Philadelphia Eagles
62 feliratkozó
több mint 10 éve
Ahhoz képest, hogy KElly szerint Mariota ugyanaz, mint Manning, csak 4,3 alatt futja a 40 yardot, elég szépen sikerült elhoznia egy térdmentes Bradfordot 😀 😀
több mint 10 éve
Lada vezérműlánccal! 😊#Raiders & Jags both want DeMarco Murray & have the most $ but Philly still being very aggressive I'm toldHighlanderMi az, hogy agresszív? 😀😀😀 Ha nem jön ide, megverik lánccal?Höri
több mint 10 éve
Törölt felhasználó
Philadelphia Eagles @Eagles most4 másodperccel ezelőttHát ez kicsit gyengébb, mint az előző verziók. :/
#Eagles acquire QB Sam Bradford, '15 5th round draft pick from St. Louis in exchange for QB Nick Foles, '15 4th round, '16 2nd round picks
Meltdown 😕Hulkeinstein
több mint 10 éve
#Raiders & Jags both want DeMarco Murray & have the most $ but Philly still being very aggressive I'm toldHighlanderMi az, hogy agresszív? 😀😀😀 Ha nem jön ide, megverik lánccal?
több mint 10 éve
Philadelphia Eagles @Eagles most4 másodperccel ezelőtt#Eagles acquire QB Sam Bradford, '15 5th round draft pick from St. Louis in exchange for QB Nick Foles, '15 4th round, '16 2nd round picks
Meltdown 😕
több mint 10 éve
Ők kapják a 2/20-at, a miénk meg az 1/10, és az 1/20 ....😀Hihetetlen ez a csend. Az Eagles beatwriterek hallgatnak, a liga insiderei is.HulkeinsteinBezzeg itt már főoldalon a 2/20 😊
bowl.hu/atigazolasi_osszesito_2015rva
több mint 10 éve
Matt Lombardo @MattLombardo975 1 min1 minute agoBill Polian on ESPN: "Keep an eye on Philadelphia, there is another shoe to drop. There is another shoe to drop." #Eagles
több mint 10 éve
Tetszettünk volna 1/1-re menni de akkor már lehet, hogy nem Chip lenne a HC 😛Reméljük csinált mentést.
Na szóval úgyse bírom ki, úgyhogy maradok, de nagyon remélem, hogy tényleg csak egy pillanatnyi megálló ez a trade a Mariota üzletben...
tiszta mintha Chip Madden-zna 😀dande
több mint 10 éve
Hihetetlen ez a csend. Az Eagles beatwriterek hallgatnak, a liga insiderei is.HulkeinsteinBezzeg itt már főoldalon a 2/20 😊
több mint 10 éve
Tetszettünk volna 1/1-re menni de akkor már lehet, hogy nem Chip lenne a HC 😛Na szóval úgyse bírom ki, úgyhogy maradok, de nagyon remélem, hogy tényleg csak egy pillanatnyi megálló ez a trade a Mariota üzletben...
tiszta mintha Chip Madden-zna 😀
több mint 10 éve
Hihetetlen ez a csend. Az Eagles beatwriterek hallgatnak, a liga insiderei is.
több mint 10 éve
Azért két éve az a mondat, hogy ha Chip akarja úgyis behúzza Mariotat egyszerűbbnek tűnt... most elég izzadtságszagú az egész 😀
több mint 10 éve
Bocs ha már volt.
" Szeretem a jeget, hagyjál békén. "
több mint 10 éve
Miért jut eszembe olyan, hogy az owner's meetingre Chip "szerencsétlenül" lebetegszik? 😀Csak nem várnánk ennyit, ha nem adjuk továbbb....HulkeinsteinMost vagy elaludt a PR csapat, vagy nem tudom mi van. És elvileg hivatalos, még sincs még csak megközelítő tipp se a pickekről, amiről eddig mindenki találgatott. Lehet nem fog semmi történni, de majd Chip elmondja a sajtótájékoztatón 😀Cooltiszo
több mint 10 éve
John Middlekauff @JohnMiddlekauff 5 p5 perccel ezelőtt#Raiders & Jags both want DeMarco Murray & have the most $ but Philly still being very aggressive I'm told
több mint 10 éve
ne irjatok má ennyit bazmeg, mindig azt hiszem hogy történik valami
No 1. Kyle Pitts, Jordan Mailata, Myles Garrett, Jerry Jeudy, Tre Harris, Jayden Higgins és Nick Chubb fan!!!
több mint 10 éve
Csak nem várnánk ennyit, ha nem adjuk továbbb....HulkeinsteinMost vagy elaludt a PR csapat, vagy nem tudom mi van. És elvileg hivatalos, még sincs még csak megközelítő tipp se a pickekről, amiről eddig mindenki találgatott. Lehet nem fog semmi történni, de majd Chip elmondja a sajtótájékoztatón 😀
több mint 10 éve
Csak nem várnánk ennyit, ha nem adjuk továbbb....
több mint 10 éve
Jó lenne már Maxwell-t is bejelenteni hivatalosan.
több mint 10 éve
Szerintem undisclosed pickekért kellene Mariotát idetradelnimustaineMost vagy te loptad vagy ők tőled, a csalást muszáj leleplezni 😛 😉
FakeWIPCaller @FakeWIPCaller 5 p5 perccel ezelőtt
The Eagles should trade undisclosed draft picks for Mariota
több mint 10 éve
Nem bírom idegekkel, történjen már valami.
több mint 10 éve
Szerintem undisclosed pickekért kellene Mariotát idetradelni
több mint 10 éve
chip kelly az nfl billy beane-je 😊

https://www.facebook.com/ArizonaCardinalsHungary/
"Az életről sok mindent gondolok én jómagam is."
"Én nem gondolok semmit, uram."
Don't blink!
több mint 10 éve
Hát ha azt titkolják hogy idei 7.-et kapunk, akkor gratulálok nekik 😀Angolul tudunk, de hány olyat láttál, hogy undisclosed pick mittudomén 3. körösnél magasabb volt? 😀mustaineAz undisclosed azt jelenti, hogy nyilvánosságra nem hozott...HulkeinsteinAdam Schefter @AdamSchefter 45 mp45 másodperccel ezelőtt Fordítás megtekintéseha undisclosed akkor kb 7. körössapka
Rams-Eagles trade now official. Rams trade QB Sam Bradford and undisclosed draft-pick compensation to Philadelphia for Nick Foles.Beki