Philadelphia Eagles
62 feliratkozó
több mint 10 éve
Állítólag a csere során az idei első körös pickeink helyet cseréltek, valamint jövőre kondicionálós picket kapunk.Shawn84amadeus felgyújtja egész missourit ._.
több mint 10 éve
Louis Riddick @LRiddickESPN mostThere has to be another move coming for the #Eagles at QB, or at least an attempt at another move...
több mint 10 éve
lehet, hogy kicseréljük az első kört velükmanbearpigAz az első körös csere tűnik a legértelmesebbnek, nagyon remélem, hogy erről van szó.
több mint 10 éve
Állítólag a csere során az idei első körös pickeink helyet cseréltek, valamint jövőre kondicionálós picket kapunk.
több mint 10 éve
Mondjuk egy biztos, Bradford tehetségesebb, mint Foles.
http://www.youtube.com/watch?v=BwwrLgAuvUE&feature=related
Ron Rivera: We were trying to make them systematically beat us.
több mint 10 éve
Ha Chip akar mobilis QB-t hozni, Locker már nincs a célpontok között, ugyanis visszavonult.
több mint 10 éve
lehet, hogy kicseréljük az első köröket velükmanbearpigönismétlés: akkor akasztani mindenkit a Rams FO-ban.
több mint 10 éve
lehet, hogy kicseréljük az első kört velük
több mint 10 éve
twitter.com/bleedinggreen/lists/eagles-news
több mint 10 éve
faszom, most aktivizalhatom magam ujbol twitterre 😀 😀 megint no life tweet following 😥
több mint 10 éve
Pont ez a lenyeg iden.Én mindenhol azt látom hogy az Eagles adott picket.gabokockaAnnak semmi értelme nem lenne.Highlander

Állat vagyok, ami enni kér...
több mint 10 éve
Én mindenhol azt látom hogy az Eagles adott picket.gabokockaaz Eagles is, meg a Rams is, az nem biztos, hogy melyiket cserélték és mi lesz a Rams-től a 2016-os telejsítményfüggő

---
"Nincs igazság és nincs emberiség. Csak igazságok vannak és emberek." - Szerb Antal
több mint 10 éve
Sör bekészítve, holnapra szabit kellett volna kivenni :S Nem tudom elképzelni, hogy ez legyen a vége a QB kérdésnek. Izgalmas nnahh... 😀
több mint 10 éve
Én mindenhol azt látom hogy az Eagles adott picket.gabokockaÉn meg mindenhol azt hogy a Rams 2. köröse jön.
több mint 10 éve
Én mindenhol azt látom hogy az Eagles adott picket.gabokockaAnnak semmi értelme nem lenne.
több mint 10 éve
Én mindenhol azt látom hogy az Eagles adott picket.
http://www.youtube.com/watch?v=BwwrLgAuvUE&feature=related
Ron Rivera: We were trying to make them systematically beat us.
több mint 10 éve
Óriási arc, imádom 😀Malcolm Jenkins @MalcolmJenkins most3 másodperccel ezelőttMekkora arc a csávó 😀 😀 Hatalmas.Highlander
Calm down people... Just let the mad scientist go to work. #woosahHulkeinstein
több mint 10 éve
Poéngyilkos.Boy Chip Kelly is going to be embarrassed when he realizes the "OU" next to Sam Bradford's college didn't mean Oregon.az egyik OU, a másik meg UObaggio
xDvassadi
több mint 10 éve
uramisten. Mondja azt mégegyszer valaki hogy az offseason unalmas, hászemen kopom. 😀 Sasoknál nincs leállás. Kiszolgálja Chip a kozonséget rendesen 😀
több mint 10 éve
Boy Chip Kelly is going to be embarrassed when he realizes the "OU" next to Sam Bradford's college didn't mean Oregon.az egyik OU, a másik meg UO
xDvassadi

---
"Nincs igazság és nincs emberiség. Csak igazságok vannak és emberek." - Szerb Antal
több mint 10 éve
Malcolm Jenkins @MalcolmJenkins most3 másodperccel ezelőttMekkora arc a csávó 😀 😀 Hatalmas.
Calm down people... Just let the mad scientist go to work. #woosahHulkeinstein
több mint 10 éve
Sanchez nem volt sokkal rosszabb, mint Foles, ha minden kötél (és térdszalag) szakad, a top10-től pedig már lehet nézelődni, a legrosszabb esetben is meglehet pl. Trae Waynes

---
több mint 10 éve
Malcolm Jenkins @MalcolmJenkins most3 másodperccel ezelőttCalm down people... Just let the mad scientist go to work. #woosah
több mint 10 éve
tehát akkor felmozgott a top10-be a csapat...#fingerscrossed 😊baggioha ezért 1. kört adott a Rams pluszba, akkor ott ki kell rúgni mindenkit, székházat lebontani, helyét sóval behinteni.