Philadelphia Eagles
62 feliratkozó
több mint 10 éve
Törölt felhasználó
Srácok összefoglalná vki most már nekem a Rams-el való tradetek, mert 20 verziót olvastam már. 😀
több mint 10 éve
Na ez viszont már érdekes:Klasszikus offenset futtató csapatok helyében én is Bradfordot favorizálnám Mariotával szemben. Kár, hogy szar a térde, ez komoly red flag 😕
www.nj.com/eagles/index.ssf/2015/02/nfl_team_prefer_sam_bradford_over_marcus_mariota.html
A lényeg, hogy elvileg a Titans-Bucs duóból legalább az egyik Bradfordot preferálja Mariota és Winston előtt.Hulkeinstein
több mint 10 éve
Csak akkor furcsa hogy miért pletykálták hogy bejelentkeztetek Kaep-ért %/Ennek a Foles tradenek mi van a hátterében mert első hallásra WTF kategória?he7edikTe nem olvasol cikkeket? MariotaShawn84

több mint 10 éve
The #Jets release Percy Harvin. Nem lepne meg ha idejönne. Még ha karakter problémás is.
több mint 10 éve
Na ez viszont már érdekes:www.nj.com/eagles/index.ssf/2015/02/nfl_team_prefer_sam_bradford_over_marcus_mariota.html
A lényeg, hogy elvileg a Titans-Bucs duóból legalább az egyik Bradfordot preferálja Mariota és Winston előtt.
több mint 10 éve
Javaslom csak komolyabb újságírók tweetjeit másoljátok be, mert arra még talán lehet is adni. Beatwrigterek, nagy sportadók stb.
több mint 10 éve
Nem szeretnék visszafogni senkit, de szerintem a twittert mindnyájan olvassuk, felesleges bemásolni az összes ide vonatkozó posztot 😊mustaineViszont szerintem nem mindenki 😊
több mint 10 éve
Nem szeretnék visszafogni senkit, de szerintem a twittert mindnyájan olvassuk, felesleges bemásolni az összes ide vonatkozó posztot 😊
több mint 10 éve
975TheFanatic @975TheFanatic 4 p4 perccel ezelőttme too
Sal Pal: "Just talked to someone from Nick Foles family - he is absolutely pumped, overjoyed he's out of Philly."Hulkeinstein
több mint 10 éve
975TheFanatic @975TheFanatic 4 p4 perccel ezelőttSal Pal: "Just talked to someone from Nick Foles family - he is absolutely pumped, overjoyed he's out of Philly."
több mint 10 éve
Albert Breer @AlbertBreer 2 p2 perccel ezelőttTo be clear, never said anything about first-rounders being exchanged in the Rams/Eagles deal. Just that there will be a swap of 2015 picks.
több mint 10 éve
Mondjuk lehetne egy olyan pickcsere is, hogy ők adják az 1/10-et, mi meg valami hátsót... Marad az ima.
több mint 10 éve
Ian Rapoport @RapSheet most4 másodperccel ezelőttDeMarco Murray took note that Sam Bradford is headed to the #Eagles. They ran the same offense in college. #Eagles in the mix.
Hát ha ennek Bradford lesz a évge... hajjjajjj
több mint 10 éve
Jim Thomas @jthom1 1 min1 minute ago
I'm told by Rams that Bradford-Foles trade does NOT involve swap of first-round picks.
NEEEEHulkeinstein

---
"Nincs igazság és nincs emberiség. Csak igazságok vannak és emberek." - Szerb Antal
több mint 10 éve
Röhögni fogtok Eagles drukkerek, de szarunk az 1/10-re, lényeg hogy a drága bérleti díjú porcelánbaba házon kívülre került...PizsamaRemélem az FO-tok is így gondolja, mert nekünk másképpen nem éri meg.
több mint 10 éve
az neeeeeeem lehetJim Thomas @jthom1 1 min1 minute agoDe ez miért lenne jó nekünk? Egyszerűen nem létezik.Highlander
I'm told by Rams that Bradford-Foles trade does NOT involve swap of first-round picks.
NEEEEHulkeinstein
több mint 10 éve
Baggio leírta már, a megoldás Shurmur lehet...Jim Thomas @jthom1 1 min1 minute agoDe ez miért lenne jó nekünk? Egyszerűen nem létezik.Highlander
NEEEEHulkeinstein
több mint 10 éve
Röhögni fogtok Eagles drukkerek, de szarunk az 1/10-re, lényeg hogy a drága bérleti díjú porcelánbaba házon kívülre került...
több mint 10 éve
Bár fiatal, és tényleg olyan a stílusa, amit Chip keres, de a majd 400 carrys tavalyi idénye elég aggasztó a jövőre nézve. Ilyenek után jöhet radikális visszaesés/sérülés. Ráadásul a tavalyi szezon előtt elég sérülékeny volt 3 évig. De a Cowboys bosszantására jó lenne.Murray-t ne bitteJanekAztán miért ne? Egyik legjobb downhill runner.Hulkeinstein

több mint 10 éve
Jim Thomas @jthom1 1 min1 minute agoDe ez miért lenne jó nekünk? Egyszerűen nem létezik.
NEEEEHulkeinstein
több mint 10 éve
Jim Thomas @jthom1 1 min1 minute agoI'm told by Rams that Bradford-Foles trade does NOT involve swap of first-round picks.
NEEEE
több mint 10 éve
Murrayt nem annyira szeretném Eagle mezben látnimustainePedig milyen szép is lenne ha a saját emberük szopatná meg őket majd a szezonban 😀 😀
több mint 10 éve
Murrayt nem annyira szeretném Eagle mezben látnimustaineNézd a jó oldalát. A Cowboys fanok még annyira se.
több mint 10 éve
Murray-t ne bitteJanekAztán miért ne? Egyik legjobb downhill runner.