Philadelphia Eagles

62 feliratkozó

több mint 10 éve
Greengo Philadelphia Eagles Alabama Crimson Tide 9 282 — Eagles fan
Maclin: “I was either going to stay in Philadelphia or come to Kansas City. Both of those situations made sense and K.C. made more sense."

sense = moneyHighlander
Nem tudom...szép volt a tavalyi szezonja, de én egy könnycseppet sem ejtettem érte. Summázva az eddigi NFL karrierjét...mehet. 😊
Matthews simán hozni fogja ezeket a számokat. Emellett azért most van egy WR mínusz. 😊

Bradfordal nem tudok megbarátkozni. 😀

E-A-G-L-E-S EAGLES !
több mint 10 éve
dande2 Philadelphia Eagles Penn State Nittany Lions 46 177 — Így remélem megfelelek nektek.....
Rob Tornoe ‏@RobTornoe 5 p5 perccel ezelőtt

Why Chip isn't interested in trading up to get Mariota...  philly.com/tailgaters #Eagles
több mint 10 éve
Highlander Philadelphia Eagles 2 220 — We’re putting the family back together
Maclin: “I was either going to stay in Philadelphia or come to Kansas City. Both of those situations made sense and K.C. made more sense."

sense = money

több mint 10 éve
Hulkeinstein Philadelphia Eagles Oregon Ducks 2 926 — Eagles & Seahawks fan
Egyébként nem tudom mit reklamálunk 8-s mezszámú QB-t akartunk vagy sem? Tessék megkaptuk 😛dande
Nem akar véletlenül 14-es lenni, mint az egyetmen? Én akkor tudnék neki duplán szorítani 😊
több mint 10 éve
r.baggio New York Giants Army Black Knights 64 348 — no es importante
Nem tudom hogy vagytok vele, de én sokkal jobban örülök Mathewsnak, mintha Gore érkezett volna.mustaine
Még így se tartok kizártnak egy RB draftot.Shawn84
És egy Murray-hez mit szólnátok?
 www.bleedinggreennation.com/2015/3/11/8192701/nfl-free-agency-rumors-eagles-demarco-murray-running-back-cowboys-ryan-mathewsHighlander
Bradford szobatársa volt, ez lehet az ütőkártyánk. Újraéled nálunk a 2008-09-es Oklahoma Sooners támadóegység 😀Hulkeinstein
azt sok Philly drukker nem bánná szerintem :cool:

Chip also said he talked to Bob Stoops and Kevin Wilson about Sam Bradford before pulling trigger on the trade

---
"Nincs igazság és nincs emberiség. Csak igazságok vannak és emberek." - Szerb Antal
több mint 10 éve
dande2 Philadelphia Eagles Penn State Nittany Lions 46 177 — Így remélem megfelelek nektek.....
Egyébként nem tudom mit reklamálunk 8-s mezszámú QB-t akartunk vagy sem? Tessék megkaptuk 😛
több mint 10 éve
Select Sports Group ‏@SelectSports 10 p10 perccel ezelőtt

OL @toddherremans bought 8 billboards around Philly to thank #EaglesNation for their support since 2005

több mint 10 éve
Cooltiszo Philadelphia Eagles 190
Cap space ügyileg kb. hogy állunk jelenleg?dawe092
Spotrac 25 milliót ír.Shawn84
Bradford után sztem ennek kevesebbnek kellene lennie. Közben megnéztem, 25 millió Maxwell (10 körül), Thurmond (3 körül) és Matthews (3-4 körül) nélkül, többiek már benne vannak. Tehát kb 8-10 milla.

Szerk. És természetesen ebből jönnek még le draft pickek (kb 5-6 milla). Tehát nincs sok már.
több mint 10 éve
Úgy tűnik kénytelen leszek megbarátkozni Sammy boyal......... ami legfeljebb SB gyűrű esetén sikerül, de akkor az elég sok előtte vele foglalkozó ember szakmai munkájáról kiállítja a bizonyítványt................................. amivel nyugodt lelkiismerettel szembe fognak nézni 😛

Murry-t pedig ha idehozzuk 10x millióért, na akkor a Shady trade némileg hiteltelenné válik Alonso érkeztével együtt
több mint 10 éve
Shawn84 Philadelphia Eagles North Carolina Tar Heels 8 534
Cap space ügyileg kb. hogy állunk jelenleg?dawe092
Spotrac 25 milliót ír.
több mint 10 éve
dawe092 Philadelphia Eagles 140 — Vikings GM
Cap space ügyileg kb. hogy állunk jelenleg?
több mint 10 éve
Stem03 Philadelphia Eagles 135
Senki ne feledje, hogy van egy Matt Barkley is a csapatnál...
😀

Több nap, mint kolbász... - Sipi bácsi
több mint 10 éve
Walter Thurmond számai: 1 év, 3,25 m$, 2 millió garantált + 750.000 $ teljesítményösztönző
több mint 10 éve
Nem tudom hogy vagytok vele, de én sokkal jobban örülök Mathewsnak, mintha Gore érkezett volna.mustaine
 www.bleedinggreennation.com/2015/3/11/8192701/nfl-free-agency-rumors-eagles-demarco-murray-running-back-cowboys-ryan-mathewsHighlander
Bradford szobatársa volt, ez lehet az ütőkártyánk. Újraéled nálunk a 2008-09-es Oklahoma Sooners támadóegység 😀
több mint 10 éve
 www.bleedinggreennation.com/2015/3/11/8192701/nfl-free-agency-rumors-eagles-demarco-murray-running-back-cowboys-ryan-mathews

Adam Schefter ‏@AdamSchefter 18 p18 perccel ezelőtt

Landing Ryan Mathews does not end Philadelphia's pursuit of Dallas free-agent RB DeMarco Murray. Hardly.

több mint 10 éve
Még így se tartok kizártnak egy RB draftot.
több mint 10 éve
mustaine Tampa Bay Buccaneers Middle Tennessee Blue Raiders 10 330 — Chalk Dawk fan
Nem tudom hogy vagytok vele, de én sokkal jobban örülök Mathewsnak, mintha Gore érkezett volna.

több mint 10 éve
Höri Indianapolis Colts West Virginia Mountaineers 32 136 — bútor
Huhhh...

Most vagy az egész egy hatalmas hazugság volt, vagy igaz minden szó.Hulkeinstein

több mint 10 éve
tûzoltó Philadelphia Eagles 860

A jövő...
több mint 10 éve
Update: még bent vagyunk Murray-ért

P. Schrager ‏@PSchrags 6 p6 perccel ezelőtt

Sources tell me Eagles are now "very much" in play in the DeMarco Murray chase. Could be a Dallas-Philly showdown today.Hulkeinstein
Hal Greenblatt ‏@HMGreenblatt 22 p22 perccel ezelőtt

Malcolm Jenkins: "I'm actively recruiting Demarco Murray"

komment:
"...but first I have to tear his ACL" XD

több mint 10 éve
r.baggio New York Giants Army Black Knights 64 348 — no es importante
nem mondta, hogy egy az egyben ment volna Bradfordért a pick, lehet Bradford+2. kör volt a cserealap

---
"Nincs igazság és nincs emberiség. Csak igazságok vannak és emberek." - Szerb Antal
több mint 10 éve
zsojti Philadelphia Eagles 4 063
Kelly said #Eagles were offered a first-round pick this morning for Bradford
6:31 PM - 11 Mar 2015
Kelly may have been lying.

Chip on Mariota: "Marcus is the best QB in the draft. We will never mortage our future to go all the way to get someone like that.”
Again, Kelly might be lying.

lehet választani (bgn cikke) 😊
több mint 10 éve
Huhhh...

Most vagy az egész egy hatalmas hazugság volt, vagy igaz minden szó. Mindenesetre az egyik legérdekesebb dolog mindenképpen az volt, hogy valaki állítólag ajánlott egy első kört. Hogyha ez igaz, akkor Bradfordot ligaszinten tekintik nagyon jó QB-nak, ha pedig nem volt igaz, akkor a Mariota-dolgok sem voltak igazak. Mindenesetre nagyon kíváncsi vagyok Bradfordra, mert ezzel a sajtótájékoztatóval elég magasra tette neki a lécet Kelly, konkrétan kjelentette, hogy előbb fordult meg ez az őrült trade a fejében, mint a Mariotáért való igazi felmozgás, ami nem semmi a többi Mariotára vonatkozó komment után.Hulkeinstein
A Rams új QB edzője, az idősebb Brandon Weeden | Chris Weinke | egyenesen a legjobb fiatal irányítónak nevezte Andrew Luck mellett.mustaine
Azt az egyet nem értem, hogy akkor miért nem akarunk hosszútávút adni neki? Mert oké, hogy benne van a kockázat, ha lesérül, de akkor meg toljuk tele opciókkal az egészet, mint a Kaep-szerződést.
Ha meg beválik, akkor egy brutális szerződést adhatunk neki jövőre. Persze az is lehet, hogy hamarosan meglesz ez a szerződés, de érdekes, hogy eddig szó sem volt róla.Hulkeinstein
Gondolom először megnéznék a pályán is, meg az sem árt, ha az orvosin átmegy. 😀mustaine
Az oké, de ha már odaadtad a QB-dat meg egy 2. kört, és nem vagy biztos abban, hogy átmegy-e az orvosin az új QB, az nem a legjobb ómen az álmoskönyvek szerint sem 😀

Update: még bent vagyunk Murray-ért

P. Schrager ‏@PSchrags 6 p6 perccel ezelőtt

Sources tell me Eagles are now "very much" in play in the DeMarco Murray chase. Could be a Dallas-Philly showdown today.
több mint 10 éve
zsojti Philadelphia Eagles 4 063
Maxwell, Thurmond, Mathews

Eddig 3 FA. 4-et tippeltem este 10-ig.Shawn84
tedd hozzá graham-et és akkor telibe van 😊
több mint 10 éve
mustaine Tampa Bay Buccaneers Middle Tennessee Blue Raiders 10 330 — Chalk Dawk fan
Huhhh...

Most vagy az egész egy hatalmas hazugság volt, vagy igaz minden szó. Mindenesetre az egyik legérdekesebb dolog mindenképpen az volt, hogy valaki állítólag ajánlott egy első kört. Hogyha ez igaz, akkor Bradfordot ligaszinten tekintik nagyon jó QB-nak, ha pedig nem volt igaz, akkor a Mariota-dolgok sem voltak igazak. Mindenesetre nagyon kíváncsi vagyok Bradfordra, mert ezzel a sajtótájékoztatóval elég magasra tette neki a lécet Kelly, konkrétan kjelentette, hogy előbb fordult meg ez az őrült trade a fejében, mint a Mariotáért való igazi felmozgás, ami nem semmi a többi Mariotára vonatkozó komment után.Hulkeinstein
A Rams új QB edzője, az idősebb Brandon Weeden | Chris Weinke | egyenesen a legjobb fiatal irányítónak nevezte Andrew Luck mellett.mustaine
Azt az egyet nem értem, hogy akkor miért nem akarunk hosszútávút adni neki? Mert oké, hogy benne van a kockázat, ha lesérül, de akkor meg toljuk tele opciókkal az egészet, mint a Kaep-szerződést.
Ha meg beválik, akkor egy brutális szerződést adhatunk neki jövőre. Persze az is lehet, hogy hamarosan meglesz ez a szerződés, de érdekes, hogy eddig szó sem volt róla.Hulkeinstein
Gondolom először megnéznék a pályán is, meg az sem árt, ha az orvosin átmegy. 😀