NFL eredménykövetés NFL eredménykövetés - 1 aktív topik

Philadelphia Eagles

62 feliratkozó

több mint 5 éve
dande2 Philadelphia Eagles Penn State Nittany Lions 46 187 — Így remélem megfelelek nektek.....
Hangolódjunk:

twitter.com/Eagles/status/1213535587623411714
több mint 5 éve
Willie Parker Pittsburgh Steelers 16 947
 www.youtube.com/watch?v=IpCkGef_6KU

Az alapszakasz legnagyobb játékai...
Szubjektív összeállítás de azért fájóan sokat vagyunk benne a szopórolleren, ezért visszanéztem, leszámoltam és csináltam statisztikát:

A videóban holtversenyben a legtöbbet a mi védelmünk ég (Texans mellett), de csak azért holtverseny, mert a Dolphins elleni beszívott trükkös TD-t a ST számlájára írtam.

A Colts szerepel a legtöbbet, 10 alkalommal. Ebből 5 pozitív, 5 negatív értelemben.

A Titanst tüntették fel a legjobb színben, ugyanis 5 pozitív kimenetelű játékjuk látható 0 negatív mellett.

Mi vagyunk a negatív rekorderek, mert 6 negatív play mellett csak egy pozitívat tudunk felmutatni, szóval a mutatónk -5.

Mondom szubjektív meg tök értelmetlenség ebből statisztikát csinálni, de ha egyszer már elszartam erre fél órát az életemből, gondoltam megírom 😀
picksix
A stat profom mondta anno: minden statisztika fontos legalább egy embernek
több mint 5 éve
picksix Philadelphia Eagles 814
 www.youtube.com/watch?v=IpCkGef_6KU

Az alapszakasz legnagyobb játékai...
Szubjektív összeállítás de azért fájóan sokat vagyunk benne a szopórolleren, ezért visszanéztem, leszámoltam és csináltam statisztikát:

A videóban holtversenyben a legtöbbet a mi védelmünk ég (Texans mellett), de csak azért holtverseny, mert a Dolphins elleni beszívott trükkös TD-t a ST számlájára írtam.

A Colts szerepel a legtöbbet, 10 alkalommal. Ebből 5 pozitív, 5 negatív értelemben.

A Titanst tüntették fel a legjobb színben, ugyanis 5 pozitív kimenetelű játékjuk látható 0 negatív mellett.

Mi vagyunk a negatív rekorderek, mert 6 negatív play mellett csak egy pozitívat tudunk felmutatni, szóval a mutatónk -5.

Mondom szubjektív meg tök értelmetlenség ebből statisztikát csinálni, de ha egyszer már elszartam erre fél órát az életemből, gondoltam megírom 😀

Szerkesztette: picksix

easy easy
kill kill
Lane Lane
több mint 5 éve
csipkelli 4 010
 twitter.com/RealDGunnNBCS/status/1213489900177281029

Jóvanazúgy. Maszkokat fel.
több mint 5 éve
dande2 Philadelphia Eagles Penn State Nittany Lions 46 187 — Így remélem megfelelek nektek.....
No kérem, így kell gyorsan népszerűnek lenni, 1,5 hónapja még nem is nagyon tudták, hogy van ilyen nevű focista 😛 😀 😀

twitter.com/JeffSkversky/status/1213312838908952578
több mint 5 éve
Nem tudom, pozitív, vagy negatív irányba gondolod-e 😊 Én pozitívat tudok írni, Sanders játszik, és már Ertz! is és Lane J limitáltan edzett.

Egyébként "csak" 9 játékos van aktív rosteren a Practice Squadból 😀

- Deontay Burnett
- Bruce Hector
- Rob Davis
- Sua Opeta
- Josh Perkins
- Greg Ward
- Alex Singleton
- Boston Scott
- Craig James
több mint 5 éve
Janek Philadelphia Eagles Florida Gators 16 643 — Apu ökölbeszorított keze
alakul az injury report.

több mint 5 éve
zsoeo Philadelphia Eagles Iowa Hawkeyes 2 806 — Fly Eagles
Kelce All Pro idén egyedül..
Nem rossz azok utan hogy a szakik 0db Eagles playert jósoltak..
Én mondjuk Brooks-ot mondtam volna de akkor idén a mi centerünk a legjobb!?
több mint 5 éve
Invincible Philadelphia Eagles 869
Lynch még alapszakaszban érkezett.

"Ha egy olyan foglalkozást választasz, amit szeretsz, akkor egy napot sem kell dolgoznod életed során." (Konfucius)
több mint 5 éve
MrMiksa Philadelphia Eagles 3 879
1db Eric Ebron FA lett... Nem kéne lecsapni rá? Úgy kérdezem, hogy fizetés stb-vel nem vagyok tisztában.
MrMiksa
Nem nagyon nem, semmi szükség rá...... Ahol egy Ertz hasít és egy feltörekvő Goedert van mögötte, de ha csak egyik lenne, akkor se kéne (nekem😊)
dande
A szezonból hátralévő 4 meccsre gondoltam. Szerintem Ertz nem fog annyira hasítani....
MrMiksa
Ez nem igy megy. Meg van hatarozva, hogy mikortol igazolhato egy jatekos, pont azert, hogy ne lehessen a rajatszasba be nem juto csapatok szabadugynokeivel feltankolni (raadasul amellett rendkivul logikatlan is lenne, ha igy mukodne).

Iden marcius 16-tol lehet az UFA jatekosok ugynokeivel kapcsolatba lepni. A kanadai fociban UFA jatekossa valoak is ki vannak amugy zarva az NFL rajatszasbol. Veluk Februar 11-tol lehet szerzodest kotni.

Amugy erdemes nezegetni a hivatalos naptarat pl, mert vannak benne erdekessegek. Tudtatok pl, hogy ha egy csapat foedzot cserel most, akkor aprilis 20 helyett mar 2 hettel korabban, aprilis 6-an elkezdheti az offseason programot? 😊

Naptar:
 operations.nfl.com/football-ops/league-governance/2019-20-important-nfl-dates/
undisputedly
Ezek ismeretében visszavonom a kérdésemet 😊 Amúgy akkor a csapat nélküli játékosokra ezekszerint más szabályok vonatkoznak? (Pl.:Lynch)
több mint 5 éve
undisputedly Seattle Seahawks 12 712 — SuperBowl Champions 2013/2014
1db Eric Ebron FA lett... Nem kéne lecsapni rá? Úgy kérdezem, hogy fizetés stb-vel nem vagyok tisztában.
MrMiksa
Nem nagyon nem, semmi szükség rá...... Ahol egy Ertz hasít és egy feltörekvő Goedert van mögötte, de ha csak egyik lenne, akkor se kéne (nekem😊)
dande
A szezonból hátralévő 4 meccsre gondoltam. Szerintem Ertz nem fog annyira hasítani....
MrMiksa
Ez nem igy megy. Meg van hatarozva, hogy mikortol igazolhato egy jatekos, pont azert, hogy ne lehessen a rajatszasba be nem juto csapatok szabadugynokeivel feltankolni (raadasul amellett rendkivul logikatlan is lenne, ha igy mukodne).

Iden marcius 16-tol lehet az UFA jatekosok ugynokeivel kapcsolatba lepni. A kanadai fociban UFA jatekossa valoak is ki vannak amugy zarva az NFL rajatszasbol. Veluk Februar 11-tol lehet szerzodest kotni.

Amugy erdemes nezegetni a hivatalos naptarat pl, mert vannak benne erdekessegek. Tudtatok pl, hogy ha egy csapat foedzot cserel most, akkor aprilis 20 helyett mar 2 hettel korabban, aprilis 6-an elkezdheti az offseason programot? 😊

Naptar:
https://operations.nfl.com/media/tr2aui3l/2025-important-dates_banner.jpg?rxy=0.4441854982818527%2C0.2068671530950977&width=1417&height=740&v=1dbd660a6e01770
2025-2026 NFL Important Dates | NFL Football Operations
Get an overview of the important NFL dates for the 2025 league year.

Szerkesztette: undisputedly
több mint 5 éve
MrMiksa
dande
MrMiksa
Csak az liga év végével lesz szabad, ha jól tudom, nem rakták ki csak arról van szó, hogy nem hosszabítanak vele, így nem tudjuk leigazolni. De ha tévedtem, akkor sem kellene.
több mint 5 éve
MrMiksa
dande
több mint 5 éve
Wyatt New England Patriots 26 306
Ha van hely, ahova nektek nem kell szerintem ember, az a TE-poszt. Pláne, hogy milyen lyukaskezű Ebron

több mint 5 éve
MrMiksa
több mint 5 éve
több mint 5 éve
eaglesmcnabb Philadelphia Eagles Virginia Tech Hokies 22 674 — je suis poloska
Ez az, ezen kellene valami csoda folytán a védelemnek javulnia:

Eagles defensive ranks against outside WRs:

Yards allowed: 32nd
Explosive receptions: 29th
TDs: 29th
Yards per target: 27th

Kb emiatt szenvedtünk egész szezonban. Ha csak közepes szintre tudnánk javulni már vasárnap, akkor lehet esélyünk.
dande
Nem lehetetlen, mivel a top3 futonk utan a WR reszleg is kezd elfogyni. Szerencsere a ketto legjobb elkaponk egyelore jatekra alkalmas, de mogottuk mindenki serult vagy agyrazkodassal kuzd.

Semmi mast nem kell csinalnotok amugy, hogy DT-bol megfogni a futast. Igaz Homer-ral mar par outside zone futas is ment legutobb, de altalanossagban elmondhato, hogy ha megfogod a ketto T kozotti futasainkat, leall a teljes offense, se futni, se passzolni nem tudunk, mivel a passz semainknak is a futas alapoz meg.

A vedelmunk pedig az elmult 10 ev kb. legrosszabbja (frencsajzon belul), iden a 32 csapat kozul ugy a 25. hely korul mozog overall.

Az elozo 4 meccsunkbol peldatlan modon 3-at veszitettunk. Kb. Ti vagytok az egyetlen csapat akik hasonlo modon rengeteg serultet kumulaltatok, de amig mi format illetoen lefele tartunk, addig ti pont most tamadtatok fel.

Ugyanakkor adok 10% eselyt arra, hogy Fortuna a csapatra kacsint es lesz egy deep PO run, de igazabol eleg jelentektelen ez az esely.
undisputedly
ja, csak nézd meg kikkel játszottunk és meglátod hogy nem a formánk volt jó, hanem a sorsolás 😀

No 1. Kyle Pitts, Jordan Mailata, Myles Garrett, Jerry Jeudy, Tre Harris, Jayden Higgins és Nick Chubb fan!!!
több mint 5 éve
undisputedly Seattle Seahawks 12 712 — SuperBowl Champions 2013/2014

Kb emiatt szenvedtünk egész szezonban. Ha csak közepes szintre tudnánk javulni már vasárnap, akkor lehet esélyünk.
dande
Nem lehetetlen, mivel a top3 futonk utan a WR reszleg is kezd elfogyni. Szerencsere a ketto legjobb elkaponk egyelore jatekra alkalmas, de mogottuk mindenki serult vagy agyrazkodassal kuzd.

Semmi mast nem kell csinalnotok amugy, hogy DT-bol megfogni a futast. Igaz Homer-ral mar par outside zone futas is ment legutobb, de altalanossagban elmondhato, hogy ha megfogod a ketto T kozotti futasainkat, leall a teljes offense, se futni, se passzolni nem tudunk, mivel a passz semainknak is a futas alapoz meg.

A vedelmunk pedig az elmult 10 ev kb. legrosszabbja (frencsajzon belul), iden a 32 csapat kozul ugy a 25. hely korul mozog overall.

Az elozo 4 meccsunkbol peldatlan modon 3-at veszitettunk. Kb. Ti vagytok az egyetlen csapat akik hasonlo modon rengeteg serultet kumulaltatok, de amig mi format illetoen lefele tartunk, addig ti pont most tamadtatok fel.

Ugyanakkor adok 10% eselyt arra, hogy Fortuna a csapatra kacsint es lesz egy deep PO run, de igazabol eleg jelentektelen ez az esely.
több mint 5 éve

több mint 5 éve
warr_b Washington Commanders 27 967 — Ő álla halála vérmosta fokán, Diadallal várta be végét.
Akkor a Boysnál is megindul a HC keresés, most már hivatalosan. Miközben a Skins már talált is egy nem rossz embert a posztra, aki erős Eagles kötelékkel is rendelkezik.

Nagy lesz a felfordulás jövőre a csoportban, ezért is jó lenne most minél tovább menni illetve majd kihasználni a nálunk lévő stabilitás előnyét (mondjuk, ha JS esetleg valóban megy, az még okozhat fejvakarást) és esetlegccímet védeni újra hosszú idő után az NFC Eastben.

No de ez még messze van, kicsit elkalandoztam, koncentráljunk a vasárnapra 😊
dande
Jövőre már nem lesz ilyen könnyű dolgotok vinni a csoportot 😉
Igazán hagyhatták volna a tapsikolós családtagot a tehenészek... 😕

Nah de addig is hajrá, valahogy másszatok át a Seahawks-on.

Hail to the Redskins! - Ad augusta per angusta
több mint 5 éve
Akkor a Boysnál is megindul a HC keresés, most már hivatalosan. Miközben a Skins már talált is egy nem rossz embert a posztra, aki erős Eagles kötelékkel is rendelkezik.

Nagy lesz a felfordulás jövőre a csoportban, ezért is jó lenne most minél tovább menni illetve majd kihasználni a nálunk lévő stabilitás előnyét (mondjuk, ha JS esetleg valóban megy, az még okozhat fejvakarást) és esetlegccímet védeni újra hosszú idő után az NFC Eastben.

No de ez még messze van, kicsit elkalandoztam, koncentráljunk a vasárnapra 😊
több mint 5 éve
No Miles Sanders again, but good news on Ertz
 www.thescore.com/s/13148582

Bâr Sanders ma sem edzett, de kijelentette játszani akar. Ilyenkor a halottak is életre kelnek 😊
több mint 5 éve
Ja és egy bokszolót is igazoltunk Elijah Holyfield személyében, tuti a siker 😛

Egyébként futó, korábban a Panthersnél játszott.
dande
Nagyon nem lőttél mellé. Az édesapja Evander.😊
Greengo
Az-az Evander? Nem kicsit kései a kölök 😊 😛? Mondjuk az apja is fiatalabb, mint gondoltam így utána nézve. 😊
több mint 5 éve
Greengo Philadelphia Eagles Alabama Crimson Tide 9 284 — Eagles fan

dande
Nagyon nem lőttél mellé. Az édesapja Evander.😊

E-A-G-L-E-S EAGLES !
több mint 5 éve