NFL eredménykövetés NFL eredménykövetés - 1 aktív topik

Philadelphia Eagles

62 feliratkozó

több mint 5 éve
hden Philadelphia Eagles 340
Jadeveon Clowney says the Eagles have the "worst fans in the world"

Igaza van.........mert engedtek felülni a repülőgépre, és hagytak elrepülni.......majom.........

nem szoktam felülni ezeknek a dolgoknak, meg benne vannak a sérülések meg megütik egymást, de ahogy ez a....hozzá áll ehhez az egészhez....na ezt most nehezen emésztem meg. Bocs minden Hawks fantól nem nekik és nem a Hawksnak szól
dande
én valahogy nem látom Clowney "szerelését" szándékosnak és mocskosnak, inkább szerencsétlennek. A sárga zászló is 50-50. Voltak csúnyább szerelések is amire elmaradt a zászló, dobtak már ennél ártatlanabb szituban is zászlót.
Egyszerűen dühítő (még enyhe kifejezés), hogy ilyen december után, még a wild cardon is így beszopjuk.
Könnyebben elfogadtam volna, ha Wilson csak simán a zsenijét megvillantva kiejt minket.
több mint 5 éve
karmïgran Philadelphia Eagles 1 102 — Crafted with Pride in Philadelphia
Bocsi de Maddox-ban mi az ígéretes?
korodiati
az ideji szezonja valóban nem volt jó (sérülése miatt ki is hagyott pár meccset, lehet nem tudott jól visszajönni), de rookie évében nagyon jó volt emberezésben.. Mills-ben nagyon idegesít, hogy akkor is veri a mellét, ha lemarad az elkapóról 5 yardra és pontatlan passz miatt incomplete lesz.. ha meg nem marad le, sokszor dobnak rá sárgát, Douglas ugyanez

Jones-t én sem értem, miért nincs fent többet és miért csak punt coverage-ben van ott
több mint 5 éve
korodiati Philadelphia Eagles 704 — drkorodiattila@gmail.com
mindenképp megtartanám Schwartz-ot, nélküle ezt a szezont nem hoztuk volna pozitív mérleggel, új DB edző kell, új CB-k kellenek, bár én LeBlanc-t, Maddox-ot és S. Jones-t is megtartanám (Darby-t talán), szerintem mind nagyon ígéretes, csak egy épkézláb DB coach kell melléjük, viszont Mills, Douglas a Cary Williams & Bradley Fletcher párost idézi, remélem egyiken sem lesznek rosteren szeptemberben.. nálam Schwartz maradása nem kérdéses.. Groh menjen innen nagyon messzire, esetleg NCAA-ből kukázni egy jó OC-t, nem tudom, NFL-ben hol találnánk ilyet (esetleg a Colts HC-a)
karmïgran
Bocsi de Maddox-ban mi az ígéretes? LeBlanc valóban jó, ő az egyetlen kb. Sidney mutatott jó dolgokat, nem is értem miért nem kapott több lehetőséget. Mills lassú, de ő szerintem tipikus akkor jó ha nincs mögötte nagy terület, Red-zone-ban vagy safety segítséggel, mert a rövid routokra sokszor odaér és nagyon agresszív, jól szerel. Ennyiben őt lehetne használni.
több mint 5 éve
karmïgran Philadelphia Eagles 1 102 — Crafted with Pride in Philadelphia
mindenképp megtartanám Schwartz-ot, nélküle ezt a szezont nem hoztuk volna pozitív mérleggel, új DB edző kell, új CB-k kellenek, bár én LeBlanc-t, Maddox-ot és S. Jones-t is megtartanám (Darby-t talán), szerintem mind nagyon ígéretes, csak egy épkézláb DB coach kell melléjük, viszont Mills, Douglas a Cary Williams & Bradley Fletcher párost idézi, remélem egyiken sem lesznek rosteren szeptemberben.. nálam Schwartz maradása nem kérdéses.. Groh menjen innen nagyon messzire, esetleg NCAA-ből kukázni egy jó OC-t, nem tudom, NFL-ben hol találnánk ilyet (esetleg a Colts HC-a)
több mint 5 éve
dande2 Philadelphia Eagles Penn State Nittany Lions 46 187 — Így remélem megfelelek nektek.....
Jadeveon Clowney says the Eagles have the "worst fans in the world"

Igaza van.........mert engedtek felülni a repülőgépre, és hagytak elrepülni.......majom.........

nem szoktam felülni ezeknek a dolgoknak, meg benne vannak a sérülések meg megütik egymást, de ahogy ez a....hozzá áll ehhez az egészhez....na ezt most nehezen emésztem meg. Bocs minden Hawks fantól nem nekik és nem a Hawksnak szól
több mint 5 éve
korodiati Philadelphia Eagles 704 — drkorodiattila@gmail.com
Ez Pederson és az edzői stáb érdeme, hogy egy csere qb-val így meccsben voltunk végig, nem? Én Schwartz-al és a védelemmel is elégedett voltam, 17 pontot kaptunk, Wilson bárki ellen megcsinálja ezeket a nagy játékokat és azon meg nem lepődtünk meg, hogy nincs egy normális cornerünk (nálam Maddox és Darby - tudom nem játszott, korábbi teljesítménye miatt - azonnal cut), ez nem most derült ki, ez nem tudom mennyire Schwartz hibája. Ha egy olyan cornerünk lenne, aki meg tud fogni 1-1-ben egy Metcalfot akkor lehet pontot se szereznek. Szerintem min. 1 shotdown corner nélkül nincs olyan defenzív séma, amit ne lehetne túljátszani, Schwartz-nak ebből kellett főznie és szerintem bőven megadta az esélyt az Offense-nek a győzelemre, de sajnos Clowney kibaszott velünk. Nem az a gond, hogy ráesett, meg akarta ütni, hisz ez a dolga, hanem, hogy szerintem direkt fejre ment, mindenki Ítélje meg ez mennyire súlyos, mai Nfl-ben, amikor minden a játékosok védelméről szól...
több mint 5 éve
dande2 Philadelphia Eagles Penn State Nittany Lions 46 187 — Így remélem megfelelek nektek.....
Egyébként meg kihúztuk az új FR LT-t Dillard személyében. Újra (mint anno LJt).

De Peters nem bírja befejezni, jövőre folytatja. Próbálja kitalálni mikor lehet az a HoF class ahonnan elsőre bekerülhet 😀
több mint 5 éve
undisputedly Seattle Seahawks 12 712 — SuperBowl Champions 2013/2014
Respect!!

steelwolf
Hatalmas tartasa van. Sajnalatos, hogy a kaepernick felek 20x nagyobb media figyelmet kapnak, mint az ilyen karakterek.
több mint 5 éve
Csak úgy ne járjunk Wentzzel, mint Luckkal a Colts, A gyűrűje megvan, az érdemeit akkor sem lehet elvitatni belőle, ha a POban nem ő játszott....megelégeli az egészet és inkább elmegy vadludakat vadászni mint elkapókat.............

Remélem egy-két helyen sikerül Dougnak alkalmasabb edzőket találni, az orvosi stábot elküldjük Alaszkába nyaralni, hogy vissza se jöjjenek, illetve, lehet, hogy fel kell készülni JS pótlására is, ott sem ártana egyébként lehet a vérfrissítés...
több mint 5 éve
Janek Philadelphia Eagles Florida Gators 16 642 — Apu ökölbeszorított keze
Egy nagyon gyenge hawks ellen sem sikerult. Igaz 3.qb-val pr sq elkapokkal. Küzdelmes szezon volt.

Jöhetne hir CW seruleseről.

több mint 5 éve
steelwolf Pittsburgh Steelers 10 371 — 2013 óta Pittsburgh Steelers fotelszurkoló!
Respect!!

www.instagram.com/p/B69gPzWpViy/?hl=hu
több mint 5 éve
Igen, először én is Wentzet hibáztattam, aztán láttam jobban mit művelt ez az idióta b.....

Klóni lehet, hogy jó játékos de egész meccsen undorítóan viselkedettt játszott......... Nem tudok jó szívvel gondolni rá.........
több mint 5 éve
hden Philadelphia Eagles 340
Nem gondoltam volna, hogy a meccs utan kicsit is csalodott leszek, hiszen a csapat (egesz evben) eron felul teljesitett. Most azert van egy kis hianyerzetem Wentz miatt.
Bar azokat az idiotakat nem ertem, akik a mostani seruleset a serulekenysegnek tudjak be.
több mint 5 éve
Gratulálunk, kórházcsapattal, meg papa QB-vel ez azért nem volt semmi. Van tartása a csapatnak.

(A secondary-n azért majd dolgozni kéne az offseasonban.)
akdestroyer
[/b]

Ezt csináljuk Dawk visszavonulása, illetve JimJ halála (2008) óta 😛 😊
több mint 5 éve
tenorx Pittsburgh Steelers 13 640 — Wrath of Khan
Szerencsétlen, hát nem az ő effortján múlt:

twitter.com/MySportsUpdate/status/1213986145832493056
több mint 5 éve
akdestroyer Seattle Seahawks 4 796
Gratulálunk, kórházcsapattal, meg papa QB-vel ez azért nem volt semmi. Van tartása a csapatnak.

(A secondary-n azért majd dolgozni kéne az offseasonban.)

több mint 5 éve
BleedingGreen Philadelphia Eagles Penn State Nittany Lions 2 404 — Beware the Slim Reaper!
Így még arra se volt jó ez a meccs, hogy Wentz szerezzen valamennyi playoff tapasztalatot.
A redzoneban az egyik legjobb csapat voltunk eddig, ha épp sikerült oda eljutni. Itt nagyon hiányzott ma Carson. McCown csak fészkelődött mint a tojós tyúk.
Schwartz sem hazudtolta meg magát. A sok beszívott harmadik downt nem bírta el a csapat egy ilyen meccsen. A végén feltette a koronát az egészre a sikertelen 0-blitz-cel. A szerződése lejár, érdekes lesz a sorsa.

Reméljük Lurie tartja magát ahhoz, ami év közben kiszivárgott, hogy komoly playoff run hiányában jelentős változások lesznek az edzői karban. Ha ez nem történik meg, akkor attól tartok, hogy maradunk egy helyben, ahogy az elmúlt két szezonban.

több mint 5 éve
Hightower94 Kansas City Chiefs Clemson Tigers 233
Wentzről tudni valami konkrétat?
több mint 5 éve
McCown a RZ-ig nagyon jól nyomta, azon belül meg elment rajta a meccs.
MrMiksa
Igazabol egyszemelyes musort kellett ott mar lenyomnia, mivel a szuk terulet miatt Sanders kevesbe megjatszhato. Megtett mindent, hogy idot nyerjen.

Ha belegondolok, hogy nekunk milyen tamadasokat vezetett volna a csere QB... Jo volt McCown... foleg ugy, hogy a fel kezo O serult nalatok.

Szerkesztette: undisputedly
több mint 5 éve
MrMiksa Philadelphia Eagles 3 879
McCown a RZ-ig nagyon jól nyomta, azon belül meg elment rajta a meccs.
több mint 5 éve
Antonius Dallas Cowboys 1 741
ez a meccs olyan volt, amilyen, de mindentől függetlenül grat a csapatnak, hogy beletett mindent ebbe a meccsbe. Ez most ennyire volt elég.
Jövőre újra ugyanitt.

Cowboys 4ever.
több mint 5 éve
Nagy kar ezekert a serulesekert. Kb. egyetlen csapat szedett be a Hawksnal is joval tobbet, az Eagles. Ennek ellenere nagyon odatette magat a csapat, vegig jatekban voltak egy csere iranyitoval.

McCown-nak adom az MVP cimet a mai napon, 40+ evesen nem igen torodott a testi epsegevel.

O jatekhivasotok is maximalisan kiaknazta a Seahawks vedelem gyengeit es a megmaradt Eagles tamadok erossegeit.

Jovore hasitani fog ez az offense.

Szerkesztette: undisputedly
több mint 5 éve
Akkor köszönünk mindent szeptemberben talalálkozunk, addig go Chiefs 😊
több mint 5 éve
Kedvenc SB ellenfelünk 😉 kiesett. (ez most nem a káröröm mielőtt félre értitek) 😊

Gondoskodjunk róla, hogy akiknek mi vagyunk kedvenc ellenfelei, azok is búcsúzzanak 😛 😊

Flye Eagles fly!

Szerkesztette: dande2
több mint 5 éve
Váóó a nap híre, csak óvatosan 😊

twitter.com/RealDGunnNBCS/status/1213541620697698304