NCAA eredménykövetés NCAA eredménykövetés - 1 aktív topik

Philadelphia Eagles

62 feliratkozó

több mint 10 éve
Hulkeinstein Philadelphia Eagles Oregon Ducks 2 926 — Eagles & Seahawks fan
Pls ne itt kezdjétek el a Tebow témát mert kiégek 😀😀 Egyébként jó látni, hogy van még aki bízik a helyzetben, és sárdobálás helyett próbál racionálisan gondolkodni. Aludva rá egyet már nekem se olyan borzalmas ez a trade, továbbra is tartom, hogy várjunk még ki, korántsem biztos, hogy nem mi nevetünk a végén, akár Bradford marad az irányítónk, akár valaki más. Fly Eagles!

Eliot Shorr-Parks ‏@EliotShorrParks 6 p6 perccel ezelőtt

If the #Eagles re-structure Bradford's deal, I'll begin to think he is Chip's QB. Until then, however, I'm remaining skeptical.

www.bleedinggreennation.com/2015/3/10/8187707/marcus-mariota-eagles-sam-bradford-trade-ruled-out

www.nj.com/eagles/index.ssf/2015/03/trying_to_make_sense_of_eagles_decision_to_trade_f.html

Hulk ezt most nem nagyon értem. Madden ratingek, statisztikák meg jelenlegi roster alapján jósolsz jövőt a csapatnak, úgy, hogy 1 napja nyílt az FA piac, hátra van még egy draft, és nyilvánvaló, hogy jönni-menni fognak még játékosok az évek során, ha esetleg marad Kelly a pozíciójában? Ez a való élet, nem pedig madden 😀 Itt máshogy működnek a dolgok.Highlander
Ismétlem: Ez a forgatókönyv csakis arra az esetre vonatkozik, amennyiben bebukik a Kelly-projekt, és az év végén menesztik. Semmilyen más következtetést ne vonjatok le ebből, mert nem lehet. Nem tudom hogy írjam máshogy azt, hogy ez az a forgatókönyv, hogy Chip elbukik, és év végén menesztik! Ennyi, és semmi több. Nem tudom ennek mennyi az esélye, ha Kelly zseni, akkor sosem következik be. De ha valami félresiklana mégis, és befuccsolna a projekt, akkor így állnánk.
több mint 10 éve
Ha már a maddennél tartunk, akkor én mára kiszállok az internetbőlmustaine
Nem a madden a lényeg, egyszerűen kerestem egy olyan mérőszámot, amivel az összes pozíciót össze lehet hasonlítani. A madden ratingek semmit nem jelentenek az égvilágon, de kb. jól tükrözi az egéyni képességeket, hogy valaki 90-es-e, vagy 68-as.
több mint 10 éve
Látom vkinek sok ideje van 😀 😉 Amúgy szép összegzés.dande
Úgy éreztem megér ennyit a dolog, valami ilyesmi végeredményre számítottam. És hangsúlyozom, ez csak arra a forgatókönyvre vonatkozik, ha elbukik a Kelly-projekt. Én azt tanultam, hogy mindig gondoljunk a legrosszabbra is. EZ a caspat egyéni képességek szempontjából egy hulladék lesz, ha Kellyt kirúgják. Konkrétan nem lesz eben az esetben semmiféle jövőnk.
több mint 10 éve
Newman Philadelphia Eagles Clemson Tigers 8 228 — Ready to Rumble
jó azért ne vicceljünk már, hogy a maddent vesszük elő, mert kiégek
mi jön még? PFF? 😛

több mint 10 éve
Raven17 Philadelphia Eagles 1 298 — ravenc177@gmail.com
Ryan Mathews?? really.... még 1 porcelán? Tracy McGradyt nem akarjuk valahogy meggyőzni, hogy jöjjön NFL-be? vicc, Bradfordra meg Matthewsra cseréltük le Shadyt. Eddig minden fő sportban kitartottam az első kedvenc mellett történt akármi, (Juve, 76ers, Lakers, Eagles) de ha Kellyék ezt tovább csinálják akkor tuti nem maradok. totál értelmetlen minden húzásuk...
több mint 10 éve
Highlander Philadelphia Eagles 2 220 — We’re putting the family back together
Pls ne itt kezdjétek el a Tebow témát mert kiégek 😀😀 Egyébként jó látni, hogy van még aki bízik a helyzetben, és sárdobálás helyett próbál racionálisan gondolkodni. Aludva rá egyet már nekem se olyan borzalmas ez a trade, továbbra is tartom, hogy várjunk még ki, korántsem biztos, hogy nem mi nevetünk a végén, akár Bradford marad az irányítónk, akár valaki más. Fly Eagles!

Eliot Shorr-Parks ‏@EliotShorrParks 6 p6 perccel ezelőtt

If the #Eagles re-structure Bradford's deal, I'll begin to think he is Chip's QB. Until then, however, I'm remaining skeptical.

www.bleedinggreennation.com/2015/3/10/8187707/marcus-mariota-eagles-sam-bradford-trade-ruled-out

www.nj.com/eagles/index.ssf/2015/03/trying_to_make_sense_of_eagles_decision_to_trade_f.html

Hulk ezt most nem nagyon értem. Madden ratingek, statisztikák meg jelenlegi roster alapján jósolsz jövőt a csapatnak, úgy, hogy 1 napja nyílt az FA piac, hátra van még egy draft, és nyilvánvaló, hogy jönni-menni fognak még játékosok az évek során, ha esetleg marad Kelly a pozíciójában? Ez a való élet, nem pedig madden 😀 Itt máshogy működnek a dolgok.

több mint 10 éve
mustaine Tampa Bay Buccaneers Middle Tennessee Blue Raiders 10 330 — Chalk Dawk fan
Ha már a maddennél tartunk, akkor én mára kiszállok az internetből

több mint 10 éve
dande2 Philadelphia Eagles Penn State Nittany Lions 46 177 — Így remélem megfelelek nektek.....
Látom vkinek sok ideje van 😀 😉 Amúgy szép összegzés.
több mint 10 éve
TheBerzerker Tampa Bay Buccaneers Alabama Crimson Tide 780 — zombieflesh1.0@gmail.com
Ha Kelly rendszere befuccsol, egy nagy 0 a csapatunk. Ennél még a Bucs-Jax-Raiders is jobb, már JELENLEG is!Hulkeinstein
Nananaaa...Lovie Smith komoly csapatot épít egy ideje!😀😀

Én szültem a rock and roll-t, én szartam ki Elvist! - GG Allin
több mint 10 éve
r.baggio New York Giants Army Black Knights 64 348 — no es importante
Tehát minden fontos kérdés eldőlt, a GM játékot már elbukta Kelly, innentől csak idő kérdése, hogy mikor rúgják ki IRL is.

---
"Nincs igazság és nincs emberiség. Csak igazságok vannak és emberek." - Szerb Antal
több mint 10 éve
Brandon Lee Gowton ‏@BrandonGowton 40 s40 másodperccel ezelőtt

Ryan Mathews’ career rushing stats: 923 attempts for 4,061 yards, 4.4 y/a, 23 TD, 15 fumbles.

Bíztató!

Tegyük fel, hogy Chip Kelly egy zseni, és minden rendben lesz. Öröm bódottá meg hasonlók. 2. lehetőségnek pedig tegyük fel, hogy valami félresiklik. Ekkor így nézne ki a keretünk Kelly után életkor, kezdő meccsek, és madden rating (csak az egyéni képességek miatt) alapján.

QB: Sam Bradford (27, 49, 83), Mark Sanchez (28, 70, 77), Matt Barkley (24, 0, 71)
RB: Ryan Mathews (27, 52, 85), Darren Sproles (31, 19, 86), Chris Polk (25, 0, 75)
WR: Riley Cooper (27, 41, 76), Jordan Matthews (22, 10, 78), Josh Huff (23, 0, 68)
TE: Brent Celek (30, 101, 86), Zach Ertz (24 ,8, 83), Trey Burton (23, 0, 68)
OL: Jason Peters (33, 129, 95), Evan Mathis (33, 78, 97), Jason Kelce (27, 46, 88), Lane Johnson (24, 28, 86), Allen Barbre (30, 8, 78), Matt Tobin (24, 7, 73)

DE: Fletcher Cox (24, 41, 90), Cedric Thornton (26, 32, 82), Brandon Bair (30, 0, 68), Taylor Hart (24, 0, 70), Vinny Curry (26, 0, 80)
DT: Bennie Logan (25, 24, 79), Beau Allen (23, 0, 68)
OLB: Connor Barwin (28, 63, 88), Brandon Graham (26 ,13, 82), Marcus Smith (22, 0, 71), Travis Long (23, 0, benne sincs a maddenben)
ILB: Mychal Kendricks (24, 40, 85), Kiko Alonso (24, 16, 88), DeMeco Ryans (30, 126, 82), Brad Jones (28, 36, 73), Najee Goodee (25, 1, 63), Emmanuel Acho (24 ,2, 67)
CB: Byron Maxwell (27, 17, 83), Brandon Boykin (24 ,6, 83), Walter Thurmond (27 ,9 ,76), Nolan Carroll (28, 27, 75), Jaylen Watkins (23, 0, 68)
S: Malcolm Jenkins (27, 89, 83), Earl Wolff (25, 7, 75)

+ még vannak a special team-erek, de ők egyrészt nem igazán számítanak csapatépítés szempontjából, másrészt egyikük sem klasszis.

És akkor összegezzünk:

25 év alatti játékos, aki legalább 75-ös maddenben (tehát legalább az átlagot megüti): 9 db
25 év alatti játékos aki legalább 80-as maddenben, és legalább 16 meccsen kezdett már: 4 db (Lane Johnson, Fletcher Cox, Mychal Kendricks, Kiko Alonso)
30 év alatti legalább 90-es ratingű madden játékos (jövőbeli klasszis): 1db (Fletcher Cox)
30 év alatti, legalább 85-ös, legalább 32 kezdő meccs (stabil kezdők): 5 db (Ryan Mathews (2ACL), Jason Kelce, Fletcher Cox, Connor Barwin, Mychal Kendricks)

Tehát a jövőre való építkezés szempontjából jelenleg a csapatban lévő hasznos játékosok száma, akikkel nem csak Kelly rendszerében lehet valamit kezdeni: 16 db (Ryan Mathews, Chris Polk, Jordan Matthews, Zach Ertz, Jason Kelce, Lane Johnson, Fletcher Cox, Cedric Thornton, Bennie Logan, Connor Barwin, Brandon Graham, Mychal Kendricks, Kiko Alonso, Byron Maxwell, Brandon Boykin, Malcolm Jenkins)

A rosterünk többi tagja 1-2 fejlődő embert leszámítva: KUKA.

Ha Kelly rendszere befuccsol, egy nagy 0 a csapatunk. Ennél még a Bucs-Jax-Raiders is jobb, már JELENLEG is!
több mint 10 éve
Őszentsége Sobri Jóska Jacksonville Jaguars 35 183 — #NoStress
Érdemes elgondolkozni, és lehet szavazni, hogy a következő 2 szcenárió közül vajh' melyik a valószínűbb.

1, Van egy elismert, eredeti megoldásokat prezentáló edző, aki nekilát megreformálni egy eredménytelen rendszert, és bizony nem csak a felszínt kapargatja, hanem leásik a szarkupac legaljáig, és újraépíti az egészet. Eközben természetesen megannyi olyan húzást eszközöl, ami a laikusok (szurkolók, "szakírók", stb.) számára érthetetlen, megbotránkoztató, őrültségnek tűnik, de ő eközben tudja, hogy mit akar, és majd ez ki is derül, amikor az általa épített rendszer kiteljesedik, elkezd működni, és legalább van 1 meccs, 1 szezon, 1 PO mögötte.
2, Van egy elismert, csapata vezetőségének maximális bizalmát élvező edző, aki nekikezd a tudatos csapatépítésnek, még a rookie idényében is pozitív mérleget produkál, rendszerben, nem emberekben gondolkodik, építi ezt a rendszert napról napra, hétről hétre, majd egyszer csak, váratlanul, egyik percről a másikra megbomlik az elméje, és nekiáll haszontalan faszságokat csinálni.

Én minden további nélkül az elsőre szavazok.
Sokkal nagyobb az esélye, hogy nem tudunk rengeteg információt játékosokról, tervezett draftokról, üzleti, pénzügyi, egyéb szempontokról, minthogy egy egészséges, felnőtt férfi, egyik pillanatról a másikra hirtelen megőrül.
Kelly zseni, és ha mindenki azonnal értené, hogy mit miért, milyen információk birtokában, milyen rész- és végső célokért tesz, akkor mindenki más is zseni volna.
De mindenki más nem zseni, így megy az értetlenkedés, a valós információk töredékének birtokában.
Ez felszínesség és ostobaság.

Valamint Kellynek SB-t kell nyernie.
Semmi olyan nem történt ami miatt ez messzebbnek tűnik most, mint 1, 2, vagy 6 héttel ezelött.
Csak érdekességképpen: Kelly alatt a liga legbénább irányítója, Sanchez úgy működött, mint egy QB.
Fura olvasni az elmúlt oldalakat, ahol Sanchezről úgy esik szó, mint valós opcióról, mint olyan játékosról, akiben kezdő potenciál van.
Ez 3 évvel ezelött elképzelhetetlen lett volna.
Például ez Kelly.

És végül, mindenek után, én úgy tippelek hogy az Eagles kezdő irányítója őszre Mariota lesz.
Valaki szerint erre 0,000001% az esély. Az 1 a 100 000 000-hoz.
Én már 1:100-hoz is fogadok szívesen.Sobri Jóska
Persze, Tebow is top10 QB lett, Brady is kiégett, Kelly meg zseni.Amadeus91
Ha Tebow megkapta volna a sanszot, hogy nem beugróként, hanem egy ráépített playbokkal, őt segítő fallal kezdhessen, akkor SB-t nyert volna.
Brady kiégett, de az idei PO-ra összekapta magát, erőn felül teljesített.
Kelly meg zseni, igen.
Panta Rhei. Tudod mit jelent?

több mint 10 éve
Érdemes elgondolkozni, és lehet szavazni, hogy a következő 2 szcenárió közül vajh' melyik a valószínűbb.
Sobri Jóska
Abszolút egyetértek Sobri, kivéve a Mariotás résszel. Miért vagy te ennyire biztos ebben, hogy nem Bradford Kelly kiszemeltje? Semmi jel nem utal erre jelenleg, de persze bármi megtörténhet, mert sok mindenről nincs tudomásunk, ahogyan írtad is.Highlander
Biztos nem vagyok benne, hisz nem tudhatom mi jár a fejében.
Csak úgy gondolom, hogy ha Kelly szeretné, akarja, akkor olyan ember, aki tesz is érte.
És amennyit én tudok, az alapján akarja.
De persze lehet Bradford a megoldás, aki nem véletlenül lett annak idején 1/1, és lehet valójában az Kelly ideája, hogy majd ő tudja hatékonyan használni ellenben a Rams edzőivel.
Ő rendszert épít a SB győzelemért.
Csak ő tudja ebbe ki illik bele és miként.
Ha Bradford, akkor örülhettek.
Ha Mariota, akkor megszerzi.
Majd kiderül.

több mint 10 éve
és bizony nem csak a felszínt kapargatja, hanem leásik a szarkupac legaljáig, és újraépíti az egészet. Eközben természetesen megannyi olyan húzást eszközöl, ami a laikusok (szurkolók, "szakírók", stb.) számára érthetetlen, megbotránkoztató, őrültségnek tűnikSobri Jóska
Plusz nem szabad megfeledkezni arról, hogy valamilyen szinten meg is van kötve a keze a fránya fizetési sapka miatt. Ez nem az egyetemi toborzás, hogy meggyőzi a harmadik WR-t és az ötödik RB-t is, legyen a Ducks játékosa, itt egy általa nem kifejezetten fontos pozíciónál kellene egyetlen emberre 10 milliókat, azaz a cap jelentős részét elkölteni. Ha ezzel az elvével menne szembe, az lenne számomra az igazán érthetetlen és hihetném, hogy megbomlott az elméje.

Mariotával kapcsolatban viszont fogadhatunk, én kezdek megbarátkozni a gondolattal, hogy Bradford az új QB, a fantázia-konzervativizmus tengelyen a görbe újra Shurmur felé vette az irányt.

---
"Nincs igazság és nincs emberiség. Csak igazságok vannak és emberek." - Szerb Antal
több mint 10 éve
resistance is futile Las Vegas Raiders Michigan Wolverines 34 219

1, Van egy elismert, eredeti megoldásokat prezentáló edző, aki nekilát megreformálni egy eredménytelen rendszert, és bizony nem csak a felszínt kapargatja, hanem leásik a szarkupac legaljáig, és újraépíti az egészet. Eközben természetesen megannyi olyan húzást eszközöl, ami a laikusok (szurkolók, "szakírók", stb.) számára érthetetlen, megbotránkoztató, őrültségnek tűnik, de ő eközben tudja, hogy mit akar, és majd ez ki is derül, amikor az általa épített rendszer kiteljesedik, elkezd működni, és legalább van 1 meccs, 1 szezon, 1 PO mögötte.
2, Van egy elismert, csapata vezetőségének maximális bizalmát élvező edző, aki nekikezd a tudatos csapatépítésnek, még a rookie idényében is pozitív mérleget produkál, rendszerben, nem emberekben gondolkodik, építi ezt a rendszert napról napra, hétről hétre, majd egyszer csak, váratlanul, egyik percről a másikra megbomlik az elméje, és nekiáll haszontalan faszságokat csinálni.

Sokkal nagyobb az esélye, hogy nem tudunk rengeteg információt játékosokról, tervezett draftokról, üzleti, pénzügyi, egyéb szempontokról, minthogy egy egészséges, felnőtt férfi, egyik pillanatról a másikra hirtelen megőrül.
Kelly zseni, és ha mindenki azonnal értené, hogy mit miért, milyen információk birtokában, milyen rész- és végső célokért tesz, akkor mindenki más is zseni volna.
De mindenki más nem zseni, így megy az értetlenkedés, a valós információk töredékének birtokában.

Semmi olyan nem történt ami miatt ez messzebbnek tűnik most, mint 1, 2, vagy 6 héttel ezelött.
Csak érdekességképpen: Kelly alatt a liga legbénább irányítója, Sanchez úgy működött, mint egy QB.
Fura olvasni az elmúlt oldalakat, ahol Sanchezről úgy esik szó, mint valós opcióról, mint olyan játékosról, akiben kezdő potenciál van.
Például ez Kelly.

És végül, mindenek után, én úgy tippelek hogy az Eagles kezdő irányítója őszre Mariota lesz.
Én már 1:100-hoz is fogadok szívesen.Sobri Jóska
Persze, Tebow is top10 QB lett, Brady is kiégett, Kelly meg zseni.
több mint 10 éve
Sobri Jóska
Abszolút egyetértek Sobri, kivéve a Mariotás résszel. Miért vagy te ennyire biztos ebben, hogy nem Bradford Kelly kiszemeltje? Semmi jel nem utal erre jelenleg, de persze bármi megtörténhet, mert sok mindenről nincs tudomásunk, ahogyan írtad is.

több mint 10 éve

Például ez Kelly.

Én már 1:100-hoz is fogadok szívesen.

több mint 10 éve

Amúgy most nézem, hogy Worilds visszavonult XD Még jó, hogy tavaly nem hoztuk el... 😀

több mint 10 éve
The Answer#3 Philadelphia Eagles 68
Ryan helyett inkább Spiller nem?
több mint 10 éve
picksix Philadelphia Eagles 814
Lehet kifejlesztettek valami gyors ACL stoppolási módszert nálunk. Vagy lehetnénk Philadelphia Rehabs.picksix
The Eagles believe in their sports science program and their strength and conditioning programbaggio
Ez lesz az aláírásom, köszi 😊

easy easy
kill kill
Lane Lane
több mint 10 éve
Lehet kifejlesztettek valami gyors ACL stoppolási módszert nálunk. Vagy lehetnénk Philadelphia Rehabs.picksix
The Eagles believe in their sports science program and their strength and conditioning program

---
több mint 10 éve
picksix Philadelphia Eagles 814
Lehet kifejlesztettek valami gyors ACL stoppolási módszert nálunk. Vagy lehetnénk Philadelphia Rehabs.

easy easy
kill kill
Lane Lane
több mint 10 éve
somebody08 Philadelphia Eagles 903 — Majd jövőre...
Ryan Matthews jön pofavizitre. Nyugi, ő nem volt oregoni, de természetesen a térde neki is elszakadt már. Philadeplphia ACLs lehetne az új nevünk.
több mint 10 éve
A futónk is meglesz estére:
Eagles are hosting RB Ryan Mathews on a visit today, as they look to move on from the Frank Gore situation.
Actually, more than a visit for RB Ryan Mathews with he Eagles. He's expected to sign with the team, source says.
Még egy IR-guy.

Ezzel a nagy kérdések le is zárultak a safety poszt kivételével, ahova gondolom majd Gilchrist jön.

Drafton így nagyon meglepődnék ha nem WR-WR-OG-RB jönne az első 4 körben.
több mint 10 éve
zsoeo Philadelphia Eagles Iowa Hawkeyes 2 806 — Fly Eagles
Hosszú idők után van Franchise QB-nk mi meg itt elégedetlenkedünk. 😀 😀 😀picksix
Utoljára Vick volt nem?😀TheBerzerker
Kolb