Philadelphia Eagles

62 feliratkozó

több mint 11 éve
dawe092 Philadelphia Eagles 140 — Vikings GM
Vihar előtti csend? 😀
több mint 11 éve
marci88 Philadelphia Eagles 1 097 — Hell Killers
azért elég ideje dolgoznak már ezen a cserén, simán benne van tényleg, hogy fut közbe egy továbbadjuk Bradfordot projekt is
több mint 11 éve
Highlander Philadelphia Eagles 2 220 — We’re putting the family back together
Kevin Manahan ‏@KevinCManahan 3 p3 perccel ezelőtt

Our @MarkEckel08 reported 3 weeks ago that @eagles would try to make two moves up draft board to get Mariota. One down ...

több mint 11 éve
Hulkeinstein Philadelphia Eagles Oregon Ducks 2 927 — Eagles & Seahawks fan
Hivatalosan aláírattunk már valakit? Mert ilyen infó még nem volt ma este.Shawn84
Csak Kiko a hivatalos eddig.

Albert Breer ‏@AlbertBreer 19 mp20 másodperccel ezelőtt

Details of the Rams/Eagles trade still fluid -- People here at NovaCare and in St. Louis still ironing it out.
több mint 11 éve
mustaine Tampa Bay Buccaneers Middle Tennessee Blue Raiders 10 333 — Chalk Dawk fan
Hivatalosan aláírattunk már valakit? Mert ilyen infó még nem volt ma este.Shawn84
Aha, Alonsot.

több mint 11 éve
Shawn84 Philadelphia Eagles North Carolina Tar Heels 8 535
Hivatalosan aláírattunk már valakit? Mert ilyen infó még nem volt ma este.
több mint 11 éve
iktriad Jacksonville Jaguars 84 904 — GoT Survivor, GM Game 2018, NBA Fantasy 2020 winner
@ProFootballTalk: Suh, Maclin deals not done yet, per league sources. Gyerünk Maclin, húzz egy Gore-t 😀 😀Hulkeinstein
Menjen a Coltsba? 😀 Sok lesz má.Highlander
Még nincs 30, így nem kell oda.
több mint 11 éve
@ProFootballTalk: Suh, Maclin deals not done yet, per league sources. Gyerünk Maclin, húzz egy Gore-t 😀 😀Hulkeinstein
Menjen a Coltsba? 😀 Sok lesz má.Highlander
Szóval összefoglalva úgy állunk, hogy lehet még Mariota-Murray-Maclin és Bradford-Polk-Cooper is a kezdő triónk 😀😀😀
több mint 11 éve
Highlander Philadelphia Eagles 2 220 — We’re putting the family back together
Menjen a Coltsba? 😀 Sok lesz má.

több mint 11 éve
Törölt felhasználó
Akkor örömmel konstatálom h ti is annyit tudtok mint én a traderől. 😊
több mint 11 éve
@ProFootballTalk: Suh, Maclin deals not done yet, per league sources. Gyerünk Maclin, húzz egy Gore-t 😀 😀
több mint 11 éve
Stez SMU Mustangs 47 759 — Whoops, looks like something went wrong.
Számomra egyébként még egy starter Bradford, 1/10-es WR-pick is reálisnak nézne ki, ha az 1/10 itt köt ki.

több mint 11 éve
r.baggio Miami Dolphins Indiana Hoosiers 64 893 — no es importante
Only 7 active QBs have attempted 1,700 passes and averaged worse than 6.7 YPA. Two (Sanchez and Bradford) are on the Eagles.

---
"Nincs igazság és nincs emberiség. Csak igazságok vannak és emberek." - Szerb Antal
több mint 11 éve
mustaine Tampa Bay Buccaneers Middle Tennessee Blue Raiders 10 333 — Chalk Dawk fan
Barátunk visszatért

több mint 11 éve
Ennek a Foles tradenek mi van a hátterében mert első hallásra WTF kategória?he7edik
Te nem olvasol cikkeket? MariotaShawn84
Csak akkor furcsa hogy miért pletykálták hogy bejelentkeztetek Kaep-ért %/he7edik
Itt már a f él ligával összehozták az eaglest. Kaepernick egy nagyon rövid fejezet volt csak 😊
több mint 11 éve
Newman Philadelphia Eagles Clemson Tigers 8 228 — Ready to Rumble
ezmiez? elmegy az ember edzeni és Chipnek tovább gurul a gyógyszere... 😀
ha az első körös helycsere meglenne, az álom kategória
Chipnek ilyenek után mondjuk nem sok ideje lesz a testvéri szeretet városában, max 2 év
kiderül, hogy meg nem értett zseni vagy meg nem értett őrült... 😀 (reméljük előbbi)

több mint 11 éve
Srácok összefoglalná vki most már nekem a Rams-el való tradetek, mert 20 verziót olvastam már. 😀Beki
Jelenleg semmi sem hivatalos, annyit tudni, hogy Foles <-> Bradford.

több mint 11 éve
Srácok összefoglalná vki most már nekem a Rams-el való tradetek, mert 20 verziót olvastam már. 😀Beki
Senki nem tud semmit. Ami hiteles forrsából jött az annyi, hogy helyet cseréltek, és van szó valami idei pickcseréről, meg jövő évi pickek-ről. Kb. ennyit tudunk.
több mint 11 éve
Törölt felhasználó
Srácok összefoglalná vki most már nekem a Rams-el való tradetek, mert 20 verziót olvastam már. 😀
több mint 11 éve
Na ez viszont már érdekes:
 www.nj.com/eagles/index.ssf/2015/02/nfl_team_prefer_sam_bradford_over_marcus_mariota.html

A lényeg, hogy elvileg a Titans-Bucs duóból legalább az egyik Bradfordot preferálja Mariota és Winston előtt.Hulkeinstein
Klasszikus offenset futtató csapatok helyében én is Bradfordot favorizálnám Mariotával szemben. Kár, hogy szar a térde, ez komoly red flag 😕

több mint 11 éve
he7edik San Francisco 49ers 1 239
Ennek a Foles tradenek mi van a hátterében mert első hallásra WTF kategória?he7edik
Te nem olvasol cikkeket? MariotaShawn84
Csak akkor furcsa hogy miért pletykálták hogy bejelentkeztetek Kaep-ért %/

több mint 11 éve
The #Jets release Percy Harvin. Nem lepne meg ha idejönne. Még ha karakter problémás is.
több mint 11 éve
Na ez viszont már érdekes:
 www.nj.com/eagles/index.ssf/2015/02/nfl_team_prefer_sam_bradford_over_marcus_mariota.html

A lényeg, hogy elvileg a Titans-Bucs duóból legalább az egyik Bradfordot preferálja Mariota és Winston előtt.
több mint 11 éve
Javaslom csak komolyabb újságírók tweetjeit másoljátok be, mert arra még talán lehet is adni. Beatwrigterek, nagy sportadók stb.
több mint 11 éve
Nem szeretnék visszafogni senkit, de szerintem a twittert mindnyájan olvassuk, felesleges bemásolni az összes ide vonatkozó posztot 😊mustaine
Viszont szerintem nem mindenki 😊