Philadelphia Eagles
62 feliratkozó
több mint 10 éve
Divat az eaglest fikazniNe csodáld
Én már lattam dream team mondatokat isJanek
több mint 10 éve
Divat az eaglest fikazniÉn már lattam dream team mondatokat is
több mint 10 éve
legtöb oldalon top10 FA volt Maxwell, de csak jönnek az arcok h szar, középszar stb. mindenki jobban tudja mint a szakértő cikkírok
több mint 10 éve
ha végignézted volna a szezonjait itt, akkor olcsón sem kéne. Bomlasztó, és nem mellesleg a hajamat tépkedtem mikor kulcsszituációkban konstans hibázott.Igen ez a várható forgatókönyv 😀
Az meg más, ha bejön amit mondasz és egy fos lesz akkor mutogathatsz majd vissza. Hogy te megmondtad. De ha megdolgozik a pénzéért akkor lapítani fogsz te is 😀ano92

The youngest player EVER with a perfect passer rating 😈 LJ8
több mint 10 éve
ha végignézted volna a szezonjait itt, akkor olcsón sem kéne. Bomlasztó, és nem mellesleg a hajamat tépkedtem mikor kulcsszituációkban konstans hibázott. Az meg más, ha bejön amit mondasz és egy fos lesz akkor mutogathatsz majd vissza. Hogy te megmondtad. De ha megdolgozik a pénzéért akkor lapítani fogsz te is 😀
több mint 10 éve
Kb kettőt 😀Egyébként nem Williamset istenítem (ez jött volna le?) hanem egy középszar 2. számú CB-t hoztatok elit corner fizetésért, akit viszont láttam sokat játszani és állandóan rá dobáltak, sokat szabálytalankodik és nem tűnt egy meghatározó sportolónak sem. A liga legjobb védelmének volt, talán a leggyengébb tagja. Leírni meg azért szokták a véleményt, legalábbis én azért teszem, hogy majd mutogathassak rá később 😀😀
Ha választanom kellene a két játékos és a hozzájuk tartozó fizetés között, akkor C. Will kellene olcsón, mint Maxwell drágán. No de amit akartam leírtam, nem lovagolok tovább a témán.

több mint 10 éve
Most komolyan ez a Maxwell vs. C. (3rddownyellowflag) Williams dolog kezd idegesíteni. Valaki tudna valami free oldalt mondani, ahol meg tudnám nézni mennyit dobtak feléjük, az ellenfél irányítóinak passer ratingjét satöbbi satöbbi? Voice lehet, hogy a SB győztes csapatotokban jó volt, de nálunk egy középszar 1.számú corner aki mellesleg sokat és feleslegesen szabálytalakodott, emellé még a pofáját is állandóan jártatta, fúrta az edzőt, bomlasztotta az egységet. Hány meccsét láttad az elmúlt 2 szezonból?
easy easy
kill kill
Lane Lane
több mint 10 éve
Mit kell itt virnyákolni? Majd ha szar lesz valóban, akkor lehet majd nyafogni, addig mi értelme?De érted, ilyen cikkekbe futok bele, hogy Kelly szétbarmolja az Eaglest meg mittudomén, hát várjunk már meg legalább egy szezonnyitó meccset vagy valamit, de nem, még a draftot se, és megy a köcsögölés előre.
Itt volt egy adott keret, csinált belőlük hirtelen egy PO contendert, majd belátta hamar, hogy állóvíz van, most felforgatja, és vagy jól lovagolja meg a hullámokat, vagy szarul, de előre honnan tudja ezt bárki is?
Don't talk the walk, Walk the talk!
több mint 10 éve
Gore nem nálunk góré (ha már Höri Chip összefüggésében elsütötte), reméljük viszont Spiller lesz a spíler 😀 Bocs 😉
több mint 10 éve
Viszont tudásra kb két egyforma CB, úgy hogy a töredékét keresné Maxwellnek, akinek durvább fizetése van mint Shermannek, játéktudásban pedig meg sem közelíti. (lehet hogy érezhető, hogy nem sokba nézem az exSH játékost.)VoiceAzért értem én, hogy fúrni kell Maxwell-t. Erre már azóta készülnek is jópáran (nem feltétlen te, no offense) mióta megtudták, hogy a sihóksz nem hosszabbít. Mindenki tudta, hogy nagy lóvét fog kapni. Csak ki kellett várni melyik csapat FOját lehet majd hülyének nézni miatta. És aztán elindítani a lavinát a megfelelő helyen.
De azért a valóságtól ne rugaszkodjunk el.
Sherman 14 millió, Maxwell 10,5 millió dolláros átlagfizetéssel rendelkezik jelenleg.
több mint 10 éve
Viszont tudásra kb két egyforma CB, úgy hogy a töredékét keresné Maxwellnek, akinek durvább fizetése van mint Shermannek, játéktudásban pedig meg sem közelíti. (lehet hogy érezhető, hogy nem sokba nézem az exSH játékost.)Vajon jobban járt a SH Cary Williamssel mint ti Maxwellel? 😀VoiceTovább erősödött a legion of boom ha a pofa nagyságát számítjuk 😊picksix

több mint 10 éve
Hát nem Gore miatt fogunk sírni 😀 Spillert támogatnám én is!
Don't talk the walk, Walk the talk!
több mint 10 éve
Figyelem ha jól tudom odaát már óraátállitás volt úgyhogy magy id szer már 21órától kezdődik a hacacáré.
több mint 10 éve
Vajon jobban járt a SH Cary Williamssel mint ti Maxwellel? 😀VoiceTovább erősödött a legion of boom ha a pofa nagyságát számítjuk 😊
easy easy
kill kill
Lane Lane
több mint 10 éve
Shawntól bocs valamiért így emlékeztem a név írására igyekszem figyelni rá 😀S lám létrejött a nagy csere, anyagilag most a Hawks járt nyilván jobban, meglátjuk a pályán, hogy alakul és CW odaát hogyan viseli magát.
több mint 10 éve
Vajon jobban járt a SH Cary Williamssel mint ti Maxwellel? 😀

több mint 10 éve
timeto reactivate TERELL OWENS!
több mint 10 éve
Cary Williams agrees to terms with SeahawksEz mondjuk már midnegy de legyen itt: Eagles had interest in Dan Skuta before re-signing Brandon Graham
több mint 10 éve
Szóval ma van a FA napja.A kérdés továbbra is áll: Kedden 22:00 és szerdán 22:00 között, tehát első nap, hány játékost fog leigazolni az Eagles az FA piacról?
Én tippelek 4-et.
több mint 10 éve
Ennyi 😊Bocs.😀mustaineCsak annyit, hogy jönnek itt elvileg tuti hírek mindenhonnan, de a lényeg, hogy a piac holnap nyit csak, tehát még nincs semmi lepapírozva. Nem érdemes addig még Maxwellt sem tuti érkezőnek elkönyvelni, mert láttunk már olyat, hogy meggondolta magát az adott játékos, esetleg menet közben kapott jobb ajánlatot.Shawn84Dehogynincs lepapírozva, aki ezt gondolja az nagyon naiv. Szerinted hogyan lehetséges az, hogy 22:01-kor már szépen jelentik be mindig az új embereket, meg jönnek az aláírós képek 5 percre rá a csapat hivatalos oldaláról? Minden le van rendezve előre, nem véletlen figyelmeztette a liga is a csapatokat, hogy vizsgálódni fog. De természetesen nem fognak semmit találni, mert aláírás csak 22:01-kor kerül a papírra.Hulkeinstein
több mint 10 éve
Akkor ha már ennyire megy a telepatikus reklamáció ismét mondom majd: Rasheed Green 😛 (akire egy esetleges Mariota traddel nem nagyon lesz esélyünk már, ezt tudom)dandeLegalább ha ennyire tolod, a nevét tudd ember. Rashad Greene
Egyébként én is nagyon kedvelem, de van aki jobban illene a csapatba szerintem. Én mondjuk Devin Smith-t tolnám inkább. Ő olyan DeSean-os 😊 Jaelen Strong meg a kedvencem a classsből, és Phillyben született. Mondjuk kimegy 3. körre ez tuti. Ha meg TE/WR majd jól behúzza Funchess-t, de annak nem örvendenék azok után, hogy mekkorát ég mostanság.
több mint 10 éve
Brandon Searles @bgage97 2 p2 perccel ezelőttLadies and Gentlemen, give it up for Frank Gore. #BleedGreen #Legend 😀
több mint 10 éve
Hát ha valaki nem akar velünk gyűrűt nyerni nem kötelezhetjük rá 😛Egyébként Spiller körül nagy a csönd, elvileg róla is nagyon szó volt. Lehet fizikailag nem stimmel vele vmi a sérülés után?