Philadelphia Eagles
62 feliratkozó
több mint 10 éve
Maclin: “I was either going to stay in Philadelphia or come to Kansas City. Both of those situations made sense and K.C. made more sense."Nem tudom...szép volt a tavalyi szezonja, de én egy könnycseppet sem ejtettem érte. Summázva az eddigi NFL karrierjét...mehet. 😊
sense = moneyHighlander
Matthews simán hozni fogja ezeket a számokat. Emellett azért most van egy WR mínusz. 😊
Bradfordal nem tudok megbarátkozni. 😀

E-A-G-L-E-S EAGLES !
több mint 10 éve
Rob Tornoe @RobTornoe 5 p5 perccel ezelőttWhy Chip isn't interested in trading up to get Mariota... philly.com/tailgaters #Eagles
több mint 10 éve
Maclin: “I was either going to stay in Philadelphia or come to Kansas City. Both of those situations made sense and K.C. made more sense."sense = money
több mint 10 éve
Egyébként nem tudom mit reklamálunk 8-s mezszámú QB-t akartunk vagy sem? Tessék megkaptuk 😛dandeNem akar véletlenül 14-es lenni, mint az egyetmen? Én akkor tudnék neki duplán szorítani 😊
több mint 10 éve
azt sok Philly drukker nem bánná szerintem :cool:Bradford szobatársa volt, ez lehet az ütőkártyánk. Újraéled nálunk a 2008-09-es Oklahoma Sooners támadóegység 😀HulkeinsteinÉs egy Murray-hez mit szólnátok?Nem tudom hogy vagytok vele, de én sokkal jobban örülök Mathewsnak, mintha Gore érkezett volna.mustaineMég így se tartok kizártnak egy RB draftot.Shawn84
www.bleedinggreennation.com/2015/3/11/8192701/nfl-free-agency-rumors-eagles-demarco-murray-running-back-cowboys-ryan-mathewsHighlander
Chip also said he talked to Bob Stoops and Kevin Wilson about Sam Bradford before pulling trigger on the trade

---
"Nincs igazság és nincs emberiség. Csak igazságok vannak és emberek." - Szerb Antal
több mint 10 éve
Egyébként nem tudom mit reklamálunk 8-s mezszámú QB-t akartunk vagy sem? Tessék megkaptuk 😛
több mint 10 éve
Select Sports Group @SelectSports 10 p10 perccel ezelőttOL @toddherremans bought 8 billboards around Philly to thank #EaglesNation for their support since 2005
több mint 10 éve
Bradford után sztem ennek kevesebbnek kellene lennie. Közben megnéztem, 25 millió Maxwell (10 körül), Thurmond (3 körül) és Matthews (3-4 körül) nélkül, többiek már benne vannak. Tehát kb 8-10 milla.Cap space ügyileg kb. hogy állunk jelenleg?dawe092Spotrac 25 milliót ír.Shawn84
Szerk. És természetesen ebből jönnek még le draft pickek (kb 5-6 milla). Tehát nincs sok már.
több mint 10 éve
Úgy tűnik kénytelen leszek megbarátkozni Sammy boyal......... ami legfeljebb SB gyűrű esetén sikerül, de akkor az elég sok előtte vele foglalkozó ember szakmai munkájáról kiállítja a bizonyítványt................................. amivel nyugodt lelkiismerettel szembe fognak nézni 😛Murry-t pedig ha idehozzuk 10x millióért, na akkor a Shady trade némileg hiteltelenné válik Alonso érkeztével együtt
több mint 10 éve
Cap space ügyileg kb. hogy állunk jelenleg?dawe092Spotrac 25 milliót ír.
több mint 10 éve
Cap space ügyileg kb. hogy állunk jelenleg?
több mint 10 éve
Senki ne feledje, hogy van egy Matt Barkley is a csapatnál...😀
Több nap, mint kolbász... - Sipi bácsi
több mint 10 éve
Walter Thurmond számai: 1 év, 3,25 m$, 2 millió garantált + 750.000 $ teljesítményösztönző
több mint 10 éve
Bradford szobatársa volt, ez lehet az ütőkártyánk. Újraéled nálunk a 2008-09-es Oklahoma Sooners támadóegység 😀És egy Murray-hez mit szólnátok?Nem tudom hogy vagytok vele, de én sokkal jobban örülök Mathewsnak, mintha Gore érkezett volna.mustaineMég így se tartok kizártnak egy RB draftot.Shawn84
www.bleedinggreennation.com/2015/3/11/8192701/nfl-free-agency-rumors-eagles-demarco-murray-running-back-cowboys-ryan-mathewsHighlander
több mint 10 éve
És egy Murray-hez mit szólnátok?Nem tudom hogy vagytok vele, de én sokkal jobban örülök Mathewsnak, mintha Gore érkezett volna.mustaineMég így se tartok kizártnak egy RB draftot.Shawn84
www.bleedinggreennation.com/2015/3/11/8192701/nfl-free-agency-rumors-eagles-demarco-murray-running-back-cowboys-ryan-mathews
Adam Schefter @AdamSchefter 18 p18 perccel ezelőtt
Landing Ryan Mathews does not end Philadelphia's pursuit of Dallas free-agent RB DeMarco Murray. Hardly.
több mint 10 éve
Nem tudom hogy vagytok vele, de én sokkal jobban örülök Mathewsnak, mintha Gore érkezett volna.mustaineMég így se tartok kizártnak egy RB draftot.
több mint 10 éve
Nem tudom hogy vagytok vele, de én sokkal jobban örülök Mathewsnak, mintha Gore érkezett volna.
több mint 10 éve
Huhhh...
Most vagy az egész egy hatalmas hazugság volt, vagy igaz minden szó.Hulkeinstein
több mint 10 éve
Update: még bent vagyunk Murray-értHal Greenblatt @HMGreenblatt 22 p22 perccel ezelőtt
P. Schrager @PSchrags 6 p6 perccel ezelőtt
Sources tell me Eagles are now "very much" in play in the DeMarco Murray chase. Could be a Dallas-Philly showdown today.Hulkeinstein
Malcolm Jenkins: "I'm actively recruiting Demarco Murray"
komment:
"...but first I have to tear his ACL" XD
több mint 10 éve
nem mondta, hogy egy az egyben ment volna Bradfordért a pick, lehet Bradford+2. kör volt a cserealap

---
"Nincs igazság és nincs emberiség. Csak igazságok vannak és emberek." - Szerb Antal
több mint 10 éve
Kelly said #Eagles were offered a first-round pick this morning for Bradford6:31 PM - 11 Mar 2015
Kelly may have been lying.
Chip on Mariota: "Marcus is the best QB in the draft. We will never mortage our future to go all the way to get someone like that.”
Again, Kelly might be lying.
lehet választani (bgn cikke) 😊
több mint 10 éve
Az oké, de ha már odaadtad a QB-dat meg egy 2. kört, és nem vagy biztos abban, hogy átmegy-e az orvosin az új QB, az nem a legjobb ómen az álmoskönyvek szerint sem 😀Gondolom először megnéznék a pályán is, meg az sem árt, ha az orvosin átmegy. 😀mustaineAzt az egyet nem értem, hogy akkor miért nem akarunk hosszútávút adni neki? Mert oké, hogy benne van a kockázat, ha lesérül, de akkor meg toljuk tele opciókkal az egészet, mint a Kaep-szerződést.Huhhh...A Rams új QB edzője, az idősebb Brandon Weeden | Chris Weinke | egyenesen a legjobb fiatal irányítónak nevezte Andrew Luck mellett.mustaine
Most vagy az egész egy hatalmas hazugság volt, vagy igaz minden szó. Mindenesetre az egyik legérdekesebb dolog mindenképpen az volt, hogy valaki állítólag ajánlott egy első kört. Hogyha ez igaz, akkor Bradfordot ligaszinten tekintik nagyon jó QB-nak, ha pedig nem volt igaz, akkor a Mariota-dolgok sem voltak igazak. Mindenesetre nagyon kíváncsi vagyok Bradfordra, mert ezzel a sajtótájékoztatóval elég magasra tette neki a lécet Kelly, konkrétan kjelentette, hogy előbb fordult meg ez az őrült trade a fejében, mint a Mariotáért való igazi felmozgás, ami nem semmi a többi Mariotára vonatkozó komment után.Hulkeinstein
Ha meg beválik, akkor egy brutális szerződést adhatunk neki jövőre. Persze az is lehet, hogy hamarosan meglesz ez a szerződés, de érdekes, hogy eddig szó sem volt róla.Hulkeinstein
Update: még bent vagyunk Murray-ért
P. Schrager @PSchrags 6 p6 perccel ezelőtt
Sources tell me Eagles are now "very much" in play in the DeMarco Murray chase. Could be a Dallas-Philly showdown today.
több mint 10 éve
Maxwell, Thurmond, Mathewstedd hozzá graham-et és akkor telibe van 😊
Eddig 3 FA. 4-et tippeltem este 10-ig.Shawn84
több mint 10 éve
Gondolom először megnéznék a pályán is, meg az sem árt, ha az orvosin átmegy. 😀Azt az egyet nem értem, hogy akkor miért nem akarunk hosszútávút adni neki? Mert oké, hogy benne van a kockázat, ha lesérül, de akkor meg toljuk tele opciókkal az egészet, mint a Kaep-szerződést.Huhhh...A Rams új QB edzője, az idősebb Brandon Weeden | Chris Weinke | egyenesen a legjobb fiatal irányítónak nevezte Andrew Luck mellett.mustaine
Most vagy az egész egy hatalmas hazugság volt, vagy igaz minden szó. Mindenesetre az egyik legérdekesebb dolog mindenképpen az volt, hogy valaki állítólag ajánlott egy első kört. Hogyha ez igaz, akkor Bradfordot ligaszinten tekintik nagyon jó QB-nak, ha pedig nem volt igaz, akkor a Mariota-dolgok sem voltak igazak. Mindenesetre nagyon kíváncsi vagyok Bradfordra, mert ezzel a sajtótájékoztatóval elég magasra tette neki a lécet Kelly, konkrétan kjelentette, hogy előbb fordult meg ez az őrült trade a fejében, mint a Mariotáért való igazi felmozgás, ami nem semmi a többi Mariotára vonatkozó komment után.Hulkeinstein
Ha meg beválik, akkor egy brutális szerződést adhatunk neki jövőre. Persze az is lehet, hogy hamarosan meglesz ez a szerződés, de érdekes, hogy eddig szó sem volt róla.Hulkeinstein