Philadelphia Eagles
62 feliratkozó
több mint 10 éve
Other takeaway from presser was Chip's rationale for why he thinks Bradford can be better is he thought STL's offense/personel was garbage😊

---
"Nincs igazság és nincs emberiség. Csak igazságok vannak és emberek." - Szerb Antal
több mint 10 éve
Azt az egyet nem értem, hogy akkor miért nem akarunk hosszútávút adni neki? Mert oké, hogy benne van a kockázat, ha lesérül, de akkor meg toljuk tele opciókkal az egészet, mint a Kaep-szerződést.Huhhh...A Rams új QB edzője, az idősebb Brandon Weeden | Chris Weinke | egyenesen a legjobb fiatal irányítónak nevezte Andrew Luck mellett.mustaine
Most vagy az egész egy hatalmas hazugság volt, vagy igaz minden szó. Mindenesetre az egyik legérdekesebb dolog mindenképpen az volt, hogy valaki állítólag ajánlott egy első kört. Hogyha ez igaz, akkor Bradfordot ligaszinten tekintik nagyon jó QB-nak, ha pedig nem volt igaz, akkor a Mariota-dolgok sem voltak igazak. Mindenesetre nagyon kíváncsi vagyok Bradfordra, mert ezzel a sajtótájékoztatóval elég magasra tette neki a lécet Kelly, konkrétan kjelentette, hogy előbb fordult meg ez az őrült trade a fejében, mint a Mariotáért való igazi felmozgás, ami nem semmi a többi Mariotára vonatkozó komment után.Hulkeinstein
Ha meg beválik, akkor egy brutális szerződést adhatunk neki jövőre. Persze az is lehet, hogy hamarosan meglesz ez a szerződés, de érdekes, hogy eddig szó sem volt róla.
több mint 10 éve
Ryan Mathews érkezése hivatalos, de nem sokat keres hálistennek. 3 év, $11.5 millió, $5 garantált.mustaine+ sproles meg ott van polk tucker és barner (mint egykori kacsa, az is valami 😊 )
ide szerintem nem jön már senki max ha polk elmegy
több mint 10 éve
😀😀 Akkor ezt lassan elkönyvelhetjük.Chip: "We didn't bring Sam in here to be a chip (for another player). I'm the only chip here."
több mint 10 éve
Állítólag WT III is apróért jött és csak egy évre
több mint 10 éve
Ryan Mathews érkezése hivatalos, de nem sokat keres hálistennek. 3 év, $11.5 millió, $5 garantált.
több mint 10 éve
Huhhh...A Rams új QB edzője, az idősebb Brandon Weeden | Chris Weinke | egyenesen a legjobb fiatal irányítónak nevezte Andrew Luck mellett.
Most vagy az egész egy hatalmas hazugság volt, vagy igaz minden szó. Mindenesetre az egyik legérdekesebb dolog mindenképpen az volt, hogy valaki állítólag ajánlott egy első kört. Hogyha ez igaz, akkor Bradfordot ligaszinten tekintik nagyon jó QB-nak, ha pedig nem volt igaz, akkor a Mariota-dolgok sem voltak igazak. Mindenesetre nagyon kíváncsi vagyok Bradfordra, mert ezzel a sajtótájékoztatóval elég magasra tette neki a lécet Kelly, konkrétan kjelentette, hogy előbb fordult meg ez az őrült trade a fejében, mint a Mariotáért való igazi felmozgás, ami nem semmi a többi Mariotára vonatkozó komment után.Hulkeinstein
több mint 10 éve
Huhhh...Most vagy az egész egy hatalmas hazugság volt, vagy igaz minden szó. Mindenesetre az egyik legérdekesebb dolog mindenképpen az volt, hogy valaki állítólag ajánlott egy első kört. Hogyha ez igaz, akkor Bradfordot ligaszinten tekintik nagyon jó QB-nak, ha pedig nem volt igaz, akkor a Mariota-dolgok sem voltak igazak. Mindenesetre nagyon kíváncsi vagyok Bradfordra, mert ezzel a sajtótájékoztatóval elég magasra tette neki a lécet Kelly, konkrétan kjelentette, hogy előbb fordult meg ez az őrült trade a fejében, mint a Mariotáért való igazi felmozgás, ami nem semmi a többi Mariotára vonatkozó komment után.
több mint 10 éve
Azt hiszem Graham nagy kedvenc lesz jövőre, alig várom, hogy lássam játszani kezdőként:Graham: "I love Trent to death. We talk to this day. He's a great player. One he wasn't here i felt like that was my opportunity."
LB Graham: I can't wait to show what I've been doing this offseason. We're going to work hard, can't wait to see what's going to happen.
Brandon Graham; Chip has earned my trust.
Brandon Graham: I call this home and I'm happy to call it home for 3 more years.
Graham: "Best place for me. System I know. I got good at it. One more year and I can take off."
"Nick Foles was a great QB. Sad to see him leave," Graham said. Trusts in Chip Kelly's plan.
több mint 10 éve
Chip Kelly says the Eagles have already been offered a first-round pick for Sam Bradford.
több mint 10 éve
Chip zárómondata közvetlenül Hulkeinsteinnek xD"Pieces are fitting together in the puzzle, right? Thanks guys"

---
"Nincs igazság és nincs emberiség. Csak igazságok vannak és emberek." - Szerb Antal
több mint 10 éve
Itt most vagy nagy parasztvakítás megy vagy Kellyt Oregonig fogják kergetni az Eagles fanok.iktriadMindenesetre ez a nagy coming-out most váratlanul jött, nem Kellyre vall. Furcsa ez nekem 😀
több mint 10 éve
Itt most vagy nagy parasztvakítás megy vagy Kellyt Oregonig fogják kergetni az Eagles fanok.
több mint 10 éve
Azt is elmondta közben, hogy Maxwell volt a lehető legjobb opció az Eagles számára, akit meg is tudunk fizetni. Ez viszont már c'mon man kategória 😀
Chip said the Eagles have not looked into moving up for Mariota... at all.
Viszont ők is megnézték a félórás jutyúb videót:
Chip: We've looked at every throw Sam Bradford has made in the National Football League.
HáááHáááá:
Chip Kelly said that Howie Roseman had final say on last year's draft. E.g.: Marcus Smith.
Chip said Howie will be in war room this year for draft and "I value his opinion"
több mint 10 éve
az nem kérdés, tudjuk jól 😊 az egyedüli kérdés, hogy mit tenne, ha lement az első 10 pick és MM még mindig benn van... de majd kiderül

---
több mint 10 éve
Ha 1/20 ig csúszik MM akkor gondolom erős gondolkodás után Samu cut és select MM
több mint 10 éve
Kérdés, hogy 1/20-on kihúzza-e.Oké, ki lehet lőni Mariotát, megszólalt Chip:nem lehet kilőni, Rodgers-féle csúszásban kell reménykedni, ezt vázoltam fel én is már régótabaggio
- Chip Kelly on trading up for Marcus Mariota: "Let's dispel this now. I think this stuff is crazy."
- "We will never mortgage our future to go up for someone like that." -Chip Kelly on Marcus Mariota
- Kelly considers the trade of McCoy for Alonso important because it allowed the #Eagles to go after Byron Maxwell.
- Chip: Every decision is made by money. It isn't baseball. We have a salary cap.
- Coach Kelly: LeSean McCoy is the all-time best running back here, we know that. Have to give something to get something.
- Kelly said he didn't think he "needed" control, had meeting w/Jeff and owner made decision.
- Chip: If Sam Bradford never tore his ACL, he'd never be traded. The injury rate in this league is 100%.Highlander
több mint 10 éve
Mármint a top pickért való feltrade-re gondoltam.Oké, ki lehet lőni Mariotát, megszólalt Chip:nem lehet kilőni, Rodgers-féle csúszásban kell reménykedni, ezt vázoltam fel én is már régótabaggio
- Chip Kelly on trading up for Marcus Mariota: "Let's dispel this now. I think this stuff is crazy."
- "We will never mortgage our future to go up for someone like that." -Chip Kelly on Marcus Mariota
- Kelly considers the trade of McCoy for Alonso important because it allowed the #Eagles to go after Byron Maxwell.
- Chip: Every decision is made by money. It isn't baseball. We have a salary cap.
- Coach Kelly: LeSean McCoy is the all-time best running back here, we know that. Have to give something to get something.
- Kelly said he didn't think he "needed" control, had meeting w/Jeff and owner made decision.
- Chip: If Sam Bradford never tore his ACL, he'd never be traded. The injury rate in this league is 100%.Highlander
több mint 10 éve
Oké, ki lehet lőni Mariotát, megszólalt Chip:nem lehet kilőni, Rodgers-féle csúszásban kell reménykedni, ezt vázoltam fel én is már régóta
de kurva jók a kiragadott mondatok

---
több mint 10 éve
Ryans is vissza fog térni hozzánk, azt mondja Chip.Kelly said that the #Eagles are trying to add as many talented football players. Inside LB with Alonso, Kendricks and Ryans will shake out
több mint 10 éve
és első körben behúzni Hundleyt meg egy CB-t?Az nem 5 hely felmenni hanem az 1/20 mellé szerezni egy 1/15 körüli picket.Shawn84Kis fantáziálgatás tőlem. Mielőtt lecsesznétek, hogy ez hülyeség, azért gondoljátok át ti is. Nekem tetszene, és nem tartom teljesen elrugaszkodott ötletnek sem.5 helyet felmenni elég drága lenne ez a trade.
Mi van ha nem is Mariota kell neki, hanem azt mondja hogy úgyis átalakul a keret, kell 2-3 év mire jók lehetünk megint akkor Hundley is megfelel, és egy korai picket szerez inkább, amivel pedig vagy Waynes vagy Collins jöhetne egy későbbi első körössel meg Hundley. A top 15-be egy Bradford + 2/20 + 2016/1.kör elég lehet bekerülni. Így idén csak a 2. körünket áldoznánk fel.
Vállalható lenne?Shawn84
Főleg nem az idei cb felhozatal mellett
Logikusabb az ,hogy bíznak benne ,hogy Samu egyben marad és ismét olyan lesz mint az egyetemen.
Erre feltettek egy opciós jövő évi 2.kört ami nem nagy rizikó valljuk be.
Ha meg megint szétszakad még a nyáron akkor cut és ennyi volt de megpróbáltuk mégsem adta el az egész 1-2-3 éves draftot amit már oly sokan megénekeltek itt.
Ha nem terv szerint ment volna a dolog akkor talán mi adunk 10+ milliót Maclinnak...Janek
na neee
logikusabb a meglátjuk csúszik e Mariota ha nem akkor a drafton WR,OLB,RB,DL,OL
több mint 10 éve
- Eagles were offered a 1st rounder for Bradford this morning..A CFLből?
Highlander
több mint 10 éve
Én nem nagyon szoktam közbeszólni, de azt se hiszem el, hogyha azt mondja Kelly, hogy nem kell Mariota, azt is megjátszották, hogy visszamegy egyetemre és közben rég tudta, hogy Eagles HC lesz... kivárom a draft végét és majd utána nyilatkozom, nehéz lesz, de addig nem idegeskedek feleslegesen! 😊
több mint 10 éve
Továbbá:- Chip: We'll see (about Sam Bradford's future). Every year is a one year season. But we wouldn't have traded for him if we didn't like him.
- Chip on if Bradford is his QB of the future: "We'll see"
- Kelly says he gets along with former GM Howie Roseman. Says he didn't ask owner Jeff Lurie for full authority, that Lurie decided it.
- Chip says everything is a one year season for everybody. Doesn't commit to Bradford.
- Coach Kelly: We wouldn't have traded for Bradford if we didn't think he was an excellent quarterback. Smart, accurate passer.
- Chip mentioning Bradford's accuracy when asked what he likes about him.
- Eagles were offered a 1st rounder for Bradford this morning. They're keeping him.
- Chip says he definitely wanted Maclin back, talked a lot with him over weekend, couldn’t go as high as KC
- Chip: not difficult to have new players, happens ever year.
- Coach Kelly: Part of what the NFL is all about is players coming and going. That's the nature of the league
- Chip: I love Tom Gamble. I didn't have anything to do with that.
- Chip said he's done his diligence on Sam's ACL injuries, knows what he's doing.
- Chip on new role: "The only difference is I have final say."