Philadelphia Eagles

62 feliratkozó

több mint 10 éve
Hulkeinstein Philadelphia Eagles Oregon Ducks 2 926 — Eagles & Seahawks fan
A következő trade-ünk: 😀 😀
több mint 10 éve
dande2 Philadelphia Eagles Penn State Nittany Lions 46 181 — Így remélem megfelelek nektek.....
Beszélgetnek egymással a szagértők:

Eliot Shorr-Parks ‏@EliotShorrParks 1 min
@LesBowen I tend to agree, but that is if u view this as win now...if u view it as a re-build, u get the QB, figure rest out next offseason
Beszélgetés megtekintése 0 válasz 0 retweet 1 kedvenc
Brandon Lee Gowton ‏@BrandonGowton 36 mp37 másodperccel ezelőtt

@LesBowen Also seem to be pretty screwed if they don’t have a quarterback.
Beszélgetés megtekintése 0 válasz 0 retweet 1 kedvenc
Les Bowen ‏@LesBowen 1 min1 minute ago

If Eagles aren’t gonna trade up 4 Mariota, then they can address many of these needs in the draft. But if they do trade up, they’re screwed.
0 válasz 2 retweet 1 kedvenc
több mint 10 éve
dande2 Philadelphia Eagles Penn State Nittany Lions 46 181 — Így remélem megfelelek nektek.....
Ennyivel is okosabbak lehetünk mi örvendünk neki:

Giants offered Brandon Graham only 1 year, but for more $$ per/year than #Eagles, a prove-it in 4-3 deal designed to net long-term contract.
0 válasz 1 retweet 0 kedvenc
több mint 10 éve
Shawn84 Philadelphia Eagles North Carolina Tar Heels 8 534
ha már fel akarunk fújni dolgokat, ez legalább olyan durva vád:

Intrigue between former colleagues Ryan Grigson and Howie Roseman. Sounds like Eagles negotiated contract that Gore will sign in Indy.baggio
Te elég régóta ismered Kelly munkásságát, szerintem valószínűleg többet tudsz róla, mint ez az egész topic együttvéve. Mit gondolsz, mi lehet ennek a franchise-nak a jövője? Mit várhatunk idén a jelenlegi állapotot tekintve, illetve ha kudarcba fullad az idei év, akkor mi lehet Kelly sorsa? Egyáltalán Mariota lesz az irányítónk amennyiben meg tudnánk szerezni?

Összefoglalva: Látsz jövőt az Eagles építkezésében, vagy inkább Kelly bukását jósolod?

Tudom, hogy te is csak annyit tudsz a jelenlegi helyzetről, mint amit olvasni lehet, de én nagyon kíváncsi lennék a véleményedre a csapatot illetően.Hulkeinstein
Én kicsit másként kérdezném. Mariotáva és nélküle is meghallgatnék 1-1 verziót, hogy te mire számítasz/számítanál.
több mint 10 éve

Intrigue between former colleagues Ryan Grigson and Howie Roseman. Sounds like Eagles negotiated contract that Gore will sign in Indy.baggio
Te elég régóta ismered Kelly munkásságát, szerintem valószínűleg többet tudsz róla, mint ez az egész topic együttvéve. Mit gondolsz, mi lehet ennek a franchise-nak a jövője? Mit várhatunk idén a jelenlegi állapotot tekintve, illetve ha kudarcba fullad az idei év, akkor mi lehet Kelly sorsa? Egyáltalán Mariota lesz az irányítónk amennyiben meg tudnánk szerezni?

Összefoglalva: Látsz jövőt az Eagles építkezésében, vagy inkább Kelly bukását jósolod?

Tudom, hogy te is csak annyit tudsz a jelenlegi helyzetről, mint amit olvasni lehet, de én nagyon kíváncsi lennék a véleményedre a csapatot illetően.
több mint 10 éve
Ez sem egyszerű.................

Brandon Lee Gowton ‏@BrandonGowton 3 p3 perccel ezelőtt

Report: Chip Kelly's overbearing approach prevented Frank Gore from signing with Eagles  sbnation.com/e/7947236
több mint 10 éve
r.baggio New York Giants Army Black Knights 64 349 — no es importante

Intrigue between former colleagues Ryan Grigson and Howie Roseman. Sounds like Eagles negotiated contract that Gore will sign in Indy.

---
"Nincs igazság és nincs emberiség. Csak igazságok vannak és emberek." - Szerb Antal
több mint 10 éve
Trent Cole a Coltsal tárgyal, nem írt alá a Brownshoz mégsem.Shawn84
Sőt, már alá is írt a hírek szerint. Tehát Todd, Cole, Gore, és Johnson is megy a Coltsba jelen állás szerint.
több mint 10 éve
Shawn84 Philadelphia Eagles North Carolina Tar Heels 8 534
Trent Cole a Coltsal tárgyal, nem írt alá a Brownshoz mégsem.
több mint 10 éve
Komolyan mondom ezt a finnyás bagázst.és még kapnak egy rakás pénzt is........ persze mindenkinek szíve joga, de ez nem több nekem, mint gyerekes érzékenykedés (könnyen "ítélkezek" innen távolról)... de ha nem akkor nem. (legalábbis amennyire értem nekem ez jön le belőle, de lehet tévedek)..........
Nyilván vannak nem szimpatikus húzások, de talán szakmailag tett már le annyit Kelly az asztalra, hogy vmennyire lehetne bízni benne... ezek szerint még sem.
Reméljük jól sikerül kialakítani a chemistry-t annak ellenére, hogy most vannak nehéz lépések is ezzel kapcsolatban nekünk szurkolóknak i,s és nyilván játékosoknak is.
Tényleg jöjjön Spiller, meg egy CB, meg egy S, egy OL ember, és aztán jöhet draft meg a munka.
több mint 10 éve
Az ok amiért Gore végül nem minket választott:
 www.foxsports.com/nfl/story/frank-gore-changed-mind-philadelphia-eagles-indianapolis-colts-personnel-chip-kelly-030915Highlander
csodás cikk, csak épp Pep Hamiltont felejti el megemlíteni, aki volt már pl. edzője a 49ers-nél (abban a szezonban, mikor a legjobb statjait hozta, igaz Pep a QB-kat edzette)

---
"Nincs igazság és nincs emberiség. Csak igazságok vannak és emberek." - Szerb Antal
több mint 10 éve
Highlander Philadelphia Eagles 2 220 — We’re putting the family back together
Az ok amiért Gore végül nem minket választott:
 www.foxsports.com/nfl/story/frank-gore-changed-mind-philadelphia-eagles-indianapolis-colts-personnel-chip-kelly-030915

több mint 10 éve
tamasboldizsar New England Patriots 270
1. Bűntetések
Cary 7-et kapott, Maxwell 9-et, arról viszont sajnos nem találtam több infót, hogy ezek milyen jellegűek voltak, viszont emlékeim szerint ezek főleg 5 yardos Holdingok voltak Maxwellnél irreleváns szituációkban, és buta, néha sok yardot érő szabálytalanságok Carynél kulcshelyzetekben.Hulkeinstein
 www.pro-football-reference.com/players/M/MaxwBy00/penalties/
 www.pro-football-reference.com/players/W/WillCa99/penalties/
több mint 10 éve
Davon House-t is kihúzhatjuk a listánkról. A csapat sosem érdeklődött iránta, ami igen furcsa.

@975TheFanatic: Schefter: Gore called people and said: I'm not feeling (Philadelphia). I don't feel good about this.

Igen bíztató komment ez egy 32 éves futótól, aki elé 7 millió dollár garit raktunk le abban a pillanatban, ahogy elérhetővé vált... 😕

Valószínűleg Gore és Andre Johnson is Indianapolisba tart...
több mint 10 éve
Stez SMU Mustangs 46 867 — Whoops, looks like something went wrong.
Ron Parker a legújabb target.

több mint 10 éve
Byron Maxwell vs Cary Williams

Nézzük először a szubjektív dolgokat, amik nem írhatóak le számokkal:

Cary Williams volt az az ember, aki a szezon első pillanatától fogva kilógott a csapatból. Folyamatosan beszólt az edzőknek, elégedetlenkedett, bomlasztotta az öltözői légkört. Nem igazán volt hajlandó produktívan hozzájárulni a csapat eredményeihez.

Byron Maxwell pont az ellenkezője WIlliamsnek, ha a személyiségét nézzük. Csendes, alázatos, aki 2 éve még sehol nem volt. Egy edzésen 2 éve az edzők félrehívták, hogy megmondják neki: itt az utolsó esélye, ha ebben az évben nem mutatja meg, akkor bust lesz, és a karrierje elsüllyed valahol az éterben. Mindezt egy olyan szituációban, amikor előtte volt a DC-n Sherman, Browner, és Thurmond is. Maxwell megfogadta a tanácsot, és amint lesérült Browner, magabiztosan átvette a kezdő pozíciót a szezon legkritikusabb szakaszában, ráadásul teljesítményromlás nélkül. Pete Carroll 3 dolgot emelt ki róla:

1. Konzisztens teljesítményt nyújt. Természetesen mindenkinek vannak rosszabb meccsei, de Maxwell még soha nem volt nagy lejtmenetben, egyenletes teljesítményt nyújtott tavaly beugorva is, és idén kezdőként is.

2. Remek labdaérzéke van. Sokszor a Hawks edzői sem tudták hogy sikerült kivarázsolnia a labdát az ellenfél kezéből. Maxwell egyértelműen ballhawk CB-nek tekinthető.

3. Remekül szerel, szinte sosem csúszik le, legyen szó WR-ről, TE-ről, vagy RB-ről.

Most pedig térjünk rá a számokra

Cap hit:

Maxwell 6 éves, 63 milliós szerződést fog aláírni ma este, hogyha nem visszakozik ő is, mint Gore. Ez év szerinti lebontásban a riportok szerint úgy fog kinézni, hogy: 1. év: 13,5, 2. év: 10, 3.-6. év: 8 millió.

Cary Williams cap hit-je 8.2 millió lett volna kb., a kivágásával 6.5-öt spóroltunk.

Éves átlagban tehát 8,2 vs 10.5 jön ki, ami 2.3 millió dollár különbség átlagban. Ha a cap emelkedését beleszámoljuk, akkor Maxwell szerződése tavaly kb. 9.7 millió körülre jött volna ki a teljes sapkára levetítve. Ez már csak 1.5 milliós különbséget jelent egy felértékelődő posztnál!

Érdemes azt is hozzátenni, hogy a legfrisebb hírek szerint CAry 3 évre 18 millió kap, tehát évi 6-ot még a borzalmas szezonja után is.

Összehasonlításképpen:
Idén eddig 2 nagyobb szerződés ismert:
Kareem Jackson évi 8.5-öt kap
Brandon Flowers évi 9-et

Tavaly pedig:
Revis 14
Grimes 8
Vontae Davis 10
Talib 9,5
Shields 10
DRC 8

Egyszerűen meg kell fizetni a cornereket! Aki azt hiszi, hogy ennél olcsóbban tudtunk volna olyan kezdő cornert szerezni, aki impact lenne a tavalyiakon, az szerintem téved. A piacon konkrétan 1 egyértelműen jobb corner van most, mint Maxwell: Revis. Őt pedig nagy valószínűséggel senki nem tudná elcsábítani csak a Jats, mégpedig évi 15 millió, full garantált dollárral. Azt se felejtsük el, hogy Revis 30, míg Maxwell csak 27. Cary szintén 30 egyébként. A fiatalítási faktortól sem szabad eltekinteni.

Measurables és játékstílus:

Cary 6-1, 190 lb, Fizikális, de nem annyira, mint Maxwell, ráadásul a kora miatt már lassabb is.
Maxwell 6-1, 207 lb, nagyon fizikális játékos, aki tökéletesen illeszkedik több elemzés szerint is a press-man rendszerünkbe. Ezt egyébként Maxwell maga is elmondta az NFL Networkon 2 napja.

PFF számok:

1. Bűntetések
Cary 7-et kapott, Maxwell 9-et, arról viszont sajnos nem találtam több infót, hogy ezek milyen jellegűek voltak, viszont emlékeim szerint ezek főleg 5 yardos Holdingok voltak Maxwellnél irreleváns szituációkban, és buta, néha sok yardot érő szabálytalanságok Carynél kulcshelyzetekben.

2. QB rating
Cary-re 89.5-tel dobáltak, míg Maxwellre csak 81.1-gyel. Majdnem 10 ponttal jobb volt Maxwell!

3. Célba vételek száma
Cary-t még úgy is 99-szer vették célba, hogy Fletcher-t minden elkapó verte 1 az 1-ben. Ezekből 56-nak elkapás lett a vége, ez 56,6%-ot jelent.
Maxwell-t számomra kicsit meglepő módon egyáltalán nem célozták meg ennyiszer, sőt! Csupán 71 labda ment felé, amiből 45 elkapás lett, ez 63,4%-ot jelent.
Ez a statisztika még annak ellenére is meglepő, hogy a mi védőink jelentősen több snap-et töltöttek a pályán. Egyáltalán nem volt Maxwell sem a QB-k kipécézett célpontja, még úgy sem, hogy a másik oldalra, Sherman felé kis túlzással nem is néztek.

4. Elkapott yardok és YAC
Cary-ről 757-et kaptak el, emellé 208 YAC társult.
Maxwell-nél ezek a számok: 567 és 131 YAC.

Tehát a számok is megerősítik, hogy Maxwell remekül szerel, és nem nagyon termelnek mellette YAC-t az elkapók.

Érdemes még megemlíteni, hogy Maxwell eddig 17 meccsen kezdett karrierje során, ami 1 szezonnyi meccset takar. Én nem sok cornert tudok mondani, aki kvázi 1 szezonnyi meccsel a háta mögött ilyen számokat tudna lehozni, főleg olyat nem, aki elérhető is volt.

A konklúzióm az, hogy nem egy rossz CB csatlakozik a csapathoz. Akik elit szintet várnak az elit pénzért (mert ez elit pénz) azok csalódni fognak, mert Maxwell ilyenre valószínűleg nem lesz képes (képes lehet, ha fejlődik, de ez egyelőre nem ismert). Viszont azoknak a nevetése sem jogos, akik szerint Maxwell egy béna, középszerű cornerback, akit boldog-boldogtalan megver. Egy solid, bőven NFL-kezdő szint cornert kapunk az egyik oldalra, akiről bőven fogunk yardokat kapni, viszont véleményem szerint ezek egyáltalán nem olyan látványos veszteségek lesznek, mint Cary vagy Fletcher esetében. És akkor az összehasonlításba még bele sem vettem Fletcher számait, aki papíron az első számú CB-nk volt, borzalmasabbnál borzalmasabb statisztikákkal, és pályán nyújtott teljesítménnyel. Ne felejtsük el azt sem, hogy a másik CB-nk személye még kérdéses, változhat még az összkép, mert ha oda egyértelmű upgrade érkezik Fletcher után (ilyet valljuk be nem lesz nehéz találni), akkor már javultunk összességében.

A másik konklúzió az, hogy Cary nem egy rossz corner, ő is sima kezdő szint az NFL-ben, aki 1-2 évig szerintem simán elfogadható lesz a Seahawksban.
több mint 10 éve
Cooltiszo Philadelphia Eagles 190
Braxa mondta hogy látta az összes meccsét s jó/vállalható volt, én neki hiszek minden más károgó meg károgjon a saját fészke körül :p 😉dande
Én azt láttam, ahogy Matthewst leszedte ellenünk. Nyilván nem Megatronról beszélünk, de az év második felében Matthews nagyon veszélyes volt, Maxwell viszont nem hagyta élni. 27 éves, 17 kezdő meccsel a háta mögött még simán fejlődhet is, fizikailag őszintén szólva nem láttam nála semmi problémát.
Aki akar all-22 elemzést róla:  www.phillymag.com/birds247/2015/02/26/22-byron-maxwell-fit-eagles/

Cary nem volt rossz, voltak kimondottan jó meccsei, azonban mentalitásban nem illett ide, hiába kapna 3 millával kevesebbet, és emlékszem arra mikor jött hogy mindenki pampogott hogy egy fos corner, stb. Meglátjuk mi lesz, de előre ne temetkezzünk
több mint 10 éve
marci88 Philadelphia Eagles 1 097 — Hell Killers
Amúgy hasonlóak voltak a hangok Jenkins esetében is, mint most Maxwellnél, hogy szarul döntöttünk, szóval egyelőre ebben az esetben is várnék kicsit.
több mint 10 éve
Janek Philadelphia Eagles Florida Gators 16 641 — Apu ökölbeszorított keze
Az már a sh dolga.
Miénk meg az eagles.
Jók lesznek mindketten

több mint 10 éve
mustaine Tampa Bay Buccaneers Middle Tennessee Blue Raiders 10 330 — Chalk Dawk fan
Williams nem fog kilógni lefelé a LOB-ból, just sayin

több mint 10 éve
somebody08 Philadelphia Eagles 903 — Majd jövőre...
Azok után, hogy Maxwellt erősen túlfizetjük, nem tudom, Maclinnél miért nem voltunk hajlandóak erre, mert csipázom amúgy nagyon, de ebben sok az igazság:

"What is Maclin's value? Good question. He's not an elite receiver. He's not Calvin Johnson or Demaryius Thomas or Dez Bryant or Odell Beckham Jr. or Julio Jones or A.J. Green.

He's not Antonio Brown or Nelson or Cobb or Alshon Jeffery or Brandon Marshall.

He's not what you would call a difference-maker. He doesn't draw double-teams. He doesn't have great speed or size. He's just a guy who works his tail off and gets every ounce of ability out of his body. He's a guy you want to have on your team, but not necessarily at $11 million a year.

His overall numbers last season were impressive, but he finished tied for 15th in the league in receiving first downs with 56.

He wasn't much of a third-down weapon, catching just 16 passes on third down. Sixty receivers in the league - 60 - had more third-down receptions than Maclin, including teammates Matthews (24) and tight end Zach Ertz (23).

Maclin had just six catches and three TDs in the red zone. Matthews had 10 and six. Cooper had five and three."

Read more at  www.philly.com/philly/sports/eagles/20150310_Maclin_s_departure_just_business.html#B6yHigHQheBQ9s8y.99
több mint 10 éve
Braxa mondta hogy látta az összes meccsét s jó/vállalható volt, én neki hiszek minden más károgó meg károgjon a saját fészke körül :p 😉
több mint 10 éve
Megvannak Cary Williams számai a Hawks-nál: 3 év, 18 millió. Szóval átlag 6, nálunk meg Maxwell kap 10,5-öt. Szerintem ez bőven vállalható így. Már csak a kultúrába illeszkedés miatt is megéri azt a plusz pénzt, arról nem is beszélve, hogy a teljesítménye is lényegesen jobb volt tavaly. Tervezek írni ma egy CW-Maxwell összehasonlítást, hogy a számok mit mondanak róluk.

Közben Andre Johnson bátyja azt írta, hogy az öcsi nem jönne ide, inkább a Conf Champ 4-est preferálja, ami mondjuk sajnos érthető is.
több mint 10 éve
A liga legjobb védelmének volt, talán a leggyengébb tagja. Leírni meg azért szokták a véleményt, legalábbis én azért teszem, hogy majd mutogathassak rá később 😀😀Voice
Simon mondja...

---
több mint 10 éve
Janek Philadelphia Eagles Florida Gators 16 641 — Apu ökölbeszorított keze
Nagy az isten állatkertje tudom