NCAA eredménykövetés
- 1 aktív topik
CFB követő 2025
1 586
47
20:00 BOCA RATON BOWL - Toledo vs Louisville (tv: ARENA4)
Philadelphia Eagles
62 feliratkozó
több mint 10 éve
Nem, ez ennyi. Shurmur biztos őt tartja a következő Bradynek, vagy mit tudom én. De ezzel túl messzire mentek.jó ennek így semmi értelmeOtt a pont. Kell, hogy legyen valami kiskapu, valami amiről nem tudunk... MÉG. Könyörgöm...Highlander
mi azért tradeltünk egy QB-ért hogy ne legyen a kezdőnk?
és ezért nyelünk be 13 milliót?
na ezt még egy 5 éves gyerek sem tenné meg nem egy profi nfl FOJanek
több mint 10 éve
Hát ez valami szörnyű....Ilyen rossz trade-t én még nem láttam...
Mi lesz itt még, belegondolni sem merek...eaglesfan1993
több mint 10 éve
de így megkapták Folest plusz picket és nincs a nyakukon továbbugyanúgy van DM tradenél, mint cutnál.mustainena de miért nem vágta már rég ki a rams őt?JanekMert nekik sok lett volna DM, nekünk az nincsdande
több mint 10 éve
Akkor is ott a dmna de miért nem vágta már rég ki a rams őt?JanekMert nekik sok lett volna DM, nekünk az nincsdande
több mint 10 éve
jó ennek így semmi értelmeOtt a pont. Kell, hogy legyen valami kiskapu, valami amiről nem tudunk... MÉG. Könyörgöm...
mi azért tradeltünk egy QB-ért hogy ne legyen a kezdőnk?
na ezt még egy 5 éves gyerek sem tenné meg nem egy profi nfl FOJanek
több mint 10 éve
ugyanúgy van DM tradenél, mint cutnál.na de miért nem vágta már rég ki a rams őt?JanekMert nekik sok lett volna DM, nekünk az nincsdande
több mint 10 éve
jó ennek így semmi értelmemi azért tradeltünk egy QB-ért hogy ne legyen a kezdőnk?
na ezt még egy 5 éves gyerek sem tenné meg nem egy profi nfl FO
több mint 10 éve
Matt Lombardo @MattLombardo975 2 p2 perccel ezelőttOn ESPN @AdamSchefter made it sound like both Chip, Pat Shurmur have been high on Sam Bradford for some time. Face it folks, he's Chip's guy
több mint 10 éve
Chip tényleg megreformálta az NFL-t xDRe Foles-Bradford: language re picks must be spelled out. "If a starter" not an allowable trade condition.

---
"Nincs igazság és nincs emberiség. Csak igazságok vannak és emberek." - Szerb Antal
több mint 10 éve
Hát ez valami szörnyű....Ilyen rossz trade-t én még nem láttam...Mi lesz itt még, belegondolni sem merek...
több mint 10 éve
Kimaradt a nem.+1 Miért nem a Titans tradelt érte, ha kell nekik?mustaineHa nem a Titans-nek vagy a Bucs-nak kell Bradford, akkor ez egy borzalmas trade.HulkeinsteinMiért kéne nekik?
Kérdés2: ha kell nekik, miért tradeltek érte már 2. eleji picket?Amadeus91
Btw lehet kaptak egy insider fülest, hogy Marcsi tetszik a Tennesseenek, ezért gyors lecsaptak Samura.Ott a pont. Az előbbinek ott van Mettenberger és az 1/2es pick, az utóbbinak az 1/1es pick.iktriadHa nem a Titans-nek vagy a Bucs-nak kell Bradford, akkor ez egy borzalmas trade.HulkeinsteinMiért kéne nekik?Amadeus91
több mint 10 éve
DE EGY SZANASZÉJJELSZAKADT TÉRDŰ GYEREK LESZ A FRENCSÁJZ KJUBÍ???? HÁT NEM LEHET EZ!!!!
több mint 10 éve
na de miért nem vágta már rég ki a rams őt?JanekMert nekik sok lett volna DM, nekünk az nincs
több mint 10 éve
na de miért nem vágta már rég ki a rams őt?Janekmert kellett nekik foles
No 1. Kyle Pitts, Jordan Mailata, Myles Garrett, Jerry Jeudy, Tre Harris, Jayden Higgins és Nick Chubb fan!!!
több mint 10 éve
na de miért nem vágta már rég ki a rams őt?
több mint 10 éve
Törölt felhasználó
igen, kicsit álljon meg mindenki levegőt venni, a Philly-nek az az optimális, ha Bradford NEM kezd, ilyen cseréről én még nem hallottam xDbaggioGyanítom nem fog kezdő lenni. 😀
több mint 10 éve
Ott a pont. Az előbbinek ott van Mettenberger és az 1/2es pick, az utóbbinak az 1/1es pick.Ha nem a Titans-nek vagy a Bucs-nak kell Bradford, akkor ez egy borzalmas trade.HulkeinsteinMiért kéne nekik?Amadeus91
több mint 10 éve
+1 Miért nem a Titans tradelt érte, ha kell nekik?Ha nem a Titans-nek vagy a Bucs-nak kell Bradford, akkor ez egy borzalmas trade.HulkeinsteinMiért kéne nekik?
Kérdés2: ha kell nekik, miért tradeltek érte már 2. eleji picket?Amadeus91
több mint 10 éve
igen, kicsit álljon meg mindenki levegőt venni, a Philly-nek az az optimális, ha Bradford NEM kezd, ilyen cseréről én még nem hallottam xD

---
"Nincs igazság és nincs emberiség. Csak igazságok vannak és emberek." - Szerb Antal
több mint 10 éve
If the Eagles trade Bradford before the draft, they’d get that 2016 2nd round pick right back.mustaineígy már világos. belerakattuk a 2. körös komp picket, hogy később értékesebbnek tűnjön bradford. micsoda marketing 😀😀
No 1. Kyle Pitts, Jordan Mailata, Myles Garrett, Jerry Jeudy, Tre Harris, Jayden Higgins és Nick Chubb fan!!!
több mint 10 éve
Passz. Próbálok még pár percig reménykedni, hogy lesz nyertes meccsünk.Ha nem a Titans-nek vagy a Bucs-nak kell Bradford, akkor ez egy borzalmas trade.HulkeinsteinMiért kéne nekik?Amadeus91
több mint 10 éve
Adam Schefter @AdamSchefter 22 mp22 másodperccel ezelőtt Fordítás megtekintéseAhaaaa. Akkor van még remény, hogy nem nekünk kell 😀 Ilyen eszement trédbe kizárt, hogy belementek volna másképpen.
If Sam Bradford is not Eagles' starting QB this season, Philly gets back its 2016 2nd-round pick from STL.
Albert Breer @AlbertBreer 1 min1 minute ago Fordítás megtekintése
Condition to Foles/Bradford deal ... If Bradford doesn't start 8 games, Eagles get a 4th round pick back. If he's reinjured, they get a 3..Beki
több mint 10 éve
Ha nem a Titans-nek vagy a Bucs-nak kell Bradford, akkor ez egy borzalmas trade.HulkeinsteinMiért kéne nekik?
Kérdés2: ha kell nekik, miért tradeltek érte már 2. eleji picket?
több mint 10 éve
If the Eagles trade Bradford before the draft, they’d get that 2016 2nd round pick right back.mustaineJa pont ezen agyaltam 😀 Azért várjuk még ki a végét. Adja a Jóisten, hogy továbbadjuk.