Philadelphia Eagles
62 feliratkozó
több mint 10 éve
Mit gondolsz, van realitása Johnsonnak itt? Vagy nagyobb valószínűséggel maradunk a jelenlegi triónál, max. hozunk melléjük valami közepes WR-t a piacról?Favorizálni biztos nem favorizálja őket, de mindig volt az oregoni keretben egy-két magas célpont, ami az égető red zone hatékonysági problémákat itt is orvosolhatná valamelyestbaggioAmit tudunk WR-téren Chip filozófiájáról, az az, hogy a magas embereket favorizálja, illetve voltak riportok tavaly, hogy Vincent Jackson-t nézegettük, aki korban meg játékban is hasonló az ex-Houstoni-hoz.HulkeinsteinAndre Johnson kivágva. Rá kell menni!!!somebody08Ő mennyire illik Chip elképzeléseibe? Van rá esély?dawe092
több mint 10 éve
Favorizálni biztos nem favorizálja őket, de mindig volt az oregoni keretben egy-két magas célpont, ami az égető red zone hatékonysági problémákat itt is orvosolhatná valamelyestAmit tudunk WR-téren Chip filozófiájáról, az az, hogy a magas embereket favorizálja, illetve voltak riportok tavaly, hogy Vincent Jackson-t nézegettük, aki korban meg játékban is hasonló az ex-Houstoni-hoz.HulkeinsteinAndre Johnson kivágva. Rá kell menni!!!somebody08Ő mennyire illik Chip elképzeléseibe? Van rá esély?dawe092

---
"Nincs igazság és nincs emberiség. Csak igazságok vannak és emberek." - Szerb Antal
több mint 10 éve
Komolyabb WR-nek még jönnie kell. Maclin betett eléggé, de hát ez ilyen... Viszont ha nem tudunk megszerezni senkit, akkor érdekes lesz a Mariota dolog, mert így is rohadt nagy lyukak vannak még és valahogy foltozgatni kell még.
több mint 10 éve
Plusz még ott van Marcus Smith is, meg Travis Long is tetszett a stábnak tavaly. Az LB-sorba sztem nem is kell több érkező, max UDFA-nak. Ha valahogy tudnánk szerezni egy safetyt, meg egy CB-t, akkor tényleg lehet nyomulni az offense-ra drafton, legyen az Mariota vagy valaki más.Valójában ha e mellé hozzáadjuk Ryanst akkor nagyon jók vagyunk..bármi van. Alonso ha kell ki tud menni segíteni(sérülés..miegymás miatt)GreengoAndre Johnson kivágva. Rá kell menni!!!somebody08Én is remélem, hogy ő a következő 😊. Közben a hivatalos twitter-oldalunk is megerősítette, hogy Graham marad! Ez már nem csak pletyka.
Graham-Alonso-Kendricks-Barwin LB-sorral nyomulunk jövőre 😊
Legalább a front7 kész van ezzel.Hulkeinstein
több mint 10 éve
Brandon Graham - LB - EaglesNagyon jó. Respect Grahamnek !
Eagles agreed to terms with OLB Brandon Graham on a four-year, $26 million contract.
RotoworldShawn84

E-A-G-L-E-S EAGLES !
több mint 10 éve
Valójában ha e mellé hozzáadjuk Ryanst akkor nagyon jók vagyunk..bármi van. Alonso ha kell ki tud menni segíteni(sérülés..miegymás miatt)Andre Johnson kivágva. Rá kell menni!!!somebody08Én is remélem, hogy ő a következő 😊. Közben a hivatalos twitter-oldalunk is megerősítette, hogy Graham marad! Ez már nem csak pletyka.
Legalább a front7 kész van ezzel.Hulkeinstein

E-A-G-L-E-S EAGLES !
több mint 10 éve
Amit tudunk WR-téren Chip filozófiájáról, az az, hogy a magas embereket favorizálja, illetve voltak riportok tavaly, hogy Vincent Jackson-t nézegettük, aki korban meg játékban is hasonló az ex-Houstoni-hoz.Andre Johnson kivágva. Rá kell menni!!!somebody08Ő mennyire illik Chip elképzeléseibe? Van rá esély?dawe092
több mint 10 éve
Brandon Graham - LB - EaglesEagles agreed to terms with OLB Brandon Graham on a four-year, $26 million contract.
The deal reportedly includes $14 million guaranteed.
Rotoworld
több mint 10 éve
Andre Johnson kivágva. Rá kell menni!!!somebody08Ő mennyire illik Chip elképzeléseibe? Van rá esély?
több mint 10 éve
Andre Johnson kivágva. Rá kell menni!!!somebody08Én is remélem, hogy ő a következő 😊. Közben a hivatalos twitter-oldalunk is megerősítette, hogy Graham marad! Ez már nem csak pletyka.
Legalább a front7 kész van ezzel.
több mint 10 éve
szeretem grahemet, de 4-3 ban szerintem jobb lenne 😀ano92Az lehet, de azért a mi 3-4 -ünkben is szépen elvan . Tavaly Cole kiesésénél megmutatta, hogy lehet rá számítani kezdőként. Örülök, hogy marad.

E-A-G-L-E-S EAGLES !
több mint 10 éve
Andre Johnson kivágva. Rá kell menni!!!
több mint 10 éve
szeretem grahemet, de 4-3 ban szerintem jobb lenne 😀ano92
szeretem grahemet, de 4-3 ban szerintem jobb lenne 😀ano92Ebben valószínűleg igazad van,viszont jobb játékos nem nagyon volt a piacon. Ez a 6,5 millió 14 garival egyébként meglepően barátságos szám azok után, hogy Hughes 10 körül kapott. Graham is van kb. olyan jó játékos szerintem.
Update: Tényleg Worilds volt a másik opció, akinél így ki is szálltunk a versenyből.
Végre egy ésszerű döntés, legalább adjunk esélyt a saját draftoltunknak, főleg úgy, hogy olcsóbb valószínűleg, mint Worilds lesz.
több mint 10 éve
isteni CM ről valami hír? 😥 őt nem akarjuk vissza? Oregoni, ST ben meg jó is 😥
több mint 10 éve
Közben Somebody kedvencét, Andre Johnsont kivágta a Texans.Revis szintén FA lesz.
több mint 10 éve
"Adam Schefter szerint biztossá vált, amire mindenki számított: a Patriots nem érvényesíti Darrelle Revis 20 milliós opcióját. Indulhat a tánc!"Na hát akkor tessék bepróbálkozni.
több mint 10 éve
szeretem grahemet, de 4-3 ban szerintem jobb lenne 😀
több mint 10 éve
No lám, átcsoportosítottuk az erőforrásokat. Azt hiszem megvan a másik kezdő OLB-nk, az elmúlt 24 óra eseményeit tekintve már ennek is örülök 😊Tim McManus @Tim_McManus 37 mp37 másodperccel ezelőtt
Two sources close to Graham suggest he's returning to Eagles. 4 years, 6.5 million per, $14 million guaranteed.
több mint 10 éve
Egyébként tudom miért trollkodik itt . Elinak is az egyik kedvenc célpontja. . 😀Gerix ne haragudj de fáradj vissza a saját topicodba, és hagyjál minket békén, semmi szükség nincsen a trollkodásaidra, ha valami érdemit tudnál hozzá tenni, de ezt hiába várom,máshol is ezt csinálod ezért kár volt regelni....... köszidandeNyugi, a saját csapata topikjában is trollkodik... 😀
Amúgy aki csupán PFF alapján ítél meg egy játékost, azzal nem sok mindent lehet kezdeni.Newman
www.youtube.com/watch?v=DLWGUNj1NKA

E-A-G-L-E-S EAGLES !
több mint 10 éve
Gerix ne haragudj de fáradj vissza a saját topicodba, és hagyjál minket békén, semmi szükség nincsen a trollkodásaidra, ha valami érdemit tudnál hozzá tenni, de ezt hiába várom,máshol is ezt csinálod ezért kár volt regelni....... köszidandeNyugi, a saját csapata topikjában is trollkodik... 😀
Amúgy aki csupán PFF alapján ítél meg egy játékost, azzal nem sok mindent lehet kezdeni.
több mint 10 éve
Grahamet nem bírom megszokni így majdnem rosszabb, mint Shady.......dandeHa miattad visszaigazoljuk, akkor egy szavad nem lehet...😀😀😀
több mint 10 éve
HoppáRumors about Brandon Graham choosing between Eagles, Giants might not be true sbnation.com/e/7940880
több mint 10 éve
Azt azért ne felejtsd el, hogy kb. csak felé dobáltak, mert Sherman felé alig mertek dobni....visszaolvasgattam:
-maxwellt szétdobálták: nem. kb első pár kezdő meccsén talán, de akkor sem volt szar, tavaly már top15 cb lett
-sokat kapott: ez van.
-nem ér ennyit: ez van, nem volt jobb opció
- cary>maxi: lol...
nagyon jó cb, nem shutdown, lesznek rosszabb meccsei, de playmaker, kemény, futás ellen is jó
amugy minden meccsét láttam maxwellnek.braxa88
46th cb volt legutobb csak szolok.Kozel sem playmaker es meg csak nem is nagyon jo cb.Gerix
több mint 10 éve
Én se bírom a srácot, de azt ne felejtsd el, hogy a túloldalán Sherman játszott, így gyakorlatilag minden passz a Maxwell oldalára ment.visszaolvasgattam:
-maxwellt szétdobálták: nem. kb első pár kezdő meccsén talán, de akkor sem volt szar, tavaly már top15 cb lett
-sokat kapott: ez van.
-nem ér ennyit: ez van, nem volt jobb opció
- cary>maxi: lol...
nagyon jó cb, nem shutdown, lesznek rosszabb meccsei, de playmaker, kemény, futás ellen is jó
amugy minden meccsét láttam maxwellnek.braxa88
46th cb volt legutobb csak szolok.Kozel sem playmaker es meg csak nem is nagyon jo cb.Gerix
több mint 10 éve
Gerix ne haragudj de fáradj vissza a saját topicodba, és hagyjál minket békén, semmi szükség nincsen a trollkodásaidra, ha valami érdemit tudnál hozzá tenni, de ezt hiába várom,máshol is ezt csinálod ezért kár volt regelni....... köszi