NCAA eredménykövetés
- 1 aktív topik
CFB követő 2025
1 577
47
20:00 BOCA RATON BOWL - Toledo vs Louisville (tv: ARENA4)
Philadelphia Eagles
62 feliratkozó
több mint 10 éve
Az megvan, hogy 2013-ban nálunk volt a legtöbb hosszú passzjáték?Lehet tanulmányozni az új irányítónk játékát:a screen passzokra alapozunk majd. ki akar ezekkel a kockázatos hosszú passzokkal bíbelődni?jorge
mustaine
több mint 10 éve
Lehet tanulmányozni az új irányítónk játékát:Meg hogy hányszor siettetik, az elkapók hány labdát ejtenek el, illetve akkor már azt is, hogy ez a csodálatos gárda mennyire tudta tisztára játszani magát általában. 😉
mustaine
több mint 10 éve
Lehet tanulmányozni az új irányítónk játékát:a screen passzokra alapozunk majd. ki akar ezekkel a kockázatos hosszú passzokkal bíbelődni?
mustaine
több mint 10 éve
Én nem követtem eddig Bradfordot közelről, de azért ettől a két videotól nem érzem magam meggyőzve, hogy Maris nem jobb lábon 😀EazzyA jelenleg rendelkezésetekre álló irányítók közül sokkal jobb. 😉
több mint 10 éve
.....HulkeinsteinA legmókásabb a maddenszámokban és az ilyen statisztikai alapú megközelítésben, hogy egy dolog kimarad belőle, mégpedig az idő.
Ahogy ha a Seahawkst lemodellezi így valaki Sherman draftolása után, és rá 2 évvel, kicsit más számok jöttek volna ki Sherman egyéni képességei tekintetében. Vagy Wilsonéban. Vagy Wes Welkerében a Patshez kerülése elött, és az ott töltött 3. éve után. Vagy még sorolhatnám napestig, hogy az idő előrehaladtával hogy megváltoznak az egyéni képességek.
Ha mindenképp döntési mechanizmust akarsz értelmezni, és worst scenariot, akkor orbitális gáz kihagyni azt az apró momentumot, hogy ezek a maddenszámok teljesen mások lesznek 1 (2, 3, stb.) év múlva. (Arról persze nem is beszélve, hogy ha rendszerről van szó, akkor az egyéni képességek kimatekozásának kábé 0 a relevanciája.)
Ezzel az erővel csinálhatnál statisztikát arról is, hogy az elmúlt 20 évben mit játszott az Eagles a Giantssel, és ez alapján mi a következő mérkőzésen a győzelem valószínűsége.
több mint 10 éve
Én nem követtem eddig Bradfordot közelről, de azért ettől a két videotól nem érzem magam meggyőzve, hogy Maris nem jobb lábon 😀
Don't talk the walk, Walk the talk!
több mint 10 éve
Hú, kicsit túl sok a hsz és a nagy része veszekedés.
Bradford mint a QB-nk az nekem nem adja, én valami futkározóst akartam, egy dimenzió megint kimarad így a lehetőségek közül 😕Eazzy

---
"Nincs igazság és nincs emberiség. Csak igazságok vannak és emberek." - Szerb Antal
több mint 10 éve
Hú, kicsit túl sok a hsz és a nagy része veszekedés.Bradford mint a QB-nk az nekem nem adja, én valami futkározóst akartam, egy dimenzió megint kimarad így a lehetőségek közül 😕
Don't talk the walk, Walk the talk!
több mint 10 éve
Amúgy ahogy a philadelphiaeagles.com cikke is írta, még mindig simán lehet, hogy ködösítés az egész, hadd higgye csak mindenki, hogy Chip lemondott Mariotáról és Bradforddal számol a közeljövőben. Az 1/1-re és 1/2-re reális esély nem volt (és utóbbinál megtörténhetett volna a legrosszabb forgatókönyv, valaki elviszi MM-et a top pickkel...), ha ott nem megy ki, akár egy Rodgers-féle csúszás simán benne van a pakliban. Foles-ról lemondott a csapat, innentől az ő értéke tulajdonképpen irreleváns.

---
"Nincs igazság és nincs emberiség. Csak igazságok vannak és emberek." - Szerb Antal
több mint 10 éve
Hulk: 24 órával ezelőtt mennyivel volt másabb a helyzet, hogy most kezdesz madden ratingekkel dobálózni?Na most fanyalogjál: Lenyomtam egy madden meccset Bradforddal, mint Eagles-QB, pontatlan dobása is alig volt. Ja, és nem sérült meg, ellenben Maxwellel, aki 6 hétre kidőlt.
A fanyalgóknak: a játék mely elemében jobb Foles, mint Bradford?
Foles hány szezont húzott le egészségesen?mustaine
Mondjuk viccen kívül szerintem jó lesz Bradford, jót tesz neki a környezetváltozás, egy új, tanulhatóbb rendszer, jobb fal.
Én egyáltalán nem vélem ezt olyan szar cserének, ha Mariotát kiviszik az első kettőben, és nem lenne elérhető. Win-win, első körök megvannak, adtatok egy 2016-os 2/31-et a Ramsnek.
több mint 10 éve
Csak jelenleg ott tartasz, hogy 5 elemből akarod kirakni az ezer darabos puzzle-t :p

---
több mint 10 éve
Semmi gond nincs ezzel 😊 Nincs szó besértődésről sem egyáltalán, elfogadom azokat a véleményeket amik nem értenek egyet egy-egy post-ommal, sőt, próbálok mindent beledolgozni a puzzle-be, hogy mi lehet Chip végső célja.Nem hirdetek világvégét, csak leírtam azt az esetet is. Mindenesetre úgy látom, bármit írok, az nem tetszik az embereknek, szóval akkor innentől kezdve nem fogok írni semmit sem. Nem tetszik a csapat jelenlegi iránya, nem hsizem hogy ez sikerekre vezetne. Ettől függetlenül örökké Eagles szurkoló maradok.Nem kell besértődni csak azért, mert nem minden írásoddal értenek egyet az emberek. Egy csomó dolgot tök jól leírtál eddig, mást kevésbé, de ilyen ez, ha az ember vállalja a véleményét. Nem fog mindenkinek tetszeni, de attól még senki nem fog rád megharagudni ha leírod a dolgokat, pont ez a lényege a fórumnak. Világvégét meg tényleg nem hirdettél, csak kb lefestettél egy posztapokaliptikus Kelly nélküli jövőképet holott két napja még nagyban bizakodtál és írtad, hogy nem ítélkezel, amíg nem láttál meccseket, meg, hogy tökre élvezed a dolgot. Nagyon sok minden nem változott azóta. Ettől függetlenül biztos van aki hasonlóan pesszimistán látja a dolgokat, de én nem ennek vagyok a híve. Peace.
FLY EAGLES FLY!Hulkeinstein
Ez a bármit írok, az nem tetszik az embereknek, meg te is tudod jól, hogy nem igaz. Rengeteg jó írásod volt már amire kaptad a pozitív visszajelzéseket. Persze, ha úgy érzed, hogy nincs kedved írni, az a te döntésed.Highlander
több mint 10 éve
Nem hirdetek világvégét, csak leírtam azt az esetet is. Mindenesetre úgy látom, bármit írok, az nem tetszik az embereknek, szóval akkor innentől kezdve nem fogok írni semmit sem. Nem tetszik a csapat jelenlegi iránya, nem hsizem hogy ez sikerekre vezetne. Ettől függetlenül örökké Eagles szurkoló maradok.Nem kell besértődni csak azért, mert nem minden írásoddal értenek egyet az emberek. Egy csomó dolgot tök jól leírtál eddig, mást kevésbé, de ilyen ez, ha az ember vállalja a véleményét. Nem fog mindenkinek tetszeni, de attól még senki nem fog rád megharagudni ha leírod a dolgokat, pont ez a lényege a fórumnak. Világvégét meg tényleg nem hirdettél, csak kb lefestettél egy posztapokaliptikus Kelly nélküli jövőképet holott két napja még nagyban bizakodtál és írtad, hogy nem ítélkezel, amíg nem láttál meccseket, meg, hogy tökre élvezed a dolgot. Nagyon sok minden nem változott azóta. Ettől függetlenül biztos van aki hasonlóan pesszimistán látja a dolgokat, de én nem ennek vagyok a híve. Peace.
Ez a bármit írok, az nem tetszik az embereknek, meg te is tudod jól, hogy nem igaz. Rengeteg jó írásod volt már amire kaptad a pozitív visszajelzéseket. Persze, ha úgy érzed, hogy nincs kedved írni, az a te döntésed.
több mint 10 éve
Nem hirdetek világvégét, csak leírtam azt az esetet is. Mindenesetre úgy látom, bármit írok, az nem tetszik az embereknek, szóval akkor innentől kezdve nem fogok írni semmit sem. Nem tetszik a csapat jelenlegi iránya, nem hsizem hogy ez sikerekre vezetne. Ettől függetlenül örökké Eagles szurkoló maradok.baromi ideges lennék, ha érteném, hogy mi történik, mert az azt jelentené, hogy kb én is meg tudnám csinálni. így viszont perverz kiváncsisággal várom a végkifejletet. nem érdekel, hogy csinálja, nem baj, ha nem logikus, a végeredményt akarom látni, kb decemberben.
több mint 10 éve
Hasonló reakciók jöttek volna amúgy egy "a Rams egy 4. körös pickért cserébe elvitte Foles-t az Eagles-ből" vagy "az Eagles kitette a csapatból Nick Foles-t, miután nem talált rá vevőt" után is?

---
több mint 10 éve
Nem hirdetek világvégét, csak leírtam azt az esetet is. Mindenesetre úgy látom, bármit írok, az nem tetszik az embereknek, szóval akkor innentől kezdve nem fogok írni semmit sem. Nem tetszik a csapat jelenlegi iránya, nem hsizem hogy ez sikerekre vezetne. Ettől függetlenül örökké Eagles szurkoló maradok.És pont ezért nincs értelme szerintem világvégét hirdetni, mivel valószínűleg mérlegelték, és úgy döntöttek, hogy menjen a buli. Nincs mit tenni, ki kell várni, és megtapasztalni az eredményt. Addig teljesen felesleges világvégét hirdetni.HighlanderSzerettem volna egy teljes képet alkotni, és nem 1 mondattal lerendezni ezt. Vagy csak én tartom ezt fontos szempontnak? Azért hihetetlen nekem ez, mert a döntéshozatali procedúrában, főleg ekkora projektek kapcsán igen nagy hangsúly szokott kerülni a legrosszabb lehetséges esetre is, és csodálkoznék, ha két top menedzsernek tartott ember (Lurie és Roseman) nem mérlegelte volna ezt.HulkeinsteinNem nehéz megérteni, de ezt egy mondattal le lehetett volna rendezni, minden statisztika nélkül. Az szerintem mindenki számára egyértelmű, hogy ha új edzőnk lesz, akkor kezdheti elölről az egészet és nem egy felépített palotát fog itt találni amibe csak be kell költözni és minden jó. Viszont ennél többet nem tudhatunk.HighlanderIstenem, miért olyan nehéz ezt megérteni? Ez egy erőforrás-halmaz, amit egy következő edző találna itt. Egy teljesen más elképzelésekkel bíró, más rendszert futtató edző, aki az elején abból fog tudni építkezni, ami itt van. Ha valaki nem tudja megérteni, hogy ennek köze sincs a jelenlegi roster erősségéhez, vagy a jövőbeli eredményességünkhöz, azt tényleg csak sajnálni tudom.HulkeinsteinTeljesen mindegy, hogy milyen statisztika áll valakinek a neve mellett. A rendszer, az elképzelés, a pillanatnyi forma, a motiváció, meg a szerencse számít. És még lehetne ezerféle tényezőt sorolni, amikhez semmi köze nincs egy videójátéknak, vagy akármilyen statisztikai adatlapnak. Teljesen irreleváns, ennyi erővel a telejósdát is hívhatnánk a Bp tv-n.HighlanderHa már a maddennél tartunk, akkor én mára kiszállok az internetbőlmustaineNem a madden a lényeg, egyszerűen kerestem egy olyan mérőszámot, amivel az összes pozíciót össze lehet hasonlítani. A madden ratingek semmit nem jelentenek az égvilágon, de kb. jól tükrözi az egéyni képességeket, hogy valaki 90-es-e, vagy 68-as.Hulkeinstein
FLY EAGLES FLY!
több mint 10 éve
És pont ezért nincs értelme szerintem világvégét hirdetni, mivel valószínűleg mérlegelték, és úgy döntöttek, hogy menjen a buli. Nincs mit tenni, ki kell várni, és megtapasztalni az eredményt. Addig teljesen felesleges világvégét hirdetni. Sőt, utána sincs értelme, mert eddig se volt SB győzelmünk 😀 Itt nem arról van szó, hogy egy domináns csapatot építenek le, hanem teljesen átszervezik olyanná, ami az új edző kénye-kedvének megfelel. Ennyi a dolog.Szerettem volna egy teljes képet alkotni, és nem 1 mondattal lerendezni ezt. Vagy csak én tartom ezt fontos szempontnak? Azért hihetetlen nekem ez, mert a döntéshozatali procedúrában, főleg ekkora projektek kapcsán igen nagy hangsúly szokott kerülni a legrosszabb lehetséges esetre is, és csodálkoznék, ha két top menedzsernek tartott ember (Lurie és Roseman) nem mérlegelte volna ezt.HulkeinsteinNem nehéz megérteni, de ezt egy mondattal le lehetett volna rendezni, minden statisztika nélkül. Az szerintem mindenki számára egyértelmű, hogy ha új edzőnk lesz, akkor kezdheti elölről az egészet és nem egy felépített palotát fog itt találni amibe csak be kell költözni és minden jó. Viszont ennél többet nem tudhatunk.HighlanderIstenem, miért olyan nehéz ezt megérteni? Ez egy erőforrás-halmaz, amit egy következő edző találna itt. Egy teljesen más elképzelésekkel bíró, más rendszert futtató edző, aki az elején abból fog tudni építkezni, ami itt van. Ha valaki nem tudja megérteni, hogy ennek köze sincs a jelenlegi roster erősségéhez, vagy a jövőbeli eredményességünkhöz, azt tényleg csak sajnálni tudom.HulkeinsteinTeljesen mindegy, hogy milyen statisztika áll valakinek a neve mellett. A rendszer, az elképzelés, a pillanatnyi forma, a motiváció, meg a szerencse számít. És még lehetne ezerféle tényezőt sorolni, amikhez semmi köze nincs egy videójátéknak, vagy akármilyen statisztikai adatlapnak. Teljesen irreleváns, ennyi erővel a telejósdát is hívhatnánk a Bp tv-n.HighlanderHa már a maddennél tartunk, akkor én mára kiszállok az internetbőlmustaineNem a madden a lényeg, egyszerűen kerestem egy olyan mérőszámot, amivel az összes pozíciót össze lehet hasonlítani. A madden ratingek semmit nem jelentenek az égvilágon, de kb. jól tükrözi az egéyni képességeket, hogy valaki 90-es-e, vagy 68-as.Hulkeinstein
több mint 10 éve
Hulk: 24 órával ezelőtt mennyivel volt másabb a helyzet, hogy most kezdesz madden ratingekkel dobálózni? A fanyalgóknak: a játék mely elemében jobb Foles, mint Bradford?
Foles hány szezont húzott le egészségesen?
több mint 10 éve
Szerettem volna egy teljes képet alkotni, és nem 1 mondattal lerendezni ezt. Vagy csak én tartom ezt fontos szempontnak? Azért hihetetlen nekem ez, mert a döntéshozatali procedúrában, főleg ekkora projektek kapcsán igen nagy hangsúly szokott kerülni a legrosszabb lehetséges esetre is, és csodálkoznék, ha két top menedzsernek tartott ember (Lurie és Roseman) nem mérlegelte volna ezt.Nem nehéz megérteni, de ezt egy mondattal le lehetett volna rendezni, minden statisztika nélkül. Az szerintem mindenki számára egyértelmű, hogy ha új edzőnk lesz, akkor kezdheti elölről az egészet és nem egy felépített palotát fog itt találni amibe csak be kell költözni és minden jó. Viszont ennél többet nem tudhatunk.HighlanderIstenem, miért olyan nehéz ezt megérteni? Ez egy erőforrás-halmaz, amit egy következő edző találna itt. Egy teljesen más elképzelésekkel bíró, más rendszert futtató edző, aki az elején abból fog tudni építkezni, ami itt van. Ha valaki nem tudja megérteni, hogy ennek köze sincs a jelenlegi roster erősségéhez, vagy a jövőbeli eredményességünkhöz, azt tényleg csak sajnálni tudom.HulkeinsteinTeljesen mindegy, hogy milyen statisztika áll valakinek a neve mellett. A rendszer, az elképzelés, a pillanatnyi forma, a motiváció, meg a szerencse számít. És még lehetne ezerféle tényezőt sorolni, amikhez semmi köze nincs egy videójátéknak, vagy akármilyen statisztikai adatlapnak. Teljesen irreleváns, ennyi erővel a telejósdát is hívhatnánk a Bp tv-n.HighlanderHa már a maddennél tartunk, akkor én mára kiszállok az internetbőlmustaineNem a madden a lényeg, egyszerűen kerestem egy olyan mérőszámot, amivel az összes pozíciót össze lehet hasonlítani. A madden ratingek semmit nem jelentenek az égvilágon, de kb. jól tükrözi az egéyni képességeket, hogy valaki 90-es-e, vagy 68-as.Hulkeinstein
több mint 10 éve
Elnézést a vulgaritásért.Ano bazdmeg hol a szarban vagy? Kúrva gyorsan álljál neki inni, mielőtt a franchiset is Oregonba költöztetik!!!
több mint 10 éve
Nem nehéz megérteni, de ezt egy mondattal le lehetett volna rendezni, minden statisztika nélkül. Az szerintem mindenki számára egyértelmű, hogy ha új edzőnk lesz, akkor kezdheti elölről az egészet és nem egy felépített palotát fog itt találni amibe csak be kell költözni és minden jó. Viszont ennél többet nem tudhatunk.Istenem, miért olyan nehéz ezt megérteni? Ez egy erőforrás-halmaz, amit egy következő edző találna itt. Egy teljesen más elképzelésekkel bíró, más rendszert futtató edző, aki az elején abból fog tudni építkezni, ami itt van. Ha valaki nem tudja megérteni, hogy ennek köze sincs a jelenlegi roster erősségéhez, vagy a jövőbeli eredményességünkhöz, azt tényleg csak sajnálni tudom.HulkeinsteinTeljesen mindegy, hogy milyen statisztika áll valakinek a neve mellett. A rendszer, az elképzelés, a pillanatnyi forma, a motiváció, meg a szerencse számít. És még lehetne ezerféle tényezőt sorolni, amikhez semmi köze nincs egy videójátéknak, vagy akármilyen statisztikai adatlapnak. Teljesen irreleváns, ennyi erővel a telejósdát is hívhatnánk a Bp tv-n.HighlanderHa már a maddennél tartunk, akkor én mára kiszállok az internetbőlmustaineNem a madden a lényeg, egyszerűen kerestem egy olyan mérőszámot, amivel az összes pozíciót össze lehet hasonlítani. A madden ratingek semmit nem jelentenek az égvilágon, de kb. jól tükrözi az egéyni képességeket, hogy valaki 90-es-e, vagy 68-as.Hulkeinstein
több mint 10 éve
Istenem, miért olyan nehéz ezt megérteni? Ez egy erőforrás-halmaz, amit egy következő edző találna itt. Egy teljesen más elképzelésekkel bíró, más rendszert futtató edző, aki az elején abból fog tudni építkezni, ami itt van. Ha valaki nem tudja megérteni, hogy ennek köze sincs a jelenlegi roster erősségéhez, vagy a jövőbeli eredményességünkhöz, azt tényleg csak sajnálni tudom.Teljesen mindegy, hogy milyen statisztika áll valakinek a neve mellett. A rendszer, az elképzelés, a pillanatnyi forma, a motiváció, meg a szerencse számít. És még lehetne ezerféle tényezőt sorolni, amikhez semmi köze nincs egy videójátéknak, vagy akármilyen statisztikai adatlapnak. Teljesen irreleváns, ennyi erővel a telejósdát is hívhatnánk a Bp tv-n.HighlanderHa már a maddennél tartunk, akkor én mára kiszállok az internetbőlmustaineNem a madden a lényeg, egyszerűen kerestem egy olyan mérőszámot, amivel az összes pozíciót össze lehet hasonlítani. A madden ratingek semmit nem jelentenek az égvilágon, de kb. jól tükrözi az egéyni képességeket, hogy valaki 90-es-e, vagy 68-as.Hulkeinstein
több mint 10 éve
Teljesen mindegy, hogy milyen statisztika áll valakinek a neve mellett. A rendszer, az elképzelés, a pillanatnyi forma, a motiváció, meg a szerencse számít. És még lehetne ezerféle tényezőt sorolni, amikhez semmi köze nincs egy videójátéknak, vagy akármilyen statisztikai adatlapnak. Teljesen irreleváns, ennyi erővel a telejósdát is hívhatnánk a Bp tv-n.Ha már a maddennél tartunk, akkor én mára kiszállok az internetbőlmustaineNem a madden a lényeg, egyszerűen kerestem egy olyan mérőszámot, amivel az összes pozíciót össze lehet hasonlítani. A madden ratingek semmit nem jelentenek az égvilágon, de kb. jól tükrözi az egéyni képességeket, hogy valaki 90-es-e, vagy 68-as.Hulkeinstein
Ismétlem: Ez a forgatókönyv csakis arra az esetre vonatkozik, amennyiben bebukik a Kelly-projekt]HulkeinsteinTeljesen mindegy, hogy mire vonatkozik. Nem gondolom, hogy ilyen távlatból, minimális rendelkezésünkre álló információval bármilyen biztos forgatókönyvet meg lehetne írni a jövővel kapcsolatban. Lásd: mustaine aláírása. hu.wikipedia.org/wiki/Dunning%E2%80%93Kruger_hat%C3%A1s