NCAA eredménykövetés NCAA eredménykövetés - 1 aktív topik

Philadelphia Eagles

62 feliratkozó

több mint 10 éve
Janek Philadelphia Eagles Florida Gators 16 641 — Apu ökölbeszorított keze
Draftig tuti nem rakunk semmit Samu ele
Utana mar esszerű lehet egy jo szerzodest ele rakni sok opcioval.
Azert jott ket cb kiko egy uj qb Graham
Van meg hova javulni de van is miből

több mint 10 éve
Hulkeinstein Philadelphia Eagles Oregon Ducks 2 926 — Eagles & Seahawks fan
Tényleg komolyan, kicsit nyugodjon meg mindenki. Úgy érezem, mintha néhányotok részvényes lenne a csapatban vagy nagy összegben fogadott volna, hogy megnyerjük a jövő évi SB-t. 😀
Amúgy szerintem a Castillo DC-vé kinevezése ennél sokkal nagyobb brainfart volt pár éve, csak ott ugye nem játékosról és főleg nem Qb-ről volt szó. Viszont sikerült rendesen hozzájárulni a védelem teljes leépítéséhez, amit azóta valamennyire sikerült javítani, már csak a secondary lenne hátra.

Bradfordnál nyilvánvalóan a sérülékenysége a legnagyobb kérdőjel számomra, ugye 2013 ősze óta nem játszott tétmecsset. A jövő évi 2. körös pick eléggé fáj, bár a draftpicekek kissé túl vannak értékelve, de ha Szemi megint bekrepál, akkor eléggé kidobott pickeknek tűnnek, amit adtunk érte. Azért erre jó esély van, még egy jó fal mögött is. De most tényleg leteszteljük a sport science-t.

Az anti-Mariota tábornak egyébként tényleg ünnepelni kéne, mert a megmaradtak a pickek az idei draftra (azaz van lehetőségünk eszórni őket másra 😊 ) Lehet, hogy tévedek, de van idén 1 plusz 4. körös pickünk is, amit a Bryce Brown tradeből kapunk a Billstől, az sem volt egy egyszerű történet.

Nagyon izgalmas ez az offseason, a támadó oldalon iszonyat nagy a mozgás, kívácsi vagyok milyen összhangot sikerül ebből kihozni, szerintem az elején lesznek nehézségek.BleedingGreen
Igen, az a + 4. körünk az azt hiszem meg is maradt, mert a saját 4.-et adtuk oda a Rams-nek. Tehát ha jól gondolom, akkor idén az 1/20, a 2/20, a 3/20, a 4/14, az 5/9, az 5/20, a 6/20, és a 7/20 a mienk.

Tegnap nagy volt a keserűség bennem is, és ebből még ma reggelre is maradt, de mostmár kezdek megbarátkozni a gondolattal. Bármennyire is nem ezt vártuk/vártam, az egy igen biztos tény, hogy én még nem értek annyira az NFL-hez, hogy jogom legyen ítélkezni bárki felett, legyen az Chip Kelly, vagy éppen Jeff Fisher.

Szóval most megpróbálok out of the box gondolkodni kicsit, és elvonatkoztatni az adatoktól, tényektől, illetve a múlttól. Legyen bármi, beleértve a 0-16-ot is egy dolog van ami nem változik, és az a csapat szeretete, ami ha nincs meg, akkor nem is érdemes szurkolónak lenni, szóval legyen, I'm in. 😊

Arról lehet egyébként valamit tudni már, hogy Bradford felépül-e vajon a szezon elejére? Illetve kéne vele kötni egy hosszútávút is, nem? Most még talán egész diszkont áron sikerülhet aláírni, amiből jól is kijöhetünk a végére. Igazából ha ezt a 2 dolgot (nagy cap szám, és sérülékenység) sikerül valahogy túlélni, akkor végülis olyan nagyot nem is veszíthetünk. Amire még kíváncsi lennék ,az az, hogy ebbe a spread-jellegű uptempo offense-be milyen prospectek illenek bele WR és RB poszton akiket akár később is megszerezhetünk? Valakinek van ötlete esetleg, hogy milyen WR-ek lehetnek célpontok a draft napján?
több mint 10 éve
dande2 Philadelphia Eagles Penn State Nittany Lions 46 177 — Így remélem megfelelek nektek.....
Jimmy Kempski ‏@JimmyKempski 54 mp54 másodperccel ezelőtt

Wouldn't close the book on Marcus Mariota to the Eagles just yet.
több mint 10 éve
zsojti Philadelphia Eagles 4 063
Egy kis szusszanni való 😀

Mike Kaye retweetelte
Chris Mortensen ‏@mortreport 43 p43 perccel ezelőtt

When @KCChiefs clear cap space, Jeremy Maclin will sign a 5-year, $55 million deal, including $22.5 million in guarantees. $11 mill avgdande
isten véle
sajnálom, hogy elment, de azért ő nem elit WR, tavaly viszont nagyot alkotott ez tény (ebben sajna Cooper is benne volt persze, mivel elég sz@r volt finoman fogalmazva), szóval erre a sorra is ráfér az upgrade
több mint 10 éve
BleedingGreen Philadelphia Eagles Penn State Nittany Lions 2 404 — Beware the Slim Reaper!
Tényleg komolyan, kicsit nyugodjon meg mindenki. Úgy érezem, mintha néhányotok részvényes lenne a csapatban vagy nagy összegben fogadott volna, hogy megnyerjük a jövő évi SB-t. 😀
Amúgy szerintem a Castillo DC-vé kinevezése ennél sokkal nagyobb brainfart volt pár éve, csak ott ugye nem játékosról és főleg nem Qb-ről volt szó. Viszont sikerült rendesen hozzájárulni a védelem teljes leépítéséhez, amit azóta valamennyire sikerült javítani, már csak a secondary lenne hátra.

Bradfordnál nyilvánvalóan a sérülékenysége a legnagyobb kérdőjel számomra, ugye 2013 ősze óta nem játszott tétmecsset. A jövő évi 2. körös pick eléggé fáj, bár a draftpicekek kissé túl vannak értékelve, de ha Szemi megint bekrepál, akkor eléggé kidobott pickeknek tűnnek, amit adtunk érte. Azért erre jó esély van, még egy jó fal mögött is. De most tényleg leteszteljük a sport science-t.

Az anti-Mariota tábornak egyébként tényleg ünnepelni kéne, mert a megmaradtak a pickek az idei draftra (azaz van lehetőségünk elszórni őket másra 😊 ) Lehet, hogy tévedek, de van idén 1 plusz 4. körös pickünk is, amit a Bryce Brown tradeből kapunk a Billstől, az sem volt egy egyszerű történet.

Nagyon izgalmas ez az offseason, a támadó oldalon iszonyat nagy a mozgás, kívácsi vagyok milyen összhangot sikerül ebből kihozni, szerintem az elején lesznek nehézségek.

több mint 10 éve
Shawn84 Philadelphia Eagles North Carolina Tar Heels 8 534
több mint 10 éve
dande2 Philadelphia Eagles Penn State Nittany Lions 46 177 — Így remélem megfelelek nektek.....
Egy kis szusszanni való 😀

Mike Kaye retweetelte
Chris Mortensen ‏@mortreport 43 p43 perccel ezelőtt

When @KCChiefs clear cap space, Jeremy Maclin will sign a 5-year, $55 million deal, including $22.5 million in guarantees. $11 mill avg
több mint 10 éve
BigBaltazar Seattle Seahawks 1 221 — A remény az optimisták fegyvere a valóság ellen
Mindenki nyugodjon le a p.... Samu a 6. hétre IR kerül. De addig nyerek vele 3 meccset.BigBaltazar
A másik három meg X lesz 😀dande
Hacsak nem lesz benne egy bye.

Go Hawks! Go Hawks! Go Hawks!
több mint 10 éve
Eazzy Philadelphia Eagles 5 155 — No one likes us, cause no one like us
Nem csináltunk semmi nagy trükköt, de most amúgy akik a pickjeinket féltették azok remélem megnyugodtak 😀

Don't talk the walk, Walk the talk!
több mint 10 éve
Mindenki nyugodjon le a p.... Samu a 6. hétre IR kerül. De addig nyerek vele 3 meccset.BigBaltazar
A másik három meg X lesz 😀
több mint 10 éve
BigBaltazar Seattle Seahawks 1 221 — A remény az optimisták fegyvere a valóság ellen
Mindenki nyugodjon le a p.... Samu a 6. hétre IR kerül. De addig nyerek vele 3 meccset.

Go Hawks! Go Hawks! Go Hawks!
több mint 10 éve
Kezd úgy tűnni mintha megcsináltuk volna az évszázad üzletét csak azt nem értem a valóságban miért nem érzem annyira közel magunkat ehhez 😛 😀?
több mint 10 éve
zsojti Philadelphia Eagles 4 063
amikor nézegettem a FA CB-ket és megláttam h Thurmond kacsa volt szinte már vizionáltam is nálunk😊 ha egészséges tud maradni akar nagy fogás is lehetne... meglátjuk
Murray kiszállt a RB vadászatból vagy csak nincs már rá cap?! (tegnap este 11 után kidőltem)
Foles nyilván nem maradt volna a csapatnál semmilyen körülmények között, most még valami trade értéke is van. Azért az ne lehet véletlen kitétel, hogy ha nem lép pályára akkor jön vissza egy 3. kör: vagy tovább megy vagy ennyire rongybaba ??!
több mint 10 éve
mustaine Tampa Bay Buccaneers Middle Tennessee Blue Raiders 10 330 — Chalk Dawk fan
 youtu.be/H84nK2lSw7E
Ráadásul tényleg gyors 😀

több mint 10 éve
Lehet van egy csodadokink is ....

több mint 10 éve
tenorx Pittsburgh Steelers 13 640 — Wrath of Khan
Én nagyon szerettem Bradford játékát Oklahomában, meg a draft óta imádom a srácot.
Nagyon remélem, hogy itt egy normális karriert fog befutni 😊
több mint 10 éve
mustaine Tampa Bay Buccaneers Middle Tennessee Blue Raiders 10 330 — Chalk Dawk fan
Én nem követtem eddig Bradfordot közelről, de azért ettől a két videotól nem érzem magam meggyőzve, hogy Maris nem jobb lábon 😀Eazzy
közelebb volt a negyven yardos ideje Mariotáéhoz, mint Winstonéhoz 😊 oklahomai game tape-eit nézegetve rengeteg olyan elemet látok a játékában, ami nyilvánvalóan mutatja, mit láthatott benne Kelly, nem mellesleg az oregoni blur offense-zel a versenyt gyorsaságban és tempóban maximum a 2008/09-es Sooners veheti felbaggio
Btw a videó alapján a döntési sebessége összemérhetetlenül jobbnak látszik Foles-éhoz képest, ebben megerősít valaki?Eazzy
Gyakorlatilag a játék minden elemében jobb, mint Foles, szerintem ez nem is kérdés.

Egyre jobban tetszik ez a csere, ahogy kezdek hozzászokni.

több mint 10 éve
Es itt sokan ezt előre eltemetik.
Lattuk hogy a szar Chung pont jo lett iden mashol.
Vagy Flowers
De lehetne rengeteg ellenkező példát is citalni.
Egy tény ha a top 2 csapat nem akar tradelni a drafton akkor fejed tetején is pöröghetsz akkor sem fogsz ott huzni.

több mint 10 éve
Én nem követtem eddig Bradfordot közelről, de azért ettől a két videotól nem érzem magam meggyőzve, hogy Maris nem jobb lábon 😀Eazzy
közelebb volt a negyven yardos ideje Mariotáéhoz, mint Winstonéhoz 😊 oklahomai game tape-eit nézegetve rengeteg olyan elemet látok a játékában, ami nyilvánvalóan mutatja, mit láthatott benne Kelly, nem mellesleg az oregoni blur offense-zel a versenyt gyorsaságban és tempóban maximum a 2008/09-es Sooners veheti felbaggio
Btw a videó alapján a döntési sebessége összemérhetetlenül jobbnak látszik Foles-éhoz képest, ebben megerősít valaki?

több mint 10 éve
Nemreg volt a 4-12....
Vickel djax el shadyvel akiket itt emlegetunkJanek
Ennek az igazi jelentősége az, hogy a csapategység, és hozzá a jó rendszer, tehát a kettő kombinációja, megtöltve egy jó adag motivációval, rengeteget számít, ugyanazokkal az emberekkel lehet 4-12 meg PO is könnyedén.

több mint 10 éve
r.baggio New York Giants Army Black Knights 64 348 — no es importante
közelebb volt a negyven yardos ideje Mariotáéhoz, mint Winstonéhoz 😊 oklahomai game tape-eit nézegetve rengeteg olyan elemet látok a játékában, ami nyilvánvalóan mutatja, mit láthatott benne Kelly, nem mellesleg az oregoni blur offense-zel a versenyt gyorsaságban és tempóban maximum a 2008/09-es Sooners veheti fel

---
"Nincs igazság és nincs emberiség. Csak igazságok vannak és emberek." - Szerb Antal
több mint 10 éve
Nemreg volt a 4-12....
Vickel djax el shadyvel akiket itt emlegetunk

több mint 10 éve
Shawn84 Philadelphia Eagles North Carolina Tar Heels 8 534
Most komolyan nekem kell mondani, hogy ne fossatok?

Ennél sokkal szarabb úgyse lehet már 😊
több mint 10 éve
Jo lesz ez sracok nyugi.
Ha meg nem akkor jon uj edzo.
Reid is csinalt sok mindent azt is tulelte a csapat.
Egy ev mulva okosabbak leszunk

több mint 10 éve
jorge Philadelphia Eagles 491 — kill, maim and destroy
Lehet tanulmányozni az új irányítónk játékát:
mustaine
a screen passzokra alapozunk majd. ki akar ezekkel a kockázatos hosszú passzokkal bíbelődni?jorge
Az megvan, hogy 2013-ban nálunk volt a legtöbb hosszú passzjáték?mustaine
meg. de mire mentünk vele? nem volt sb.