Philadelphia Eagles

62 feliratkozó

több mint 10 éve
r.baggio New York Giants Army Black Knights 64 348 — no es importante
Plusz nem is fest valami jól a következő években a szabadügynököknél, ha az ügyeskedés miatt szed(ne) fel egy csapat FA-ket

---
"Nincs igazság és nincs emberiség. Csak igazságok vannak és emberek." - Szerb Antal
több mint 10 éve
mustaine Tampa Bay Buccaneers Middle Tennessee Blue Raiders 10 330 — Chalk Dawk fan
1 héttel Shady elcserélése után miért is van szükségünk egy agyonfizetett RB-re?repülőkacsa
Bradford +Murray ketten már komoly érték egy korai választásért...(Mariota) VAGY
Kést szúrni a Dallas szívébe, szintén megéri a pénzt...tûzoltó
Szerintem ez nem úgy működik, hogy elhozol mindenkit free agencyről, aztán egyből elcseréled. Nem tudom, a szabályok engedik-e, de az tuti, hogy első évben általában kurva sok dead moneyt kell fizetni a játékosoknak cut vagy trade (ha lehetséges, ezt nem tudom) esetén (például Murray, ha itt köt ki)

több mint 10 éve
Highlander Philadelphia Eagles 2 220 — We’re putting the family back together
XD

több mint 10 éve
MirrMurr Philadelphia Eagles Ohio State Buckeyes 2 504 — Jinxtriad's witness
1 héttel Shady elcserélése után miért is van szükségünk egy agyonfizetett RB-re?repülőkacsa
Bradford +Murray ketten már komoly érték egy korai választásért...(Mariota) VAGY
Kést szúrni a Dallas szívébe, szintén megéri a pénzt...tûzoltó
Bármilyen fricska, ami a Dallast éri az megéri 😀
több mint 10 éve
tûzoltó Philadelphia Eagles 860
Kést szúrni a Dallas szívébe, szintén megéri a pénzt...
több mint 10 éve
Pont ez a lényeg, hogy nem biztos, hogy agyon kell fizetni.

több mint 10 éve
határbíró Philadelphia Eagles 242
1 héttel Shady elcserélése után miért is van szükségünk egy agyonfizetett RB-re?
több mint 10 éve
Janek Philadelphia Eagles Florida Gators 16 641 — Apu ökölbeszorított keze
Egy D Parker nem lenne rossz

több mint 10 éve
zsojti Philadelphia Eagles 4 063
Ez azert némileg mar most arnyalhatja a bradford trade-et 😊 ő sproles mathews polk huu
wr se kell lassan ( de kell)zsojti
Dave Spadaro (a csapat hivatalos beatwritere) nagyon arra utalt tegnap, hogy a draftról fogunk WR-t hozni. Én azt sem tartom kizártnak, hogy kettőt is.Hulkeinstein
Hát.. Cooper Mathews Huff Maehl Pratt + 1vagy 2 rooke
Cooper ?
Mathews: több mint biztató
Huff ? nekem némileg csalódás volt tavaly ok a TC alatt lesérült
ha valami instant kezdő kaliber jön akkor egy RB és TE sorral ok lehet
több mint 10 éve
eaglesmcnabb Philadelphia Eagles Virginia Tech Hokies 22 673 — je suis poloska
bradfordot csak azért hoztuk hogy demeco itt kössön ki? szép 😀😀

No 1. Kyle Pitts, Jordan Mailata, Myles Garrett, Jerry Jeudy, Tre Harris, Jayden Higgins és Nick Chubb fan!!!
több mint 10 éve
dawe092 Philadelphia Eagles 140 — Vikings GM
Ez azert némileg mar most arnyalhatja a bradford trade-et 😊 ő sproles mathews polk huu
Majd futhatunk állandóan az eredmény után 😀 😀
több mint 10 éve
Hulkeinstein Philadelphia Eagles Oregon Ducks 2 926 — Eagles & Seahawks fan
Dave Spadaro (a csapat hivatalos beatwritere) nagyon arra utalt tegnap, hogy a draftról fogunk WR-t hozni. Én azt sem tartom kizártnak, hogy kettőt is.
több mint 10 éve
zsojti Philadelphia Eagles 4 063
wr se kell lassan ( de kell)
több mint 10 éve
Charles Robinson ‏@CharlesRobinson 14 p14 perccel ezelőtt

DeMarco Murray top choice is #Eagles. The #Raiders & #Jaguars trail. NFL source doesn't believe Jacksonville has or will offer a big deal.

Közben Bradford is nagyon recruitolja 😀 Én már semmit nem hiszek el a tegnap után, de ez mekkora fricska lenne 😀
több mint 10 éve
eaglesfan1993 Philadelphia Eagles 233
Brandon Lee Gowton ‏@BrandonGowton 5 p5 perccel ezelőtt

Sam Bradford says he’ll be ready to play by training camp.
Szerintem egyértelmű egyébként, hogy Sam lesz a QB, és nem lesz itt trade Mariotaért. Reméljük nem sérül le megint, és jó játékot mutat majd.
több mint 10 éve
Sam Bradford: I'm trying my hardest to recruit him here. I've called him, texted him. I think DeMarco could really help this club. 😀

több mint 10 éve
eaglesfan1993 Philadelphia Eagles 233
Brandon Lee Gowton ‏@BrandonGowton 4 p4 perccel ezelőtt

DeMarco Murray called Chip Kelly because he's interested in joining the Eagles  sbnation.com/e/7958126
több mint 10 éve
Elég tiszták a Murray-tárgyalások:

Chris Mortensen ‏@mortreport 4 p4 perccel ezelőtt

Murray's obstacle with the Eagles would remain obvious; as Kelly noted in press conference, he's not going to overpay anyone.

Ha Murray pénzt akar, nem ide jön, ha viszont a csapat ennek ellenére is meg tudja győzni, akkor igen. Reméljük, hogy nagyon haragszik a Cowboys-ra 😀
több mint 10 éve
mustaine Tampa Bay Buccaneers Middle Tennessee Blue Raiders 10 330 — Chalk Dawk fan
Létszi valaki írja meg hogy mit adtunk Bradfordért mert már elvesztem sok verzióba.Előre is köszönömThe Answer#3
Eagles kapja: Sam Bradford + 2015-ös 5. kör
Rams kapja: Nick Foles + 2015-ös 4. kör és 2016-os 2. kör
Ha a snapek legalább 50%-ában nem játszik Bradford, 4. körös, ha egyáltalán nem játszik, 3. körös picket kapunk.

több mint 10 éve
The Answer#3 Philadelphia Eagles 68
Létszi valaki írja meg hogy mit adtunk Bradfordért mert már elvesztem sok verzióba.Előre is köszönöm
több mint 10 éve
dande2 Philadelphia Eagles Penn State Nittany Lions 46 177 — Így remélem megfelelek nektek.....
Les Bowen ‏@LesBowen 59 mp60 másodperccel ezelőtt

ICYMI: Chip: power shift was Lurie’s idea, Mariota isn’t coming  po.st/SKzh66 via @phillysport
több mint 10 éve
Nocsak, Chip személyesen beszél Murray-vel:

Chris Mortensen ‏@mortreport 29 mp30 másodperccel ezelőtt

DeMarco Murray renewed Eagles' interest w personal call to Chip Kelly; not just spread offense ran at Oklahoma; Sam Bradford's roommate, tooHulkeinstein
Wow, na ez nem semmi 😀 De röhögnék, ha itt kötne ki.Highlander
Nagyon komoly, az tuti 😀 Az RB corps egész jól pótolná így Shady-t.
több mint 10 éve
dande2 Philadelphia Eagles Penn State Nittany Lions 46 177 — Így remélem megfelelek nektek.....
Felőlem jöhet de max 7-8 körüli összegért.

Bradford szerződését ha marad meg úgyis átalakítjuk Cap barátabbá
több mint 10 éve

DeMarco Murray renewed Eagles' interest w personal call to Chip Kelly; not just spread offense ran at Oklahoma; Sam Bradford's roommate, tooHulkeinstein
Wow, na ez nem semmi 😀 De röhögnék, ha itt kötne ki.

több mint 10 éve

DeMarco Murray renewed Eagles' interest w personal call to Chip Kelly; not just spread offense ran at Oklahoma; Sam Bradford's roommate, too