Philadelphia Eagles

62 feliratkozó

több mint 6 éve
hden Philadelphia Eagles 340
Akkor most mindent megtehetnek azért a pozíciós edzők is, hogy maradhassanak 😊 😉 Húzzunk bele 😊
dande
Találunk valami módszert nyugi, hogy lábon lőhessük magunkat... Dallas csak az érzelmeinkkel játszik, szemetek! 😀
több mint 6 éve
dande2 Philadelphia Eagles Penn State Nittany Lions 46 189 — Így remélem megfelelek nektek.....
Akkor most mindent megtehetnek azért a pozíciós edzők is, hogy maradhassanak 😊 😉 Húzzunk bele 😊
több mint 6 éve
picksix Philadelphia Eagles 814
8 Possible candidates for the OC position if Eagles part ways with Mike Groh
 www.thescore.com/s/12791386
dande
Nem azért, de a nevek kb. felénél öngyilkossági gondolataim támadtak ...

Ha az utóbbi szezonok után megint belülről léptetünk előre, akkor komolyabb gondok vannak, mint gondoltam.
Shurmur? Jézusom. Nem bizonyított már eleget Chip idején OC-ként? Talán még Qb edzőnek, de még úgy is fázok attól, hogy harmadszor is nálunk dolgozzon.
BleedingGreen
run run pass punt

easy easy
kill kill
Lane Lane
több mint 6 éve
BleedingGreen Philadelphia Eagles Penn State Nittany Lions 2 404 — Beware the Slim Reaper!
dande
Nem azért, de a nevek kb. felénél öngyilkossági gondolataim támadtak ...

Ha az utóbbi szezonok után megint belülről léptetünk előre, akkor komolyabb gondok vannak, mint gondoltam.
Shurmur? Jézusom. Nem bizonyított már eleget Chip idején OC-ként? Talán még Qb edzőnek, de még úgy is fázok attól, hogy harmadszor is nálunk dolgozzon.

Szerkesztette: BleedingGreen

több mint 6 éve
dande2 Philadelphia Eagles Penn State Nittany Lions 46 189 — Így remélem megfelelek nektek.....
Howardnak megint pihi néz ki. Sebaj, majd POra rendbe jön | főleg, ha esetleg csak kövi szezonban lesz 😛 |
több mint 6 éve

Ebből a listából én egyértelműen megpróbálnám Staleyt, de a jó öreg Brad sem lenne rossz Truby ide vagy oda. Kafkán viszont meglepődtem, nem tudtam, hogy a QB coach ottt. NFL QBnak nem volt jó, de ettől még edzőnek lehet az. Mondjuk egy Mahomessal egyszerűbb dolgozni, mint egy Trubyval 😛

Szerkesztette: dande2
több mint 6 éve
Hm hm:

twitter.com/ZBerm/status/1202295494233534469

A hiba beismerése fél út a megoldásra...

több mint 6 éve
Greengo Philadelphia Eagles Alabama Crimson Tide 9 284 — Eagles fan
Könnyes búcsút vehetünk Mack Hollinstól. Kár érte, jó kis elkapó volt 😊
hden
...és még a szezon végét sem várták meg vele. 😊 Egy alternatív valóságba (ahol az Eagles zsinórban halmozza a SB győzelmeket) még el lett vna pár évig . Sztem neki NFL szinten befellegzett . Maximum camp bodyként még felbukkanhat vhol. Viszont a bajnoki gyűrűjét beteheti a vitrinbe és mutogathatja...amit azért nem sokan tehetnek még meg. 😊

Ez az..... 😕

www.bleedinggreennation.com/2019/12/4/20994981/eagles-nfl-draft-2017-class-mack-hollins-waived-derek-barnett-sidney-jones-howie-roseman-joe-douglas
dande
Sztem nincs olyan csapat az NFL-ben aki elmondhatná magáról, hogy minden draftja 100%-os és minden húzása bevált. Ez pont egy szarabb draft volt, de én mindig úgy nézem a draftokat, hogy ha 1-2 név megragad a csapatnál a választottakból az már megérte..és ha így nézzük ez itt is megvolt. 😉

Szerkesztette: Greengo

E-A-G-L-E-S EAGLES !
több mint 6 éve
Úgy néz ki neki kell kivégeznie a szezonunkat:

több mint 6 éve
Ez az..... 😕

www.bleedinggreennation.com/2019/12/4/20994981/eagles-nfl-draft-2017-class-mack-hollins-waived-derek-barnett-sidney-jones-howie-roseman-joe-douglas
több mint 6 éve
hden
😕 Pedig drukkoltam neki, lehet máshol beválik.

több mint 6 éve
Hulkeinstein Philadelphia Eagles Oregon Ducks 2 926 — Eagles & Seahawks fan
Kirúgta Riverát a Panthers. Ha esetleg nem kell senkinek HC-nak, én simán elhoznám azonnal DC-nek ha netán Schwarz távozna. Tökéletes lenne Doug mellé, főleg a Philly múltjával.

Szerkesztette: Hulkeinstein
több mint 6 éve
hden Philadelphia Eagles 340
több mint 6 éve
Bjoca 305 — Redskins fan
Amióta követem az NFL-t , ez a csoport 5-ből 4-szer legalább ilyen volt. 😊
KeyG
Gondolom nem olyan régóta. 😀
Greengo
Az első Superbowl óta amit adtak itthon, de ahogy látom az irónia nem teljesen jött át. 😊
KeyG
a többi east csapathoz is gyere át szarozni, hátha ők megszeretnek...
több mint 6 éve
KeyG Baltimore Ravens 13 117
KeyG
Greengo
Az első Superbowl óta amit adtak itthon, de ahogy látom az irónia nem teljesen jött át. 😊

Real Madrid & Boston Celtics & Los Angeles Dodgers

We are just the Ravens!
több mint 6 éve
 twitter.com/JimmyKempski/status/1201897675165179904

ÖÖÖ én ezt nem egészen így gondolom, de hátha kivételesen érvényesítjük....
több mint 6 éve
KeyG

E-A-G-L-E-S EAGLES !
több mint 6 éve
csipkelli 4 010
Az év legjobb híre: Lurie publikusan is jelezte Chris Mortensennek, hogy ha nem lesz deep playoff run, akkor az edzői stábban jelentős változások lesznek. Doug biztonságban van természetesen.

Ezzel végre befellegzett Groh-nak. A nagy kérdés Schwartz és a QB coach Press Taylor lesz.
Hulkeinstein
Szerintem JS állása nincs veszélyben. Elküldöm én is állandóan a francba, de alapvetően ő nem végezné rosszul a dolgát, a megvalósítás hibádzik inkább. Úgyhogy esélyes, hogy vagy marad, vagy elviszik HCnak valahová 😛

Meglátjuk. Azért annak örülök, hogy DP nem úgy áll a dolgokhoz, mint mondjuk Ron Rivera 😊
dande
Schwartz az egyik legjobb szakember a ligában..maradjunk ennyiben..pont megmutatta(és üzent ezzel) a Pats és a Hox ellen.. a Miami elleni meg az elégedetlenségének kinyilvánítása. 😀
Szar ezt leírni, de csak remélni tudom, hogy nem jutunk PO-ba és jönnek a változások..mert a jövőre gondolva nem akarom ezt a szánalmas szart látni a következő években.
Greengo
Ezzel az egész bagázs (Giants, Redskins, Eagles, Cowboys) így van. Hihetetlen hogy van olyan csoport a ligában, ahol nem az első helyért küzdenek és próbálják felülmúlni egymást a csapatok. Ez egy Troll csoport.

KeyG
Azért nem kell túltolni a hülyeséget se, ez egy ilyen év. Tavaly wild card helyet csíptünk, ott pedig meccset nyertünk, ahogy a Dallas is. Azelőtt meg. Szóval jah, NFC Least, száz éve. Vagy ezer.
több mint 6 éve
KeyG Baltimore Ravens 13 117
Az év legjobb híre: Lurie publikusan is jelezte Chris Mortensennek, hogy ha nem lesz deep playoff run, akkor az edzői stábban jelentős változások lesznek. Doug biztonságban van természetesen.

Ezzel végre befellegzett Groh-nak. A nagy kérdés Schwartz és a QB coach Press Taylor lesz.
Hulkeinstein
Szerintem JS állása nincs veszélyben. Elküldöm én is állandóan a francba, de alapvetően ő nem végezné rosszul a dolgát, a megvalósítás hibádzik inkább. Úgyhogy esélyes, hogy vagy marad, vagy elviszik HCnak valahová 😛

Meglátjuk. Azért annak örülök, hogy DP nem úgy áll a dolgokhoz, mint mondjuk Ron Rivera 😊
dande
Schwartz az egyik legjobb szakember a ligában..maradjunk ennyiben..pont megmutatta(és üzent ezzel) a Pats és a Hox ellen.. a Miami elleni meg az elégedetlenségének kinyilvánítása. 😀
Szar ezt leírni, de csak remélni tudom, hogy nem jutunk PO-ba és jönnek a változások..mert a jövőre gondolva nem akarom ezt a szánalmas szart látni a következő években.
Greengo
Ezzel az egész bagázs (Giants, Redskins, Eagles, Cowboys) így van. Hihetetlen hogy van olyan csoport a ligában, ahol nem az első helyért küzdenek és próbálják felülmúlni egymást a csapatok. Ez egy Troll csoport.

Real Madrid & Boston Celtics & Los Angeles Dodgers

We are just the Ravens!
több mint 6 éve
Awesome88 New York Giants 1 236
Irígykedem a problémáitokon.... 😕
Awesome88
olvass bele a pats topicba, a jelek szerint ott sokkal nagyobb problémák vannak... 😀
eaglesmcnabb
Azert ez durva volt. Ezt nem kerheted tole! 😃
ulpianus
 pics.me.me/my-eyes-manecenterae-memecenter-com-my-eyes-are-bleeding-meme-51486398.png
több mint 6 éve
3 Philadelphia Eagles coaches on very warm seats
 www.thescore.com/s/12767004

Pedig Undinban bíztam, hogy jó lesz...
több mint 6 éve

Hulkeinstein

dande

Szerkesztette: Greengo

E-A-G-L-E-S EAGLES !
több mint 6 éve
ulpianus Kansas City Chiefs LSU Tigers 18 009 — Circus Maximus
Irígykedem a problémáitokon.... 😕
Awesome88
olvass bele a pats topicba, a jelek szerint ott sokkal nagyobb problémák vannak... 😀
eaglesmcnabb
Azert ez durva volt. Ezt nem kerheted tole! 😃

Állat vagyok, ami enni kér...
több mint 6 éve

Hulkeinstein

több mint 6 éve
Hulkeinstein Philadelphia Eagles Oregon Ducks 2 926 — Eagles & Seahawks fan