Philadelphia Eagles
62 feliratkozó
több mint 10 éve
Na várjunk mert mindenki ír twitteren már mindent. Most mégis mi kapjuk a pickeket úgy néz ki. Vagy nem...
több mint 10 éve
jelenlegi irányító párosunk mellé sok FA elkapó akar majd ideigazolni...
több mint 10 éve
Az a baj, hogy picket adtunk Foles mellé. Bradfordért.Ezt még emésztgetem egy darabig 😀 😀
több mint 10 éve
Albert Breer @AlbertBreer 34 mp35 másodperccel ezelőttLooks like the pick going with Sam Bradford to Philly is a second-rounder.
több mint 10 éve
Mindenki nyugodjon le a picsába, nem is Chip a HC, hanem Shurmur xD

---
"Nincs igazság és nincs emberiség. Csak igazságok vannak és emberek." - Szerb Antal
több mint 10 éve
Surprise madafaka. Nem értek semmit. 😀😀 Nem lehet, h Bradfordot akarjuk még továbbpasszolni vkinek? Vagy most mi van? XDHighlanderCsak ez jár nekem is a fejemben, hogy le van beszélve már egy másik kör is, hogy hova adjuk. Egyszerűen nem értem. Kb pislogok most pár perce...
több mint 10 éve
Na jó srácok ne haragudjatok de most hagyom itt ezt az egész cirkuszt jó volt veletek talán majd egyszer..csendben..................... próbálom figyelni de nem tudom van e értelme jó szórakozást..............
több mint 10 éve
Hoztunk egy térdek nélküli Alonsot, majd egy térdek nélküli Bradfordot.Philly = Térd | (de nem tréd) | mentes övezet, de keményen.
több mint 10 éve
Hát ez kész. Most vagy zseni lesz a nap végére Chip, vagy holnap meglincselik.HulkeinsteinElőbb meglincselik, aztán ha túléli, akkor próbálkozhat 😀😀
több mint 10 éve
Ha ebből Kelly kihoz vmit akkor megeszem a nemlétező kalapom!Eddig bíztam benne de ez egyre kevésbé megy!
több mint 10 éve
amúgy az offseason első pár lépésében még kereste az ember az értelmet, de az utóbbi 1-2 lépésben már tényleg nem találni 😀
több mint 10 éve
Hát ez kész. Most vagy zseni lesz a nap végére Chip, vagy holnap meglincselik.
több mint 10 éve
a vége az lesz, hogy Sanchezzel vágunk neki szezonnak
több mint 10 éve
Reuben Frank @RoobCSNBradford 59% completion, 59 touchdowns, 38 interceptions in 49 games. Foles 62% completion, 46 touchdowns, 17 interceptions in 28 games.
több mint 10 éve
Surprise madafaka. Nem értek semmit. 😀😀 Nem lehet, h Bradfordot akarjuk még továbbpasszolni vkinek? Vagy most mi van? XD
több mint 10 éve
na most mindenki jöhet savazni ha Maxiért is ide járt a fele fórum 😊
több mint 10 éve
Hát én asszem töltök egy fél liter bourbonet és élvezem az estét 😀 Ezen csak röhögni lehet
több mint 10 éve
végül is van egy 1/1-s qbnk............................
több mint 10 éve
Bradford amúgy nem kurva sokat keres, csak kérdezem
több mint 10 éve
akkor most a fillérekért játszó folest elcseréltük egy 13 milliós Samuért?
több mint 10 éve
ha jól érte még ti adtatok érte pick-et... Kelly valami nagyon ördögi tervet eszelt ki a világ meghódítására. 😀Toto21Túl sokszor nézte meg a Draft day-t😀
Így nem tudom,hogy fogja idehozni a most végző kacsákat😕
több mint 10 éve
kellett emlegetnem ezt a f@szit a hosszabb kommentemben...#Eagles OC Pat Shurmur had same job with #Rams when team drafted Sam Bradford in 2010, so familiarity there.

---
"Nincs igazság és nincs emberiség. Csak igazságok vannak és emberek." - Szerb Antal
több mint 10 éve
bradford minek? megpróbálnak safetyt csináli belőle? chip szex-rabszolgája lesz? új kabala a sas helyett?
több mint 10 éve
Remélem azon a vitán, hogy ki milyen picket adjon megbukik a dolog...................dandehivatalos