NCAA eredménykövetés NCAA eredménykövetés - 1 aktív topik

Philadelphia Eagles

62 feliratkozó

több mint 10 éve
dande2 Philadelphia Eagles Penn State Nittany Lions 46 178 — Így remélem megfelelek nektek.....
S ezt vajon el tudta mondani röhögés nélkül?

AlbertBreer
@AlbertBreer

Jeff Fisher statement on Sam Bradford: "Sam was a leader on our team in the locker room and on the field. He was a great teammate who was dealt some adversity but handled it all with grace and dignity. He represented himself as well as the organization in a first-class manner. I wish him nothing but the best throughout his career.”

Tartok tőle simán 😛
több mint 10 éve
dande2 Philadelphia Eagles Penn State Nittany Lions 46 178 — Így remélem megfelelek nektek.....
Eközben 😛

több mint 10 éve
Cooltiszo Philadelphia Eagles 190
 twitter.com/eagles/status/575432190978363393
Érdemes olvasni a hozzászólásokat. Én eddig egy pozitívat se láttam, viszont végre röhögtem egy kettőn 😀

Nem tudom mi zajlik itt, meg azt sem hogy mi lesz a vége, de ez önmagában rossz deal. Ha Bradford megváltja itt a világot akkor is, mert Foles jelenleg nem ér ennyivel kevesebbet. Őszintén szólva sokkal inkább látnék még 1 évet Folestól mint Bradfordtól, aki egy ijedt óvodást juttat mindig eszembe.
több mint 10 éve
eaglesmcnabb Philadelphia Eagles Virginia Tech Hokies 22 673 — je suis poloska
kiegyensúlyozottabb évekre számítok. eddig az offseasonban reménykedtem aztán jött a koppanás, most már legalább nem reménykedek teljesen fölöslegesen

No 1. Kyle Pitts, Jordan Mailata, Myles Garrett, Jerry Jeudy, Tre Harris, Jayden Higgins és Nick Chubb fan!!!
több mint 10 éve
Hulkeinstein Philadelphia Eagles Oregon Ducks 2 926 — Eagles & Seahawks fan
Semmi értelme ennek a trade-nek....
Benyeltünk egy hatalmas cap hit-et, odaadtuk a kezdő QB-t, plusz pickeket, és nem kaptunk cserébe semmit.

1 éve volt a szerződésből, cap space-e sem volt a Rams-nek... Kivel versenyeztünk, hogy Foles+2-t adtunk? Valakinek nagyon elgurult a gyógyszere sajnos az FO-nál, és bármennyire is bízta eddig Chip-ben, ha ez nem Mariota miatt volt, akkor sajnos eddig tudtam benne bízni.Hulkeinstein
van még majd' 2 hónap a draftig, plusz kb fél év a szezonig, ha azt hiszed, hogy ennyi volt Kelly ámokfutása, akkor nem tudom mit figyeltél az előző pár hétben. én szinte biztos vagyok, hogy nem bradford lesz a kezdő az 1. hétenDexxter Tailor
Legyen így, de én ebben már nem hiszek. De ez a move annyira rossz, hogy igazából ideges/mérges sem tudok lenni. Ha ez volt a nagy terv, akkor nem ér annyit az egész, hogy bármennyi energiát spóroljak a csapatra.

Mark Dominik ‏@MarkdominikESPN 32 mp33 másodperccel ezelőtt

With trade between the Rams and Eagles for QBs. That should end all discussions on the Eagles ability and desire to trade up for Mariota.
több mint 10 éve
Highlander Philadelphia Eagles 2 220 — We’re putting the family back together
Jimmy Kempski ‏@JimmyKempski 7 p7 perccel ezelőtt

The Bucs were just seeing if they could get the Eagles to trade for Bradford for their own amusement. Exec: "Lol, they actually did it."

több mint 10 éve
A TrashTalk megy a háttérben, ahol épp Bradfordról van szó. Azért van humorérzéke az univerzumnak, na.Hulkeinstein
mit gondolsz honnan vettem, hogy az év újonca volt Bradford kutya nem emlékezett már rá 😀
több mint 10 éve
Löfli Tampa Bay Buccaneers Indiana Hoosiers 22 830 — ellenIktriad / #1 BVSC ultra
Benyeltünk egy hatalmas cap hit-et, odaadtuk a kezdő QB-t, plusz pickeket, és nem kaptunk cserébe semmit.

1 éve volt a szerződésből, cap space-e sem volt a Rams-nek... Kivel versenyeztünk, hogy Foles+2-t adtunk? Valakinek nagyon elgurult a gyógyszere sajnos az FO-nál, és bármennyire is bízta eddig Chip-ben, ha ez nem Mariota miatt volt, akkor sajnos eddig tudtam benne bízni.Hulkeinstein
van még majd' 2 hónap a draftig, plusz kb fél év a szezonig, ha azt hiszed, hogy ennyi volt Kelly ámokfutása, akkor nem tudom mit figyeltél az előző pár hétben. én szinte biztos vagyok, hogy nem bradford lesz a kezdő az 1. héten

https://www.facebook.com/ArizonaCardinalsHungary/
"Az életről sok mindent gondolok én jómagam is."
"Én nem gondolok semmit, uram."
Don't blink!
több mint 10 éve
A TrashTalk megy a háttérben, ahol épp Bradfordról van szó. Azért van humorérzéke az univerzumnak, na.
több mint 10 éve
Mondjuk én ilyet soha nem írtam 😀 .Highlander
nem is téged neveztelek meg, ha jól emlékszem.

Sobri azt is elhittem neked anno hogy Anderson nem fogja bírni Gerwen ellen, aztán mégse 😕 . Azóta én se dőlök be mindennek.eaglesmcnabb
Igazából senkit nem neveztél meg 😀

több mint 10 éve
Őszentsége Sobri Jóska Jacksonville Jaguars 35 186 — #NoStress
Sobri azt is elhittem neked anno hogy Anderson nem fogja bírni Gerwen ellen, aztán mégse 😕 . Azóta én se dőlök be mindennek.eaglesmcnabb
Örülök, hogy kezdesz felnőni. 😉

több mint 10 éve
Egyébként mi a gond 2010-ben az év újonca volt, gyakorlatilag két év kihagyás után csak meg kell ismételnie és csampioncsíp (jó pocsék lehetett az-az újonc év 😛)
több mint 10 éve
nfl_lover 912
Azért a Ramsben nem volt körülötte offense.
Mert nem töltött el túl sok időt a zsebben...ha érted mire gondolok. 😀
több mint 10 éve
Mondjuk én ilyet soha nem írtam 😀 .Highlander
nem is téged neveztelek meg, ha jól emlékszem.

Sobri azt is elhittem neked anno hogy Anderson nem fogja bírni Gerwen ellen, aztán mégse 😕 . Azóta én se dőlök be mindennek.

No 1. Kyle Pitts, Jordan Mailata, Myles Garrett, Jerry Jeudy, Tre Harris, Jayden Higgins és Nick Chubb fan!!!
több mint 10 éve
Benyeltünk egy hatalmas cap hit-et, odaadtuk a kezdő QB-t, plusz pickeket, és nem kaptunk cserébe semmit.Hulkeinstein
Ezért reménykedem még. Nem áll össze ez így. Egyszerűen nem lehetséges ebben az univerzumban.

több mint 10 éve

1 éve volt a szerződésből, cap space-e sem volt a Rams-nek... Kivel versenyeztünk, hogy Foles+2-t adtunk? Valakinek nagyon elgurult a gyógyszere sajnos az FO-nál, és bármennyire is bízta eddig Chip-ben, ha ez nem Mariota miatt volt, akkor sajnos eddig tudtam benne bízni.
több mint 10 éve
Raven17 Philadelphia Eagles 1 298 — ravenc177@gmail.com
Eagles will surrender 2016 2nd-round pick to Rams in QB trade no matter what. But will get back a conditional 2016 pick from Rams. It will be a 3rd if Bradford does not play at all; and a 4th if he starts less than 50 percent of plays.

uhhbaggio
na bazz...ez így viszont akkor tényleg írtó szar trade (nekünk)
viszont remélem Bradford nem marad, akkor már inkább hozzuk vissza tényleg Vicket Ő is ugyan olyan porcelán de Őt legalább szeretem xD vagy pár napja/hete vki itt írta RG3-t, vele is boldogabb lennék mint Bradfordal...
több mint 10 éve
Mert ki beszélt fasságokat? Akik bíztak a helyzetben? Tényleg rohadjon meg mindenki, aki optimistán áll a dolgokhoz. Vicc.Highlander
bízni a helyzetben =/= magabiztosan állítani, hogy mariotával évekig sb esélyesek leszünk.
És adni alá a lovat. Pont mi eagles szurkolók, akik minden évet így kezdünk, aztán lófasz seeaglesmcnabb
Szerinted egy offesason az FA piac nyitása után pár órával véget is ér? Nincs több deal?
Mintha 3 hónapja követnéd az NFL-t....
Hidd el, Mariotával évekig SB esélyesek lesztek.Sobri Jóska
Akkor már "lettetek volna" 😀

több mint 10 éve
Őszentsége Sobri Jóska Jacksonville Jaguars 35 186 — #NoStress
Mert ki beszélt fasságokat? Akik bíztak a helyzetben? Tényleg rohadjon meg mindenki, aki optimistán áll a dolgokhoz. Vicc.Highlander
bízni a helyzetben =/= magabiztosan állítani, hogy mariotával évekig sb esélyesek leszünk.
És adni alá a lovat. Pont mi eagles szurkolók, akik minden évet így kezdünk, aztán lófasz seeaglesmcnabb
Szerinted egy offesason az FA piac nyitása után pár órával véget is ér? Nincs több deal?
Mintha 3 hónapja követnéd az NFL-t....
Hidd el, Mariotával évekig SB esélyesek lesztek.

több mint 10 éve
r.baggio New York Giants Army Black Knights 64 348 — no es importante
Northwestern's coaches weren't the only ones at Clemson that weekend in March 2000. Wilson remembers meeting a young New Hampshire offensive coordinator named Chip Kelly. After Northwestern's breakthrough season, Kelly called Wilson.

"You guys mind if I come by and see you?" Kelly asked. "Same deal. Just watching for ideas."

Kelly became a record-setting spread offense practitioner at Oregon, and last year took the scheme to the NFL's Philadelphia Eagles.

---

Wilson volt Bradford OC-je a Sooners-nél

---
"Nincs igazság és nincs emberiség. Csak igazságok vannak és emberek." - Szerb Antal
több mint 10 éve
Nagyon remélem:

Steve Jamison ‏@sjamisonjr 3 p3 perccel ezelőtt

@MattLombardo975 has to be a three way deal with Titans. They wanted Bradford, Rams wanted Foles. That is why we overspent for Bradford
0 válasz 2 retweet 1 kedvenc
több mint 10 éve
Mondjuk én ilyet soha nem írtam 😀 Én a bizakodásban inkább Chip eddigi húzásaira gondoltam, de ezt a mostanit még emésztenem kell. Az viszont biztos, hogy nem fogok gyászolni míg nem láttam egy meccset sem.

több mint 10 éve
mustaine Tampa Bay Buccaneers Middle Tennessee Blue Raiders 10 330 — Chalk Dawk fan
Két játékosunk maradt Andy emberei közül, aki labdát dobhat, cipelhet vagy kaphat el a mai Eaglesben. Cooper és Celek.

több mint 10 éve
És adni alá a lovat. Pont mi eagles szurkolók, akik minden évet így kezdünk, aztán lófasz se

Két játékosunk maradt Andy emberei közül, aki labdát dobhat, cipelhet vagy kaphat el a mai Eaglesben. Cooper és Celek.mustaine
celeknek nem jósolok nagy jövőt, pedig így hogy kiesett todd ő az abszolút kedvenc!

több mint 10 éve
metaxa17 Green Bay Packers 306
Maxwell hivatalos! 6 év. 63M 25 garantált