Philadelphia Eagles
62 feliratkozó
több mint 10 éve
Per @caplannfl: @ESPNNFL: The Colts have agreed with former Eagles pass rusher Trent Cole on 2-year deal worth $16M -- $8M guaranteed.Legalább értelmes csapatba kerültek
kis philly lesz odaátzsojti
több mint 10 éve
Mindezt megakadályozandó, jöjjön ő csak Jacksonvillebe. és mindenkinek jó lesz.Ez az utolsó három nap csak ködösítés volt, kamu kamu hátán 😀😀 most jön az igazi móka 😀😀 Ha Murray-t behúzzuk én sírok XDHighlanderAkkor én is... :/Mr. Bombastic
több mint 10 éve
Mike Garafolo @MikeGarafolo most6 másodperccel ezelőttTrent Cole to the Colts - 2 years, $16 million with $8 million guaranteed, as @caplannfl said. Great deal.
Csak hogy Hunter-ről se feledkezzünk meg 😊 Örülök, hogy jó dealt kapott sok sikert neki!
több mint 10 éve
Ez az utolsó három nap csak ködösítés volt, kamu kamu hátán 😀😀 most jön az igazi móka 😀😀 Ha Murray-t behúzzuk én sírok XDHighlanderAkkor én is... :/

több mint 10 éve
Per @caplannfl: @ESPNNFL: The Colts have agreed with former Eagles pass rusher Trent Cole on 2-year deal worth $16M -- $8M guaranteed.kis philly lesz odaát
több mint 10 éve
akkor Bradfordot kivágjuk, mert kell a a pénz Murrayra? 😀
több mint 10 éve
Ez az utolsó három nap csak ködösítés volt, kamu kamu hátán 😀😀 most jön az igazi móka 😀😀 Ha Murray-t behúzzuk én sírok XD
több mint 10 éve
Ha úgy megyünk aludni, hogy Mariota+Murray húúúúú
több mint 10 éve
az sok píz lenneEliot Shorr-Parks @EliotShorrParks 5 mp6 másodperccel ezelőttaz igen 😊zsojti
Per Adam Caplan of ESPN, there is mutual interest with the #Eagles and DeMarco Murray.Hulkeinstein
"Ha egy olyan foglalkozást választasz, amit szeretsz, akkor egy napot sem kell dolgoznod életed során." (Konfucius)
több mint 10 éve
Eliot Shorr-Parks @EliotShorrParks 5 mp6 másodperccel ezelőttaz igen 😊
Per Adam Caplan of ESPN, there is mutual interest with the #Eagles and DeMarco Murray.Hulkeinstein
több mint 10 éve
Eliot Shorr-Parks @EliotShorrParks 5 mp6 másodperccel ezelőttJót röhögnék 😀
több mint 10 éve
Updated NFLN graphic time. Eagles get Bradford, 10th and conditional 2016 pick for Foles and 20th. Advantage: Eagles Ha ez igaz, akkor YES YES YES
több mint 10 éve
Mi van itt, jézus atya úristen? 😀😀😀D
több mint 10 éve
Eliot Shorr-Parks @EliotShorrParks 5 mp6 másodperccel ezelőttPer Adam Caplan of ESPN, there is mutual interest with the #Eagles and DeMarco Murray.
több mint 10 éve
Maxwell-Browner CB párost el tudnék képzelni 😊
több mint 10 éve
Ennek a Foles tradenek mi van a hátterében mert első hallásra WTF kategória?he7edikTe nem olvasol cikkeket? Mariota
több mint 10 éve
Ennek a Foles tradenek mi van a hátterében mert első hallásra WTF kategória?he7edikMarcus Mariota
több mint 10 éve
Jeff McLane @Jeff_McLane 10 mp10 másodperccel ezelőttAfter digesting trade, does little to dilute notion that Chip Kelly will still make a play for Marcus Mariota. In fact, may reinforce it.
több mint 10 éve
Ennek a Foles tradenek mi van a hátterében mert első hallásra WTF kategória?

több mint 10 éve
Best offseason ever ... 😛 Tényleg 1 percre nem lehet nem nézni a híreket, mert lemarad az ember. Remélem az 1. körösöket cseréljük. 😊

több mint 10 éve
Jeff McLane @Jeff_McLane 16 mp17 másodperccel ezelőttAs @AlbertBreer said, #Eagles-#Rams are swapping picks (don't know which round yet) and a 2016 conditional going to the Birds.
több mint 10 éve
Philadelphia Eagles @Eagles most3 másodperccel ezelőttépp időben.
OFFICIAL: #Eagles acquire LB Kiko Alonso from Buffalo in exchange for RB LeSean McCoy.Hulkeinstein