Philadelphia Eagles
62 feliratkozó
több mint 6 éve
Akkor most mindent megtehetnek azért a pozíciós edzők is, hogy maradhassanak 😊 😉 Húzzunk bele 😊Találunk valami módszert nyugi, hogy lábon lőhessük magunkat... Dallas csak az érzelmeinkkel játszik, szemetek! 😀
dande
több mint 6 éve
Akkor most mindent megtehetnek azért a pozíciós edzők is, hogy maradhassanak 😊 😉 Húzzunk bele 😊
több mint 6 éve
run run pass punt8 Possible candidates for the OC position if Eagles part ways with Mike GrohNem azért, de a nevek kb. felénél öngyilkossági gondolataim támadtak ...
www.thescore.com/s/12791386
dande
Ha az utóbbi szezonok után megint belülről léptetünk előre, akkor komolyabb gondok vannak, mint gondoltam.
Shurmur? Jézusom. Nem bizonyított már eleget Chip idején OC-ként? Talán még Qb edzőnek, de még úgy is fázok attól, hogy harmadszor is nálunk dolgozzon.
BleedingGreen
easy easy
kill kill
Lane Lane
több mint 6 éve
8 Possible candidates for the OC position if Eagles part ways with Mike GrohNem azért, de a nevek kb. felénél öngyilkossági gondolataim támadtak ...
www.thescore.com/s/12791386
dande
Ha az utóbbi szezonok után megint belülről léptetünk előre, akkor komolyabb gondok vannak, mint gondoltam.
Shurmur? Jézusom. Nem bizonyított már eleget Chip idején OC-ként? Talán még Qb edzőnek, de még úgy is fázok attól, hogy harmadszor is nálunk dolgozzon.
Szerkesztette: BleedingGreen

több mint 6 éve
Howardnak megint pihi néz ki. Sebaj, majd POra rendbe jön | főleg, ha esetleg csak kövi szezonban lesz 😛 |
több mint 6 éve
8 Possible candidates for the OC position if Eagles part ways with Mike Grohwww.thescore.com/s/12791386
Ebből a listából én egyértelműen megpróbálnám Staleyt, de a jó öreg Brad sem lenne rossz Truby ide vagy oda. Kafkán viszont meglepődtem, nem tudtam, hogy a QB coach ottt. NFL QBnak nem volt jó, de ettől még edzőnek lehet az. Mondjuk egy Mahomessal egyszerűbb dolgozni, mint egy Trubyval 😛
Szerkesztette: dande2
több mint 6 éve
Hm hm:twitter.com/ZBerm/status/1202295494233534469
A hiba beismerése fél út a megoldásra...
Szerkesztette: dande2
több mint 6 éve
Könnyes búcsút vehetünk Mack Hollinstól. Kár érte, jó kis elkapó volt 😊...és még a szezon végét sem várták meg vele. 😊 Egy alternatív valóságba (ahol az Eagles zsinórban halmozza a SB győzelmeket) még el lett vna pár évig . Sztem neki NFL szinten befellegzett . Maximum camp bodyként még felbukkanhat vhol. Viszont a bajnoki gyűrűjét beteheti a vitrinbe és mutogathatja...amit azért nem sokan tehetnek még meg. 😊
hden
Ez az..... 😕Sztem nincs olyan csapat az NFL-ben aki elmondhatná magáról, hogy minden draftja 100%-os és minden húzása bevált. Ez pont egy szarabb draft volt, de én mindig úgy nézem a draftokat, hogy ha 1-2 név megragad a csapatnál a választottakból az már megérte..és ha így nézzük ez itt is megvolt. 😉
www.bleedinggreennation.com/2019/12/4/20994981/eagles-nfl-draft-2017-class-mack-hollins-waived-derek-barnett-sidney-jones-howie-roseman-joe-douglas
dande
Szerkesztette: Greengo

E-A-G-L-E-S EAGLES !
több mint 6 éve
Úgy néz ki neki kell kivégeznie a szezonunkat:több mint 6 éve
Kirúgta Riverát a Panthers. Ha esetleg nem kell senkinek HC-nak, én simán elhoznám azonnal DC-nek ha netán Schwarz távozna. Tökéletes lenne Doug mellé, főleg a Philly múltjával.
Szerkesztette: Hulkeinstein
több mint 6 éve
Könnyes búcsút vehetünk Mack Hollinstól. Kár érte, jó kis elkapó volt 😊
több mint 6 éve
a többi east csapathoz is gyere át szarozni, hátha ők megszeretnek...Az első Superbowl óta amit adtak itthon, de ahogy látom az irónia nem teljesen jött át. 😊Amióta követem az NFL-t , ez a csoport 5-ből 4-szer legalább ilyen volt. 😊Gondolom nem olyan régóta. 😀
KeyG
Greengo
KeyG
több mint 6 éve
Az első Superbowl óta amit adtak itthon, de ahogy látom az irónia nem teljesen jött át. 😊Amióta követem az NFL-t , ez a csoport 5-ből 4-szer legalább ilyen volt. 😊Gondolom nem olyan régóta. 😀
KeyG
Greengo
Real Madrid & Boston Celtics & Los Angeles Dodgers
We are just the Ravens!
több mint 6 éve
twitter.com/JimmyKempski/status/1201897675165179904ÖÖÖ én ezt nem egészen így gondolom, de hátha kivételesen érvényesítjük....
több mint 6 éve
Amióta követem az NFL-t , ez a csoport 5-ből 4-szer legalább ilyen volt. 😊Gondolom nem olyan régóta. 😀
KeyG

E-A-G-L-E-S EAGLES !
több mint 6 éve
csipkelli
4 010
Azért nem kell túltolni a hülyeséget se, ez egy ilyen év. Tavaly wild card helyet csíptünk, ott pedig meccset nyertünk, ahogy a Dallas is. Azelőtt meg. Szóval jah, NFC Least, száz éve. Vagy ezer.Ezzel az egész bagázs (Giants, Redskins, Eagles, Cowboys) így van. Hihetetlen hogy van olyan csoport a ligában, ahol nem az első helyért küzdenek és próbálják felülmúlni egymást a csapatok. Ez egy Troll csoport.Schwartz az egyik legjobb szakember a ligában..maradjunk ennyiben..pont megmutatta(és üzent ezzel) a Pats és a Hox ellen.. a Miami elleni meg az elégedetlenségének kinyilvánítása. 😀Az év legjobb híre: Lurie publikusan is jelezte Chris Mortensennek, hogy ha nem lesz deep playoff run, akkor az edzői stábban jelentős változások lesznek. Doug biztonságban van természetesen.Szerintem JS állása nincs veszélyben. Elküldöm én is állandóan a francba, de alapvetően ő nem végezné rosszul a dolgát, a megvalósítás hibádzik inkább. Úgyhogy esélyes, hogy vagy marad, vagy elviszik HCnak valahová 😛
Ezzel végre befellegzett Groh-nak. A nagy kérdés Schwartz és a QB coach Press Taylor lesz.
Hulkeinstein
Meglátjuk. Azért annak örülök, hogy DP nem úgy áll a dolgokhoz, mint mondjuk Ron Rivera 😊
dande
Szar ezt leírni, de csak remélni tudom, hogy nem jutunk PO-ba és jönnek a változások..mert a jövőre gondolva nem akarom ezt a szánalmas szart látni a következő években.
Greengo
Amióta követem az NFL-t , ez a csoport 5-ből 4-szer legalább ilyen volt. 😊
KeyG
több mint 6 éve
Ezzel az egész bagázs (Giants, Redskins, Eagles, Cowboys) így van. Hihetetlen hogy van olyan csoport a ligában, ahol nem az első helyért küzdenek és próbálják felülmúlni egymást a csapatok. Ez egy Troll csoport.Schwartz az egyik legjobb szakember a ligában..maradjunk ennyiben..pont megmutatta(és üzent ezzel) a Pats és a Hox ellen.. a Miami elleni meg az elégedetlenségének kinyilvánítása. 😀Az év legjobb híre: Lurie publikusan is jelezte Chris Mortensennek, hogy ha nem lesz deep playoff run, akkor az edzői stábban jelentős változások lesznek. Doug biztonságban van természetesen.Szerintem JS állása nincs veszélyben. Elküldöm én is állandóan a francba, de alapvetően ő nem végezné rosszul a dolgát, a megvalósítás hibádzik inkább. Úgyhogy esélyes, hogy vagy marad, vagy elviszik HCnak valahová 😛
Ezzel végre befellegzett Groh-nak. A nagy kérdés Schwartz és a QB coach Press Taylor lesz.
Hulkeinstein
Meglátjuk. Azért annak örülök, hogy DP nem úgy áll a dolgokhoz, mint mondjuk Ron Rivera 😊
dande
Szar ezt leírni, de csak remélni tudom, hogy nem jutunk PO-ba és jönnek a változások..mert a jövőre gondolva nem akarom ezt a szánalmas szart látni a következő években.
Greengo
Amióta követem az NFL-t , ez a csoport 5-ből 4-szer legalább ilyen volt. 😊
Real Madrid & Boston Celtics & Los Angeles Dodgers
We are just the Ravens!
több mint 6 éve
pics.me.me/my-eyes-manecenterae-memecenter-com-my-eyes-are-bleeding-meme-51486398.pngAzert ez durva volt. Ezt nem kerheted tole! 😃Irígykedem a problémáitokon.... 😕olvass bele a pats topicba, a jelek szerint ott sokkal nagyobb problémák vannak... 😀
Awesome88
eaglesmcnabb
ulpianus
több mint 6 éve
3 Philadelphia Eagles coaches on very warm seatswww.thescore.com/s/12767004
Pedig Undinban bíztam, hogy jó lesz...
több mint 6 éve
Schwartz az egyik legjobb szakember a ligában..maradjunk ennyiben..pont megmutatta(és üzent ezzel) a Pats és a Hox ellen.. a Miami elleni meg az elégedetlenségének kinyilvánítása. 😀Az év legjobb híre: Lurie publikusan is jelezte Chris Mortensennek, hogy ha nem lesz deep playoff run, akkor az edzői stábban jelentős változások lesznek. Doug biztonságban van természetesen.Szerintem JS állása nincs veszélyben. Elküldöm én is állandóan a francba, de alapvetően ő nem végezné rosszul a dolgát, a megvalósítás hibádzik inkább. Úgyhogy esélyes, hogy vagy marad, vagy elviszik HCnak valahová 😛
Hulkeinstein
dande
Szerkesztette: Greengo

E-A-G-L-E-S EAGLES !
több mint 6 éve
Azert ez durva volt. Ezt nem kerheted tole! 😃Irígykedem a problémáitokon.... 😕olvass bele a pats topicba, a jelek szerint ott sokkal nagyobb problémák vannak... 😀
Awesome88
eaglesmcnabb

Állat vagyok, ami enni kér...
több mint 6 éve
Az év legjobb híre: Lurie publikusan is jelezte Chris Mortensennek, hogy ha nem lesz deep playoff run, akkor az edzői stábban jelentős változások lesznek. Doug biztonságban van természetesen.Szerintem JS állása nincs veszélyben. Elküldöm én is állandóan a francba, de alapvetően ő nem végezné rosszul a dolgát, a megvalósítás hibádzik inkább. Úgyhogy esélyes, hogy vagy marad, vagy elviszik HCnak valahová 😛
Hulkeinstein
több mint 6 éve
Az év legjobb híre: Lurie publikusan is jelezte Chris Mortensennek, hogy ha nem lesz deep playoff run, akkor az edzői stábban jelentős változások lesznek. Doug biztonságban van természetesen.Ezzel végre befellegzett Groh-nak. A nagy kérdés Schwartz és a QB coach Press Taylor lesz.