Philadelphia Eagles
62 feliratkozó
több mint 10 éve
És ha Mariota nyom egy Eli Manninget?somebody082 gyűrű? Jöhet. 😊 ( de igen az én fejemben is megfordult már..legnagyobb lenne )

E-A-G-L-E-S EAGLES !
több mint 10 éve
És ha Mariota nyom egy Eli Manninget?
több mint 10 éve
Szerintem meg lefosná mindenki ha Kelly-nek hála nem lenne ennyire hypeolva első kör végéig csúsznak, mert nem NFL kész irányító 😀
easy easy
kill kill
Lane Lane
több mint 10 éve
Szerintem meg a Tampa 1/1-re. 😀Egyébként hátha sikerül valami olyan kimáguskodniuk Chip-éknek, hogy a Rams-szel 1. kört cserélünk, meg mondjuk adnak egy másodikat Foles-ért, aztán 1/10-ről mondjuk 1/3-1/5 körülre azzal a 2. körrel+4.-kel felmegyünk, így nem vesztenénk egy saját picket sem 😀HulkeinsteinFasza, aztán a Titans kiviszi 1/2-re. 😀mustaine
több mint 10 éve
Egyébként hátha sikerül valami olyan kimáguskodniuk Chip-éknek, hogy a Rams-szel 1. kört cserélünk, meg mondjuk adnak egy másodikat Foles-ért, aztán 1/10-ről mondjuk 1/3-1/5 körülre azzal a 2. körrel+4.-kel felmegyünk, így nem vesztenénk egy saját picket sem 😀HulkeinsteinFasza, aztán a Titans kiviszi 1/2-re. 😀
több mint 10 éve
Egyébként hátha sikerül valami olyan kimáguskodniuk Chip-éknek, hogy a Rams-szel 1. kört cserélünk, meg mondjuk adnak egy másodikat Foles-ért, aztán 1/10-ről mondjuk 1/3-1/5 körülre azzal a 2. körrel+4.-kel felmegyünk, így nem vesztenénk egy saját picket sem 😀HulkeinsteinSzerintem már az első kör cserével is nagyon jól járnánk... bár ha belegondolok Kolbászért kaptunk egy másodikat+DRC-t 😀 😀 Csak már nincs Rózsaember mágia 😊
easy easy
kill kill
Lane Lane
több mint 10 éve
Egyébként hátha sikerül valami olyan kimáguskodniuk Chip-éknek, hogy a Rams-szel 1. kört cserélünk, meg mondjuk adnak egy másodikat Foles-ért, aztán 1/10-ről mondjuk 1/3-1/5 körülre azzal a 2. körrel+4.-kel felmegyünk, így nem vesztenénk egy saját picket sem 😀
több mint 10 éve
Akkor ha már ennyire megy a telepatikus reklamáció ismét mondom majd: Rasheed Green 😛 (akire egy esetleges Mariota traddel nem nagyon lesz esélyünk már, ezt tudom)
több mint 10 éve

😛
Azért a Graham-Kendricks-Alonso-Barwin négyes elég combosnak tűnik.Az összehasonlítás kedvéért álljon itt a 2011-es, bár akkor még 4-3-as sorunk: Brian Rolle-Jamar Chaney-Moise Fokou 😀 Ez is egy félelmetes sor volt, de nem a jó értelemben.
Látszik, hogy Kelly most a védelmet igyekszik feltápolni, amennyire lehet.
Maclint annyiban sajnálom, hogy a deph-el nélküle most eléggé bajban lettünk, és ő volt a legjobb kezű elkapónk is, valamint a redzoneban is veszélyes volt (bár Matthews már jobb volt e műfajban). Sajnos túl sok indok volt a KC-be költözése mellett, főleg a $, de nyilván az is szerepet játszott, hogy ismerős támadó szisztémába megy.
Kicsit megmosolyogtató volt, ahogy - főleg kint - mindenki világvégét vizionált Maclin miatt, mintha legalábbis Megatron vagy Julio Jones ment volna el. Miközben nem is olyan rég (néhány évvel ezelőtt) még sokszor habzó szájjal szidták. Mire képes egy jó év ugye ... Persze jobban jártunk volna, ha marad, de még nincs vége az offseasonnak.
Én is előrelépést várok Huff-tól, tavaly is voltak már pozitív jelek, de a nagy bizonyítási vágy sokszor hibákba torkollott. Remélem idén már lenyugszik, és egy jó előszezon után (tavaly sérült volt), majd többet fog hozzátenni. Viszont csak rá bazírozni erős optimizmus lenne, szóval kéne még valaki.

több mint 10 éve
Ó kérem szépen, ez gyönyörű!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! 😀 Reméljük tényleg így van, ez nagyon baráti ár.Egyébként nem feltétlen az fájt volna, hogy elmegy mert az benn volt, hogy keres egy neki jobb rendszert, még inkább, mint Maclinnél, hanem az, hogy pont a csoportellenfélhez. Azt tudtam volna nehéz szívvel fogadni. Hála Istennek ezen már nem kell aggódni, bízom benne 😀
Jöhet még egy CB/S egy falember, esetleg AJ és persze ha lehet Mariota :p
több mint 10 éve
maxwell mondjuk nem örülne revisnek, itt is csak rá dobálnának 😀😀
No 1. Kyle Pitts, Jordan Mailata, Myles Garrett, Jerry Jeudy, Tre Harris, Jayden Higgins és Nick Chubb fan!!!
több mint 10 éve
Duplán jó ez a move, már csak azért is mert legalább a Giants-nek is betettünk.
Jeff McLane @Jeff_McLane 20 mp21 másodperccel ezelőtt
More on Brandon Graham: Giants thought they had him. He was prepared to sign w/ the 4-3 team. But he changed his mind and #Eagles stole him.Highlander
több mint 10 éve
Gore után simán illene a képbe Johnson leigazolása. Nézegetve a szabadügynök elkapókat nincs más 190+ cm magas ismert név, maximum Kenny Britt-et tudnám még elképzelni (meg Harvint szeretném itt látni nagyon, de ez más tészta).baggioHarvin nekem is tetszene, igazi playmaker, annyi a baj és az nem kicsi, hogy agyas, így szerintem Chipnél ő tuti bukta.
több mint 10 éve

Jeff McLane @Jeff_McLane 20 mp21 másodperccel ezelőtt
More on Brandon Graham: Giants thought they had him. He was prepared to sign w/ the 4-3 team. But he changed his mind and #Eagles stole him.
több mint 10 éve
Egyébként most, hogy nem jött össze DMC, és Maclint sem tartottuk meg, nem lepődnék meg, ha rámennénk Revis-re, nem is bánnám. Viszont egy jó safety nagyon kéne még oda hátra.HighlanderEgy jó DB még nagyon kéne, ha ez Revis akkor utána egy Allen kaliberű és olcsó safety elég lehet, hogy másra is jusson még money.
több mint 10 éve
Egyébként most, hogy nem jött össze DMC, és Maclint sem tartottuk meg, nem lepődnék meg, ha rámennénk Revis-re, nem is bánnám. Viszont egy jó safety nagyon kéne még oda hátra.HighlanderNem akarok okoskodni, de én nem tartom valószínűnek. Mióta Chip itt van, már 2x is megszerezhette volna, ha akarja. Úgy emlékszem egyetlen hír sem szólt arról, hogy egyáltalán érdeklődnénk, persze a hírek sem teljes körűek, de valaki csak tudomást szerzett volna az érdeklődésről. Örülnék neki, ha beférne a sapka alá, és ide jönne, de lassan nem fog beférni. Olyan 20-25 között lehetünk most, és még kell WR, meg OG a piacról, még ha safety nem is jön.
Korrigálok annyit, hogy mégis volt némi érdeklődés. Utánanéztem gyorsan, és többek között Schefter minket is megemlített, viszont olyan komoly ajánlatunk nem lehetett, mert gyorsan elhalt a dolog.
több mint 10 éve
van magas WR-ünk, Cooper 6-4 magas 😀mustainena ekkora rasszista vagyok, a fekák mellett olyan töpszlinek tűnt... 😊

---
"Nincs igazság és nincs emberiség. Csak igazságok vannak és emberek." - Szerb Antal
több mint 10 éve
Gore után simán illene a képbe Johnson leigazolása. Nézegetve a szabadügynök elkapókat nincs más 190+ cm magas ismert név, maximum Kenny Britt-et tudnám még elképzelni (meg Harvint szeretném itt látni nagyon, de ez más tészta).Mit gondolsz, van realitása Johnsonnak itt? Vagy nagyobb valószínűséggel maradunk a jelenlegi triónál, max. hozunk melléjük valami közepes WR-t a piacról?HulkeinsteinFavorizálni biztos nem favorizálja őket, de mindig volt az oregoni keretben egy-két magas célpont, ami az égető red zone hatékonysági problémákat itt is orvosolhatná valamelyestbaggioAmit tudunk WR-téren Chip filozófiájáról, az az, hogy a magas embereket favorizálja, illetve voltak riportok tavaly, hogy Vincent Jackson-t nézegettük, aki korban meg játékban is hasonló az ex-Houstoni-hoz.HulkeinsteinAndre Johnson kivágva. Rá kell menni!!!somebody08Ő mennyire illik Chip elképzeléseibe? Van rá esély?dawe092

---
"Nincs igazság és nincs emberiség. Csak igazságok vannak és emberek." - Szerb Antal
több mint 10 éve
Egyébként most, hogy nem jött össze DMC, és Maclint sem tartottuk meg, nem lepődnék meg, ha rámennénk Revis-re, nem is bánnám. Viszont egy jó safety nagyon kéne még oda hátra.
több mint 10 éve
Mit gondolsz, van realitása Johnsonnak itt? Vagy nagyobb valószínűséggel maradunk a jelenlegi triónál, max. hozunk melléjük valami közepes WR-t a piacról?Favorizálni biztos nem favorizálja őket, de mindig volt az oregoni keretben egy-két magas célpont, ami az égető red zone hatékonysági problémákat itt is orvosolhatná valamelyestbaggioAmit tudunk WR-téren Chip filozófiájáról, az az, hogy a magas embereket favorizálja, illetve voltak riportok tavaly, hogy Vincent Jackson-t nézegettük, aki korban meg játékban is hasonló az ex-Houstoni-hoz.HulkeinsteinAndre Johnson kivágva. Rá kell menni!!!somebody08Ő mennyire illik Chip elképzeléseibe? Van rá esély?dawe092
több mint 10 éve
Favorizálni biztos nem favorizálja őket, de mindig volt az oregoni keretben egy-két magas célpont, ami az égető red zone hatékonysági problémákat itt is orvosolhatná valamelyestAmit tudunk WR-téren Chip filozófiájáról, az az, hogy a magas embereket favorizálja, illetve voltak riportok tavaly, hogy Vincent Jackson-t nézegettük, aki korban meg játékban is hasonló az ex-Houstoni-hoz.HulkeinsteinAndre Johnson kivágva. Rá kell menni!!!somebody08Ő mennyire illik Chip elképzeléseibe? Van rá esély?dawe092

---
több mint 10 éve
Komolyabb WR-nek még jönnie kell. Maclin betett eléggé, de hát ez ilyen... Viszont ha nem tudunk megszerezni senkit, akkor érdekes lesz a Mariota dolog, mert így is rohadt nagy lyukak vannak még és valahogy foltozgatni kell még.