Philadelphia Eagles
62 feliratkozó
több mint 10 éve
Igaz, a tegnapi történésekből kompletten lehet egy évadot forgatni. 😀sorozatotJut eszembe mi sem devalválhatja jobban Mariota értékét és gondolkoztathatja el a többi csapatot, ha maga Kelly sem akar felmenni érte 😊 Tehát a fordított taktika célravezető lehet, ha a Philly felfelé akarna mozogni, akkor mindenki tudná, hogy MM kell nekik nagyon (és ezért lehet, hogy Chip senkinél nem érdeklődött), így marad a fordított pszichológia, mely remélhetően önbeteljesítő jóslat lesz 😊baggioHa ez így bejön, akkor ebből filmet kell majd forgatni, az hétszentség. 😀Vrijbloed
baggio
több mint 10 éve
Murray Játszana kétszer a Dallas ellen, és egyszer "párbajoznának" McCoy-al a hazai közönség előtt!
több mint 10 éve
sorozatotJut eszembe mi sem devalválhatja jobban Mariota értékét és gondolkoztathatja el a többi csapatot, ha maga Kelly sem akar felmenni érte 😊 Tehát a fordított taktika célravezető lehet, ha a Philly felfelé akarna mozogni, akkor mindenki tudná, hogy MM kell nekik nagyon (és ezért lehet, hogy Chip senkinél nem érdeklődött), így marad a fordított pszichológia, mely remélhetően önbeteljesítő jóslat lesz 😊baggioHa ez így bejön, akkor ebből filmet kell majd forgatni, az hétszentség. 😀Vrijbloed

---
"Nincs igazság és nincs emberiség. Csak igazságok vannak és emberek." - Szerb Antal
több mint 10 éve
Jut eszembe mi sem devalválhatja jobban Mariota értékét és gondolkoztathatja el a többi csapatot, ha maga Kelly sem akar felmenni érte 😊 Tehát a fordított taktika célravezető lehet, ha a Philly felfelé akarna mozogni, akkor mindenki tudná, hogy MM kell nekik nagyon (és ezért lehet, hogy Chip senkinél nem érdeklődött), így marad a fordított pszichológia, mely remélhetően önbeteljesítő jóslat lesz 😊baggioHa ez így bejön, akkor ebből filmet kell majd forgatni, az hétszentség. 😀
több mint 10 éve
Ezért kellett még Bradford 😊 Rodgers is csak lecsúszott valahogy a Packers-ig, pedig visszaolvasva többen is majdnem meghúzták a ravaszt, de mindenki a másikra várt.Jut eszembe mi sem devalválhatja jobban Mariota értékét és gondolkoztathatja el a többi csapatot, ha maga Kelly sem akar felmenni érte 😊 Tehát a fordított taktika célravezető lehet, ha a Philly felfelé akarna mozogni, akkor mindenki tudná, hogy MM kell nekik nagyon (és ezért lehet, hogy Chip senkinél nem érdeklődött), így marad a fordított pszichológia, mely remélhetően önbeteljesítő jóslat lesz 😊baggiomondjuk ha ez itt felmerül, mint taktika, akkor a tengerentúlon is... 😊jorge

---
"Nincs igazság és nincs emberiség. Csak igazságok vannak és emberek." - Szerb Antal
több mint 10 éve
5-6 millió körül már elég jó értéket kapnánk.Nagyjából mi számítana olcsónak?dawe092Kelly megmondta ma hogy senkit nem fog túlfizetni. Szóval egyetértek, ha olcsón jön az hatalmas fogás a pályán és PR szempontból is.HulkeinsteinOlcsóbb futót már hoztunk. Ha Murray hajlandó itt játszani kevesebb pénzért is, akkor no brainer szerintem.HighlanderMurray nagy fogás lenne, C, LT, RT és LG poszton egy elég bitang futásblokkoló fal van előtte, RG posztra kéne még valaki és alázna.Valószínűleg olcsóbb futó is remekül elboldogulna.repülőkacsa
Jó lenne...Newman
több mint 10 éve
Jut eszembe mi sem devalválhatja jobban Mariota értékét és gondolkoztathatja el a többi csapatot, ha maga Kelly sem akar felmenni érte 😊 Tehát a fordított taktika célravezető lehet, ha a Philly felfelé akarna mozogni, akkor mindenki tudná, hogy MM kell nekik nagyon (és ezért lehet, hogy Chip senkinél nem érdeklődött), így marad a fordított pszichológia, mely remélhetően önbeteljesítő jóslat lesz 😊baggiomondjuk ha ez itt felmerül, mint taktika, akkor a tengerentúlon is... 😊
több mint 10 éve
mi állítólag 4 év 16m-t kínáltunk.Viszont ha nem lenne hajlandó, akkor meg nem tárgyalnánk vele. 😀Highlanderha hajlandó lett volna, maradt volna 😊beltazorOlcsóbb futót már hoztunk. Ha Murray hajlandó itt játszani kevesebb pénzért is, akkor no brainer szerintem.HighlanderMurray nagy fogás lenne, C, LT, RT és LG poszton egy elég bitang futásblokkoló fal van előtte, RG posztra kéne még valaki és alázna.Valószínűleg olcsóbb futó is remekül elboldogulna.repülőkacsa
Jó lenne...Newman

több mint 10 éve
Jut eszembe mi sem devalválhatja jobban Mariota értékét és gondolkoztathatja el a többi csapatot, ha maga Kelly sem akar felmenni érte 😊 Tehát a fordított taktika célravezető lehet, ha a Philly felfelé akarna mozogni, akkor mindenki tudná, hogy MM kell nekik nagyon (és ezért lehet, hogy Chip senkinél nem érdeklődött), így marad a fordított pszichológia, mely remélhetően önbeteljesítő jóslat lesz 😊

---
több mint 10 éve
Viszont ha nem lenne hajlandó, akkor meg nem tárgyalnánk vele. 😀ha hajlandó lett volna, maradt volna 😊beltazorOlcsóbb futót már hoztunk. Ha Murray hajlandó itt játszani kevesebb pénzért is, akkor no brainer szerintem.HighlanderMurray nagy fogás lenne, C, LT, RT és LG poszton egy elég bitang futásblokkoló fal van előtte, RG posztra kéne még valaki és alázna.Valószínűleg olcsóbb futó is remekül elboldogulna.repülőkacsa
Jó lenne...Newman
több mint 10 éve
ha hajlandó lett volna, maradt volna 😊Olcsóbb futót már hoztunk. Ha Murray hajlandó itt játszani kevesebb pénzért is, akkor no brainer szerintem.HighlanderMurray nagy fogás lenne, C, LT, RT és LG poszton egy elég bitang futásblokkoló fal van előtte, RG posztra kéne még valaki és alázna.Valószínűleg olcsóbb futó is remekül elboldogulna.repülőkacsa
Jó lenne...Newman

több mint 10 éve
Nagyjából mi számítana olcsónak?Kelly megmondta ma hogy senkit nem fog túlfizetni. Szóval egyetértek, ha olcsón jön az hatalmas fogás a pályán és PR szempontból is.HulkeinsteinOlcsóbb futót már hoztunk. Ha Murray hajlandó itt játszani kevesebb pénzért is, akkor no brainer szerintem.HighlanderMurray nagy fogás lenne, C, LT, RT és LG poszton egy elég bitang futásblokkoló fal van előtte, RG posztra kéne még valaki és alázna.Valószínűleg olcsóbb futó is remekül elboldogulna.repülőkacsa
Jó lenne...Newman
több mint 10 éve
Kelly megmondta ma hogy senkit nem fog túlfizetni. Szóval egyetértek, ha olcsón jön az hatalmas fogás a pályán és PR szempontból is.Olcsóbb futót már hoztunk. Ha Murray hajlandó itt játszani kevesebb pénzért is, akkor no brainer szerintem.HighlanderMurray nagy fogás lenne, C, LT, RT és LG poszton egy elég bitang futásblokkoló fal van előtte, RG posztra kéne még valaki és alázna.Valószínűleg olcsóbb futó is remekül elboldogulna.repülőkacsa
Jó lenne...Newman
több mint 10 éve
azért az elég csábító, ha a Chip-nél szokásosan a QB-ra épített rendszerbe annak egyetemi csapattársát is be tudná illeszteni...Murray nagy fogás lenne, C, LT, RT és LG poszton egy elég bitang futásblokkoló fal van előtte, RG posztra kéne még valaki és alázna.Valószínűleg olcsóbb futó is remekül elboldogulna.repülőkacsa
Jó lenne...Newman

---
több mint 10 éve
Én már csak a Dallas elleni meccs miatt leigazolnám 😀Murray nagy fogás lenne, C, LT, RT és LG poszton egy elég bitang futásblokkoló fal van előtte, RG posztra kéne még valaki és alázna.Valószínűleg olcsóbb futó is remekül elboldogulna.repülőkacsa
Jó lenne...Newman
több mint 10 éve
Olcsóbb futót már hoztunk. Ha Murray hajlandó itt játszani kevesebb pénzért is, akkor no brainer szerintem.Murray nagy fogás lenne, C, LT, RT és LG poszton egy elég bitang futásblokkoló fal van előtte, RG posztra kéne még valaki és alázna.Valószínűleg olcsóbb futó is remekül elboldogulna.repülőkacsa
Jó lenne...Newman
több mint 10 éve
www.spotrac.com/nfl/philadelphia-eagles/cap/A fizetési sapka ezzel hogy változott?GiowaLétszi valaki írja meg hogy mit adtunk Bradfordért mert már elvesztem sok verzióba.Előre is köszönömThe Answer#3Eagles kapja: Sam Bradford + 2015-ös 5. kör
Rams kapja: Nick Foles + 2015-ös 4. kör és 2016-os 2. kör
Ha a snapek legalább 50%-ában nem játszik Bradford, 4. körös, ha egyáltalán nem játszik, 3. körös picket kapunk.mustaine
több mint 10 éve
Murray nagy fogás lenne, C, LT, RT és LG poszton egy elég bitang futásblokkoló fal van előtte, RG posztra kéne még valaki és alázna.Valószínűleg olcsóbb futó is remekül elboldogulna.
Jó lenne...Newman
több mint 10 éve
Bradford $12,985,000-t foglalA fizetési sapka ezzel hogy változott?GiowaLétszi valaki írja meg hogy mit adtunk Bradfordért mert már elvesztem sok verzióba.Előre is köszönömThe Answer#3Eagles kapja: Sam Bradford + 2015-ös 5. kör
Ha a snapek legalább 50%-ában nem játszik Bradford, 4. körös, ha egyáltalán nem játszik, 3. körös picket kapunk.mustaine
Foles nagyjából 1,2 milliót foglalt, elenyésző DM-mel távozott
több mint 10 éve
A fizetési sapka ezzel hogy változott?Létszi valaki írja meg hogy mit adtunk Bradfordért mert már elvesztem sok verzióba.Előre is köszönömThe Answer#3Eagles kapja: Sam Bradford + 2015-ös 5. kör
több mint 10 éve
Én a Bedecot is szeretem :pbradfordot csak azért hoztuk hogy demeco itt kössön ki? szép 😀😀eaglesmcnabb? DeMeco itt játszik már pár éve, DeMarco köthet ki itt.... :p 😀 😊Newman
több mint 10 éve
bradfordot csak azért hoztuk hogy demeco itt kössön ki? szép 😀😀eaglesmcnabb? DeMeco itt játszik már pár éve, DeMarco köthet ki itt.... :p 😀 😊
több mint 10 éve
Murray nagy fogás lenne, C, LT, RT és LG poszton egy elég bitang futásblokkoló fal van előtte, RG posztra kéne még valaki és alázna.Jó lenne...
több mint 10 éve
Plusz nem is fest valami jól a következő években a szabadügynököknél, ha az ügyeskedés miatt szed(ne) fel egy csapat FA-ket

---
több mint 10 éve
Szerintem ez nem úgy működik, hogy elhozol mindenkit free agencyről, aztán egyből elcseréled. Nem tudom, a szabályok engedik-e, de az tuti, hogy első évben általában kurva sok dead moneyt kell fizetni a játékosoknak cut vagy trade (ha lehetséges, ezt nem tudom) esetén (például Murray, ha itt köt ki)1 héttel Shady elcserélése után miért is van szükségünk egy agyonfizetett RB-re?repülőkacsaBradford +Murray ketten már komoly érték egy korai választásért...(Mariota) VAGY
Kést szúrni a Dallas szívébe, szintén megéri a pénzt...tûzoltó