Philadelphia Eagles
62 feliratkozó
több mint 11 éve
jelentkezzen aki lát koncepciót az eagles offseasonban
több mint 11 éve
SchefterEagles agreed to terms with RB Ryan Mathews, formerly of the Chargers.

E-A-G-L-E-S EAGLES !
több mint 11 éve
Ryan Matthews iránt a Raiders és a 49ers érdeklődik állítólag. Tehát nem kerül mindkét RB a csapathoz. Így Polk is marad rosteren gondolom.eaglesfan1993Ian Rapoport @RapSheet 5 p5 perccel ezelőtt
Ryan Mathews is going to sign with the #Eagles, source said. Incredible duo of Murray and Mathews
több mint 11 éve
hihetetlen ez az offseason imádom ezt a csapatot még ha 0 W lesz belőle jövőre akkor is! Büszke vagyok erre a csapatra és a bevállalós hozzáállásra
több mint 11 éve
Ryan Matthews iránt a Raiders és a 49ers érdeklődik állítólag. Tehát nem kerül mindkét RB a csapathoz. Így Polk is marad rosteren gondolom.
több mint 11 éve
Eliot Shorr-Parks @EliotShorrParks 54 mp54 másodperccel ezelőttDeMarco Murray's father: Chip Kelly called my son, not the other way around.
több mint 11 éve
Les Bowen @LesBowen 26 mp27 másodperccel ezelőtt Deptford, NJDolphins say there's no deal in the works.
Source close to situation confirms that @EvanMathis69 trade is indeed close.Highlander
Az életben nem az tragédia, ha valaki nem éri el a célját. A tragédia az, ha valakinek nincs célja.
több mint 11 éve
Les Bowen @LesBowen 26 mp27 másodperccel ezelőtt Deptford, NJ10-re már ő sem lesz Eagle.
Source close to situation confirms that @EvanMathis69 trade is indeed close.Highlander
több mint 11 éve
Les Bowen @LesBowen 26 mp27 másodperccel ezelőtt Deptford, NJSource close to situation confirms that @EvanMathis69 trade is indeed close.
több mint 11 éve
Hát szerintem az elmúlt napokban mind odakinn, mind idehaza volt olyan szurkoló, aki jobban utálta a csapatot, mint bármelyik Dallas fan 😀Ezzel azért óvatosan XDHighlanderAz a helyzet, hogy onnan tudom, hogy igazi szurkolója vagyok a csapatnak, hogy az Eaglest csak a saját szurkolói utálhatják igazán 😀 Szidom, duzzogok, Kellyt a pokolba kívánom, de mindig visszajövök 😀MirrMurrMi történik Philadelphia-ban? 😀 Ez annyira kaotikus, hogy lassan tetszik 😀MirrMurrAhogy látom rövid ideig tartott ez a Cardsos szerelem. Legalább olyan rövid ideig mint Gore vagy Matthews szerződése. 😀Greengo
több mint 11 éve
Ezzel azért óvatosan XDAz a helyzet, hogy onnan tudom, hogy igazi szurkolója vagyok a csapatnak, hogy az Eaglest csak a saját szurkolói utálhatják igazán 😀 Szidom, duzzogok, Kellyt a pokolba kívánom, de mindig visszajövök 😀MirrMurrMi történik Philadelphia-ban? 😀 Ez annyira kaotikus, hogy lassan tetszik 😀MirrMurrAhogy látom rövid ideig tartott ez a Cardsos szerelem. Legalább olyan rövid ideig mint Gore vagy Matthews szerződése. 😀Greengo
több mint 11 éve
Az a helyzet, hogy onnan tudom, hogy igazi szurkolója vagyok a csapatnak, hogy az Eaglest csak a saját szurkolói utálhatják igazán 😀 Szidom, duzzogok, Kellyt a pokolba kívánom, de mindig visszajövök 😀Mi történik Philadelphia-ban? 😀 Ez annyira kaotikus, hogy lassan tetszik 😀MirrMurrAhogy látom rövid ideig tartott ez a Cardsos szerelem. Legalább olyan rövid ideig mint Gore vagy Matthews szerződése. 😀Greengo
több mint 11 éve
Mi történik Philadelphia-ban? 😀 Ez annyira kaotikus, hogy lassan tetszik 😀MirrMurrAhogy látom rövid ideig tartott ez a Cardsos szerelem. Legalább olyan rövid ideig mint Gore vagy Matthews szerződése. 😀

E-A-G-L-E-S EAGLES !
több mint 11 éve
Mi történik Philadelphia-ban? 😀 Ez annyira kaotikus, hogy lassan tetszik 😀
több mint 11 éve
DeMarco Murray has landed at the NovaCare
több mint 11 éve
Kylera gondolsz? Mert ő már pár éve visszavonult a Patsből."Az Eagles szeretné elcserélni a guard Evan Mathist, és információk szerint a Patriots az egyik legaktívabb érdeklődő" - Patriots.huShawn84A kiégett Brady pont megfelel ellenértékként.Highlander
több mint 11 éve
"Az Eagles szeretné elcserélni a guard Evan Mathist, és információk szerint a Patriots az egyik legaktívabb érdeklődő" - Patriots.huShawn84A kiégett Brady pont megfelel ellenértékként.
több mint 11 éve
Kelly nyomott egy format c:-ot a csapatra. 😀
https://www.youtube.com/watch?v=VDTKfhGYwrU
több mint 11 éve
"Az Eagles szeretné elcserélni a guard Evan Mathist, és információk szerint a Patriots az egyik legaktívabb érdeklődő" - Patriots.hu
több mint 11 éve
csak casey matthewst hagyná békén. (ha még itt lenne 😥 )Grigson szeret lehúzni, nem éri be ennyivel, Mathist is elkéri Barkley mellé.StezVan ez a Colts-Eagles kapcsolat Grigson miatt. Chip elviszi Luckot mindjárt.StezKaptok érte egy Barkleyt.mustaine
több mint 11 éve
Grigson szeret lehúzni, nem éri be ennyivel, Mathist is elkéri Barkley mellé.Van ez a Colts-Eagles kapcsolat Grigson miatt. Chip elviszi Luckot mindjárt.StezKaptok érte egy Barkleyt.mustaine
több mint 11 éve
A videó felvételen őrjöngő, teljesen kiakadt fekete pasival vajon most mi lehet?tûzoltóNagyon izgatott volt már a pletyka miatt is, a legutóbbi videójában(csak 300 F-bombát ereszett el), szóval hamarosan várható az őrjöngés - bár nála szerintem az alapállapot. 😀😀
www.youtube.com/user/eatdatpussy445/videos
Aztán, ha nem tetszik neki a Mathis trade, megint elküldi Chip 'Motherfucker' Kellyt a picsába.
több mint 11 éve
Charlest? 😀 😀 😀 😀 😀Van ez a Colts-Eagles kapcsolat Grigson miatt. Chip elviszi Luckot mindjárt.StezKaptok érte egy Barkleyt.mustaine
Draft

2001-2003-2004-2014-2016-2018