NCAA eredménykövetés
- 1 aktív topik
CFB követő 2025
1 586
47
20:00 BOCA RATON BOWL - Toledo vs Louisville (tv: ARENA4)
Philadelphia Eagles
62 feliratkozó
több mint 10 éve
Azért most ordítva röhögök! Bírom ezt a csávót!TheBerzerkerFuck, nigger, coke, some more fuck. Tényleg a humor Csimborasszója. Most nem mennék ki Dzsörzi utcáira a helyében ilyen hangulatban, még belefut egy rendőrbe...
blikk.hu : Sajnos ki vagy tiltva 9999-12-31 23:59:00-ig, mert •
Káromkodás, csúnya szavak használata, alapvető beszélgetési normák be nem tartása.
"ALL IN" refers to the proximity of Jerry's head to his ass
több mint 10 éve
Azért most ordítva röhögök! Bírom ezt a csávót!Én szültem a rock and roll-t, én szartam ki Elvist! - GG Allin
több mint 10 éve
Srácok örülök h ti élvezitek mi szerintem egyenlőre nem nagyon.... 😀 a csudáért nem lehetett a két első körös picket is kicserélni akkor mindjárt másképp nézne ki a dolog de így.....dandeKb akkor mondtam volna, hogy reális a csere de így a WTF kategória
easy easy
kill kill
Lane Lane
több mint 10 éve
Miért kellene egyáltalán bárkinek Bradford? - mégis csapatot cserélt.A fizujuk alapján azért van némi különbség a csereértékben, Foles 1,3, míg Bradford 13 milliót eszik 2015-ben.
Eddig Foles volt az alapja a tradenek, ő benne sem volt több ráció, de ezen az alapon Bradford is lehet cserealap, szerintem.
ervinator
GM game champion 2015 (Vikings)
GM game champion 2024 (Eagles)
Ex-Rataxes
több mint 10 éve
Srácok örülök h ti élvezitek mi szerintem egyenlőre nem nagyon.... 😀 a csudáért nem lehetett a két első körös picket is kicserélni akkor mindjárt másképp nézne ki a dolog de így.....
több mint 10 éve
Beérek a munkahelyre, lefőtt a kávém, bepötyögöm, hogy bowl.hu, 895 értesítés 1 nap alatt, 5 feliratkozásból. Lehetőségek:A: Gabokocka és Jakehomer összevesztek
B: Fucu bepörgött
C: A jax leigazolta az összes FA-t +még kettőt
D: a stratégia topicon kialakult egy parázs vita
E: Just Eagles...
több mint 10 éve
Azért ha HC lennék és feltennék nekem a kérdést, hogy Foles vagy Bradford még a kérdőjel se kerülne a mondat végére mire válaszolnék...Miért kellene egyáltalán bárkinek Bradford? 😀 - mégis csapatot cserélt.Lehet hogy ő vele is el tudja képzelni azt a játékot, amit szeretne Kelly, vagy az is lehet, hogy a Titans is harcban volt érte, és ez egyfajta bebiztosítás, hogy tradelni tudjon velük.ervinatorMégis mi a francnak kéne a Titans-nek Bradford? Ott vannak a 2. helyen, az lenne aztán csak az igazi méretes baromság, ha egy esetleges trade-nek Sam "tudtam egyáltalán valaha játszani?" Bradford képezné az alapját.TheBerzerker
Eddig Foles volt az alapja a tradenek, ő benne sem volt több ráció, de ezen az alapon Bradford is lehet cserealap, szerintem.ervinator
Én szültem a rock and roll-t, én szartam ki Elvist! - GG Allin
több mint 10 éve
Miért kellene egyáltalán bárkinek Bradford? 😀 - mégis csapatot cserélt.Lehet hogy ő vele is el tudja képzelni azt a játékot, amit szeretne Kelly, vagy az is lehet, hogy a Titans is harcban volt érte, és ez egyfajta bebiztosítás, hogy tradelni tudjon velük.ervinatorMégis mi a francnak kéne a Titans-nek Bradford? Ott vannak a 2. helyen, az lenne aztán csak az igazi méretes baromság, ha egy esetleges trade-nek Sam "tudtam egyáltalán valaha játszani?" Bradford képezné az alapját.TheBerzerker
Eddig Foles volt az alapja a tradenek, ő benne sem volt több ráció, de ezen az alapon Bradford is lehet cserealap, szerintem.
"If you don't believe in yourself then why is anyone else going to?"
több mint 10 éve
Lehet hogy ő vele is el tudja képzelni azt a játékot, amit szeretne Kelly, vagy az is lehet, hogy a Titans is harcban volt érte, és ez egyfajta bebiztosítás, hogy tradelni tudjon velük.ervinatorMégis mi a francnak kéne a Titans-nek Bradford? Ott vannak a 2. helyen, az lenne aztán csak az igazi méretes baromság, ha egy esetleges trade-nek Sam "tudtam egyáltalán valaha játszani?" Bradford képezné az alapját.
Én szültem a rock and roll-t, én szartam ki Elvist! - GG Allin
több mint 10 éve
Talán kicsit lenyugodtam reggelre. Ha nem lenne a jövő évi 2. kör, akkor egészen vállalhatónak látnám a helyzetet 😊 Bradford nagy kockázat, de akár be is jöhet, jó QB-ből sose elég. Ha marad, akkor drafton lesz esély javítani a csapaton, nem az egész draftot adjuk oda Mariota-ért (azért továbbra se bánnám 😀) Viszont ha nem jön be a húzás, akkor jövőre megint nehezebb helyzetben leszünk felmenni egy top QBért, hiszen nincs 2. körünk. Várjuk ki mi lesz ennek a vége. Mára szeretnék egy Bownert biztos ami biztos alapon 😊
több mint 10 éve
Jólvan azért majd lesz egy végkifejlet meg egy fekete hétfő. Kelly 2 db 10-6-os szezonon van túl. Kiderült, hogy kapott anyagból is tud dolgozni, ezek után egy frissen általa összerakott csapat esetén főleg, hogy ekkora felfordulást csinál a 9-7 nem lesz elfogadható eredmény és repülni fog ha nem jön össze minimum a 10-6. Én mindenképpen megvárom a draft végét és utána mondok ítéletet, ezt a borzalmas Bradford cserét csak úgy lehet értelmezni ha szerepe lesz Mariota megszerzésében. Ha nem, akkor értelmezhetetlen 😀
easy easy
kill kill
Lane Lane
több mint 10 éve
Reménykedtem benne h mire felébredek kiderül h csak lázálom volt az előző éjszaka vagy vmi párhuzamos valóság de rá kellett jönnöm h nem 😛dandePedig tök érdekes az idei FA szezon. Én most először figyelem ekkora figyelemmel a dolgokat és ami nálatok történik eléggé összezavar. De hogy óránként nézem a híreket az tuti, szóval jól nyomjátok 😊

A baseball 90% fejjáték. A másik fele fizikai. Nincs ez elbaszva, csak másra lesz jó. A legrosszabb, mikor a hülyeség szorgalommal párosul.
több mint 10 éve
Reménykedtem benne h mire felébredek kiderül h csak lázálom volt az előző éjszaka vagy vmi párhuzamos valóság de rá kellett jönnöm h nem 😛dandeEz nem a Dallas. 😀
több mint 10 éve
Reménykedtem benne h mire felébredek kiderül h csak lázálom volt az előző éjszaka vagy vmi párhuzamos valóság de rá kellett jönnöm h nem 😛
több mint 10 éve
Pedig úgy még logikai is lett volna benne. Shawn te szerkeszted a flyeagles.hu facebook oldalt? Ott azt írtátok, így elég gáz a csere 😀de gyerekek 1/10-en vagyunk már nem???picksixNem.Voice
Közben látom, hogy csak a képnél maradt a régi helytelen infó.
easy easy
kill kill
Lane Lane
több mint 10 éve
de gyerekek 1/10-en vagyunk már nem???picksixNem.

The youngest player EVER with a perfect passer rating 😈 LJ8
több mint 10 éve
És még ránk mondjátok, hogy állandóan temetjük már a szezont indokolatlanul 😀Szerintem egyelőre felesleges bármilyen következtetést is levonni ezekből, mert még az út elején jártok, draft után már valamelyest okosabbak lesztek.
Bradford trade érdekes, de nem tudni miért lépte meg Chip. Lehet hogy ő vele is el tudja képzelni azt a játékot, amit szeretne Kelly, vagy az is lehet, hogy a Titans is harcban volt érte, és ez egyfajta bebiztosítás, hogy tradelni tudjon velük.
"If you don't believe in yourself then why is anyone else going to?"
több mint 10 éve
Maxwell is drágább lett mint kellett volna és most Bradfordért is többet adtatok, mint ér. A Rams ezzel jól járt.

The youngest player EVER with a perfect passer rating 😈 LJ8
több mint 10 éve
Khmm. Akkor még mindig baromságokat írogattam korábban vagy netán volt abban is "némi" ráció, így utólag, persze 😊 kedves Kelly párti fórumtársak.Shawn84Az a baj, hogy elég őrült dolgokat csinál. Érthetetlen őrültségeket 😕
több mint 10 éve
mintha az 1/1 hez sem véletlen lett volna koze 😀brutális volt a Sooners O Bradforddal, sokan elfelejtikWith both Sanchez and Bradford, maybe Chip Kelly just thinks QBs coached by Brian Schottenheimer have artficially depressed market valuesbaggioHogyhogy még Eagles logó van nálad? Azt hittem ezzel végképp elásta magát Chip is.Hulkeinstein
In the process, the Sooners broke Hawaii's 2006 record for the most points in a single season with 702 points. Also, the Sooners were the first team in NCAA history who had scored 60 or more points in five straight games. baggio
várjunk még mit tesz Kelly. Lehet nem őrült meg teljesen. Legalább draft végéig várjunk ki 😀
több mint 10 éve
Khmm. Akkor még mindig baromságokat írogattam korábban vagy netán volt abban is "némi" ráció, így utólag, persze 😊 kedves Kelly párti fórumtársak.
több mint 10 éve
Ezt az utóbbi kommentet elmentem a következő Black Monday-re 😊 Foles-t fiatal és feltörekvő QB-nek nevezni azért legalább megkérdőjelezhető, halkan teszem hozzábaggioÉn bírtam Folest. A Ramsnél is drukkolni fogok neki. Kemény srác, akinél nem éreztem azt hogy egy meccs teljesen elúszott volna, mindig benne volt hogy ha szar meccse is van, akkor tud egy győztes driveot vezetni. Voltak egyértelmű hibái, de 3 éve van az nfl-ben, láttunk már qb-t aki bőven utána kezdett beérni.
Bradforddal az is bajom, hogy az nflben nem mutatott kb semmit. Volt egy O rookie of the year szezonja, de azért az közel se volt, Luck, RG3, vagy Foles 2013 szezon.
több mint 10 éve
Ezt az utóbbi kommentet elmentem a következő Black Monday-re 😊 Foles-t fiatal és feltörekvő QB-nek nevezni azért legalább megkérdőjelezhető, halkan teszem hozzábaggioÉn meg szereztem érte GM game-ben egy 2. kört 😀 😀
több mint 10 éve
Ezt az utóbbi kommentet elmentem a következő Black Monday-re 😊 Foles-t fiatal és feltörekvő QB-nek nevezni azért legalább megkérdőjelezhető, halkan teszem hozzá

---
"Nincs igazság és nincs emberiség. Csak igazságok vannak és emberek." - Szerb Antal