NFL eredménykövetés NFL eredménykövetés - 1 aktív topik

Philadelphia Eagles

62 feliratkozó

több mint 6 éve
BleedingGreen Philadelphia Eagles Penn State Nittany Lions 2 404 — Beware the Slim Reaper!
A Raiderst mondjuk megelőzhetnénk, aztán jöhetnek a Macik 😛
dande
Szerintem kattints rá és nézd végig a videót, mert a képen az 1991-es állapot van 😉

több mint 6 éve
dande2 Philadelphia Eagles Penn State Nittany Lions 46 187 — Így remélem megfelelek nektek.....
A Raiderst mondjuk megelőzhetnénk, aztán jöhetnek a Macik 😛
több mint 6 éve
BleedingGreen Philadelphia Eagles Penn State Nittany Lions 2 404 — Beware the Slim Reaper!
 twitter.com/jelynchjr/status/1205250002093776899?ref_src=twsrc%5Etfw%7Ctwcamp%5Etweetembed%7Ctwterm%5E1205250002093776899&ref_url=http%3A%2F%2Figglesblitz.com%2F

A Buddy Ryan által épített védelem alatt (80-as évek vége, 90-es eleje) és a Jim Johnson féle érában durván mentünk felfelé. 😊

több mint 6 éve
Janek Philadelphia Eagles Florida Gators 16 643 — Apu ökölbeszorított keze
Igazi roncsderby lesz.

több mint 6 éve
dande2 Philadelphia Eagles Penn State Nittany Lions 46 187 — Így remélem megfelelek nektek.....
Jeffery lisfranc sérülés, ami azt jelenti várhatóan jövőre is marad nálunk. Legalábbis amíg fel nem épül csak nem rakjuk ki, tradelni pedig nem fog menni vagy csak bagóért tudnánk elpasszolni. Reméljük rendben lesz és itt alkot még nagyot.

Ja Darbyt McLaurin tuti nem égeti meg.... Darby nem játszik. Ahogy LJ sem, Barnett és Howard kérdéses bár sztem ők sem.

Szerkesztette: dande2
több mint 6 éve
Hightower94 Kansas City Chiefs Clemson Tigers 233
Kukaztunk ket WR-t.
Davis anno erdekes prospect volt
Janek
Szerintem annyira nem lesznek rosszak. Semminél ami eddig volt többek. Lesz egy meccsük összeszokni Wentzzel a Cowboys sorsdöntő meccs előtt.
több mint 6 éve
csipkelli 4 010
Kukaztunk ket WR-t.
Janek
1-et 53-ba, 1-et ps-be. Még vizsgáljuk, limitálja-e Agholort, ha nem tud futni. Reméljük eltart a matek jövő hétig, és 3 elkapóval megyünk DC-be.
több mint 6 éve
Jeffery pedig IR.... Két kezdő WR out és a Slot is dögrováson, lassan valóban innen is beállhat valaki 😛
több mint 6 éve
Kukaztunk ket WR-t.

több mint 6 éve
Philadelphia Eagles DC Jim Schwartz makes excuses for Ronald Darby
 www.thescore.com/s/12885177
több mint 6 éve
5 és fél pontos favoritok vagyunk. McLaurin belerondíthat ebbe, de reméljük észnél lesz a Sec.

Jordan M nem nálunk kötött ki hanem na hol? Igrn 49rs 😛 😀
több mint 6 éve
csipkelli 4 010
Agholornak a Vikings meccs óta szar a térde. Nem tudja, játszik-e vasárnap, de kb. semmit se javult múlt hét óta. Alakulunk.
több mint 6 éve
Greengo Philadelphia Eagles Alabama Crimson Tide 9 284 — Eagles fan
Jeffery idei teljesítményét én is tudnám pótolni. Nem nagy érvágás.
MrMiksa
Egész évben sérüléssel küzdött, de hajrá 😊 😉
dande
És tavaly is a szezon 2/3adában. Akkor meg minek játszott? És miért nem hoztunk senkit?
MrMiksa
draftoltunk a helyére.
Janek
😀
MrMiksa
JJAW jó lesz . 😊 (még simán hozhatja Jeffery rookie szezonjának számait..pláne így, hogy most előtte a lehetőség 😀 )

E-A-G-L-E-S EAGLES !
több mint 6 éve
MrMiksa Philadelphia Eagles 3 879
MrMiksa
dande
És tavaly is a szezon 2/3adában. Akkor meg minek játszott? És miért nem hoztunk senkit?
MrMiksa
draftoltunk a helyére.
Janek
😀
több mint 6 éve
MrMiksa
dande
MrMiksa
draftoltunk a helyére.

több mint 6 éve
MrMiksa
dande
több mint 6 éve
MrMiksa
több mint 6 éve
több mint 6 éve
LJ úgy tűnik POra lehet, ha lesz PO és Jeffery sincs a legjobb állapotban.
dande
Jeffery out a szezonra... WR nélküli játékra fel..
zsoeo
Eddig is így nyomtuk. Mi változik? 😀
Komolyabbra fordítva. Nyilván jön Agholor( 😀 ), illetve JJAW-nak itt a lehetőség, hogy pótolja Jefferyt (legalábbis több szerephez juthat). LJ kiesése jobban fáj. Nagyobb összegben senki se fogadjon a hátralévő meccseinkre. 😀

E-A-G-L-E-S EAGLES !
több mint 6 éve
zsoeo Philadelphia Eagles Iowa Hawkeyes 2 806 — Fly Eagles
dande
Jeffery out a szezonra... WR nélküli játékra fel..
több mint 6 éve
több mint 6 éve
Egy jó O játékkal és egy betliző Dvel kikaptunk látványosan a Phins ellen. Vagy

Egy jól működő D (az első félidőben is az a két nagy Darby homály volt a gáz igazán, a többi rendben volt) és 2 félidőben vállalhatót nyújtó O és szenvedve nyerés a Giants ellen. Én inkább utóbbira szavazok 😊 😀

Minden klappoljon, na olyat idén már nem várok a csapattól 😛
több mint 6 éve
Most nézem..csak annyit láttam, hogy OT kellett a győzelemhez. Nem semmi a Giants ellen. Nem reménykedek a maradék meccsekre. 😊

E-A-G-L-E-S EAGLES !
több mint 6 éve
Nehez ezt ertekelni.
A legalja lett volna ha nem valtozik meg a meccs.
17-3-nal azt gondoltam ez mar szegyen...

Aztan a sok serules dacara Eli elfelejtett Slaytonra dobalni.

Igy meg valahogy nyertunk.

Go Rams!

több mint 6 éve
A teljes meccs képe is olyan tragikus volt mint az összefoglaló? Mert az alapján ez megint nézhetetlen fos volt bottom 5 offense-zel.

A liga leggyengébb csapatai ellen szenvedünk amúgy, a Cowboys meccsen nagyon csúnya vereséget várok, sokkal jobb az a csapat, mint mi.

Pozitívum : már csak 3 hét szenvedés idén, aztán 9 hónap reménykedés egy teljes O cserében. (OC, QB coach, 3 WR)
Hulkeinstein
Szerintem nézd meg a meccset és utána döntsd el fos volt-e vagy sem.
Én néztem és szenvedés volt, illetve totál égés az első félidőben. Szégyent akartam írni és hogy basszák ki az egész brigádot mert vállalhatatlan amit művelnek.
Aztán előleptek noname helyről emberek, Scott Perkins és a D#. Tudom hogy gyenge a Giants! de nekem úgy tűnt semmi nem jön össze szarok vagyunk, de a szív visz előre... A szakmázgatást meghagyom nektek, a vége szép volt
Fly
zsoeo
Fos volt. A győzelem, és Scott játéka volt amit pozitívumként meg tudnék említeni. Ja, és végül összejött 2 fasza drive, de azért addig kb 10 passz ment bokára meg térdre meg ide-oda, szóval maradjunk egyelőre a földön. Mindenesetre örülök a győzelemnek, és az utolsó negyedben látott játéknak. Azt kell valahogy folytatni!