Philadelphia Eagles

62 feliratkozó

több mint 10 éve
Hulkeinstein Philadelphia Eagles Oregon Ducks 2 926 — Eagles & Seahawks fan
Andre Johnson kivágva. Rá kell menni!!!somebody08
Ő mennyire illik Chip elképzeléseibe? Van rá esély?dawe092
Amit tudunk WR-téren Chip filozófiájáról, az az, hogy a magas embereket favorizálja, illetve voltak riportok tavaly, hogy Vincent Jackson-t nézegettük, aki korban meg játékban is hasonló az ex-Houstoni-hoz.Hulkeinstein
Favorizálni biztos nem favorizálja őket, de mindig volt az oregoni keretben egy-két magas célpont, ami az égető red zone hatékonysági problémákat itt is orvosolhatná valamelyestbaggio
Mit gondolsz, van realitása Johnsonnak itt? Vagy nagyobb valószínűséggel maradunk a jelenlegi triónál, max. hozunk melléjük valami közepes WR-t a piacról?
több mint 10 éve
r.baggio New York Giants Army Black Knights 64 349 — no es importante
Amit tudunk WR-téren Chip filozófiájáról, az az, hogy a magas embereket favorizálja, illetve voltak riportok tavaly, hogy Vincent Jackson-t nézegettük, aki korban meg játékban is hasonló az ex-Houstoni-hoz.Hulkeinstein
Favorizálni biztos nem favorizálja őket, de mindig volt az oregoni keretben egy-két magas célpont, ami az égető red zone hatékonysági problémákat itt is orvosolhatná valamelyest

---
"Nincs igazság és nincs emberiség. Csak igazságok vannak és emberek." - Szerb Antal
több mint 10 éve
marci88 Philadelphia Eagles 1 097 — Hell Killers
Komolyabb WR-nek még jönnie kell. Maclin betett eléggé, de hát ez ilyen... Viszont ha nem tudunk megszerezni senkit, akkor érdekes lesz a Mariota dolog, mert így is rohadt nagy lyukak vannak még és valahogy foltozgatni kell még.
több mint 10 éve
Én is remélem, hogy ő a következő 😊. Közben a hivatalos twitter-oldalunk is megerősítette, hogy Graham marad! Ez már nem csak pletyka.
Graham-Alonso-Kendricks-Barwin LB-sorral nyomulunk jövőre 😊
Legalább a front7 kész van ezzel.Hulkeinstein
Valójában ha e mellé hozzáadjuk Ryanst akkor nagyon jók vagyunk..bármi van. Alonso ha kell ki tud menni segíteni(sérülés..miegymás miatt)Greengo
Plusz még ott van Marcus Smith is, meg Travis Long is tetszett a stábnak tavaly. Az LB-sorba sztem nem is kell több érkező, max UDFA-nak. Ha valahogy tudnánk szerezni egy safetyt, meg egy CB-t, akkor tényleg lehet nyomulni az offense-ra drafton, legyen az Mariota vagy valaki más.
több mint 10 éve
Greengo Philadelphia Eagles Alabama Crimson Tide 9 284 — Eagles fan
Brandon Graham - LB - Eagles
Eagles agreed to terms with OLB Brandon Graham on a four-year, $26 million contract.

RotoworldShawn84
Nagyon jó. Respect Grahamnek !

E-A-G-L-E-S EAGLES !
több mint 10 éve
Én is remélem, hogy ő a következő 😊. Közben a hivatalos twitter-oldalunk is megerősítette, hogy Graham marad! Ez már nem csak pletyka.
Legalább a front7 kész van ezzel.Hulkeinstein
Valójában ha e mellé hozzáadjuk Ryanst akkor nagyon jók vagyunk..bármi van. Alonso ha kell ki tud menni segíteni(sérülés..miegymás miatt)

E-A-G-L-E-S EAGLES !
több mint 10 éve
Amit tudunk WR-téren Chip filozófiájáról, az az, hogy a magas embereket favorizálja, illetve voltak riportok tavaly, hogy Vincent Jackson-t nézegettük, aki korban meg játékban is hasonló az ex-Houstoni-hoz.
több mint 10 éve
Shawn84 Philadelphia Eagles North Carolina Tar Heels 8 534
Brandon Graham - LB - Eagles
Eagles agreed to terms with OLB Brandon Graham on a four-year, $26 million contract.

The deal reportedly includes $14 million guaranteed.

Rotoworld
több mint 10 éve
dawe092 Philadelphia Eagles 140 — Vikings GM
Ő mennyire illik Chip elképzeléseibe? Van rá esély?
több mint 10 éve
Legalább a front7 kész van ezzel.
több mint 10 éve
szeretem grahemet, de 4-3 ban szerintem jobb lenne 😀ano92
Az lehet, de azért a mi 3-4 -ünkben is szépen elvan . Tavaly Cole kiesésénél megmutatta, hogy lehet rá számítani kezdőként. Örülök, hogy marad.

E-A-G-L-E-S EAGLES !
több mint 10 éve
somebody08 Philadelphia Eagles 903 — Majd jövőre...
Andre Johnson kivágva. Rá kell menni!!!
több mint 10 éve
Ebben valószínűleg igazad van,viszont jobb játékos nem nagyon volt a piacon. Ez a 6,5 millió 14 garival egyébként meglepően barátságos szám azok után, hogy Hughes 10 körül kapott. Graham is van kb. olyan jó játékos szerintem.

Update: Tényleg Worilds volt a másik opció, akinél így ki is szálltunk a versenyből.

Végre egy ésszerű döntés, legalább adjunk esélyt a saját draftoltunknak, főleg úgy, hogy olcsóbb valószínűleg, mint Worilds lesz.
több mint 10 éve
ano92 Philadelphia Eagles LSU Tigers 5 312 — Robert Griffin III && Tom Savage && DeShone Kizer fan
isteni CM ről valami hír? 😥 őt nem akarjuk vissza? Oregoni, ST ben meg jó is 😥

több mint 10 éve
mustaine Tampa Bay Buccaneers Middle Tennessee Blue Raiders 10 330 — Chalk Dawk fan
Közben Somebody kedvencét, Andre Johnsont kivágta a Texans.
Revis szintén FA lesz.

több mint 10 éve
Shawn84 Philadelphia Eagles North Carolina Tar Heels 8 534
"Adam Schefter szerint biztossá vált, amire mindenki számított: a Patriots nem érvényesíti Darrelle Revis 20 milliós opcióját. Indulhat a tánc!"

Na hát akkor tessék bepróbálkozni.
több mint 10 éve
ano92 Philadelphia Eagles LSU Tigers 5 312 — Robert Griffin III && Tom Savage && DeShone Kizer fan
szeretem grahemet, de 4-3 ban szerintem jobb lenne 😀

több mint 10 éve
No lám, átcsoportosítottuk az erőforrásokat. Azt hiszem megvan a másik kezdő OLB-nk, az elmúlt 24 óra eseményeit tekintve már ennek is örülök 😊

Tim McManus ‏@Tim_McManus 37 mp37 másodperccel ezelőtt

Two sources close to Graham suggest he's returning to Eagles. 4 years, 6.5 million per, $14 million guaranteed.
több mint 10 éve
Gerix ne haragudj de fáradj vissza a saját topicodba, és hagyjál minket békén, semmi szükség nincsen a trollkodásaidra, ha valami érdemit tudnál hozzá tenni, de ezt hiába várom,máshol is ezt csinálod ezért kár volt regelni....... köszidande
Nyugi, a saját csapata topikjában is trollkodik... 😀
Amúgy aki csupán PFF alapján ítél meg egy játékost, azzal nem sok mindent lehet kezdeni.Newman
Egyébként tudom miért trollkodik itt . Elinak is az egyik kedvenc célpontja. . 😀
 www.youtube.com/watch?v=DLWGUNj1NKA

E-A-G-L-E-S EAGLES !
több mint 10 éve
Newman Philadelphia Eagles Clemson Tigers 8 228 — Ready to Rumble
Gerix ne haragudj de fáradj vissza a saját topicodba, és hagyjál minket békén, semmi szükség nincsen a trollkodásaidra, ha valami érdemit tudnál hozzá tenni, de ezt hiába várom,máshol is ezt csinálod ezért kár volt regelni....... köszidande
Nyugi, a saját csapata topikjában is trollkodik... 😀
Amúgy aki csupán PFF alapján ítél meg egy játékost, azzal nem sok mindent lehet kezdeni.

több mint 10 éve
tûzoltó Philadelphia Eagles 860
Grahamet nem bírom megszokni így majdnem rosszabb, mint Shady.......dande
Ha miattad visszaigazoljuk, akkor egy szavad nem lehet...😀😀😀
több mint 10 éve
dande2 Philadelphia Eagles Penn State Nittany Lions 46 183 — Így remélem megfelelek nektek.....
Hoppá

Rumors about Brandon Graham choosing between Eagles, Giants might not be true  sbnation.com/e/7940880
több mint 10 éve
Raven17 Philadelphia Eagles 1 298 — ravenc177@gmail.com
visszaolvasgattam:
-maxwellt szétdobálták: nem. kb első pár kezdő meccsén talán, de akkor sem volt szar, tavaly már top15 cb lett
-sokat kapott: ez van.
-nem ér ennyit: ez van, nem volt jobb opció
- cary>maxi: lol...

nagyon jó cb, nem shutdown, lesznek rosszabb meccsei, de playmaker, kemény, futás ellen is jó

amugy minden meccsét láttam maxwellnek.braxa88

46th cb volt legutobb csak szolok.Kozel sem playmaker es meg csak nem is nagyon jo cb.Gerix
Azt azért ne felejtsd el, hogy kb. csak felé dobáltak, mert Sherman felé alig mertek dobni....
több mint 10 éve
mustaine Tampa Bay Buccaneers Middle Tennessee Blue Raiders 10 330 — Chalk Dawk fan
visszaolvasgattam:
-maxwellt szétdobálták: nem. kb első pár kezdő meccsén talán, de akkor sem volt szar, tavaly már top15 cb lett
-sokat kapott: ez van.
-nem ér ennyit: ez van, nem volt jobb opció
- cary>maxi: lol...

nagyon jó cb, nem shutdown, lesznek rosszabb meccsei, de playmaker, kemény, futás ellen is jó

amugy minden meccsét láttam maxwellnek.braxa88

46th cb volt legutobb csak szolok.Kozel sem playmaker es meg csak nem is nagyon jo cb.Gerix
Én se bírom a srácot, de azt ne felejtsd el, hogy a túloldalán Sherman játszott, így gyakorlatilag minden passz a Maxwell oldalára ment.

több mint 10 éve
dande2 Philadelphia Eagles Penn State Nittany Lions 46 183 — Így remélem megfelelek nektek.....
Gerix ne haragudj de fáradj vissza a saját topicodba, és hagyjál minket békén, semmi szükség nincsen a trollkodásaidra, ha valami érdemit tudnál hozzá tenni, de ezt hiába várom,máshol is ezt csinálod ezért kár volt regelni....... köszi