Philadelphia Eagles

62 feliratkozó

több mint 10 éve
mustaine Tampa Bay Buccaneers Middle Tennessee Blue Raiders 10 330 — Chalk Dawk fan
Kiko már a fizikai felmérőkön van Phillyben, néhány percen belül hivatalossá válhat a trademustaine
Ungerről viszont lecsúszott a csapat, pedig biztos minden követ megmozgatott érte Chipbaggio
Áh, majd jön Grasu a drafton 😊

több mint 10 éve
r.baggio New York Giants Army Black Knights 64 349 — no es importante
Kiko már a fizikai felmérőkön van Phillyben, néhány percen belül hivatalossá válhat a trademustaine
Ungerről viszont lecsúszott a csapat, pedig biztos minden követ megmozgatott érte Chip

---
"Nincs igazság és nincs emberiség. Csak igazságok vannak és emberek." - Szerb Antal
több mint 10 éve
Janek Philadelphia Eagles Florida Gators 16 641 — Apu ökölbeszorított keze
közben a hawks nem szarozott a TE kérdéssel...
egy első körért ....

több mint 10 éve
mustaine Tampa Bay Buccaneers Middle Tennessee Blue Raiders 10 330 — Chalk Dawk fan
Kiko már a fizikai felmérőkön van Phillyben, néhány percen belül hivatalossá válhat a trade

több mint 10 éve
dande2 Philadelphia Eagles Penn State Nittany Lions 46 181 — Így remélem megfelelek nektek.....
Egyértelmű, hogy szeretik, megy a média hiszti rendesen, remélem sikerül jól kezelni.
több mint 10 éve
Hulkeinstein Philadelphia Eagles Oregon Ducks 2 926 — Eagles & Seahawks fan
Malcolm Jenkins ‏@MalcolmJenkins 20 mp21 másodperccel ezelőtt

Is it too late to tell these guys "Philly ain't bad at all" ... Chip is a great guy! And who doesn't like sports science and Cheesesteaks?

😊
több mint 10 éve
Janek Philadelphia Eagles Florida Gators 16 641 — Apu ökölbeszorított keze
Folesnak idén nem kell több pénzt adni mert van élő szerződése

több mint 10 éve
tûzoltó Philadelphia Eagles 860
Kíváncsi leszek most hogy a liga legjobb #D-ben lesz Cary és egy átlagosban Maxwell, milyen számok jönnek majd 😀[/quote]Nem értem, Maxwell nem az Eagles védelmében fog játszani...?😊
több mint 10 éve
dande2 Philadelphia Eagles Penn State Nittany Lions 46 181 — Így remélem megfelelek nektek.....
Via @BrittMcHenry, Riley Cooper said today that he believes Chip Kelly is a players coach. Isn't sure how Maclin leaving will impact role
0 válasz 0 retweet 0 kedvenc
több mint 10 éve
Shawn84 Philadelphia Eagles North Carolina Tar Heels 8 534
Ha Foles maradna a kezdő, akkor mekkora lét kell neki virítani?Az hogy változtatna a cap-en?
A Tippem pedig 3 (+ Maxi)Invincible
Sanchez 3,5 és 5,5 millát kap. Ezt én kicsit sokallom, de ennél többet kellene kapjon Foles. Én olyan 3 év 18 millit gondolnék amiből 10-12 garantált lenne.
több mint 10 éve
Voice Baltimore Ravens 1 825 — LA Lakers & Juventus
Kíváncsi leszek most hogy a liga legjobb #D-ben lesz Cary és egy átlagosban Maxwell, milyen számok jönnek majd 😀

The youngest player EVER with a perfect passer rating 😈 LJ8
több mint 10 éve
Invincible Philadelphia Eagles 869
Ha Foles maradna a kezdő, akkor mekkora lét kell neki virítani?Az hogy változtatna a cap-en?
A Tippem pedig 3 (+ Maxi)

"Ha egy olyan foglalkozást választasz, amit szeretsz, akkor egy napot sem kell dolgoznod életed során." (Konfucius)
több mint 10 éve
r.baggio New York Giants Army Black Knights 64 349 — no es importante
Te elég régóta ismered Kelly munkásságát, szerintem valószínűleg többet tudsz róla, mint ez az egész topic együttvéve. Mit gondolsz, mi lehet ennek a franchise-nak a jövője? Mit várhatunk idén a jelenlegi állapotot tekintve, illetve ha kudarcba fullad az idei év, akkor mi lehet Kelly sorsa? Egyáltalán Mariota lesz az irányítónk amennyiben meg tudnánk szerezni?

Összefoglalva: Látsz jövőt az Eagles építkezésében, vagy inkább Kelly bukását jósolod?

Tudom, hogy te is csak annyit tudsz a jelenlegi helyzetről, mint amit olvasni lehet, de én nagyon kíváncsi lennék a véleményedre a csapatot illetően.Hulkeinstein
Én kicsit másként kérdezném. Mariotáva és nélküle is meghallgatnék 1-1 verziót, hogy te mire számítasz/számítanál.Shawn84
Enyhén elfogult vagyok ebben a kérdésben, szóval nem feltétlen mérvadó az én véleményem 😊 Pláne, hogy kizárólag Chip miatt követem az Eagles ügyeit, és amúgy se tudok már elköteleződni egyetlen csapat irányába se (mert minek), így nekem tényleg semmi "veszítenivalóm", ha mégis beletörik a bicskája az NFL-be, legalább visszatér az NCAA-be 😊 De kinevezésekor - naivan - nagyon bíztam benne, hogy komolyan megreformálja a profi ligát, mely lelkesedésemet Shurmur kinevezése kicsit lelohasztotta, hogy a Skins elleni parádés debütálással újra elvigyen a hév... hogy aztán jöjjön a felismerés, egy fecske nem csinál nyarat és ennek a fecskének nem is célja, hogy felbolygassa az új fészket (inkább okosan alkalmazkodni, lassú víz partot mos alapon). Persze az "idegen testet" érezhetően így is erősen kivetné magából ez a közeg, az outside the box gondolkodás igazi eretnekség a copycat league-ben, ráadásul Mariota potenciális draftolásával tényleg vízválasztóhoz érkeztünk megint. De lehet utóbbit csak én gondolom így (és a hype-ot szándékosan generáló média), és Kelly nem akar mindent egy lapra feltenni, mert nyilván ennek a projectnek a sikeressége alapvető fokmérő lenne az ő megítélésében.

Egy szó, mint száz, én borzasztóan szeretném látni, hogy a rendszer végre kiteljesedhessen, de jómagam könnyen lehetek megfontolatlan, míg Kelly az egyetlen esélyével játszik, hogy az NFL-ben edzősködhessen. Hogy egy mezei szurkolónak miért kell előre emiatt kárognia, azt nem értem (mikor egy törzsszurkoló félti a csapatát az azért benne van a pakliban, mint említettem, ezt nem tudom és nem is akarom átérezni), ha Chip mégis a kerülőutat választaná, azt elfogadnám, bár a saját szórakozásom okán rettentően sajnálnám. Részemről beérném mondjuk Hundley-val is.

---
"Nincs igazság és nincs emberiség. Csak igazságok vannak és emberek." - Szerb Antal
több mint 10 éve
tûzoltó Philadelphia Eagles 860
5 játékossal írunk alá az első 24 órában, ez az én tippem😊
több mint 10 éve
Highlander Philadelphia Eagles 2 220 — We’re putting the family back together
Újabb bizonyíték Chip Kelly rasszista hajlamaira!

több mint 10 éve
Kösz mindent Frank!

több mint 10 éve
Tehát Todd, Cole, Gore, és Johnson is megy a Coltsba jelen állás szerint.Hulkeinstein
Tudtok még ajánlani valakit, akinek a nevét kimondva csak O magánhangzók vannak? Rendelnék mezt.

Szegény Gronkowsko jól megszívta a végén.Höri
'lonso, Wolff, Foles, Polk, Sproles, Molk, Johnson, Cox, Thornton, Long, Jones
van még itt választék 😀Hulkeinstein
Orton kimaradt 😀Shilkor
Döglött lóba nem rúgunk! 😊
több mint 10 éve
picksix Philadelphia Eagles 814
1. Büntetések
Cary 7-et kapott, Maxwell 9-et, arról viszont sajnos nem találtam több infót, hogy ezek milyen jellegűek voltak, viszont emlékeim szerint ezek főleg 5 yardos Holdingok voltak Maxwellnél irreleváns szituációkban, és buta, néha sok yardot érő szabálytalanságok Carynél kulcshelyzetekben.
Hulkeinstein
Most néztem (thx tamasboldizsar), Cary 8-ból 5 esetben 3rd-downkor szabálytalankodott, Maxwell esetében ugyanez 9-ből csak 1. Ha ebben sikerül előrelépni már megérte az a pár misi 😀 Mondom én nem véletlen aggattam rá azt a Cary 3rddownyellowflag Williams nevet.

3. Célba vételek száma
Cary-t még úgy is 99-szer vették célba, hogy Fletcher-t minden elkapó verte 1 az 1-ben. Ezekből 56-nak elkapás lett a vége, ez 56,6%-ot jelent.
Maxwell-t számomra kicsit meglepő módon egyáltalán nem célozták meg ennyiszer, sőt! Csupán 71 labda ment felé, amiből 45 elkapás lett, ez 63,4%-ot jelent.
Ez a statisztika még annak ellenére is meglepő, hogy a mi védőink jelentősen több snap-et töltöttek a pályán. Egyáltalán nem volt Maxwell sem a QB-k kipécézett célpontja, még úgy sem, hogy a másik oldalra, Sherman felé kis túlzással nem is néztek.
Hulkeinstein
Azért ez becsapós, mert amikor jó a coverage nem dobnak felé 😊 Olyan stat nincs, hogy hányszor nézett felé az irányító és abból hányszor passzolt? 😀

easy easy
kill kill
Lane Lane
több mint 10 éve
Shilkor Pittsburgh Steelers 4 119 — Falcons GM, 2021 Div1 winner
Tehát Todd, Cole, Gore, és Johnson is megy a Coltsba jelen állás szerint.Hulkeinstein
Tudtok még ajánlani valakit, akinek a nevét kimondva csak O magánhangzók vannak? Rendelnék mezt.

van még itt választék 😀Hulkeinstein
Orton kimaradt 😀
több mint 10 éve
Highlander Philadelphia Eagles 2 220 — We’re putting the family back together
Nevetséges már ez a rasszista téma. Van aki ezt komolyan is gondolja?
 www.bleedinggreennation.com/2015/3/10/8183681/tra-thomas-racism-eagles-chip-kelly-comments-video

Ez jó 😀😀
Mike Sielski ‏@MikeSielski 5 p5 perccel ezelőtt

The #Eagles need to fire their overbearing, racist head coach before he ruins the franchise.

Jimmy Kempski ‏@JimmyKempski 1 min1 minute ago

Eagles still only 2nd in the NFC East racist power rankings.

több mint 10 éve
Ian Rapoport ‏@RapSheet 40 mp40 másodperccel ezelőtt

The expected numbers for Da'Norris Searcy, who appears headed to the #Titans: 4 years, $24M with $10.5M guaranteed. Still finalizing.
0 válasz 29 retweet 6 kedvenc

Maradt Rahim Moore, Ron Parker, Antrel Rolle, Marcus Gilchrist, Mike Adams, Dawan Landry, Nate Allen, Bernard Pollard, Louis Delmas.Hulkeinstein
Kendrick Lewist senki nem tartja számon? Nézzetek csak rá a statjára.
https://static.www.nfl.com/image/private/t_headshot_desktop/league/lxjcrlhxso6cafgm8rda
Kendrick Lewis Stats, News and Video - S | NFL.com
Latest on S Kendrick Lewis including news, stats, videos, highlights and more on NFL.com
több mint 10 éve
Ian Rapoport ‏@RapSheet 40 mp40 másodperccel ezelőtt

The expected numbers for Da'Norris Searcy, who appears headed to the #Titans: 4 years, $24M with $10.5M guaranteed. Still finalizing.
0 válasz 29 retweet 6 kedvenc

Maradt Rahim Moore, Ron Parker, Antrel Rolle, Marcus Gilchrist, Mike Adams, Dawan Landry, Nate Allen, Bernard Pollard, Louis Delmas.
több mint 10 éve
resistance is futile Las Vegas Raiders Michigan Wolverines 34 219
ha már fel akarunk fújni dolgokat, ez legalább olyan durva vád:

Intrigue between former colleagues Ryan Grigson and Howie Roseman. Sounds like Eagles negotiated contract that Gore will sign in Indy.baggio
Te elég régóta ismered Kelly munkásságát, szerintem valószínűleg többet tudsz róla, mint ez az egész topic együttvéve. Mit gondolsz, mi lehet ennek a franchise-nak a jövője? Mit várhatunk idén a jelenlegi állapotot tekintve, illetve ha kudarcba fullad az idei év, akkor mi lehet Kelly sorsa? Egyáltalán Mariota lesz az irányítónk amennyiben meg tudnánk szerezni?

Összefoglalva: Látsz jövőt az Eagles építkezésében, vagy inkább Kelly bukását jósolod?

Tudom, hogy te is csak annyit tudsz a jelenlegi helyzetről, mint amit olvasni lehet, de én nagyon kíváncsi lennék a véleményedre a csapatot illetően.Hulkeinstein
Huh, ez aztán az obersovskyzás.
több mint 10 éve

van még itt választék 😀
több mint 10 éve
Höri Indianapolis Colts West Virginia Mountaineers 32 136 — bútor

Szegény Gronkowsko jól megszívta a végén.
szerk: látom Bowe-t kivágják, hmmm