen igaza van...

Akkor inkább Peterstől vegyünk könnyes búcsút....
több mint 5 éve
jorge Philadelphia Eagles 491 — kill, maim and destroy
a jövő ígéretes.
jorge
No offense de miben látod azt az ígéretes jövőt? Ez a keret erre a szezonra lett felhúzva, nem kicsit erőn felül.
Megnyertetek egy ritka szar csoportot, majd elbuktatok egy ezer sebből vérző Seahawks ellen, otthon.
gordon
abban, hogy ezt a ritka szar csoportot a practice squad nyerte meg decemberben, aminél erősebb kritikát nehéz lenne megfogalmazni a másik hárommal szemben.

egyelőre 2025-ig fix a franchise qb (aki nekem idén bizonyított), az OL magja (LJ, Brooks, Kelce, Dillard), és a DL sem fog még szétszaladni. az sb győzelmet ez a három tényező hozta két éve. a sanders pick telitalálat volt, bár futót a mezőn is találok éjszaka, de mindegy, ez is pipa.

secondaryt kell építeni, meg ki kell találni, hogy mitől nem sérül le mindenki októberre. ez nem tűnik mission impossible-nek.
több mint 5 éve

több mint 5 éve
a jövő ígéretes.
jorge
gordon
Pont abban, hogy ennyi sérülttel, ennyi szerencsétlenkedéssel, ennyi (részben ön) hátráltatással megint sikerült felállni. Mentálisan akkor is erős a csapat, bárki bármit mondaz edzői gárda nem fossa össze magát ha baj van és megoldást keres!!! . Gyenge a csoport....arról mi tehetünk? Azt kell megoldani ami van, és megoldották. Most akkor mit mondjunk, Brady nem elit mert mindig csak BB keze alatt játszott, nyilvánvalóan hülyeség lenne... "Szerencsétlen Saints fanok..."hasítottak ezerrel rekordokat döntöttek, és hol tartanak.... mi még egy darabig legalább a SBra jó szívvel nézhetünk vissza...
A draftot kell egy kicsit jobban megoldani, az orvosi stábot rendbe rakni, és akkor újra még jobb lehet minden

Szerkesztette: dande2
több mint 5 éve
gordon New England Patriots Auburn Tigers 4 597 — JAFL Tampa GM
a jövő ígéretes.
jorge
több mint 5 éve
ozibozi New York Giants 20 252
A jövő ha ígéretes, ha nem iparkodni kell majd a WC helyért, mert a csoportot nem szokás errefelé egymás után kétszer megnyerni. 😊
több mint 5 éve
jorge Philadelphia Eagles 491 — kill, maim and destroy
Jadeveon Clowney says the Eagles have the "worst fans in the world"

Igaza van.........mert engedtek felülni a repülőgépre, és hagytak elrepülni.......majom.........

nem szoktam felülni ezeknek a dolgoknak, meg benne vannak a sérülések meg megütik egymást, de ahogy ez a....hozzá áll ehhez az egészhez....na ezt most nehezen emésztem meg. Bocs minden Hawks fantól nem nekik és nem a Hawksnak szóldande
Ne kapd fel, Clowneynak igaza van, a philly táborban tényleg van egy nagyon durva kemény mag. Azért ha egy sportpályán történő szerelés után dömpingben kapnád a családodat, gyerekedet is érintő fenyegetéseket, de sem díjaznád gondolom...

Amúgy Clowney-val kapcsolatban nekem új ez a hentes sztori. A Foles ügyre nem is emlékeztem, nálunk az AFC south-ban sose volt vele gondunk, nem volt dirtynek elkönyvelve.

Wentz-et meg sajnálom. Ha nem történt volna meg el se hinném, hogy valaki lehet olyan peches, hogy három egymás utáni évben is kiesik a playoffból / playoffban. 😕

Viszont meg kéne tanulnia hogy menjen le a *csába lábbal előre, ne kockáztasson ennyit. A végén még úgy végzi mint Luck. 😕
peterk2005
először én is wentzre voltam mérges. aztán visszanéztem párszor a szitut, és nem tűnt életszerűnek, hogy ha kiphotosopolom a képről wentzet, akkor clowney eséskor tényleg ösztönösen szét akarja-e a fejelni a talajt, ezt így annyira nem éreztem. tudta ő, mit akar, ragyogóan sikerült is. így aztán hiába csúszik lábbal wentz a jövőben, az kevés lesz, a fejét is be kell majd húznia a testébe.

clowney helyében meg nem tudom, mit csinálnék, ha szurkolók a családomat fenyegetnék, de talán nem a további trash talkban látnám a megoldást. de ez már tényleg részletkérdés.

szép szezon volt, ez a csapat fél lábon elugrált a maraton 35. kilométeréig, és ott elé dobtak egy botot, abban meg végleg eltaknyolt. a körülményeket figyelembe véve bőven túlteljesítettek, a jövő ígéretes.
több mint 5 éve
garrett27 Seattle Seahawks 2 681 — Seahawks fan
Azt láttátok mi volt Wilson első kérdése Pederson felé a meccs után? Ilyen egy FR QB aki sportember és úriember is.
Wentznek gyors felépülést kívánok!

I treasure my remark to my grandson who asked, “Grandpa, were you a hero in the war?” Grandpa said, “No… but I served in a company of heroes”.
több mint 5 éve
csipkelli 4 010
Soha nem fordult még elő, hogy valami gyökér beokádik valami cifrát a delikvens insájára, nagyon egyediek vagyunk. Mellesleg, állj neki mutogatni, hergelni a népet levonulásnál, majd kezdj el sírni a médiának.
több mint 5 éve
A Rams elleni sérülésnél legalább td lett belőle, de most ez miért volt szükséges?
MrMiksa
Azt visszafújták Offensive holding miatt. A TD passzt már szalag nélkül dobta.
picksix
S ott nem is az ütközésnél sérült meg hanem már indulásnál (ami meg bármikor megtörténhet) mire az ütközéshez ért már megvolt a baj. Igen, a TDt utána dobdta meg még egy 2 pontos extrát 😀 😀
több mint 5 éve
picksix Philadelphia Eagles 814
A Rams elleni sérülésnél legalább td lett belőle, de most ez miért volt szükséges?
MrMiksa
Azt visszafújták Offensive holding miatt. A TD passzt már szalag nélkül dobta.

Szerkesztette: picksix

easy easy
kill kill
Lane Lane
több mint 5 éve
peterk2005 udvari bolond Indianapolis Colts Stanford Cardinal 24 407 — The only discipline that lasts, is self discipline

Igaza van.........mert engedtek felülni a repülőgépre, és hagytak elrepülni.......majom.........

nem szoktam felülni ezeknek a dolgoknak, meg benne vannak a sérülések meg megütik egymást, de ahogy ez a....hozzá áll ehhez az egészhez....na ezt most nehezen emésztem meg. Bocs minden Hawks fantól nem nekik és nem a Hawksnak szóldande
Ne kapd fel, Clowneynak igaza van, a philly táborban tényleg van egy nagyon durva kemény mag. Azért ha egy sportpályán történő szerelés után dömpingben kapnád a családodat, gyerekedet is érintő fenyegetéseket, de sem díjaznád gondolom...

Amúgy Clowney-val kapcsolatban nekem új ez a hentes sztori. A Foles ügyre nem is emlékeztem, nálunk az AFC south-ban sose volt vele gondunk, nem volt dirtynek elkönyvelve.

Wentz-et meg sajnálom. Ha nem történt volna meg el se hinném, hogy valaki lehet olyan peches, hogy három egymás utáni évben is kiesik a playoffból / playoffban. 😕

Viszont meg kéne tanulnia hogy menjen le a *csába lábbal előre, ne kockáztasson ennyit. A végén még úgy végzi mint Luck. 😕

“Pressure is something you feel when you don't know what the hell you're doing.” (Peyton Manning)
több mint 5 éve
eaglesmcnabb Philadelphia Eagles Virginia Tech Hokies 22 674 — je suis poloska
Arra volt jó ez a sérülés hogy tudjuk amire fogni a vereséget. 😊
Áltathatjuk magunkat, de idén ennek a szedett-vedett foltozott O-nak nem osztottak lapot, Persze az utolsó hetekben a vak, félholt csapatok (bocsi a szurkolóiktól) ellen sikerült nyerni, attól még Wentz-szel sem lettünk volna sokkal előrébb.
Nem emlékszem pontosan összesen hány lehetőségünk volt rá, visszanézni meg tuti nem fogom ezt a rettenetet, de a blokkolt FG után is lett volna lehetőség Wentz-szel haladni, akkor sem sikerült.
Védelemnek respect, a sok 3. és sok beszopása ellenére is. Szerzett TD nélkül nem nyerhetsz a mai NFL-ben, akkor sem ha top1 a védelmed sérülés nélkül.

Szerkesztette: eaglesmcnabb

No 1. Kyle Pitts, Jordan Mailata, Myles Garrett, Jerry Jeudy, Tre Harris, Jayden Higgins és Nick Chubb fan!!!
több mint 5 éve
garrett27 Seattle Seahawks 2 681 — Seahawks fan
Nem gondoltam volna, hogy a meccs utan kicsit is csalodott leszek, hiszen a csapat (egesz evben) eron felul teljesitett. Most azert van egy kis hianyerzetem Wentz miatt.
Bar azokat az idiotakat nem ertem, akik a mostani seruleset a serulekenysegnek tudjak be.
hden
Szerintem nem a sérülékenységének tudják be, hanem inkább őt hibáztatják sokan. Amiben valljuk be, van is valami. Másodszor megy rá a saját ostobaságára (bocsánat de még dühös vagyok az este miatt) a szezonja és lehet, hogy az egész csapat és sok millió szurkoló szezonja. A Rams elleni sérülésnél legalább td lett belőle, de most ez miért volt szükséges? Első és 10-nél 3 yardért a saját 20asodon minek? Miért? Értem, hogy ez a PO, de akkor is minek??? Futóvá válik a QB, fejjel előre vetődik, ilyenkor az összes védő az ő vérét akarja, és büntetni akar azonnal. Főleg egy Clowney-féle játékos. Nem hiszem, hogy sérülést akart volna okozni, de a földbe akarta döngölni és meg akarta büntetni Wentzet, aki ezt a lehetőséget tálcán kínálta. Szabályos vagy szabálytalan, nem mindegy?? Ha az, ha nem, sajnos megtörtént, mert megadta ennek az esélyét. Ha kapunk 15 yardot meg Clowney egy 40ezres csekket, az rajtunk nem segít, mert attól még a fr.QBnk lesérült és mehetett megint a levesbe 2 play után. Bocsi de én ezt a meccset nehezen emésztem meg, inkább nem írkálok amíg le nem higgadok.
MrMiksa
Van benne igazság. Én konkrétan nem emlékszem hogy Wilson mikor ment fejjel előre egy-egy megindulás végén. QB sneak-je meg soha nem volt. Talán ezért is él még hulladék fal mögött.

I treasure my remark to my grandson who asked, “Grandpa, were you a hero in the war?” Grandpa said, “No… but I served in a company of heroes”.
több mint 5 éve
hden Philadelphia Eagles 340

nem szoktam felülni ezeknek a dolgoknak, meg benne vannak a sérülések meg megütik egymást, de ahogy ez a....hozzá áll ehhez az egészhez....na ezt most nehezen emésztem meg. Bocs minden Hawks fantól nem nekik és nem a Hawksnak szól
dande
én valahogy nem látom Clowney "szerelését" szándékosnak és mocskosnak, inkább szerencsétlennek. A sárga zászló is 50-50. Voltak csúnyább szerelések is amire elmaradt a zászló, dobtak már ennél ártatlanabb szituban is zászlót.
Egyszerűen dühítő (még enyhe kifejezés), hogy ilyen december után, még a wild cardon is így beszopjuk.
Könnyebben elfogadtam volna, ha Wilson csak simán a zsenijét megvillantva kiejt minket.
hden
Clowney ezt a halalos fenyegetesekre ertette, amiket Foles miatt kapott. A mondandoja az volt, hogy most is biztosan kap majd parat. Azert ez kicsit mas kontextusba helyezi.

Amugy a Houstonban nem tudom mennyire volt dirty, nalunk iden nem voltak ilyen jatekai. Ezt a serulest szerencsetlennek erzem, de szandekosnak mar kevesbe.
undisputedly
Sajnos a sok idióta szurkoló ilyen, vagy csak így tudja feldolgozni a vereséget.

A Bills-es falember Cody Ford is kapott pár ilyen kedves üzenetet a saját szurkolóitól, mert a meccs végén volt egy szabálytalansága, amivel a végén megakasztott egy ígéretesnek tűnő Buffalo támadást:
 buffalonews.com/2020/01/05/buffalo-bills-houston-texans-cody-ford-penalty-social-media/
több mint 5 éve
hden Philadelphia Eagles 340
Nem gondoltam volna, hogy a meccs utan kicsit is csalodott leszek, hiszen a csapat (egesz evben) eron felul teljesitett. Most azert van egy kis hianyerzetem Wentz miatt.
Bar azokat az idiotakat nem ertem, akik a mostani seruleset a serulekenysegnek tudjak be.
hden
Szerintem nem a sérülékenységének tudják be, hanem inkább őt hibáztatják sokan. Amiben valljuk be, van is valami. Másodszor megy rá a saját ostobaságára (bocsánat de még dühös vagyok az este miatt) a szezonja és lehet, hogy az egész csapat és sok millió szurkoló szezonja. A Rams elleni sérülésnél legalább td lett belőle, de most ez miért volt szükséges? Első és 10-nél 3 yardért a saját 20asodon minek? Miért? Értem, hogy ez a PO, de akkor is minek??? Futóvá válik a QB, fejjel előre vetődik, ilyenkor az összes védő az ő vérét akarja, és büntetni akar azonnal. Főleg egy Clowney-féle játékos. Nem hiszem, hogy sérülést akart volna okozni, de a földbe akarta döngölni és meg akarta büntetni Wentzet, aki ezt a lehetőséget tálcán kínálta. Szabályos vagy szabálytalan, nem mindegy?? Ha az, ha nem, sajnos megtörtént, mert megadta ennek az esélyét. Ha kapunk 15 yardot meg Clowney egy 40ezres csekket, az rajtunk nem segít, mert attól még a fr.QBnk lesérült és mehetett megint a levesbe 2 play után. Bocsi de én ezt a meccset nehezen emésztem meg, inkább nem írkálok amíg le nem higgadok.
MrMiksa
én twitteren, és a tegnapi meccs alatti fórumon is inkább a sérülékenységet fejtegető tweeteket olvastam.
Teljesen egyetértek veled, Wentz mindig a nagyobb játékra törekszik és akkor tarolják le/sackelik. Nem szabadni ennyit "hősködni" egy franchise QB-nek. Erről kéne leszoktatnia DP-nek.

Viszont, hogy a jó oldalát is nézzük:
McCown 40 évesen élete első PO meccsét hozta.
így is simán meccsben maradtunk, mindkét meccset 20 pont alatt tartottuk a Seahawks-ot
Találtunk pár játékost, aki jövőre is fontos része lehet a csapatnak olcsón
+ ami fájó pont, de Beastmode TD (ezt az embert nem lehet nem szeretni)
több mint 5 éve
undisputedly Seattle Seahawks 12 712 — SuperBowl Champions 2013/2014

nem szoktam felülni ezeknek a dolgoknak, meg benne vannak a sérülések meg megütik egymást, de ahogy ez a....hozzá áll ehhez az egészhez....na ezt most nehezen emésztem meg. Bocs minden Hawks fantól nem nekik és nem a Hawksnak szól
dande
én valahogy nem látom Clowney "szerelését" szándékosnak és mocskosnak, inkább szerencsétlennek. A sárga zászló is 50-50. Voltak csúnyább szerelések is amire elmaradt a zászló, dobtak már ennél ártatlanabb szituban is zászlót.
Egyszerűen dühítő (még enyhe kifejezés), hogy ilyen december után, még a wild cardon is így beszopjuk.
Könnyebben elfogadtam volna, ha Wilson csak simán a zsenijét megvillantva kiejt minket.
hden
Clowney ezt a halalos fenyegetesekre ertette, amiket Foles miatt kapott. A mondandoja az volt, hogy most is biztosan kap majd parat. Azert ez kicsit mas kontextusba helyezi.

Amugy a Houstonban nem tudom mennyire volt dirty, nalunk iden nem voltak ilyen jatekai. Ezt a serulest szerencsetlennek erzem, de szandekosnak mar kevesbe.
több mint 5 éve
MrMiksa Philadelphia Eagles 3 879
hden