Philadelphia Eagles
62 feliratkozó
több mint 11 éve
Tetszettünk volna 1/1-re menni de akkor már lehet, hogy nem Chip lenne a HC 😛Reméljük csinált mentést.
Na szóval úgyse bírom ki, úgyhogy maradok, de nagyon remélem, hogy tényleg csak egy pillanatnyi megálló ez a trade a Mariota üzletben...
tiszta mintha Chip Madden-zna 😀dande
több mint 11 éve
Hihetetlen ez a csend. Az Eagles beatwriterek hallgatnak, a liga insiderei is.HulkeinsteinBezzeg itt már főoldalon a 2/20 😊
több mint 11 éve
Tetszettünk volna 1/1-re menni de akkor már lehet, hogy nem Chip lenne a HC 😛Na szóval úgyse bírom ki, úgyhogy maradok, de nagyon remélem, hogy tényleg csak egy pillanatnyi megálló ez a trade a Mariota üzletben...
tiszta mintha Chip Madden-zna 😀
több mint 11 éve
Hihetetlen ez a csend. Az Eagles beatwriterek hallgatnak, a liga insiderei is.
több mint 11 éve
Azért két éve az a mondat, hogy ha Chip akarja úgyis behúzza Mariotat egyszerűbbnek tűnt... most elég izzadtságszagú az egész 😀
több mint 11 éve
Bocs ha már volt.
" Szeretem a jeget, hagyjál békén. "
több mint 11 éve
Miért jut eszembe olyan, hogy az owner's meetingre Chip "szerencsétlenül" lebetegszik? 😀Csak nem várnánk ennyit, ha nem adjuk továbbb....HulkeinsteinMost vagy elaludt a PR csapat, vagy nem tudom mi van. És elvileg hivatalos, még sincs még csak megközelítő tipp se a pickekről, amiről eddig mindenki találgatott. Lehet nem fog semmi történni, de majd Chip elmondja a sajtótájékoztatón 😀Cooltiszo
több mint 11 éve
John Middlekauff @JohnMiddlekauff 5 p5 perccel ezelőtt#Raiders & Jags both want DeMarco Murray & have the most $ but Philly still being very aggressive I'm told
több mint 11 éve
ne irjatok má ennyit bazmeg, mindig azt hiszem hogy történik valami
No 1. Kyle Pitts, Jordan Mailata, Myles Garrett, Jerry Jeudy, Tre Harris, Jayden Higgins és Nick Chubb fan!!!
több mint 11 éve
Csak nem várnánk ennyit, ha nem adjuk továbbb....HulkeinsteinMost vagy elaludt a PR csapat, vagy nem tudom mi van. És elvileg hivatalos, még sincs még csak megközelítő tipp se a pickekről, amiről eddig mindenki találgatott. Lehet nem fog semmi történni, de majd Chip elmondja a sajtótájékoztatón 😀
több mint 11 éve
Csak nem várnánk ennyit, ha nem adjuk továbbb....
több mint 11 éve
Jó lenne már Maxwell-t is bejelenteni hivatalosan.
több mint 11 éve
Szerintem undisclosed pickekért kellene Mariotát idetradelnimustaineMost vagy te loptad vagy ők tőled, a csalást muszáj leleplezni 😛 😉
FakeWIPCaller @FakeWIPCaller 5 p5 perccel ezelőtt
The Eagles should trade undisclosed draft picks for Mariota
több mint 11 éve
Nem bírom idegekkel, történjen már valami.
több mint 11 éve
Szerintem undisclosed pickekért kellene Mariotát idetradelni
több mint 11 éve
chip kelly az nfl billy beane-je 😊

https://www.facebook.com/ArizonaCardinalsHungary/
"Az életről sok mindent gondolok én jómagam is."
"Én nem gondolok semmit, uram."
Don't blink!
több mint 11 éve
Hát ha azt titkolják hogy idei 7.-et kapunk, akkor gratulálok nekik 😀Angolul tudunk, de hány olyat láttál, hogy undisclosed pick mittudomén 3. körösnél magasabb volt? 😀mustaineAz undisclosed azt jelenti, hogy nyilvánosságra nem hozott...HulkeinsteinAdam Schefter @AdamSchefter 45 mp45 másodperccel ezelőtt Fordítás megtekintéseha undisclosed akkor kb 7. körössapka
Rams-Eagles trade now official. Rams trade QB Sam Bradford and undisclosed draft-pick compensation to Philadelphia for Nick Foles.Beki
több mint 11 éve
ennyi nekem is van 😀Az undisclosed azt jelenti, hogy nyilvánosságra nem hozott...HulkeinsteinAdam Schefter @AdamSchefter 45 mp45 másodperccel ezelőtt Fordítás megtekintéseha undisclosed akkor kb 7. körössapka
Rams-Eagles trade now official. Rams trade QB Sam Bradford and undisclosed draft-pick compensation to Philadelphia for Nick Foles.Beki
de 'sok évnyi' tapasztalatom azt súgja, hogy akkor jelentenek be valamit undisclosedként, ha X.edik körös
Attribution No Derivatives (CC-BY-ND-3.0) Nevezd meg!-Ne változtasd!
több mint 11 éve
Nagyon titkoljátok mit takar a csere, de tuti h feljebb jöttetek 1. körben, vagy vmi ellenérték, amellyel Mariota-ért mehettek.BekiCsak így van értelme.........

E-A-G-L-E-S EAGLES !
több mint 11 éve
Angolul tudunk, de hány olyat láttál, hogy undisclosed pick mittudomén 3. körösnél magasabb volt? 😀Az undisclosed azt jelenti, hogy nyilvánosságra nem hozott...HulkeinsteinAdam Schefter @AdamSchefter 45 mp45 másodperccel ezelőtt Fordítás megtekintéseha undisclosed akkor kb 7. körössapka
több mint 11 éve
Törölt felhasználó
Nagyon titkoljátok mit takar a csere, de tuti h feljebb jöttetek 1. körben, vagy vmi ellenérték, amellyel Mariota-ért mehettek.
több mint 11 éve
Az undisclosed azt jelenti, hogy nyilvánosságra nem hozott...Adam Schefter @AdamSchefter 45 mp45 másodperccel ezelőtt Fordítás megtekintéseha undisclosed akkor kb 7. körössapka
több mint 11 éve
Adam Schefter @AdamSchefter 45 mp45 másodperccel ezelőtt Fordítás megtekintéseha undisclosed akkor kb 7. körös
Attribution No Derivatives (CC-BY-ND-3.0) Nevezd meg!-Ne változtasd!
több mint 11 éve
akkor Mizzou után Tennesseeben is porig égetek mindent.Nekem egyre furcsább ez:Mert a következő hír már az lesz, hogy a Titans egy az egyben ideadta az 1/2-t Bradfordért.Highlander
Dave Spadaro @davespadaro 2m2 minutes ago
#Eagles have not made it official RT @MatthewMoyle24: #Rams made trade official. What's the deal? Are we swapping firsts or what?
Ha a Rams közölte, akkor miért reagál egyáltalán rá így Spuds?Cooltiszo